Hjemmelavet rødkål
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Her er opskriften på en hjemmelavet rødkål, der slår den købte på glas med mange meter! Det er faktisk ikke så svært, så gib kokkekniven og tæm dit rødkål!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1025 kJ / 244 kcal
- Protein: 5 %
- Kulhydrat: 72 %
- Fedt: 23 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 350 g. rødkål
- 1 spsk. smør
- 1 tsk. stødt kanel
- 2 laurbærblade
- 3 spsk. honning
- Saften fra ½ appelsin
- ½ dl vand
- 1 ½ æble
- 1 tsk. eddike
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 stor gryde
- 1 grydeske
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 8
Mål alle ingredienserne af.
- 350 g. rødkål
- 1 spsk. smør
- 1 tsk. stødt kanel
- 2 laurbærblade
- 3 spsk. honning
- Saften fra ½ appelsin
- ½ dl vand
- 1 ½ æble
- 1 tsk. eddike
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 3 af 8
Halver rødkålen. Læg den med skærefladen nedad. Skær rødkålen i meget tynde strimler, og derefter i 2-3 centimeter lange stykker.
- 350 g. rødkål
- Trin 4 af 8
Kom smørret i en gryde. Lad det smelte og bruse af. Tilsæt rødkålen, lad den stege i et par minutter, mens du rører i den.
- 1 spsk. smør
- Trin 5 af 8
Tilsæt kanel, laurbærblade, honning, saften af ½ appelsin og vand. Rør med en grydeske.
- 1 tsk. stødt kanel
- 2 laurbærblade
- 3 spsk. honning
- Saften fra ½ appelsin
- ½ dl vand
- Trin 6 af 8
Skyl æblerne, fjern skroget, og skær æblerne i tern. Kom æblerne ned i gryden.
- 1 ½ æble
- Trin 7 af 8
Steg i nogle minutter, til rødkålen er mør, og æblerne også er blevet lidt bløde. Smag rødkålen til med eddike, salt og peber.
- 1 tsk. eddike
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 8 af 8
Fjern laurbærbladene med en spiseske, og server rødkålen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Her er opskriften på en hjemmelavet rødkål, der slår den købte på glas med mange meter! Det er faktisk ikke så svært, så gib kokkekniven og tæm dit rødkål!
Du skal bruge
Ingredienser
- 350 g. rødkål
- 1 spsk. smør
- 1 tsk. stødt kanel
- 2 laurbærblade
- 3 spsk. honning
- Saften fra ½ appelsin
- ½ dl vand
- 1 ½ æble
- 1 tsk. eddike
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 stor gryde
- 1 grydeske
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Halver rødkålen. Læg den med skærefladen nedad. Skær rødkålen i meget tynde strimler, og derefter i 2-3 centimeter lange stykker.
- Kom smørret i en gryde. Lad det smelte og bruse af. Tilsæt rødkålen, lad den stege i et par minutter, mens du rører i den.
- Tilsæt kanel, laurbærblade, honning, saften af ½ appelsin og vand. Rør med en grydeske.
- Skyl æblerne, fjern skroget, og skær æblerne i tern. Kom æblerne ned i gryden.
- Steg i nogle minutter, til rødkålen er mør, og æblerne også er blevet lidt bløde. Smag rødkålen til med eddike, salt og peber.
- Fjern laurbærbladene med en spiseske, og server rødkålen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Her er opskriften på en hjemmelavet rødkål, der slår den købte på glas med mange meter! Det er faktisk ikke så svært, så gib kokkekniven og tæm dit rødkål!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1025 kJ / 244 kcal
- Protein: 5 %
- Kulhydrat: 72 %
- Fedt: 23 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 700 g. rødkål
- 2 spsk. smør
- 1 ½ tsk. stødt kanel
- 4 laurbærblade
- 6 spsk. honning
- Saften fra 1 appelsin
- 1 dl vand
- 3 æbler
- 2 tsk. eddike
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 stor gryde
- 1 grydeske
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 8
Mål alle ingredienserne af.
- 700 g. rødkål
- 2 spsk. smør
- 1 ½ tsk. stødt kanel
- 4 laurbærblade
- 6 spsk. honning
- Saften fra 1 appelsin
- 1 dl vand
- 3 æbler
- 2 tsk. eddike
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 8
Halver rødkålen. Læg den med skærefladen nedad. Skær rødkålen i meget tynde strimler, og derefter i 2-3 centimeter lange stykker.
- 700 g. rødkål
- Trin 4 af 8
Kom smørret i en gryde. Lad det smelte og bruse af. Tilsæt rødkålen, lad den stege i et par minutter, mens du rører i den.
- 2 spsk. smør
- Trin 5 af 8
Tilsæt kanel, laurbærblade, honning, saften af 1 appelsin og vand. Rør med en grydeske.
- 1 ½ tsk. stødt kanel
- 4 laurbærblade
- 6 spsk. honning
- Saften fra 1 appelsin
- 1 dl vand
- Trin 6 af 8
Skyl æblerne, fjern skroget, og skær æblerne i tern. Kom æblerne ned i gryden.
- 3 æbler
- Trin 7 af 8
Steg i nogle minutter, til rødkålen er mør, og æblerne også er blevet lidt bløde. Smag rødkålen til med eddike, salt og peber.
- 2 tsk. eddike
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 8 af 8
Fjern laurbærbladene med en spiseske, og server rødkålen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Her er opskriften på en hjemmelavet rødkål, der slår den købte på glas med mange meter! Det er faktisk ikke så svært, så gib kokkekniven og tæm dit rødkål!
Du skal bruge
Ingredienser
- 700 g. rødkål
- 2 spsk. smør
- 1 ½ tsk. stødt kanel
- 4 laurbærblade
- 6 spsk. honning
- Saften fra 1 appelsin
- 1 dl vand
- 3 æbler
- 2 tsk. eddike
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 stor gryde
- 1 grydeske
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Halver rødkålen. Læg den med skærefladen nedad. Skær rødkålen i meget tynde strimler, og derefter i 2-3 centimeter lange stykker.
- Kom smørret i en gryde. Lad det smelte og bruse af. Tilsæt rødkålen, lad den stege i et par minutter, mens du rører i den.
- Tilsæt kanel, laurbærblade, honning, saften af 1 appelsin og vand. Rør med en grydeske.
- Skyl æblerne, fjern skroget, og skær æblerne i tern. Kom æblerne ned i gryden.
- Steg i nogle minutter, til rødkålen er mør, og æblerne også er blevet lidt bløde. Smag rødkålen til med eddike, salt og peber.
- Fjern laurbærbladene med en spiseske, og server rødkålen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Her er opskriften på en hjemmelavet rødkål, der slår den købte på glas med mange meter! Det er faktisk ikke så svært, så gib kokkekniven og tæm dit rødkål!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1025 kJ / 244 kcal
- Protein: 5 %
- Kulhydrat: 72 %
- Fedt: 23 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1050 g. rødkål
- 3 spsk. smør
- 2 tsk. stødt kanel
- 6 laurbærblade
- 9 spsk. honning
- Saften fra 1 ½ appelsin
- 1 ½ dl vand
- 4 ½ æbler
- 3 tsk. eddike
- ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 stor gryde
- 1 grydeske
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 8
Mål alle ingredienserne af.
- 1050 g. rødkål
- 3 spsk. smør
- 2 tsk. stødt kanel
- 6 laurbærblade
- 9 spsk. honning
- Saften fra 1 ½ appelsin
- 1 ½ dl vand
- 4 ½ æbler
- 3 tsk. eddike
- ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 3 af 8
Halver rødkålen. Læg den med skærefladen nedad. Skær rødkålen i meget tynde strimler, og derefter i 2-3 centimeter lange stykker.
- 1050 g. rødkål
- Trin 4 af 8
Kom smørret i en gryde. Lad det smelte og bruse af. Tilsæt rødkålen, lad den stege i et par minutter, mens du rører i den.
- 3 spsk. smør
- Trin 5 af 8
Tilsæt kanel, laurbærblade, honning, saften af 1 ½ appelsin og vand. Rør med en grydeske.
- 2 tsk. stødt kanel
- 6 laurbærblade
- 9 spsk. honning
- Saften fra 1 ½ appelsin
- 1 ½ dl vand
- Trin 6 af 8
Skyl æblerne, fjern skroget, og skær æblerne i tern. Kom æblerne ned i gryden.
- 4 ½ æbler
- Trin 7 af 8
Steg i nogle minutter, til rødkålen er mør, og æblerne også er blevet lidt bløde. Smag rødkålen til med eddike, salt og peber.
- 3 tsk. eddike
- ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 8 af 8
Fjern laurbærbladene med en spiseske, og server rødkålen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Her er opskriften på en hjemmelavet rødkål, der slår den købte på glas med mange meter! Det er faktisk ikke så svært, så gib kokkekniven og tæm dit rødkål!
Du skal bruge
Ingredienser
- 1050 g. rødkål
- 3 spsk. smør
- 2 tsk. stødt kanel
- 6 laurbærblade
- 9 spsk. honning
- Saften fra 1 ½ appelsin
- 1 ½ dl vand
- 4 ½ æbler
- 3 tsk. eddike
- ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 stor gryde
- 1 grydeske
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Halver rødkålen. Læg den med skærefladen nedad. Skær rødkålen i meget tynde strimler, og derefter i 2-3 centimeter lange stykker.
- Kom smørret i en gryde. Lad det smelte og bruse af. Tilsæt rødkålen, lad den stege i et par minutter, mens du rører i den.
- Tilsæt kanel, laurbærblade, honning, saften af 1 ½ appelsin og vand. Rør med en grydeske.
- Skyl æblerne, fjern skroget, og skær æblerne i tern. Kom æblerne ned i gryden.
- Steg i nogle minutter, til rødkålen er mør, og æblerne også er blevet lidt bløde. Smag rødkålen til med eddike, salt og peber.
- Fjern laurbærbladene med en spiseske, og server rødkålen.
-