Hjemmelavet rødkål

Hjemmelavet rødkål

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Her er opskriften på en hjemmelavet rødkål, der slår den købte på glas med mange meter! Det er faktisk ikke så svært, så gib kokkekniven og tæm dit rødkål!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1025 kJ / 244 kcal
        • Protein: 5 %
        • Kulhydrat: 72 %
        • Fedt: 23 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 8

        Mål alle ingredienserne af.

        • 350 g. rødkål
        • 1 spsk. smør
        • 1 tsk. stødt kanel
        • 2 laurbærblade
        • 3 spsk. honning
        • Saften fra ½ appelsin
        • ½ dl vand
        • 1 ½ æble
        • 1 tsk. eddike
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 3 af 8

        Halver rødkålen. Læg den med skærefladen nedad. Skær rødkålen i meget tynde strimler, og derefter i 2-3 centimeter lange stykker.

        • 350 g. rødkål
      • Trin 4 af 8

        Kom smørret i en gryde. Lad det smelte og bruse af. Tilsæt rødkålen, lad den stege i et par minutter, mens du rører i den.

        • 1 spsk. smør
      • Trin 5 af 8

        Tilsæt kanel, laurbærblade, honning, saften af ½ appelsin og vand. Rør med en grydeske.

        • 1 tsk. stødt kanel
        • 2 laurbærblade
        • 3 spsk. honning
        • Saften fra ½ appelsin
        • ½ dl vand
      • Trin 6 af 8

        Skyl æblerne, fjern skroget, og skær æblerne i tern. Kom æblerne ned i gryden.

        • 1 ½ æble
      • Trin 7 af 8

        Steg i nogle minutter, til rødkålen er mør, og æblerne også er blevet lidt bløde. Smag rødkålen til med eddike, salt og peber.

        • 1 tsk. eddike
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 8 af 8

        Fjern laurbærbladene med en spiseske, og server rødkålen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Her er opskriften på en hjemmelavet rødkål, der slår den købte på glas med mange meter! Det er faktisk ikke så svært, så gib kokkekniven og tæm dit rødkål!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 350 g. rødkål
          • 1 spsk. smør
          • 1 tsk. stødt kanel
          • 2 laurbærblade
          • 3 spsk. honning
          • Saften fra ½ appelsin
          • ½ dl vand
          • 1 ½ æble
          • 1 tsk. eddike
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 stor gryde
          • 1 grydeske
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Halver rødkålen. Læg den med skærefladen nedad. Skær rødkålen i meget tynde strimler, og derefter i 2-3 centimeter lange stykker.
          4. Kom smørret i en gryde. Lad det smelte og bruse af. Tilsæt rødkålen, lad den stege i et par minutter, mens du rører i den.
          5. Tilsæt kanel, laurbærblade, honning, saften af ½ appelsin og vand. Rør med en grydeske.
          6. Skyl æblerne, fjern skroget, og skær æblerne i tern. Kom æblerne ned i gryden.
          7. Steg i nogle minutter, til rødkålen er mør, og æblerne også er blevet lidt bløde. Smag rødkålen til med eddike, salt og peber.
          8. Fjern laurbærbladene med en spiseske, og server rødkålen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Her er opskriften på en hjemmelavet rødkål, der slår den købte på glas med mange meter! Det er faktisk ikke så svært, så gib kokkekniven og tæm dit rødkål!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1025 kJ / 244 kcal
            • Protein: 5 %
            • Kulhydrat: 72 %
            • Fedt: 23 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 8

            Mål alle ingredienserne af.

            • 700 g. rødkål
            • 2 spsk. smør
            • 1 ½ tsk. stødt kanel
            • 4 laurbærblade
            • 6 spsk. honning
            • Saften fra 1 appelsin
            • 1 dl vand
            • 3 æbler
            • 2 tsk. eddike
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 8

            Halver rødkålen. Læg den med skærefladen nedad. Skær rødkålen i meget tynde strimler, og derefter i 2-3 centimeter lange stykker.

            • 700 g. rødkål
          • Trin 4 af 8

            Kom smørret i en gryde. Lad det smelte og bruse af. Tilsæt rødkålen, lad den stege i et par minutter, mens du rører i den.

            • 2 spsk. smør
          • Trin 5 af 8

            Tilsæt kanel, laurbærblade, honning, saften af 1 appelsin og vand. Rør med en grydeske.

            • 1 ½ tsk. stødt kanel
            • 4 laurbærblade
            • 6 spsk. honning
            • Saften fra 1 appelsin
            • 1 dl vand
          • Trin 6 af 8

            Skyl æblerne, fjern skroget, og skær æblerne i tern. Kom æblerne ned i gryden.

            • 3 æbler
          • Trin 7 af 8

            Steg i nogle minutter, til rødkålen er mør, og æblerne også er blevet lidt bløde. Smag rødkålen til med eddike, salt og peber.

            • 2 tsk. eddike
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 8 af 8

            Fjern laurbærbladene med en spiseske, og server rødkålen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Her er opskriften på en hjemmelavet rødkål, der slår den købte på glas med mange meter! Det er faktisk ikke så svært, så gib kokkekniven og tæm dit rødkål!

            Du skal bruge

              Ingredienser 

              • 700 g. rødkål
              • 2 spsk. smør
              • 1 ½ tsk. stødt kanel
              • 4 laurbærblade
              • 6 spsk. honning
              • Saften fra 1 appelsin
              • 1 dl vand
              • 3 æbler
              • 2 tsk. eddike
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 stor gryde
              • 1 grydeske
              • 1 spiseske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Halver rødkålen. Læg den med skærefladen nedad. Skær rødkålen i meget tynde strimler, og derefter i 2-3 centimeter lange stykker.
              4. Kom smørret i en gryde. Lad det smelte og bruse af. Tilsæt rødkålen, lad den stege i et par minutter, mens du rører i den.
              5. Tilsæt kanel, laurbærblade, honning, saften af 1 appelsin og vand. Rør med en grydeske.
              6. Skyl æblerne, fjern skroget, og skær æblerne i tern. Kom æblerne ned i gryden.
              7. Steg i nogle minutter, til rødkålen er mør, og æblerne også er blevet lidt bløde. Smag rødkålen til med eddike, salt og peber.
              8. Fjern laurbærbladene med en spiseske, og server rødkålen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Her er opskriften på en hjemmelavet rødkål, der slår den købte på glas med mange meter! Det er faktisk ikke så svært, så gib kokkekniven og tæm dit rødkål!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1025 kJ / 244 kcal
                • Protein: 5 %
                • Kulhydrat: 72 %
                • Fedt: 23 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 8

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1050 g. rødkål
                • 3 spsk. smør
                • 2 tsk. stødt kanel
                • 6 laurbærblade
                • 9 spsk. honning
                • Saften fra 1 ½ appelsin
                • 1 ½ dl vand
                • 4 ½ æbler
                • 3 tsk. eddike
                • ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 3 af 8

                Halver rødkålen. Læg den med skærefladen nedad. Skær rødkålen i meget tynde strimler, og derefter i 2-3 centimeter lange stykker.

                • 1050 g. rødkål
              • Trin 4 af 8

                Kom smørret i en gryde. Lad det smelte og bruse af. Tilsæt rødkålen, lad den stege i et par minutter, mens du rører i den.

                • 3 spsk. smør
              • Trin 5 af 8

                Tilsæt kanel, laurbærblade, honning, saften af 1 ½ appelsin og vand. Rør med en grydeske.

                • 2 tsk. stødt kanel
                • 6 laurbærblade
                • 9 spsk. honning
                • Saften fra 1 ½ appelsin
                • 1 ½ dl vand
              • Trin 6 af 8

                Skyl æblerne, fjern skroget, og skær æblerne i tern. Kom æblerne ned i gryden.

                • 4 ½ æbler
              • Trin 7 af 8

                Steg i nogle minutter, til rødkålen er mør, og æblerne også er blevet lidt bløde. Smag rødkålen til med eddike, salt og peber.

                • 3 tsk. eddike
                • ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 8 af 8

                Fjern laurbærbladene med en spiseske, og server rødkålen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Her er opskriften på en hjemmelavet rødkål, der slår den købte på glas med mange meter! Det er faktisk ikke så svært, så gib kokkekniven og tæm dit rødkål!

                Du skal bruge

                  Ingredienser 

                  • 1050 g. rødkål
                  • 3 spsk. smør
                  • 2 tsk. stødt kanel
                  • 6 laurbærblade
                  • 9 spsk. honning
                  • Saften fra 1 ½ appelsin
                  • 1 ½ dl vand
                  • 4 ½ æbler
                  • 3 tsk. eddike
                  • ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 spiseske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Halver rødkålen. Læg den med skærefladen nedad. Skær rødkålen i meget tynde strimler, og derefter i 2-3 centimeter lange stykker.
                  4. Kom smørret i en gryde. Lad det smelte og bruse af. Tilsæt rødkålen, lad den stege i et par minutter, mens du rører i den.
                  5. Tilsæt kanel, laurbærblade, honning, saften af 1 ½ appelsin og vand. Rør med en grydeske.
                  6. Skyl æblerne, fjern skroget, og skær æblerne i tern. Kom æblerne ned i gryden.
                  7. Steg i nogle minutter, til rødkålen er mør, og æblerne også er blevet lidt bløde. Smag rødkålen til med eddike, salt og peber.
                  8. Fjern laurbærbladene med en spiseske, og server rødkålen.