Hjemmelavet pesto
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Du kan bruge pestoen som dip til brød eller i en sandwich. Pesto smager også skønt vendt sammen med nykogt pasta.
Tip: Du kan erstatte pinjekerner med solsikkekerner, eller lave en rød pesto i stedet for grøn, ved at erstatte basilikum med 1 ½ spiseske soltørrede tomater.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3272 kJ / 778 kcal
- Protein: 3 %
- Kulhydrat: 1 %
- Fedt: 96 %
- 12,1 g mætted fedt pr 100 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ bundt basilikum
- 7 g. pinjekerner
- ½ dl. olie
- ½ fed hvidløg
- 10 g. parmesanost
- ½ knivspids salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 rivejern
- 1 blender/foodprocessor
- 1 decilitermål
sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- ½ bundt basilikum
- 7 g. pinjekerne
- ½ dl. olie
- ½ fed hvidløg
- 10 g. parmesanost
- ½ knivspids salt
- Trin 3 af 8
Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ bundt basilikum
- Trin 4 af 8
Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.
- 7 g. pinjekerne
- Trin 5 af 8
Pil hvidløget.
- ½ fed hvidløg
- Trin 6 af 8
Riv parmesanosten.
- 10 g. parmesanost
- Trin 7 af 8
Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.
- ½ dl. olie
- Trin 8 af 8
Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- ½ knivspids salt
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du kan bruge pestoen som dip til brød eller i en sandwich. Pesto smager også skønt vendt sammen med nykogt pasta.
Tip: Du kan erstatte pinjekerner med solsikkekerner, eller lave en rød pesto i stedet for grøn, ved at erstatte basilikum med 1 ½ spiseske soltørrede tomater.
Du skal bruge
Ingredienser
- ½ bundt basilikum
- 7 g. pinjekerne
- ½ dl. olie
- ½ fed hvidløg
- 10 g. parmesanost
- ½ knivspids salt
Køkkenredskaber
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 rivejern
- 1 blender/foodprocessor
- 1 decilitermål
sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.
- Pil hvidløget.
- Riv parmesanosten.
- Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.
- Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Du kan bruge pestoen som dip til brød eller i en sandwich. Pesto smager også skønt vendt sammen med nykogt pasta.
Tip: Du kan erstatte pinjekerner med solsikkekerner, eller lave en rød pesto i stedet for grøn, ved at erstatte basilikum med 1 ½ spiseske soltørrede tomater.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3272 kJ / 778 kcal
- Protein: 3 %
- Kulhydrat: 1 %
- Fedt: 96 %
- 12,1 g mætted fedt pr 100 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 bundt basilikum
- 15 g. pinjekerner
- 1 ¼ dl. olie
- 1 fed hvidløg
- 20 g. parmesanost
- 1 knivspids salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 rivejern
- 1 blender/foodprocessor
- 1 decilitermål
sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 1 bundt basilikum
- 15 g. pinjekerne
- 1 ¼ dl. olie
- 1 fed hvidløg
- 20 g. parmesanost
- 1 knivspids salt
- Trin 3 af 8
Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 bundt basilikum
- Trin 4 af 8
Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.
- 15 g. pinjekerne
- Trin 5 af 8
Pil hvidløget.
- 1 fed hvidløg
- Trin 6 af 8
Riv parmesanosten.
- 20 g. parmesanost
- Trin 7 af 8
Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.
- 1 ¼ dl. olie
- Trin 8 af 8
Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 ½ knivspids salt
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du kan bruge pestoen som dip til brød eller i en sandwich. Pesto smager også skønt vendt sammen med nykogt pasta.
Tip: Du kan erstatte pinjekerner med solsikkekerner, eller lave en rød pesto i stedet for grøn, ved at erstatte basilikum med 1 ½ spiseske soltørrede tomater.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 bundt basilikum
- 15 g. pinjekerne
- 1 ¼ dl. olie
- 1 fed hvidløg
- 20 g. parmesanost
- 1 knivspids salt
Køkkenredskaber
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 rivejern
- 1 blender/foodprocessor
- 1 decilitermål
sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.
- Pil hvidløget.
- Riv parmesanosten.
- Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.
- Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Du kan bruge pestoen som dip til brød eller i en sandwich. Pesto smager også skønt vendt sammen med nykogt pasta.
Tip: Du kan erstatte pinjekerner med solsikkekerner, eller lave en rød pesto i stedet for grøn, ved at erstatte basilikum med 1 ½ spiseske soltørrede tomater.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3272 kJ / 778 kcal
- Protein: 3 %
- Kulhydrat: 1 %
- Fedt: 96 %
- 12,1 g mætted fedt pr 100 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 1 ½ bundt basilikum
- 22 g. pinjekerner
- 2 dl. olie
- 1 ½ fed hvidløg
- 30 g. parmesanost
- 1 ½ knivspids salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 rivejern
- 1 blender/foodprocessor
- 1 decilitermål
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 1 ½ bundt basilikum
- 22 g. pinjekerne
- 2 dl. olie
- 1 ½ fed hvidløg
- 30 g. parmesanost
- 1 ½ knivspids salt
- Trin 3 af 8
Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 ½ bundt basilikum
- Trin 4 af 8
Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.
- 22 g. pinjekerner
- Trin 5 af 8
Pil hvidløget.
- 1 ½ fed hvidløg
- Trin 6 af 8
Riv parmesanosten.
- 30 g. parmesanost
- Trin 7 af 8
Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.
- 2 dl. olie
- Trin 8 af 8
Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 30 g. parmesanost
- 1 ½ knivspids salt
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du kan bruge pestoen som dip til brød eller i en sandwich. Pesto smager også skønt vendt sammen med nykogt pasta.
Tip: Du kan erstatte pinjekerner med solsikkekerner, eller lave en rød pesto i stedet for grøn, ved at erstatte basilikum med 1 ½ spiseske soltørrede tomater.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 ½ bundt basilikum
- 22 g. pinjekerne
- 2 dl. olie
- 1 ½ fed hvidløg
- 30 g. parmesanost
- 1 ½ knivspids salt
Køkkenredskaber
- 1 lille skål
- 1 stegepande
- 1 rivejern
- 1 blender/foodprocessor
- 1 decilitermål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.
- Pil hvidløget.
- Riv parmesanosten.
- Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.
- Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
-