Hjemmelavet pesto

Hjemmelavet pesto

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Du kan bruge pestoen som dip til brød eller i en sandwich. Pesto smager også skønt vendt sammen med nykogt pasta.

        Tip: Du kan erstatte pinjekerner med solsikkekerner, eller lave en rød pesto i stedet for grøn, ved at erstatte basilikum med 1 ½ spiseske soltørrede tomater.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3272 kJ / 778 kcal
        • Protein: 3 %
        • Kulhydrat: 1 %
        • Fedt: 96 %
        • 12,1 g mætted fedt pr 100 g.
    • sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ bundt basilikum
        • 7 g. pinjekerne
        • ½ dl. olie
        • ½ fed hvidløg
        • 10 g. parmesanost
        • ½ knivspids salt
      • Trin 3 af 8

        Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ bundt basilikum
      • Trin 4 af 8

        Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.

        • 7 g. pinjekerne
      • Trin 5 af 8

        Pil hvidløget.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 6 af 8

        Riv parmesanosten.

        • 10 g. parmesanost
      • Trin 7 af 8

        Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.

        • ½ dl. olie
      • Trin 8 af 8

        Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ knivspids salt
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Du kan bruge pestoen som dip til brød eller i en sandwich. Pesto smager også skønt vendt sammen med nykogt pasta.

        Tip: Du kan erstatte pinjekerner med solsikkekerner, eller lave en rød pesto i stedet for grøn, ved at erstatte basilikum med 1 ½ spiseske soltørrede tomater.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ bundt basilikum
          • 7 g. pinjekerne
          • ½ dl. olie
          • ½ fed hvidløg
          • 10 g. parmesanost
          • ½ knivspids salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 lille skål
          • 1 stegepande
          • 1 rivejern
          • 1 blender/foodprocessor
          • 1 decilitermål

          sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          4. Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.
          5. Pil hvidløget.
          6. Riv parmesanosten.
          7. Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.
          8. Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Du kan bruge pestoen som dip til brød eller i en sandwich. Pesto smager også skønt vendt sammen med nykogt pasta.

            Tip: Du kan erstatte pinjekerner med solsikkekerner, eller lave en rød pesto i stedet for grøn, ved at erstatte basilikum med 1 ½ spiseske soltørrede tomater.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3272 kJ / 778 kcal
            • Protein: 3 %
            • Kulhydrat: 1 %
            • Fedt: 96 %
            • 12,1 g mætted fedt pr 100 g.
        • sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 8

            Find alle ingredienserne frem.

            • 1 bundt basilikum
            • 15 g. pinjekerne
            • 1 ¼ dl. olie
            • 1 fed hvidløg
            • 20 g. parmesanost
            • 1 knivspids salt
          • Trin 3 af 8

            Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 bundt basilikum
          • Trin 4 af 8

            Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.

            • 15 g. pinjekerne
          • Trin 5 af 8

            Pil hvidløget.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 6 af 8

            Riv parmesanosten.

            • 20 g. parmesanost
          • Trin 7 af 8

            Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.

            • 1 ¼ dl. olie
          • Trin 8 af 8

            Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 1 ½ knivspids salt
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Du kan bruge pestoen som dip til brød eller i en sandwich. Pesto smager også skønt vendt sammen med nykogt pasta.

            Tip: Du kan erstatte pinjekerner med solsikkekerner, eller lave en rød pesto i stedet for grøn, ved at erstatte basilikum med 1 ½ spiseske soltørrede tomater.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 bundt basilikum
              • 15 g. pinjekerne
              • 1 ¼ dl. olie
              • 1 fed hvidløg
              • 20 g. parmesanost
              • 1 knivspids salt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 lille skål
              • 1 stegepande
              • 1 rivejern
              • 1 blender/foodprocessor
              • 1 decilitermål

              sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              4. Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.
              5. Pil hvidløget.
              6. Riv parmesanosten.
              7. Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.
              8. Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Du kan bruge pestoen som dip til brød eller i en sandwich. Pesto smager også skønt vendt sammen med nykogt pasta.

                Tip: Du kan erstatte pinjekerner med solsikkekerner, eller lave en rød pesto i stedet for grøn, ved at erstatte basilikum med 1 ½ spiseske soltørrede tomater.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3272 kJ / 778 kcal
                • Protein: 3 %
                • Kulhydrat: 1 %
                • Fedt: 96 %
                • 12,1 g mætted fedt pr 100 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 8

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 ½ bundt basilikum
                • 22 g. pinjekerne
                • 2 dl. olie
                • 1 ½ fed hvidløg
                • 30 g. parmesanost
                • 1 ½ knivspids salt
              • Trin 3 af 8

                Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 ½ bundt basilikum
              • Trin 4 af 8

                Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.

                • 22 g. pinjekerner
              • Trin 5 af 8

                Pil hvidløget.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 6 af 8

                Riv parmesanosten.

                • 30 g. parmesanost
              • Trin 7 af 8

                Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.

                • 2 dl. olie
              • Trin 8 af 8

                Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 30 g. parmesanost
                • 1 ½ knivspids salt
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Du kan bruge pestoen som dip til brød eller i en sandwich. Pesto smager også skønt vendt sammen med nykogt pasta.

                Tip: Du kan erstatte pinjekerner med solsikkekerner, eller lave en rød pesto i stedet for grøn, ved at erstatte basilikum med 1 ½ spiseske soltørrede tomater.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ bundt basilikum
                  • 22 g. pinjekerne
                  • 2 dl. olie
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 30 g. parmesanost
                  • 1 ½ knivspids salt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 lille skål
                  • 1 stegepande
                  • 1 rivejern
                  • 1 blender/foodprocessor
                  • 1 decilitermål

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom koldt vand i en skål. Skyl basilikum i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  4. Kom pinjekernerne på en tør stegepande. Tænd for blusset, og rist pinjekernerne, til de er gyldne.
                  5. Pil hvidløget.
                  6. Riv parmesanosten.
                  7. Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender. Blend, til det er en ensartet pesto uden klumper.
                  8. Tilsæt parmesanost, og smag til med salt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.