Havregrynskugler
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Ingen jul uden havregrynskugler! Hvis du tør, så prøv at komme lidt kaffe i dejen. Det smager rigtig godt.
Opskriften giver cirka 15 havregrynskugler.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 577 kJ / 138 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 31 %
- Fedt: 63 %
- Heraf mættet fedt: 6,7 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 100 g. blødt smør
- 3 dl. havregryn
- 1 dl. kokosmel
- 1 dl. flormelis
- 4 spsk. kakao
- evt. 1 spsk. kaffe (færdigbrygget)
Pynt:
- 1 dl. kokosmel eller havregryn
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 kniv
- 1 stor skål
- 1 elpisker
- Husholdningsfilm
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find alle ingredienserne frem.
- 100 g. blødt smør
- 3 dl. havregryn
- 1 dl. kokosmel
- 1 dl. flormelis
- 4 spsk. kakao
- evt. 1 spsk. kaffe (færdigbrygget)
Pynt:
- 1 dl. kokosmel eller havregryn
- Trin 3 af 7
Tag smørret ud af køleskabet i god tid, så det bilver blødt. Skær smørret i små stykker. Klik på videoen og se, hvordan du hurtigt laver blødt smør.
- 100 g. blødt smør
- Trin 4 af 7
Kom blødt smør, havregryn, kokosmel, flormelis, kakaopulver og evt. lidt færdigbrygget kaffe i en stor skål. Ælt det hele sammen til en klump med hænderne. Smag til med havregryn, flormelis og kakaopulver.
- 3 dl. havregryn
- 1 dl. kokosmel
- 1 dl. flormelis
- 4 spsk. kakao
- evt. 1 spsk. kaffe (færdigbrygget)
- Trin 5 af 7
Dæk skålen med husholdningsfilm og stil massen i køleskabet i mindst 20 minutter.
- Trin 6 af 7
Tag skålen ud af køleskabet. Tril massen til små kugler mellem hænderne.
- Trin 7 af 7
Hæld kokosmel eller havregryn i en lille skål. Tril kuglerne i skålen, til de er dækkede. Opbevar havregrynskuglerne i køleskabet.
- 1 dl. kokosmel eller havregryn
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Ingen jul uden havregrynskugler! Hvis du tør, så prøv at komme lidt kaffe i dejen. Det smager rigtig godt.
Opskriften giver cirka 15 havregrynskugler.
Du skal bruge
Ingredienser
- 100 g. blødt smør
- 3 dl. havregryn
- 1 dl. kokosmel
- 1 dl. flormelis
- 4 spsk. kakao
- evt. 1 spsk. kaffe (færdigbrygget)
Pynt:
- 1 dl. kokosmel eller havregryn
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 kniv
- 1 stor skål
- 1 elpisker
- Husholdningsfilm
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag smørret ud af køleskabet i god tid, så det bilver blødt. Skær smørret i små stykker. Klik på videoen og se, hvordan du hurtigt laver blødt smør.
- Kom blødt smør, havregryn, kokosmel, flormelis, kakaopulver og evt. lidt færdigbrygget kaffe i en stor skål. Ælt det hele sammen til en klump med hænderne. Smag til med havregryn, flormelis og kakaopulver.
- Dæk skålen med husholdningsfilm og stil massen i køleskabet i mindst 20 minutter.
- Tag skålen ud af køleskabet. Tril massen til små kugler mellem hænderne.
- Hæld kokosmel eller havregryn i en lille skål. Tril kuglerne i skålen, til de er dækkede. Opbevar havregrynskuglerne i køleskabet.
-