1. Hjem >
  2. Kokkeskolen >
  3. Råvarer >
  4. Frugt og nødder >
  5. Riste hasselnødder

Tilføj som favorit

Riste hasselnødder

Kokkeskole

Når du rister og afskaller hasselnødder, så giver det en finere smag i bagværket eller i din salat. Du kan riste hasselnødder på panden, eller i en 170 grader varm ovn i 10 minutter. Det hurtigste er dog at riste nødder på panden. Læg derefter de ristede nødder på et viskestykke. Kør hånden rundt på bylten, til de fleste skaller har løsnet sig. 

Relaterede videoer

Relaterede opskrifter

Selleripure - knoldselleri puré

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 15 min.

Rødkålssalat med appelsin

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 30 min.

Konfektroulade

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 60 min.

Mysligrød med frugt

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 30 min.