Halloween

Halloween

Halloween rimer på græskar! Og græskar er netop temaet for GoCook Smagekassen i år. Flere end 150.000 børn – fordelt på 80% af grundskolerne i Danmark - laver i disse dage mad med græskar i madkundskab. 
GoCook Smagekassen kører nu på 12. år og er en del af Coops madprogram for børn og unge, som hedder GoCook. Her vil vi skabe den første generation, som er bedre til at lave med end deres forældre. 

Hent et gratis opskriftshæfte i din Coop-butik
Alt imens børnene udhuler græskar, bager, steger, koger, moser eller juicer, kan du hente det gratis opskriftshæfte GoCook i Græskar i din Coop-butik. Opskrifthæfterne er at finde i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen og LokalBrugsen i efterårsferien. 
Hæftet er fyldt af lækre retter med græskar, som Emil, Sylvester, Julie, Maximus, Rasmus og Freja har hjulpet os med at lave og ikke mindst GoCook-ambassadørene Gorm  Wisweh og Micki Cheng.
 

Du kan også være med nu! 

Har du også fået lyst til at kaste dig over en mangfoldighed af græskarretter eller andre spændende børnevenlige trin-for-trin-retter, så dyk ned i GoCook-booken her på gocook.dk. Du kan dog også finde hele molevitten i den gratis kokkeskoleapp GoCook, som kan bruges til iPhone, Android-telefoner og iPads.
Her kan du blandet andet finde: 
 
 

Andre nyheder