1. Hjem >
  2. Leksikon >
  3. Kød og indmad >
  4. Grisekød >
  5. Hakket grisekød

Hakket grisekød

Hakket grisekød kommer fra grisen. Det kan indeholde forskellige mængder af fedt. Jo mere fedt det indeholder, jo mere fedt smager det. Hakket kød skal du altid gennemstege.

Du kan eksempelvis bruge hakket grisekød til at lave kål fyldt med fars og ovnbagte kartoffelbåde.

Holdbarhed

4 måneder i fryseren

2 dage i køleskabet (Åbnet)

Opbevaring

Opbevar hakket grisekød i køleskabet. Brug det samme dag, som du har købt det. Du kan også komme det i fryseren. Her kan det holde sig i op til 4 måneder. Kom det hakkede grisekød i fryseposer, inden du kommer det i fryseren. Når du skal tø frossen grisekød op, skal du gøre det i køleskabet.

Retter med hakket grisekød

Forårsruller med grisekød

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 90 min

Kål fyldt med fars

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 30 min

Svenske kødboller med kartoffelmos

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Forårsruller med risnudler

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 83 min