Hakket gris og kalv

Hakket grise- og kalvekød er hakket kød fra grise og kalve, som er blandet sammen. Hakket gris og kalv er lyserødt. Husk altid at vaske hænder, når du har rørt ved råt kød.

Du kan bruge hakket gris og kalv til at lave frikadeller og kødboller med stærkt krydrede grøntsager, kokosmælk og ris.

Holdbarhed

1 dag i køleskabet (Åbnet)

4 måneder i fryseren

Opbevaring

Opbevar hakket kød i køleskabet. Brug det samme dag, som du har købt det. Du kan også komme hakket kød i fryseren. Her kan det holde sig i op til 4 måneder. Husk at tage kødet ud af pakken, og komme det i en frysepose, før du kommer det i fryseren. Når du skal tø frossen kød op, skal du gøre det i køleskabet.

Retter med hakket gris og kalv

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min