Gullasch-suppe

Gullasch-suppe

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Kan suppe være lidt kedeligt? Ja. Er den her suppe kedelig? Næ. Så den skulle du tage at smide i en gryde og slubre i dig :-) Gullash-suppe giver cirka 20 kg CO2/kg måltid. Det er 20 gange mere COend rød linsesuppe. Så prøv den også!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3699 kJ / 884 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 37 %
        • Fedt: 42 %
        • Heraf mættet fedt: 21 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;)

      • Trin 2 af 16

        Find alle ingredienserne frem.

        Suppe:

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
        • 1 peberfrugt
        • 1 gulerod
        • 40 g. bladselleri
        • 40 g. bacon
        • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
        • ½ spsk. olie
        • 250 g. oksekød i tern
        • 1 spsk. paprika
        • 2 spsk. tomatpuré
        • 1 okse-bouillon-terning
        • ½ L. vand
        • ½ dl. fløde
        • ½ tsk. salt
        • ½ tsk. peber

        Tilbehør:

        • 1 dl. persille
        • 50 g. fetaost
        • ½ fuldkornsflutes
      • Trin 3 af 16

        Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
      • Trin 4 af 16

        Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

        • 1 peberfrugt
      • Trin 5 af 16

        Skyl og skræl guleroden. Skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.

        • 1 gulerod
      • Trin 6 af 16

        Skyl bladselleri, og skær den i små tern.

        • 40 g. bladselleri
      • Trin 7 af 16

        Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær bacon i små strimler.

        • 40 g. bacon
      • Trin 8 af 16

        Åben brikken med hakkede tomater.

        • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
      • Trin 9 af 16

        Varm olien op i en stor gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden og svits det let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 10 af 16

        Kom kød og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.

        • 250 g. oksekød i tern
        • 1 spsk. paprika
      • Trin 11 af 16

        Kom tomatpuré i, og steg det af i cirka 1 minut.

        • 2 spsk. tomatpuré
      • Trin 12 af 16

        Kom peberfrugt, gulerødder og bladselleri i, og steg videre i 2 minutter.

      • Trin 13 af 16

        Kom hakkede tomater, okse-bouillon-terning, vand og fløde i. Rør rundt. Lad det simre ved lav varme i 15 minutter. Smag til med salt og peber.

        • 1 okse-bouillon-terning
        • ½ L. vand
        • ½ dl. fløde
        • ½ tsk. salt
        • ½ tsk. peber
      • Trin 14 af 16

        Tilbehør: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak persillen fint.

        • 1 dl. persille
      • Trin 15 af 16

        Skær eller smuldr fetaosten i små stykker og rist brødet.

        • 50 g. fetaost
        • ½ fuldkornsflute  
      • Trin 16 af 16

        Servering: Servér suppen med persille og feta på toppen og et stykke brød til.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Kan suppe være lidt kedeligt? Ja. Er den her suppe kedelig? Næ. Så den skulle du tage at smide i en gryde og slubre i dig :-) Gullash-suppe giver cirka 20 kg CO2/kg måltid. Det er 20 gange mere COend rød linsesuppe. Så prøv den også!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Suppe:

          • ½ løg
          • 1 fed hvidløg
          • 1 peberfrugt
          • 1 gulerod
          • 40 g. bladselleri
          • 40 g. bacon
          • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
          • ½ spsk. olie
          • 250 g. oksekød i tern
          • 1 spsk. paprika
          • 2 spsk. tomatpuré
          • 1 okse-bouillon-terning
          • ½ L. vand
          • ½ dl. fløde
          • ½ tsk. salt
          • ½ tsk. peber

          Tilbehør:

          • 1 dl. persille
          • 50 g. fetaost
          • ½ fuldkornsflutes

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 stor gryde med låg
          • 1 grydeske
          • 1 skål
          • 1 rent viskestykke

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          4. Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
          5. Skyl og skræl guleroden. Skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
          6. Skyl bladselleri, og skær den i små tern.
          7. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær bacon i små strimler.
          8. Åben brikken med hakkede tomater.
          9. Varm olien op i en stor gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden og svits det let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.
          10. Kom kød og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.
          11. Kom tomatpuré i, og steg det af i cirka 1 minut.
          12. Kom peberfrugt, gulerødder og bladselleri i, og steg videre i 2 minutter.
          13. Kom hakkede tomater, okse-bouillon-terning, vand og fløde i. Rør rundt. Lad det simre ved lav varme i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
          14. Tilbehør: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak persillen fint.
          15. Skær eller smuldr fetaosten i små stykker og rist brødet.
          16. Servering: Servér suppen med persille og feta på toppen og et stykke brød til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Kan suppe være lidt kedeligt? Ja. Er den her suppe kedelig? Næ. Så den skulle du tage at smide i en gryde og slubre i dig :-) Gullash-suppe giver cirka 20 kg CO2/kg måltid. Det er 20 gange mere COend rød linsesuppe. Så prøv den også!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3699 kJ / 884 kcal
            • Protein: 21 %
            • Kulhydrat: 37 %
            • Fedt: 42 %
            • Heraf mættet fedt: 21 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)

          • Trin 2 af 16

            Find alle ingredienserne frem.

            Suppe:

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
            • 2 peberfrugter
            • 2 gulerødder
            • 75 g. bladselleri
            • 75 g. bacon
            • Ca. 800 g. hakkede tomater (2 brikker/dåser)
            • 1 spsk. olie
            • 500 g. oksekød i tern
            • 2 spsk. paprika
            • 4 spsk. tomatpuré
            • 1 okse-bouillon-terning
            • 1 L. vand
            • 1 dl. fløde
            • 1 tsk. salt
            • 1 tsk. peber

            Tilbehør:

            • 2 dl. persille
            • 100 g. fetaost
            • 1 fuldkornsflute
          • Trin 3 af 16

            Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
          • Trin 4 af 16

            Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

            • 2 peberfrugter
          • Trin 5 af 16

            Skyl og skræl gulerødder. Skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.

            • 2 gulerødder
          • Trin 6 af 16

            Skyl bladselleri, og skær den i små tern.

            • 75 g. bladselleri
          • Trin 7 af 16

            Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær bacon i små strimler.

            • 75 g. bacon
          • Trin 8 af 16

            Åben brikkerne med hakkede tomater.

            • Ca. 800 g. hakkede tomater (2 brikker/dåser)
          • Trin 9 af 16

            Varm olien op i en stor gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden og svits det let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 10 af 16

            Kom kød og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.

            • 500 g. oksekød i tern
            • 2 spsk. paprika
          • Trin 11 af 16

            Kom tomatpuré i, og steg det af i cirka 1 minut.

            • 4 spsk. tomatpuré
          • Trin 12 af 16

            Kom peberfrugt, gulerødder og bladselleri i, og steg videre i 2 minutter.

          • Trin 13 af 16

            Kom hakkede tomater, okse-bouillon-terning, vand og fløde i. Rør rundt. Lad det simre ved lav varme i 15 minutter. Smag til med salt og peber.

            • 1 okse-bouillon-terning
            • 1 L. vand
            • 1 dl. fløde
            • 1 tsk. salt
            • 1 tsk. peber
          • Trin 14 af 16

            Tilbehør: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak persillen fint.

            • 2 dl. persille
          • Trin 15 af 16

            Skær eller smuldr fetaosten i små stykker og rist brødet.

            • 100 g. fetaost
            • 1 fuldkornsflute
          • Trin 16 af 16

            Servering: Servér suppen med persille og feta på toppen og et stykke brød til.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Kan suppe være lidt kedeligt? Ja. Er den her suppe kedelig? Næ. Så den skulle du tage at smide i en gryde og slubre i dig :-) Gullash-suppe giver cirka 20 kg CO2/kg måltid. Det er 20 gange mere COend rød linsesuppe. Så prøv den også!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Suppe:

              • 1 løg
              • 2 fed hvidløg
              • 2 peberfrugter
              • 2 gulerødder
              • 75 g. bladselleri
              • 75 g. bacon
              • Ca. 800 g. hakkede tomater (2 brikker/dåser)
              • 1 spsk. olie
              • 500 g. oksekød i tern
              • 2 spsk. paprika
              • 4 spsk. tomatpuré
              • 1 okse-bouillon-terning
              • 1 L. vand
              • 1 dl. fløde
              • 1 tsk. salt
              • 1 tsk. peber

              Tilbehør:

              • 2 dl. persille
              • 100 g. fetaost
              • 1 fuldkornsflute

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 1 stor gryde med låg
              • 1 grydeske
              • 1 skål
              • 1 rent viskestykke

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              4. Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
              5. Skyl og skræl gulerødder. Skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
              6. Skyl bladselleri, og skær den i små tern.
              7. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær bacon i små strimler.
              8. Åben brikkerne med hakkede tomater.
              9. Varm olien op i en stor gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden og svits det let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.
              10. Kom kød og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.
              11. Kom tomatpuré i, og steg det af i cirka 1 minut.
              12. Kom peberfrugt, gulerødder og bladselleri i, og steg videre i 2 minutter.
              13. Kom hakkede tomater, okse-bouillon-terning, vand og fløde i. Rør rundt. Lad det simre ved lav varme i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
              14. Tilbehør: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak persillen fint.
              15. Skær eller smuldr fetaosten i små stykker og rist brødet.
              16. Servering: Servér suppen med persille og feta på toppen og et stykke brød til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Kan suppe være lidt kedeligt? Ja. Er den her suppe kedelig? Næ. Så den skulle du tage at smide i en gryde og slubre i dig :-) Gullash-suppe giver cirka 20 kg CO2/kg måltid. Det er 20 gange mere COend rød linsesuppe. Så prøv den også!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3699 kJ / 884 kcal
                • Protein: 21 %
                • Kulhydrat: 37 %
                • Fedt: 42 %
                • Heraf mættet fedt: 21 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;)

              • Trin 2 af 16

                Find alle ingredienserne frem.

                Suppe:

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
                • 3 peberfrugter
                • 3 gulerødder
                • 110 g. bladselleri
                • 110 g. bacon
                • Ca. 1200 g. hakkede tomater (3 brikker/dåser)
                • 1 ½ spsk. olie
                • 750 g. oksekød i tern
                • 3 spsk. paprika
                • 6 spsk. tomatpuré
                • 1 ½ okse-bouillon-terning
                • 1 ½ L. vand
                • 1 ½ dl. fløde
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ tsk. peber

                Tilbehør:

                • 3 dl. persille
                • 150 g. fetaost
                • 1 ½ fuldkornsflutes
              • Trin 3 af 16

                Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
              • Trin 4 af 16

                Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

                • 3 peberfrugter
              • Trin 5 af 16

                Skyl og skræl gulerødder. Skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.

                • 3 gulerødder
              • Trin 6 af 16

                Skyl bladselleri, og skær den i små tern.

                • 110 g. bladselleri
              • Trin 7 af 16

                Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær bacon i små strimler.

                • 110 g. bacon
              • Trin 8 af 16

                Åben brikkerne med hakkede tomater.

                • Ca. 1200 g. hakkede tomater (3 brikker/dåser)
              • Trin 9 af 16

                Varm olien op i en stor gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden og svits det let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 10 af 16

                Kom kød og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.

                • 750 g. oksekød i tern
                • 3 spsk. paprika
              • Trin 11 af 16

                Kom tomatpuré i, og steg det af i cirka 1 minut.

                • 6 spsk. tomatpuré
              • Trin 12 af 16

                Kom peberfrugt, gulerødder og bladselleri i, og steg videre i 2 minutter.

              • Trin 13 af 16

                Kom hakkede tomater, okse-bouillon-terning, vand og fløde i. Rør rundt. Lad det simre ved lav varme i 15 minutter. Smag til med salt og peber.

                • 1 ½ okse-bouillon-terning
                • 1 ½ L. vand
                • 1 ½ dl. fløde
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ tsk. peber
              • Trin 14 af 16

                Tilbehør: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak persillen fint.

                • 3 dl. persille
              • Trin 15 af 16

                Skær eller smuldr fetaosten i små stykker og rist brødet.

                • 150 g. fetaost
                • 1 ½ fuldkornsflutes
              • Trin 16 af 16

                Servering: Servér suppen med persille og feta på toppen og et stykke brød til.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Kan suppe være lidt kedeligt? Ja. Er den her suppe kedelig? Næ. Så den skulle du tage at smide i en gryde og slubre i dig :-) Gullash-suppe giver cirka 20 kg CO2/kg måltid. Det er 20 gange mere COend rød linsesuppe. Så prøv den også!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Suppe:

                  • 1 ½ løg
                  • 3 fed hvidløg
                  • 3 peberfrugter
                  • 3 gulerødder
                  • 110 g. bladselleri
                  • 110 g. bacon
                  • Ca. 1200 g. hakkede tomater (3 brikker/dåser)
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 750 g. oksekød i tern
                  • 3 spsk. paprika
                  • 6 spsk. tomatpuré
                  • 1 ½ okse-bouillon-terning
                  • 1 ½ L. vand
                  • 1 ½ dl. fløde
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ tsk. peber

                  Tilbehør:

                  • 3 dl. persille
                  • 150 g. fetaost
                  • 1 ½ fuldkornsflutes

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 stor gryde med låg
                  • 1 grydeske
                  • 1 skål
                  • 1 rent viskestykke

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. ;)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  4. Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
                  5. Skyl og skræl gulerødder. Skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i tern.
                  6. Skyl bladselleri, og skær den i små tern.
                  7. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær bacon i små strimler.
                  8. Åben brikkerne med hakkede tomater.
                  9. Varm olien op i en stor gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden og svits det let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.
                  10. Kom kød og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.
                  11. Kom tomatpuré i, og steg det af i cirka 1 minut.
                  12. Kom peberfrugt, gulerødder og bladselleri i, og steg videre i 2 minutter.
                  13. Kom hakkede tomater, okse-bouillon-terning, vand og fløde i. Rør rundt. Lad det simre ved lav varme i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
                  14. Tilbehør: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak persillen fint.
                  15. Skær eller smuldr fetaosten i små stykker og rist brødet.
                  16. Servering: Servér suppen med persille og feta på toppen og et stykke brød til.