1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Suppe>
  5. Gullasch-suppe

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Suppe:

3.

Pil, og hak løg og hvidløg fint. Se videoen.

4.

Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Se videoen.

5.

Skyl og skræl gulerødder. Skær dem i små tern. Se videoen.

Skyl og skræl guleroden. Skær dem i små tern. Se videoen.

6.

Skyl bladselleri, og skær den i små tern.

7.

Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær bacon i små strimler.

8.

Åben brikkerne med hakkede tomater.
Åben brikken med hakkede tomater.

9.

Varm olien op i en stor gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden og svits det let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige. Se videoen.

10.

Kom kød og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.

11.

Kom tomatpuré i, og steg det af i cirka 1 minut.

12.

Kom peberfrugt, gulerødder og bladselleri i, og steg videre i 2 minutter.

13.

Kom hakkede tomater, oksebouillon, vand og fløde i. Rør rundt. Lad det simre ved lav varme i 15 minutter. Smag til med salt og peber.

Tilbehør:

14.

Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Se videoen.

15.

Skær eller smuldr fetaosten i små stykker og rist brødet.

Servering:

16.

Servér suppen med persille og feta på toppen og et stykke brød til.

Næringsindhold per portion

Energi: 3699 kJ / 884 kcal

Protein: 21 %

Kulhydrat: 37 %

Fedt: 42 %

Heraf mættet fedt: 21 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Peberfrugt, tern

Peberfrugt, tern

Skære gulerod i store, små og meget små tern

Skære gulerod i store, små og meget små tern

Løg, svitse

Løg, svitse

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min