Gulerodssuppe
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Med denne lækre gulerodssuppe vil du helt sikkert score mange point hos vennerne! Prøv den sammen med Gulerodsboller - så har du et lækkert måltid!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 961 kJ / 230 kcal
- Protein: 5 %
- Kulhydrat: 37 %
- Fedt: 58 %
- Heraf mættet fedt: 2,7 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Gulerodssuppe:
- 200 g. gulerødder
- 1 æbler
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- 4 dl vand
- 1 grøntsags-bouillonterning
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 tsk. eddike
Pynt:
- 5 stilke persille
- 1 spsk. cremefraiche
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 målebæger
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 store skåle
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 blender
- 1 viskestykke
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 17
Mål alle ingredienserne af.
Gulerodssuppe:
- 200 g. gulerødder
- 1 æbler
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- 4 dl vand
- 1 grøntsags-bouillonterning
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 tsk. eddike
Pynt:
- 5 stilke persille
- 1 spsk. cremefraiche
- Trin 3 af 17
Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerod.
- 200 g. gulerødder
- Trin 4 af 17
Skyl æblet, og skær det i tern.
- 1 æble
- Trin 5 af 17
Pil løget, og hak det. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 løg
- Trin 6 af 17
Pil hvidløget, og skær det i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 1 fed hvidløg
- Trin 7 af 17
Varm olie i en gryde, og steg løg og hvidløg i 2 minutter. De må ikke blive brune.
- 2 spsk. olie
- Trin 8 af 17
Hæld 2 deciliter vand i gryden. Tilsæt bouillonterningen, og rør rundt.
- 4 dl vand
- 1 grøntsags-bouillonterning
- Trin 9 af 17
Opløs bouillonterningen, og tilsæt de sidste 2 deciliter vand.
- Trin 10 af 17
Kom gulerods-tern og æble-tern i gryden. Lad suppen koge under låg i cirka 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Mærk med en lille spids kniv. Hvis gulerødderne slipper kniven, er gulerødderne møre.
- Trin 11 af 17
Tag gryden af varmen, og lad suppen køle lidt af.
- Trin 12 af 17
Blend suppen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Trin 13 af 17
Tilsæt mere vand, hvis suppen er for tyk.
- Trin 14 af 17
Smag til med salt, peber og eddike.
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 tsk. eddike
- Trin 15 af 17
Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i det kolde vand. Klik på metodevideoen, og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 5 stilke persille
- Trin 16 af 17
Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen.
- Trin 17 af 17
Server suppen i skåle, og pynt med creme fraiche og hakket persille.
- 1 spsk. cremefraiche
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Med denne lækre gulerodssuppe vil du helt sikkert score mange point hos vennerne! Prøv den sammen med Gulerodsboller - så har du et lækkert måltid!
Du skal bruge
Ingredienser
Gulerodssuppe:
- 200 g. gulerødder
- 1 æbler
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- 4 dl vand
- 1 grøntsags-bouillonterning
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 tsk. eddike
Pynt:
- 5 stilke persille
- 1 spsk. cremefraiche
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 målebæger
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 store skåle
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 blender
- 1 viskestykke
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerod.
- Skyl æblet, og skær det i tern.
- Pil løget, og hak det. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil hvidløget, og skær det i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Varm olie i en gryde, og steg løg og hvidløg i 2 minutter. De må ikke blive brune.
- Hæld 2 deciliter vand i gryden. Tilsæt bouillonterningen, og rør rundt.
- Opløs bouillonterningen, og tilsæt de sidste 2 deciliter vand.
- Kom gulerods-tern og æble-tern i gryden. Lad suppen koge under låg i cirka 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Mærk med en lille spids kniv. Hvis gulerødderne slipper kniven, er gulerødderne møre.
- Tag gryden af varmen, og lad suppen køle lidt af.
- Blend suppen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Tilsæt mere vand, hvis suppen er for tyk.
- Smag til med salt, peber og eddike.
- Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i det kolde vand. Klik på metodevideoen, og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen.
- Server suppen i skåle, og pynt med creme fraiche og hakket persille.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Med denne lækre gulerodssuppe vil du helt sikkert score mange point hos vennerne! Prøv den sammen med Gulerodsboller - så har du et lækkert måltid!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 961 kJ / 230 kcal
- Protein: 5 %
- Kulhydrat: 37 %
- Fedt: 58 %
- Heraf mættet fedt: 2,7 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Gulerodssuppe:
- 400 g. gulerødder
- 2 æbler
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 4 spsk. olie
- 8 dl vand
- 2 grøntsags-bouillonterninger
- 2 tsk. salt
- 2 knivspids peber
- 2 tsk. eddike
Pynt:
- 10 stilke persille
- 2 spsk. cremefraiche
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 målebæger
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 store skåle
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 blender
- 1 viskestykke
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 17
Mål alle ingredienserne af.
Gulerodssuppe:
- 400 g. gulerødder
- 2 æbler
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 4 spsk. olie
- 8 dl vand
- 2 grøntsags-bouillonterninger
- 2 tsk. salt
- 2 knivspids peber
- 2 tsk. eddike
Pynt:
- 10 stilke persille
- 2 spsk. cremefraiche
- Trin 3 af 17
Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerod.
- 400 g. gulerødder
- Trin 4 af 17
Skyl æblerne, og skær dem i tern.
- 2 æbler
- Trin 5 af 17
Pil løgene, og hak dem. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 2 løg
- Trin 6 af 17
Pil hvidløgene, og skær dem i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 2 fed hvidløg
- Trin 7 af 17
Varm olie i en gryde, og steg løg og hvidløg i 2 minutter. De må ikke blive brune.
- 4 spsk. olie
- Trin 8 af 17
Hæld 4 deciliter vand i gryden. Tilsæt bouillonterningerne, og rør rundt.
- 8 dl vand
- 2 grøntsags-bouillonterninger
- Trin 9 af 17
Opløs bouillonterningen, og tilsæt de sidste 4 deciliter vand.
- Trin 10 af 17
Kom gulerods-tern og æble-tern i gryden. Lad suppen koge under låg i cirka 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Mærk med en lille spids kniv. Hvis gulerødderne slipper kniven, er gulerødderne møre.
- Trin 11 af 17
Tag gryden af varmen, og lad suppen køle lidt af.
- Trin 12 af 17
Blend suppen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Trin 13 af 17
Tilsæt mere vand, hvis suppen er for tyk.
- Trin 14 af 17
Smag til med salt, peber og eddike.
- 2 tsk. salt
- 2 knivspids peber
- 2 tsk. eddike
- Trin 15 af 17
Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i det kolde vand. Klik på metodevideoen, og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 10 stilke persille
- Trin 16 af 17
Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen.
- Trin 17 af 17
Server suppen i skåle, og pynt med creme fraiche og hakket persille.
- 2 spsk. cremefraiche
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Med denne lækre gulerodssuppe vil du helt sikkert score mange point hos vennerne! Prøv den sammen med Gulerodsboller - så har du et lækkert måltid!
Du skal bruge
Ingredienser
Gulerodssuppe:
- 400 g. gulerødder
- 2 æbler
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 4 spsk. olie
- 8 dl vand
- 2 grøntsags-bouillonterninger
- 2 tsk. salt
- 2 knivspids peber
- 2 tsk. eddike
Pynt:
- 10 stilke persille
- 2 spsk. cremefraiche
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 målebæger
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 store skåle
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 blender
- 1 viskestykke
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerod.
- Skyl æblerne, og skær dem i tern.
- Pil løgene, og hak dem. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil hvidløgene, og skær dem i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Varm olie i en gryde, og steg løg og hvidløg i 2 minutter. De må ikke blive brune.
- Hæld 4 deciliter vand i gryden. Tilsæt bouillonterningerne, og rør rundt.
- Opløs bouillonterningen, og tilsæt de sidste 4 deciliter vand.
- Kom gulerods-tern og æble-tern i gryden. Lad suppen koge under låg i cirka 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Mærk med en lille spids kniv. Hvis gulerødderne slipper kniven, er gulerødderne møre.
- Tag gryden af varmen, og lad suppen køle lidt af.
- Blend suppen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Tilsæt mere vand, hvis suppen er for tyk.
- Smag til med salt, peber og eddike.
- Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i det kolde vand. Klik på metodevideoen, og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen.
- Server suppen i skåle, og pynt med creme fraiche og hakket persille.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Med denne lækre gulerodssuppe vil du helt sikkert score mange point hos vennerne! Prøv den sammen med Gulerodsboller - så har du et lækkert måltid!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 961 kJ / 230 kcal
- Protein: 5 %
- Kulhydrat: 37 %
- Fedt: 58 %
- Heraf mættet fedt: 2,7 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Gulerodssuppe:
- 600 g. gulerødder
- 3 æbler
- 3 løg
- 3 fed hvidløg
- 6 spsk. olie
- 12 dl vand
- 3 grøntsags-bouillonterninger
- 3 tsk. salt
- 3 knivspids peber
- 3 tsk. eddike
Pynt:
- 15 stilke persille
- 3 spsk. cremefraiche
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 målebæger
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 store skåle
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 blender
- 1 viskestykke
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 17
Mål alle ingredienserne af.
Gulerodssuppe:
- 600 g. gulerødder
- 3 æbler
- 3 løg
- 3 fed hvidløg
- 6 spsk. olie
- 12 dl vand
- 3 grøntsags-bouillonterninger
- 3 tsk. salt
- 3 knivspids peber
- 3 tsk. eddike
Pynt:
- 15 stilke persille
- 3 spsk. cremefraiche
- Trin 3 af 17
Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerod.
- 600 g. gulerødder
- Trin 4 af 17
Skyl æblerne, og skær dem i tern.
- 3 æbler
- Trin 5 af 17
Pil løgene, og hak det. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 3 løg
- Trin 6 af 17
Pil hvidløgene, og skær dem i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 3 fed hvidløg
- Trin 7 af 17
Varm olie i en gryde, og steg løg og hvidløg i 2 minutter. De må ikke blive brune.
- 6 spsk. olie
- Trin 8 af 17
Hæld 6 deciliter vand i gryden. Tilsæt bouillonterningerne, og rør rundt.
- 12 dl vand
- 3 grøntsags-bouillonterninger
- Trin 9 af 17
Opløs bouillonterningen, og tilsæt de sidste 6 deciliter vand.
- Trin 10 af 17
Kom gulerods-tern og æble-tern i gryden. Lad suppen koge under låg i cirka 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Mærk med en lille spids kniv. Hvis gulerødderne slipper kniven, er gulerødderne møre.
- Trin 11 af 17
Tag gryden af varmen, og lad suppen køle lidt af.
- Trin 12 af 17
Blend suppen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Trin 13 af 17
Tilsæt mere vand, hvis suppen er for tyk.
- Trin 14 af 17
Smag til med salt, peber og eddike.
- 3 tsk. salt
- 3 knivspids peber
- 3 tsk. eddike
- Trin 15 af 17
Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i det kolde vand. Klik på metodevideoen, og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 15 stilke persille
- Trin 16 af 17
Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen.
- Trin 17 af 17
Server suppen i skåle, og pynt med creme fraiche og hakket persille.
- 3 spsk. cremefraiche
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Med denne lækre gulerodssuppe vil du helt sikkert score mange point hos vennerne! Prøv den sammen med Gulerodsboller - så har du et lækkert måltid!
Du skal bruge
Ingredienser
Gulerodssuppe:
- 600 g. gulerødder
- 3 æbler
- 3 løg
- 3 fed hvidløg
- 6 spsk. olie
- 12 dl vand
- 3 grøntsags-bouillonterninger
- 3 tsk. salt
- 3 knivspids peber
- 3 tsk. eddike
Pynt:
- 15 stilke persille
- 3 spsk. cremefraiche
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 målebæger
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 store skåle
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 grydeske
- 1 blender
- 1 viskestykke
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerod.
- Skyl æblerne, og skær dem i tern.
- Pil løgene, og hak det. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil hvidløgene, og skær dem i skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Varm olie i en gryde, og steg løg og hvidløg i 2 minutter. De må ikke blive brune.
- Hæld 6 deciliter vand i gryden. Tilsæt bouillonterningerne, og rør rundt.
- Opløs bouillonterningen, og tilsæt de sidste 6 deciliter vand.
- Kom gulerods-tern og æble-tern i gryden. Lad suppen koge under låg i cirka 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Mærk med en lille spids kniv. Hvis gulerødderne slipper kniven, er gulerødderne møre.
- Tag gryden af varmen, og lad suppen køle lidt af.
- Blend suppen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
- Tilsæt mere vand, hvis suppen er for tyk.
- Smag til med salt, peber og eddike.
- Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i det kolde vand. Klik på metodevideoen, og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen.
- Server suppen i skåle, og pynt med creme fraiche og hakket persille.
-