Gulerodsstænger med dip
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 334 kJ / 80 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 51 %
- Heraf mættet fedt: 3,03 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 2 gulerødder (ca. 175 g.)
- ¼ dl dild
- 1 dl cremefraiche 9 %
- ½ fed hvidløg
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 målebæger
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 glas
- 1 stor skål
- 1 viskestykke
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
- Trin 2 af 10
Mål alle ingredienserne af.
- 2 gulerødder (ca. 175 g.)
- ¼ dl dild
- 1 dl cremefraiche 9 %
- ½ fed hvidløg
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 10
Skyl og skræl gulerødderne.
- 2 gulerødder (ca. 175 g.)
- Trin 4 af 10
Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas.
- Trin 5 af 10
Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skyller krydderurter.
- ¼ dl dild
- Trin 6 af 10
Hak dilden fint.
- Trin 7 af 10
Kom cremefraiche i en lille skål.
- 1 dl cremefraiche 9 %
- Trin 8 af 10
Kom dild i skålen. Rør rundt.
- Trin 9 af 10
Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt.
- ½ fed hvidløg
- Trin 10 af 10
Smag til med salt og peber.
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Oversigt
- Print
Beskrivelse
En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 gulerødder (ca. 175 g.)
- ¼ dl dild
- 1 dl cremefraiche 9 %
- ½ fed hvidløg
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 glas
- 1 stor skål
- 1 viskestykke
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skyl og skræl gulerødderne.
- Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas.
- Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skyller krydderurter.
- Hak dilden fint.
- Kom cremefraiche i en lille skål.
- Kom dild i skålen. Rør rundt.
- Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt.
- Smag til med salt og peber.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 334 kJ / 80 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 51 %
- Heraf mættet fedt: 3,03 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 4 gulerødder (ca. 350 g.)
- ½ dl dild
- 2 dl cremefraiche 9 %
- 1 fed hvidløg
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 målebæger
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 glas
- 1 stor skål
- 1 viskestykke
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 10
Mål alle ingredienserne af.
- 4 gulerødder (ca. 350 g.)
- ½ dl dild
- 2 dl cremefraiche 9 %
- 1 fed hvidløg
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 10
Skyl og skræl gulerødderne.
- 4 gulerødder (ca. 350 g.)
- Trin 4 af 10
Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas.
- Trin 5 af 10
Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skyller krydderurter.
- ½ dl dild
- Trin 6 af 10
Hak dilden fint.
- Trin 7 af 10
Kom cremefraiche i en lille skål.
- 2 dl cremefraiche 9 %
- Trin 8 af 10
Kom dild i skålen. Rør rundt.
- Trin 9 af 10
Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt.
- 1 fed hvidløg
- Trin 10 af 10
Smag til med salt og peber.
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Oversigt
- Print
Beskrivelse
En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.
Du skal bruge
Ingredienser
- 4 gulerødder (ca. 350 g.)
- ½ dl dild
- 2 dl cremefraiche 9 %
- 1 fed hvidløg
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 glas
- 1 stor skål
- 1 viskestykke
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skyl og skræl gulerødderne.
- Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas.
- Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skyller krydderurter.
- Hak dilden fint.
- Kom cremefraiche i en lille skål.
- Kom dild i skålen. Rør rundt.
- Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt.
- Smag til med salt og peber.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 334 kJ / 80 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 51 %
- Heraf mættet fedt: 3,03 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 6 gulerødder (ca. 525 g.)
- ¾ dl dild
- 3 dl cremefraiche 9 %
- 1 ½ fed hvidløg
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 målebæger
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 glas
- 1 stor skål
- 1 viskestykke
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 hvidløgspresser
- 1 teske
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
- Trin 2 af 10
Mål alle ingredienserne af.
- 6 gulerødder (ca. 525 g.)
- ¾ dl dild
- 3 dl cremefraiche 9 %
- 1 ½ fed hvidløg
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 3 af 10
Skyl og skræl gulerødderne.
- 6 gulerødder (ca. 525 g.)
- Trin 4 af 10
Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas.
- Trin 5 af 10
Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skyller krydderurter.
- ¾ dl dild
- Trin 6 af 10
Hak dilden fint.
- Trin 7 af 10
Kom cremefraiche i en lille skål.
- 3 dl cremefraiche 9 %
- Trin 8 af 10
Kom dild i skålen. Rør rundt.
- Trin 9 af 10
Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt.
- 1 ½ fed hvidløg
- Trin 10 af 10
Smag til med salt og peber.
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Oversigt
- Print
Beskrivelse
En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.
Du skal bruge
Ingredienser
- 6 gulerødder (ca. 525 g.)
- ¾ dl dild
- 3 dl cremefraiche 9 %
- 1 ½ fed hvidløg
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 glas
- 1 stor skål
- 1 viskestykke
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 hvidløgspresser
- 1 teske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skyl og skræl gulerødderne.
- Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas.
- Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skyller krydderurter.
- Hak dilden fint.
- Kom cremefraiche i en lille skål.
- Kom dild i skålen. Rør rundt.
- Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt.
- Smag til med salt og peber.
-