Gulerodsstænger med dip

Gulerodsstænger med dip

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 334 kJ / 80 kcal
        • Protein: 11 %
        • Kulhydrat: 38 %
        • Fedt: 51 %
        • Heraf mættet fedt: 3,03 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.

      • Trin 2 af 10

        Mål alle ingredienserne af.

        • 2 gulerødder (ca. 175 g.)
        • ¼ dl dild
        • 1 dl cremefraiche 9 %
        • ½ fed hvidløg
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 3 af 10

        Skyl og skræl gulerødderne.

        • 2 gulerødder (ca. 175 g.)
      • Trin 4 af 10

        Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas.

      • Trin 5 af 10

        Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skyller krydderurter.

        • ¼ dl dild
      • Trin 6 af 10

        Hak dilden fint.

      • Trin 7 af 10

        Kom cremefraiche i en lille skål.

        • 1 dl cremefraiche 9 %
      • Trin 8 af 10

        Kom dild i skålen. Rør rundt.

      • Trin 9 af 10

        Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 10 af 10

        Smag til med salt og peber.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 gulerødder (ca. 175 g.)
          • ¼ dl dild
          • 1 dl cremefraiche 9 %
          • ½ fed hvidløg
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 glas
          • 1 stor skål
          • 1 viskestykke
          • 1 lille skål
          • 1 spiseske
          • 1 hvidløgspresser

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Skyl og skræl gulerødderne.
          4. Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas.
          5. Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skyller krydderurter.
          6. Hak dilden fint.
          7. Kom cremefraiche i en lille skål.
          8. Kom dild i skålen. Rør rundt.
          9. Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt.
          10. Smag til med salt og peber.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 334 kJ / 80 kcal
            • Protein: 11 %
            • Kulhydrat: 38 %
            • Fedt: 51 %
            • Heraf mættet fedt: 3,03 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 10

            Mål alle ingredienserne af.

            • 4 gulerødder (ca. 350 g.)
            • ½ dl dild
            • 2 dl cremefraiche 9 %
            • 1 fed hvidløg
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 10

            Skyl og skræl gulerødderne.

            • 4 gulerødder (ca. 350 g.)
          • Trin 4 af 10

            Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas.

          • Trin 5 af 10

            Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skyller krydderurter.

            • ½ dl dild
          • Trin 6 af 10

            Hak dilden fint.

          • Trin 7 af 10

            Kom cremefraiche i en lille skål.

            • 2 dl cremefraiche 9 %
          • Trin 8 af 10

            Kom dild i skålen. Rør rundt.

          • Trin 9 af 10

            Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 10 af 10

            Smag til med salt og peber.

            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 gulerødder (ca. 350 g.)
              • ½ dl dild
              • 2 dl cremefraiche 9 %
              • 1 fed hvidløg
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 glas
              • 1 stor skål
              • 1 viskestykke
              • 1 lille skål
              • 1 spiseske
              • 1 hvidløgspresser

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Skyl og skræl gulerødderne.
              4. Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas.
              5. Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skyller krydderurter.
              6. Hak dilden fint.
              7. Kom cremefraiche i en lille skål.
              8. Kom dild i skålen. Rør rundt.
              9. Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt.
              10. Smag til med salt og peber.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 334 kJ / 80 kcal
                • Protein: 11 %
                • Kulhydrat: 38 %
                • Fedt: 51 %
                • Heraf mættet fedt: 3,03 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.

              • Trin 2 af 10

                Mål alle ingredienserne af.

                • 6 gulerødder (ca. 525 g.)
                • ¾ dl dild
                • 3 dl cremefraiche 9 %
                • 1 ½ fed hvidløg
                • ¼ tsk. salt
                • ¼ tsk. peber
              • Trin 3 af 10

                Skyl og skræl gulerødderne.

                • 6 gulerødder (ca. 525 g.)
              • Trin 4 af 10

                Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas.

              • Trin 5 af 10

                Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skyller krydderurter.

                • ¾ dl dild
              • Trin 6 af 10

                Hak dilden fint.

              • Trin 7 af 10

                Kom cremefraiche i en lille skål.

                • 3 dl cremefraiche 9 %
              • Trin 8 af 10

                Kom dild i skålen. Rør rundt.

              • Trin 9 af 10

                Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 10 af 10

                Smag til med salt og peber.

                • ¼ tsk. salt
                • ¼ tsk. peber
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En perfekt eftermiddagssnack. Du kan også blande gulerodsstavene med fx snackpeber eller agurkestave.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 gulerødder (ca. 525 g.)
                  • ¾ dl dild
                  • 3 dl cremefraiche 9 %
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • ¼ tsk. salt
                  • ¼ tsk. peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 glas
                  • 1 stor skål
                  • 1 viskestykke
                  • 1 lille skål
                  • 1 spiseske
                  • 1 hvidløgspresser
                  • 1 teske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Skyl og skræl gulerødderne.
                  4. Skær gulerødderne ud i stave, og sæt dem i et glas.
                  5. Skyl dilden i en skål med koldt vand. Tag dilden op, og læg den på et rent viskestykke. Dup dilden tør. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skyller krydderurter.
                  6. Hak dilden fint.
                  7. Kom cremefraiche i en lille skål.
                  8. Kom dild i skålen. Rør rundt.
                  9. Pil hvidløget, og pres det ned i dressingen. Rør rundt.
                  10. Smag til med salt og peber.