Gulerodssalat med fennikel

Gulerodssalat med fennikel

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Pift din gulerodssalat - eller råkost - op med fennikel. Det giver en sød smag af lakrids, og det passer perfekt sammen med gulerødderne.

        Brug den som tilbehør til aftensmaden, eller tag en portion med i madpakken.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 306 kJ / 73 kcal
        • Protein: 10 %
        • Kulhydrat: 56 %
        • Fedt: 34 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 11

        Mål alle ingredienserne af.

        • ¼ citron (kun saften)
        • ½ fennikel
        • 1 spsk. hasselnødder
        • 1 ½ gulerod
        • ½ æble
      • Trin 3 af 11

        Tag en citruspresser og en mellemstor skål. Pres saften af citronen, og kom citronsaften op i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ¼ citron (kun saften)
      • Trin 4 af 11

        Tag et skærebræt og en lille skarp kniv. Skyl fennikel, og skær roden væk. Halver den på langs, og læg den med skærefladen nedad. Skær de to halvdele over på langs igen, og skær strimlerne i meget små tern.

        • ½ fennikel
      • Trin 5 af 11

        Kom fennikel-ternene op i skålen med citronsaft.

      • Trin 6 af 11

        Tag en lille stegepande og en spatel. Kom hasselnødder på den tørre stegepande, og rist dem i cirka 3 minutter, mens du rører rundt. Lad dem køle af på stegepanden.

        • 1 spsk. hasselnødder
      • Trin 7 af 11

        Tag en tyndskræller og et rivejern. Skræl gulerødderne, og riv dem på den fine side af rivejernet.

        • 1 ½ gulerod
      • Trin 8 af 11

        Skyl æblet, og skær det i tern på cirka 1 x 1 centimeter.

        • ½ æble
      • Trin 9 af 11

        Kom æbletern og revet gulerod op i skålen med citronsaft og fennikel. Rør salaten sammen.

      • Trin 10 af 11

        Kom hasselnødderne over på skærebrættet, og hak dem groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.

      • Trin 11 af 11

        Drys hakkede hasselnødder over gulerodssalaten, og servér.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Pift din gulerodssalat - eller råkost - op med fennikel. Det giver en sød smag af lakrids, og det passer perfekt sammen med gulerødderne.

        Brug den som tilbehør til aftensmaden, eller tag en portion med i madpakken.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ¼ citron (kun saften)
          • ½ fennikel
          • 1 spsk. hasselnødder
          • 1 ½ gulerod
          • ½ æble

           

          Køkkenredskaber

          • 1 citruspresser
          • 1 mellem skål
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 lille stegepande
          • 1 spatel

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag en citruspresser og en mellemstor skål. Pres saften af citronen, og kom citronsaften op i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          4. Tag et skærebræt og en lille skarp kniv. Skyl fennikel, og skær roden væk. Halver den på langs, og læg den med skærefladen nedad. Skær de to halvdele over på langs igen, og skær strimlerne i meget små tern.
          5. Kom fennikel-ternene op i skålen med citronsaft.
          6. Tag en lille stegepande og en spatel. Kom hasselnødder på den tørre stegepande, og rist dem i cirka 3 minutter, mens du rører rundt. Lad dem køle af på stegepanden.
          7. Tag en tyndskræller og et rivejern. Skræl gulerødderne, og riv dem på den fine side af rivejernet.
          8. Skyl æblet, og skær det i tern på cirka 1 x 1 centimeter.
          9. Kom æbletern og revet gulerod op i skålen med citronsaft og fennikel. Rør salaten sammen.
          10. Kom hasselnødderne over på skærebrættet, og hak dem groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
          11. Drys hakkede hasselnødder over gulerodssalaten, og servér.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Pift din gulerodssalat - eller råkost - op med fennikel. Det giver en sød smag af lakrids, og det passer perfekt sammen med gulerødderne.

            Brug den som tilbehør til aftensmaden, eller tag en portion med i madpakken.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 306 kJ / 73 kcal
            • Protein: 10 %
            • Kulhydrat: 56 %
            • Fedt: 34 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 11

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 11

            Mål alle ingredienserne af.

            • ½ citron (kun saften)
            • 1 fennikel
            • 2 spsk. hasselnødder
            • 3 gulerødder
            • 1 æble
               
          • Trin 3 af 11

            Tag en citruspresser og en mellemstor skål. Pres saften af citronen, og kom citronsaften op i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • ½ citron (kun saften)
          • Trin 4 af 11

            Tag et skærebræt og en lille skarp kniv. Skyl fennikel, og skær roden væk. Halver den på langs, og læg den med skærefladen nedad. Skær de to halvdele over på langs igen, og skær strimlerne i meget små tern.

            • 1 fennikel
          • Trin 5 af 11

            Kom fennikel-ternene op i skålen med citronsaft.

          • Trin 6 af 11

            Tag en lille stegepande og en spatel. Kom hasselnødder på den tørre stegepande, og rist dem i cirka 3 minutter, mens du rører rundt. Lad dem køle af på stegepanden.

            • 2 spsk. hasselnødder
          • Trin 7 af 11

            Tag en tyndskræller og et rivejern. Skræl gulerødderne, og riv dem på den fine side af rivejernet.

            • 3 gulerødder
          • Trin 8 af 11

            Skyl æblet, og skær det i tern på cirka 1 x 1 centimeter.

            • 1 æble
          • Trin 9 af 11

            Kom æbletern og revet gulerod op i skålen med citronsaft og fennikel. Rør salaten sammen.

          • Trin 10 af 11

            Kom hasselnødderne over på skærebrættet, og hak dem groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.

          • Trin 11 af 11

            Drys hakkede hasselnødder over gulerodssalaten, og servér.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Pift din gulerodssalat - eller råkost - op med fennikel. Det giver en sød smag af lakrids, og det passer perfekt sammen med gulerødderne.

            Brug den som tilbehør til aftensmaden, eller tag en portion med i madpakken.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • ½ citron (kun saften)
              • 1 fennikel
              • 2 spsk. hasselnødder
              • 3 gulerødder
              • 1 æble

               

              Køkkenredskaber

              • 1 citruspresser
              • 1 mellem skål
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 lille stegepande
              • 1 spatel

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tag en citruspresser og en mellemstor skål. Pres saften af citronen, og kom citronsaften op i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              4. Tag et skærebræt og en lille skarp kniv. Skyl fennikel, og skær roden væk. Halver den på langs, og læg den med skærefladen nedad. Skær de to halvdele over på langs igen, og skær strimlerne i meget små tern.
              5. Kom fennikel-ternene op i skålen med citronsaft.
              6. Tag en lille stegepande og en spatel. Kom hasselnødder på den tørre stegepande, og rist dem i cirka 3 minutter, mens du rører rundt. Lad dem køle af på stegepanden.
              7. Tag en tyndskræller og et rivejern. Skræl gulerødderne, og riv dem på den fine side af rivejernet.
              8. Skyl æblet, og skær det i tern på cirka 1 x 1 centimeter.
              9. Kom æbletern og revet gulerod op i skålen med citronsaft og fennikel. Rør salaten sammen.
              10. Kom hasselnødderne over på skærebrættet, og hak dem groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
              11. Drys hakkede hasselnødder over gulerodssalaten, og servér.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Pift din gulerodssalat - eller råkost - op med fennikel. Det giver en sød smag af lakrids, og det passer perfekt sammen med gulerødderne.

                Brug den som tilbehør til aftensmaden, eller tag en portion med i madpakken.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 306 kJ / 73 kcal
                • Protein: 10 %
                • Kulhydrat: 56 %
                • Fedt: 34 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 11

                Mål alle ingredienserne af.

                • ¾ citron (kun saften)
                • 1 ½ fennikel
                • 3 spsk. hasselnødder
                • 4 ½ gulerod
                • 1 ½ æble
              • Trin 3 af 11

                Tag en citruspresser og en mellemstor skål. Pres saften af citronen, og kom citronsaften op i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • ¾ citron (kun saften)
              • Trin 4 af 11

                Tag et skærebræt og en lille skarp kniv. Skyl fennikel, og skær roden væk. Halver den på langs, og læg den med skærefladen nedad. Skær de to halvdele over på langs igen, og skær strimlerne i meget små tern.

                • 1 ½ fennikel
              • Trin 5 af 11

                Kom fennikel-ternene op i skålen med citronsaft.

              • Trin 6 af 11

                Tag en lille stegepande og en spatel. Kom hasselnødder på den tørre stegepande, og rist dem i cirka 3 minutter, mens du rører rundt. Lad dem køle af på stegepanden.

                • 3 spsk. hasselnødder
              • Trin 7 af 11

                Tag en tyndskræller og et rivejern. Skræl gulerødderne, og riv dem på den fine side af rivejernet.

                • 4 ½ gulerod
              • Trin 8 af 11

                Skyl æble, og skær det i tern på cirka 1 x 1 centimeter.

                • 1 ½ æble
              • Trin 9 af 11

                Kom æbletern og revet gulerod op i skålen med citronsaft og fennikel. Rør salaten sammen.

              • Trin 10 af 11

                Kom hasselnødderne over på skærebrættet, og hak dem groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.

              • Trin 11 af 11

                Drys hakkede hasselnødder over gulerodssalaten, og servér.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Pift din gulerodssalat - eller råkost - op med fennikel. Det giver en sød smag af lakrids, og det passer perfekt sammen med gulerødderne.

                Brug den som tilbehør til aftensmaden, eller tag en portion med i madpakken.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • ¾ citron (kun saften)
                  • 1 ½ fennikel
                  • 3 spsk. hasselnødder
                  • 4 ½ gulerod
                  • 1 ½ æble

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 citruspresser
                  • 1 mellem skål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 lille stegepande
                  • 1 spatel

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tag en citruspresser og en mellemstor skål. Pres saften af citronen, og kom citronsaften op i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  4. Tag et skærebræt og en lille skarp kniv. Skyl fennikel, og skær roden væk. Halver den på langs, og læg den med skærefladen nedad. Skær de to halvdele over på langs igen, og skær strimlerne i meget små tern.
                  5. Kom fennikel-ternene op i skålen med citronsaft.
                  6. Tag en lille stegepande og en spatel. Kom hasselnødder på den tørre stegepande, og rist dem i cirka 3 minutter, mens du rører rundt. Lad dem køle af på stegepanden.
                  7. Tag en tyndskræller og et rivejern. Skræl gulerødderne, og riv dem på den fine side af rivejernet.
                  8. Skyl æble, og skær det i tern på cirka 1 x 1 centimeter.
                  9. Kom æbletern og revet gulerod op i skålen med citronsaft og fennikel. Rør salaten sammen.
                  10. Kom hasselnødderne over på skærebrættet, og hak dem groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
                  11. Drys hakkede hasselnødder over gulerodssalaten, og servér.