1. >
  2. Opskrifter>
  3. Madpakker>
  4. Frokostsalater>
  5. Gulerodssalat med appelsin

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl og skræl gulerødderne. Se videoen.

4.

Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern. Kom dem op i en stor skål. Se videoen.

5.

Skyl appelsinerne.

Skræl appelsinerne.

Skræl appelsinen.

6.

Fileter appelsinerne, og fjern de hvide hinder. Pres saften over de revne gulerødder. Se videoen.

Del appelsinen i både, og fjern de hvide hinder. Skær bådene i 3 stykker. Se videoen.

7.

Skær citronen over, og pres saften fra den. Se videoen.

Skær citronenerne over, og pres saften fra dem. Se videoen.

Skær citronen over, og pres saften fra den ene halvdel. Se videoen.

8.

Kom appelsinstykker, citronsaft og rosiner op i skålen med gulerødderne. Vend salaten sammen.

Næringsindhold per portion

Energi: 385 kJ / 92 kcal

Protein: 6 %

Kulhydrat: 86 %

Fedt: 8 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Skrælle gulerod

Skrælle gulerod

Sådan river du gulerødder groft og fint

Sådan river du gulerødder groft og fint

Appelsin, filetere

Appelsin, filetere

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min