Gulerodssalat med æble
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 264 kJ / 63 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 88 %
- Fedt: 6 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 gulerødder
- ½ æble
- ¼ dl rosiner
- Saft fra ½ citron eller appelsin
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 mellem skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 røreske
- 1 citruspresser
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find ingredienserne frem.
- 2 gulerødder
- ½ æble
- ¼ dl rosiner
- Saft fra ½ citron eller appelsin
- Trin 3 af 7
Skræl gulerødderne. Riv dem ned i en skål på den grove side af et rivejern.
- 2 gulerødder
- Trin 4 af 7
Skyl æblet, og riv det på den grove side af rivejernet.
- ½ æble
- Trin 5 af 7
Hæld rosinerne i skålen.
- ¼ dl rosiner
- Trin 6 af 7
Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Saft fra ½ citron eller appelsin
- Trin 7 af 7
Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!
Overblik
- Print
Beskrivelse
Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 gulerødder
- ½ æble
- ¼ dl rosiner
- Saft fra ½ citron eller appelsin
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 mellem skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 røreske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find ingredienserne frem.
- Skræl gulerødderne. Riv dem ned i en skål på den grove side af et rivejern.
- Skyl æblet, og riv det på den grove side af rivejernet.
- Hæld rosinerne i skålen.
- Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 264 kJ / 63 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 88 %
- Fedt: 6 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 4 gulerødder
- 1 æble
- ½ dl rosiner
- Saft fra 1 citron eller appelsin
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 mellem skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 røreske
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find ingredienserne frem.
- 4 gulerødder
- 1 æble
- ½ dl rosiner
- Saft fra 1 citron eller appelsin
- Trin 3 af 7
Skræl gulerødderne. Riv dem ned i en skål på den grove side af et rivejern.
- 4 gulerødder
- Trin 4 af 7
Skyl æblet, og riv det på den grove side af rivejernet.
- 1 æble
- Trin 5 af 7
Hæld rosinerne i skålen.
- ½ dl rosiner
- Trin 6 af 7
Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Saft fra 1 citron eller appelsin
- Trin 7 af 7
Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!
Overblik
- Print
Beskrivelse
Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken.
Du skal bruge
Ingredienser
- 4 gulerødder
- 1 æble
- ½ dl rosiner
- Saft fra 1 citron eller appelsin
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 mellem skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 røreske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find ingredienserne frem.
- Skræl gulerødderne. Riv dem ned i en skål på den grove side af et rivejern.
- Skyl æblet, og riv det på den grove side af rivejernet.
- Hæld rosinerne i skålen.
- Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 264 kJ / 63 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 88 %
- Fedt: 6 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 6 gulerødder
- 1 ½ æble
- ¾ dl rosiner
- Saft fra 1 ½ citron eller appelsin
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 mellem skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 røreske
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find ingredienserne frem.
- 6 gulerødder
- 1 ½ æble
- ¾ dl rosiner
- Saft fra 1 citron eller appelsin
- Trin 3 af 7
Skræl gulerødderne. Riv dem ned i en skål på den grove side af et rivejern.
- 6 gulerødder
- Trin 4 af 7
Skyl æblerne, og riv dem på den grove side af rivejernet.
- 1 ½ æble
- Trin 5 af 7
Hæld rosinerne i skålen.
- ¾ dl rosiner
- Trin 6 af 7
Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Saft fra 1 ½ citron eller appelsin
- Trin 7 af 7
Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!
Overblik
- Print
Beskrivelse
Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken.
Du skal bruge
Ingredienser
- 6 gulerødder
- 1 ½ æble
- ¾ dl rosiner
- Saft fra 1 ½ citron eller appelsin
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 mellem skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 røreske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find ingredienserne frem.
- Skræl gulerødderne. Riv dem ned i en skål på den grove side af et rivejern.
- Skyl æblerne, og riv dem på den grove side af rivejernet.
- Hæld rosinerne i skålen.
- Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!
-