Gulerodssalat

Gulerodssalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 264 kJ / 63 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 88 %
        • Fedt: 6 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 7

        Find ingredienserne frem.

        • 2 gulerødder
        • ½ æble
        • ¼  dl rosiner
        • Saft fra ½ citron eller appelsin
      • Trin 3 af 7

        Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet ned i en skål.

        • 2 gulerødder

         

      • Trin 4 af 7

        Skyl æblet, og riv det på den grove side af rivejernet.

        • ½ æble

         

      • Trin 5 af 7

        Hæld rosinerne i skålen.

        • ¼ dl rosiner
      • Trin 6 af 7

        Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • Saft fra ½ citron eller appelsin
      • Trin 7 af 7

        Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!

    • Overblik

      • Print

        Beskrivelse

        Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 gulerødder
          • ½ æble
          • ¼ dl rosiner
          • Saft fra ½ citron eller appelsin

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 rivejern
          • 1 mellem skål
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 citruspresser
          • 1 røreske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Find ingredienserne frem.
          3. Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet ned i en skål.
          4. Skyl æblet, og riv det på den grove side af rivejernet.
          5. Hæld rosinerne i skålen.
          6. Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          7. Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 264 kJ / 63 kcal
            • Protein: 6 %
            • Kulhydrat: 88 %
            • Fedt: 6 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 7

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 7

            Find ingredienserne frem.

            • 4 gulerødder
            • 1 æble
            • ½ dl rosiner
            • Saft fra 1 citron eller appelsin
          • Trin 3 af 7

            Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet ned i en skål.

            • 4 gulerødder

             

          • Trin 4 af 7

            Skyl æblet, og riv det på den grove side af rivejernet.

            • 1 æble

             

          • Trin 5 af 7

            Hæld rosinerne i skålen.

            • ½ dl rosiner
          • Trin 6 af 7

            Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • Saft fra 1 citron eller appelsin
          • Trin 7 af 7

            Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!

        • Overblik

          • Print

            Beskrivelse

            Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 gulerødder
              • 1 æble
              • ½ dl rosiner
              • Saft fra 1 citron eller appelsin

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 rivejern
              • 1 mellem skål
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 citruspresser
              • 1 røreske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Find ingredienserne frem.
              3. Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet ned i en skål.
              4. Skyl æblet, og riv det på den grove side af rivejernet.
              5. Hæld rosinerne i skålen.
              6. Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              7. Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 264 kJ / 63 kcal
                • Protein: 6 %
                • Kulhydrat: 88 %
                • Fedt: 6 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 7

                Find ingredienserne frem.

                • 6 gulerødder
                • 1 ½ æble
                • ¾ dl rosiner
                • Saft fra 1 citron eller appelsin
              • Trin 3 af 7

                Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet ned i en skål.

                • 6 gulerødder

                 

              • Trin 4 af 7

                Skyl æblerne, og riv dem på den grove side af rivejernet.

                • 1 ½ æble

                 

              • Trin 5 af 7

                Hæld rosinerne i skålen.

                • ¾ dl rosiner
              • Trin 6 af 7

                Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • Saft fra 1 ½ citron eller appelsin
              • Trin 7 af 7

                Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!

            • Overblik

              • Print

                Beskrivelse

                Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 gulerødder
                  • 1 ½ æble
                  • ¾ dl rosiner
                  • Saft fra 1 ½ citron eller appelsin

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 rivejern
                  • 1 mellem skål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 citruspresser
                  • 1 røreske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Find ingredienserne frem.
                  3. Skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet ned i en skål.
                  4. Skyl æblerne, og riv dem på den grove side af rivejernet.
                  5. Hæld rosinerne i skålen.
                  6. Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  7. Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!