Gulerodssalat

Gulerodssalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 264 kJ / 63 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 88 %
        • Fedt: 6 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 7

        Find ingredienserne frem.

        • 2 gulerødder
        • ½ æble
        • ¼  dl rosiner
        • Saft fra ½ citron eller appelsin
      • Trin 3 af 7

        Skræl gulerødderne. Riv dem ned i en skål på den grove side af et rivejern.

        • 2 gulerødder

         

      • Trin 4 af 7

        Skyl æblet, og riv det på den grove side af rivejernet.

        • ½ æble

         

      • Trin 5 af 7

        Hæld rosinerne i skålen.

        • ¼ dl rosiner
      • Trin 6 af 7

        Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • Saft fra ½ citron eller appelsin
      • Trin 7 af 7

        Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!

    • Overblik

      • Print

        Beskrivelse

        Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 gulerødder
          • ½ æble
          • ¼ dl rosiner
          • Saft fra ½ citron eller appelsin

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 rivejern
          • 1 mellem skål
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 citruspresser
          • 1 røreske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Find ingredienserne frem.
          3. Skræl gulerødderne. Riv dem ned i en skål på den grove side af et rivejern.
          4. Skyl æblet, og riv det på den grove side af rivejernet.
          5. Hæld rosinerne i skålen.
          6. Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          7. Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 264 kJ / 63 kcal
            • Protein: 6 %
            • Kulhydrat: 88 %
            • Fedt: 6 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 7

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 7

            Find ingredienserne frem.

            • 4 gulerødder
            • 1 æble
            • ½ dl rosiner
            • Saft fra 1 citron eller appelsin
          • Trin 3 af 7

            Skræl gulerødderne. Riv dem ned i en skål på den grove side af et rivejern.

            • 4 gulerødder

             

          • Trin 4 af 7

            Skyl æblet, og riv det på den grove side af rivejernet.

            • 1 æble

             

          • Trin 5 af 7

            Hæld rosinerne i skålen.

            • ½ dl rosiner
          • Trin 6 af 7

            Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • Saft fra 1 citron eller appelsin
          • Trin 7 af 7

            Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!

        • Overblik

          • Print

            Beskrivelse

            Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 gulerødder
              • 1 æble
              • ½ dl rosiner
              • Saft fra 1 citron eller appelsin

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 rivejern
              • 1 mellem skål
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 citruspresser
              • 1 røreske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Find ingredienserne frem.
              3. Skræl gulerødderne. Riv dem ned i en skål på den grove side af et rivejern.
              4. Skyl æblet, og riv det på den grove side af rivejernet.
              5. Hæld rosinerne i skålen.
              6. Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              7. Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 264 kJ / 63 kcal
                • Protein: 6 %
                • Kulhydrat: 88 %
                • Fedt: 6 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 7

                Find ingredienserne frem.

                • 6 gulerødder
                • 1 ½ æble
                • ¾ dl rosiner
                • Saft fra 1 citron eller appelsin
              • Trin 3 af 7

                Skræl gulerødderne. Riv dem ned i en skål på den grove side af et rivejern.

                • 6 gulerødder

                 

              • Trin 4 af 7

                Skyl æblerne, og riv dem på den grove side af rivejernet.

                • 1 ½ æble

                 

              • Trin 5 af 7

                Hæld rosinerne i skålen.

                • ¾ dl rosiner
              • Trin 6 af 7

                Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • Saft fra 1 ½ citron eller appelsin
              • Trin 7 af 7

                Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!

            • Overblik

              • Print

                Beskrivelse

                Gulerodssalat kaldes også "råkost", og det et super sundt mellemmåltid, der smager dejligt. Brug den som tilbehør til din varme ret. Du kan også tage den med i en lille boks til madpakken. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 gulerødder
                  • 1 ½ æble
                  • ¾ dl rosiner
                  • Saft fra 1 ½ citron eller appelsin

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 rivejern
                  • 1 mellem skål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 citruspresser
                  • 1 røreske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Find ingredienserne frem.
                  3. Skræl gulerødderne. Riv dem ned i en skål på den grove side af et rivejern.
                  4. Skyl æblerne, og riv dem på den grove side af rivejernet.
                  5. Hæld rosinerne i skålen.
                  6. Skær citronen over. Pres citronsaften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  7. Rør rundt. Salaten er nu klar til servering!