Guacamole

Guacamole

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Det er aldrig en dårlig ide, at lave guacamole. Du kan smøre den i hjemmelavede burgere, eller bare dyppe grøntsager eller sprøde brødstænger direkte i – haps!

        Tip: Giv guacamolen et ekstra spark, med lidt chili eller mere hvidløg. Du kan også tilsætte finthakkede tomater.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 628 kJ / 150 kcal
        • Protein: 5 %
        • Kulhydrat: 25 %
        • Fedt: 70 %
        • Heraf mættet fedt: 2,05 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 9

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 moden avocado
        • ½ fed hvidløg 
        • ½ limefrugt 
        • ¼ dl. cremefraiche 9 %
        • ¼ tsk. groft salt
      • Trin 3 af 9

        Flæk avocadoen på langs og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • 1 moden avocado
      • Trin 4 af 9

        Skrab avocadokødet ud med en ske. Kom det i en skål.

      • Trin 5 af 9

        Tag en hvidløgspresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 6 af 9

        Skær limefrugten over, og pres saften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

        • ½ limefrugt
      • Trin 7 af 9

        Tag en gaffel. Mos avocadokødet med gaflen, til der ikke er flere klumper.

      • Trin 8 af 9

        Kom cremefraiche i skålen, og rør det sammen.

        • ¼ dl. cremefraiche 9 %
      • Trin 9 af 9

        Smag guacamolen til med salt.

        • ¼ tsk. groft salt
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Det er aldrig en dårlig ide, at lave guacamole. Du kan smøre den i hjemmelavede burgere, eller bare dyppe grøntsager eller sprøde brødstænger direkte i – haps!

        Tip: Giv guacamolen et ekstra spark, med lidt chili eller mere hvidløg. Du kan også tilsætte finthakkede tomater.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 moden avocado
          • ½ fed hvidløg 
          • ½ limefrugt 
          • ¼ dl. cremefraiche 9 %
          • ¼ tsk. groft salt

          Køkkenredskaber:

          • 1 målebæger
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 spiseske
          • 1 skål
          • 1 hvidløgspresser
          • 1 gaffel
          • 1 teske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Flæk avocadoen på langs og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          4. Skrab avocadokødet ud med en ske. Kom det i en skål.
          5. Tag en hvidløgspresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen.
          6. Skær limefrugten over, og pres saften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
          7. Tag en gaffel. Mos avocadokødet med gaflen, til der ikke er flere klumper.
          8. Kom cremefraiche i skålen, og rør det sammen.
          9. Smag guacamolen til med salt.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Det er aldrig en dårlig ide, at lave guacamole. Du kan smøre den i hjemmelavede burgere, eller bare dyppe grøntsager eller sprøde brødstænger direkte i – haps!

            Tip: Giv guacamolen et ekstra spark, med lidt chili eller mere hvidløg. Du kan også tilsætte finthakkede tomater.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 628 kJ / 150 kcal
            • Protein: 5 %
            • Kulhydrat: 25 %
            • Fedt: 70 %
            • Heraf mættet fedt: 2,05 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 9

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 9

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 modne avocadoer 
            • 1 fed hvidløg 
            • 1 limefrugt 
            • ½ dl. cremefraiche 9 %
            • ½ tsk. groft salt
          • Trin 3 af 9

            Flæk avocadoerne på langs og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 2 modne avocadoer
          • Trin 4 af 9

            Skrab avocadokødet ud med en ske. Kom det i en skål.

          • Trin 5 af 9

            Tag en hvidløgspresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 6 af 9

            Skær limefrugten over, og pres saften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

            • 1 limefrugt
          • Trin 7 af 9

            Tag en gaffel. Mos avocadokødet med gaflen, til der ikke er flere klumper.

          • Trin 8 af 9

            Kom cremefraiche i skålen, og rør det sammen.

            • ½ dl. cremefraiche 9 %
          • Trin 9 af 9

            Smag guacamolen til med salt.

            • ½ tsk. groft salt
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Det er aldrig en dårlig ide, at lave guacamole. Du kan smøre den i hjemmelavede burgere, eller bare dyppe grøntsager eller sprøde brødstænger direkte i – haps!

            Tip: Giv guacamolen et ekstra spark, med lidt chili eller mere hvidløg. Du kan også tilsætte finthakkede tomater.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 modne avocadoer 
              • 1 fed hvidløg 
              • 1 limefrugt 
              • ½ dl. cremefraiche 9 %
              • ½ tsk. groft salt 

              Køkkenredskaber:

              • 1 målebæger
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 spiseske
              • 1 skål
              • 1 hvidløgspresser
              • 1 gaffel
              • 1 teske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Flæk avocadoerne på langs og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              4. Skrab avocadokødet ud med en ske. Kom det i en skål.
              5. Tag en hvidløgspresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen.
              6. Skær limefrugten over, og pres saften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
              7. Tag en gaffel. Mos avocadokødet med gaflen, til der ikke er flere klumper.
              8. Kom cremefraiche i skålen, og rør det sammen.
              9. Smag guacamolen til med salt.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Det er aldrig en dårlig ide, at lave guacamole. Du kan smøre den i hjemmelavede burgere, eller bare dyppe grøntsager eller sprøde brødstænger direkte i – haps!

                Tip: Giv guacamolen et ekstra spark, med lidt chili eller mere hvidløg. Du kan også tilsætte finthakkede tomater.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 628 kJ / 150 kcal
                • Protein: 5 %
                • Kulhydrat: 25 %
                • Fedt: 70 %
                • Heraf mættet fedt: 2,05 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 9

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 9

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 modne avocadoer 
                • 1 ½ fed hvidløg 
                • 1 ½ limefrugt 
                • ¾ dl. cremefraiche 9 %
                • ¾ tsk. groft salt
              • Trin 3 af 9

                Flæk avocadoerne på langs og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 3 modne avocadoer
              • Trin 4 af 9

                Skrab avocadokødet ud med en ske. Kom det i en skål.

              • Trin 5 af 9

                Tag en hvidløgspresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 6 af 9

                Skær limefrugten over, og pres saften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

                • 1 ½ limefrugt
              • Trin 7 af 9

                Tag en gaffel. Mos avocadokødet med gaflen, til der ikke er flere klumper.

              • Trin 8 af 9

                Kom cremefraiche i skålen, og rør det sammen.

                • ¾ dl. cremefraiche 9 %
              • Trin 9 af 9

                Smag guacamolen til med salt.

                • ¾ tsk. groft salt 
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Det er aldrig en dårlig ide, at lave guacamole. Du kan smøre den i hjemmelavede burgere, eller bare dyppe grøntsager eller sprøde brødstænger direkte i – haps!

                Tip: Giv guacamolen et ekstra spark, med lidt chili eller mere hvidløg. Du kan også tilsætte finthakkede tomater.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 modne avocadoer 
                  • 1 ½ fed hvidløg 
                  • 1 ½ limefrugt 
                  • ¾ dl. cremefraiche 9 %
                  • ¾ tsk. groft salt 

                  Køkkenredskaber:

                  • 1 målebæger
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 spiseske
                  • 1 skål
                  • 1 hvidløgspresser
                  • 1 gaffel
                  • 1 teske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Flæk avocadoerne på langs og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  4. Skrab avocadokødet ud med en ske. Kom det i en skål.
                  5. Tag en hvidløgspresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen.
                  6. Skær limefrugten over, og pres saften ned i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
                  7. Tag en gaffel. Mos avocadokødet med gaflen, til der ikke er flere klumper.
                  8. Kom cremefraiche i skålen, og rør det sammen.
                  9. Smag guacamolen til med salt.