Grøntsagsstave med dip

Grøntsagsstave med dip

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Snacksulten? Så skær dine yndlingsgrøntsager i stave, og spis dem en lækker dip til.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 1821 kJ / 435 kcal
        • Protein: 19 %
        • Kulhydrat: 54 %
        • Fedt: 27 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 8

        Mål alle ingredienserne af.

        Thousand-island dressing:

        • ½ fed hvidløg
        • 3 dl. yoghurt naturel
        • 4 spsk. ketchup
        • 1 tsk. paprika
        • 1 knivspids salt

        Grøntstave:

        • 2-3 gulerødder
        • 1 kinaradise
        • 1 glasskål
      • Trin 3 af 8

        Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil hvidløg, og hak det meget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 4 af 8

        Tag en lille skål og en ske frem. Kom hvidløg, yoghurt, ketchup og paprika i skålen. Rør det sammen.

        • 3 dl. yoghurt naturel
        • 4 spsk. ketchup
        • 1 tsk. paprika
      • Trin 5 af 8

        Smag dippen til med salt.

        • 1 knivspids salt
      • Trin 6 af 8

        Skræl gulerødderne og kinaradisen. Skær begge dele i stave.

        • 2-3 gulerødder
        • 1 kinaradise
      • Trin 7 af 8

        Skær toppen af glaskålen, og skær glaskålen i stave. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer glaskål.

        • 1 glasskål
      • Trin 8 af 8

        Server grøntsagsstavene med en lille skål dip til.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Snacksulten? Så skær dine yndlingsgrøntsager i stave, og spis dem en lækker dip til.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Thousand-island dressing:

          • ½ fed hvidløg
          • 3 dl. yoghurt naturel
          • 4 spsk. ketchup
          • 1 tsk. paprika
          • 1 knivspids salt

          Grøntstave:

          • 2-3 gulerødder
          • 1 kinaradise
          • 1 glasskål

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 lille skål
          • 1 tyndskræller

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil hvidløg, og hak det meget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          4. Tag en lille skål og en ske frem. Kom hvidløg, yoghurt, ketchup og paprika i skålen. Rør det sammen.
          5. Smag dippen til med salt.
          6. Skræl gulerødderne og kinaradisen. Skær begge dele i stave.
          7. Skær toppen af glaskålen, og skær glaskålen i stave. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer glaskål.
          8. Server grøntsagsstavene med en lille skål dip til.