Grønkålschips

Grønkålschips

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Så gider vi godt grønkål! Knasende, sprøde og salte chips. Haps. Og så er de endda top lette at lave.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 824 kJ / 197 kcal
        • Protein: 13 %
        • Kulhydrat: 11 %
        • Fedt: 76 %
        • Heraf mættet fedt: 0,1 g.
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 30 minutter

          Se filmen, hvor Gorm laver grønkålschips

          Energi-indhold pr. portion
          • Energi: 824 kJ / 197 kcal
          • Protein: 13 %
          • Kulhydrat: 11 %
          • Fedt: 76 %
          • Heraf mættet fedt: 0,1 g.
      • Du skal bruge

      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 9

          Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

        • Trin 2 af 9

          Find alle ingredienserne frem.

          • 1 ps. hel grønkål
          • 4 spsk. olie
          • 1 tsk. salt
        • Trin 3 af 9

          Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Kom bagepapir på en bageplade.

        • Trin 4 af 9

          Pluk bladene af stokken. Riv dem i mindre stykker på størrelse med chips. Klik på videoen og se, hvordan du ordner grønkål.

          • 1 ps. hel grønkål

           

        • Trin 5 af 9

          Skyl grønkålsstykkerne grundigt.

        • Trin 6 af 9

          Kom grønkålsstykkerne, olie og salt i en skål, og vend stykkerne godt rundt, så de er dækkede af olie og salt. Brug hænderne.

          • 4 spsk. olie
          • 1 tsk. salt

           

        • Trin 7 af 9

          Fordel grønkålsstykkerne på bagepladen, så de ligger i ét lag.

        • Trin 8 af 9

          Bag grønkålschipsene i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde. Hold øje med dem undervejs, for de kan pludselig blive for mørke.

        • Trin 9 af 9

          Lad dem køle af, og server dem som en lækker snack. Velbekomme!

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          Så gider vi godt grønkål! Knasende, sprøde og salte chips. Haps. Og så er de endda top lette at lave.

          Du skal bruge

            Ingredienser

            • 1 ps. hel grønkål
            • 4 spsk. olie
            • 1 tsk. salt

             

            Køkkenredskaber

            • 1 spiseske
            • 1 teske
            • 1 bageplade
            • Bagepapir
            • 1 mellemstor skål

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
            2. Find alle ingredienserne frem.
            3. Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Kom bagepapir på en bageplade.
            4. Pluk bladene af stokken. Riv dem i mindre stykker på størrelse med chips. Klik på videoen og se, hvordan du ordner grønkål.
            5. Skyl grønkålsstykkerne grundigt.
            6. Kom grønkålsstykkerne, olie og salt i en skål, og vend stykkerne godt rundt, så de er dækkede af olie og salt. Brug hænderne.
            7. Fordel grønkålsstykkerne på bagepladen, så de ligger i ét lag.
            8. Bag grønkålschipsene i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde. Hold øje med dem undervejs, for de kan pludselig blive for mørke.
            9. Lad dem køle af, og server dem som en lækker snack. Velbekomme!