1. >
  2. Leksikon>
  3. Kød og indmad>
  4. Grisekød>
  5. Grisekød (strimler)

Grisekød (strimler)

Grisekød kommer fra en gris, og det findes i mange forskellige udskæringer alt efter hvor på grisen det kommer fra. Husk altid at vaske dine hænder, når du har rørt ved råt grisekød. Skift skærebræt og kniv når du har skåret råt kød ud.

Holdbarhed

4 dage i køleskabet (Åbnet)

3 måneder i fryseren

8 dage i køleskabet (Uåbnet)

Opbevaring

Opbevar grisekød i køleskabet. Læs på pakken, hvor lang tid kødet kan holde sig. Pak ikke kødet ud, før du skal bruge dem. Du kan komme svinekød i fryseren. Kom kødet i en frysepose, og læg det i fryseren. Her kan det holde sig i op til 6 måneder. Hakket kød eller kød med meget fedt som nakkekoteletter kan kun holde sig i 3 måneder. Når du skal tø frossent kød op, skal du gøre det i køleskabet. Tilberedt grisekød kan holde sig op til 4 dage i køleskabet.

Retter med grisekød (strimler)

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min