Grillede hotdogbrød med hjemmelavet ketchup

Grillede hotdogbrød med hjemmelavet ketchup

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 2 timer

        Prøv hjemmelavede hotdogs på en ny måde! Med grillede fladbrød og hjemmelavet ketchup er hotdogs super lækre.

        Opskriften giver 2-3 brød. Hvis du ikke har en grill, kan brødene ristes på en stegepande.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3661 kJ / 876 kcal
        • Protein: 16 %
        • Kulhydrat: 42 %
        • Fedt: 43 %
        • Heraf mættet fedt: 14,5 g
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 21

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 21

        Find alle ingredienserne frem.

        Ketchup:

        • 125 g. modne tomater
        • ¼ æble
        • ¼ løg
        • ½ fed hvidløg
        • ½ spsk. olie
        • ¼ dl. eddike
        • ¼ dl. brun farin
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber

        Hotdogbrød:

        • 1 ¼ dl. vand
        • 12 g. gær
        • 1 dl. grahamsmel
        • 3 dl. hvedemel
        • ½ tsk. salt

        Tilbehør:

        • Spidskål
        • 2 pølser
      • Trin 3 af 21

        Ketchup: Skyl tomaterne og æblet. Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset ud. Skær tomater og æble i små tern. Læg dem i en skål.

        • 125 g. modne tomater
        • ¼ æble
      • Trin 4 af 21

        Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ¼ løg
        • ½ fed hvidløg
      • Trin 5 af 21

        Varm olien op i en gryde.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 6 af 21

        Kom tomater, løg, æble og hvidløg i gryden. Rør, og svits i 1 minut.

      • Trin 7 af 21

        Tilsæt eddike og brun farin. Læg låg på gryden, og kog, indtil ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter. Rør med jævne mellemrum. Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.

        • ¼ dl eddike
        • ¼ dl brun farin
      • Trin 8 af 21

        Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender. Du kan også komme ketchuppen i en blender. Få eventuelt hjælp af en voksen. Klik på videoen og se, hvordan du blender.

      • Trin 9 af 21

        Smag ketchuppen til med salt, peber, brun farin og eddike.

        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
      • Trin 10 af 21

        Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet, til den er helt kold.

      • Trin 11 af 21

        Hotdogbrød: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du laver en gærdej.

        • 12 g. gær
      • Trin 12 af 21

        Varm vandet op i en lille gryde, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om vandet er lillefinger-varmt.

        • 1 ¼ dl vand
      • Trin 13 af 21

        Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.

      • Trin 14 af 21

        Tilsæt grahamsmel, hvedemel og salt. Rør det sammen.

        • 1 dl grahamsmel
        • 3 dl hvedemel
        • ½ tsk. salt
           
      • Trin 15 af 21

        Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt dejen med hænderne, til den slipper bordet, og er en sammenhængende klump. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.

      • Trin 16 af 21

        Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilmen. Stil dejen til hævning et lunt sted i 30 minutter.

      • Trin 17 af 21

        Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Del dejen i 2-3 stykker.

      • Trin 18 af 21

        Rul stykkerne ud med en kagerulle til runde, flade hotdog-brød. De skal være cirka ½-1 centimeter tykke.

      • Trin 19 af 21

        Grill hotdogbrødene på en grill i cirka 2 minutter på hver side. De skal være gyldne og gennembagte. Få eventuelt hjælp af en voksen. Hvis du ikke har en grill, kan du bruge en varm stegepande uden olie.

      • Trin 20 af 21

        Skær spidskålen i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.

        • Spidskål
      • Trin 21 af 21

        Gril pølserne på grillen, og byg din hotdog op med brød, spidskål, pølse og top den med din hjemmelavede ketchup.

        • 2 pølser
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Prøv hjemmelavede hotdogs på en ny måde! Med grillede fladbrød og hjemmelavet ketchup er hotdogs super lækre.

        Opskriften giver 2-3 brød. Hvis du ikke har en grill, kan brødene ristes på en stegepande.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Ketchup:

          • 125 g. modne tomater
          • ¼ æble
          • ¼ løg
          • ½ fed hvidløg
          • ½ spsk. olie
          • ¼ dl. eddike
          • ¼ dl. brun farin
          • ¼ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber

          Hotdogbrød:

          • 1 ¼ dl. vand
          • 12 g. gær
          • 1 dl. grahamsmel
          • 3 dl. hvedemel
          • ½ tsk. salt

          Tilbehør:

          • Spidskål
          • 2 pølser

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 mellemstor gryde
          • 1 paletkniv
          • 1 grydelåg
          • 1 stavblender eller blender
          • 1 teske
          • 1 lille skål
          • 1 stor skål
          • 1 grydeske
          • Husholdningsfilm
          • 1 kagerulle
          • 1 grill eller stegepande
          • 1 grilltang

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Ketchup: Skyl tomaterne og æblet. Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset ud. Skær tomater og æble i små tern. Læg dem i en skål.
          4. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          5. Varm olien op i en gryde.
          6. Kom tomater, løg, æble og hvidløg i gryden. Rør, og svits i 1 minut.
          7. Tilsæt eddike og brun farin. Læg låg på gryden, og kog, indtil ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter. Rør med jævne mellemrum. Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.
          8. Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender. Du kan også komme ketchuppen i en blender. Få eventuelt hjælp af en voksen. Klik på videoen og se, hvordan du blender.
          9. Smag ketchuppen til med salt, peber, brun farin og eddike.
          10. Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet, til den er helt kold.
          11. Hotdogbrød: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du laver en gærdej.
          12. Varm vandet op i en lille gryde, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om vandet er lillefinger-varmt.
          13. Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.
          14. Tilsæt grahamsmel, hvedemel og salt. Rør det sammen.
          15. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt dejen med hænderne, til den slipper bordet, og er en sammenhængende klump. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
          16. Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilmen. Stil dejen til hævning et lunt sted i 30 minutter.
          17. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Del dejen i 2-3 stykker.
          18. Rul stykkerne ud med en kagerulle til runde, flade hotdog-brød. De skal være cirka ½-1 centimeter tykke.
          19. Grill hotdogbrødene på en grill i cirka 2 minutter på hver side. De skal være gyldne og gennembagte. Få eventuelt hjælp af en voksen. Hvis du ikke har en grill, kan du bruge en varm stegepande uden olie.
          20. Skær spidskålen i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.
          21. Gril pølserne på grillen, og byg din hotdog op med brød, spidskål, pølse og top den med din hjemmelavede ketchup.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 2 timer

            Prøv hjemmelavede hotdogs på en ny måde! Med grillede fladbrød og hjemmelavet ketchup er hotdogs super lækre.

            Opskriften giver 4-6 brød. Hvis du ikke har en grill, kan brødene ristes på en stegepande.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3661 kJ / 876 kcal
            • Protein: 16 %
            • Kulhydrat: 42 %
            • Fedt: 43 %
            • Heraf mættet fedt: 14,5 g
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 21

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 21

            Find alle ingredienserne frem.

            Ketchup:

            • 250 g. modne tomater
            • ½ æble
            • ½ løg
            • 1 fed hvidløg
            • 1 spsk. olie
            • ½ dl. eddike
            • ½ dl. brun farin
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber

            Hotdogbrød:

            • 2 ½ dl. vand
            • 25 g. gær
            • 2 dl. grahamsmel
            • 4 dl. hvedemel
            • 1 tsk. salt

            Tilbehør:

            • ¼ spidskål
            • 4 pølser
          • Trin 3 af 21

            Ketchup: Skyl tomaterne og æblet. Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset ud. Skær tomater og æble i små tern. Læg dem i en skål.

            • 250 g. modne tomater
            • ½ æble
          • Trin 4 af 21

            Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • ½ løg
            • 1 fed hvidløg
          • Trin 5 af 21

            Varm olien op i en gryde.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 6 af 21

            Kom tomater, løg, æble og hvidløg i gryden. Rør, og svits i 1 minut.

          • Trin 7 af 21

            Tilsæt eddike og brun farin. Læg låg på gryden, og kog, indtil ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter. Rør med jævne mellemrum. Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.

            • ½ dl. eddike
            • ½ dl. brun farin
          • Trin 8 af 21

            Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender. Du kan også komme ketchuppen i en blender. Få eventuelt hjælp af en voksen. Klik på videoen og se, hvordan du blender.

          • Trin 9 af 21

            Smag ketchuppen til med salt, peber, brun farin og eddike.

            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 10 af 21

            Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet, til den er helt kold.

          • Trin 11 af 21

            Hotdogbrød: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du laver en gærdej.

            • 25 g. gær
          • Trin 12 af 21

            Varm vandet op i en lille gryde, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om vandet er lillefinger-varmt.

            • 2 ½ dl vand
          • Trin 13 af 21

            Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.

          • Trin 14 af 21

            Tilsæt grahamsmel, hvedemel og salt. Rør det sammen.

            • 2 dl. grahamsmel
            • 4 dl. hvedemel
            • 1 tsk. salt
          • Trin 15 af 21

            Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt dejen med hænderne, til den slipper bordet, og er en sammenhængende klump. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.

          • Trin 16 af 21

            Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilmen. Stil dejen til hævning et lunt sted i 30 minutter.

          • Trin 17 af 21

            Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Del dejen i 4-6 stykker.

          • Trin 18 af 21

            Rul stykkerne ud med en kagerulle til runde, flade hotdog-brød. De skal være cirka ½-1 centimeter tykke.

          • Trin 19 af 21

            Grill hotdogbrødene på en grill i cirka 2 minutter på hver side. De skal være gyldne og gennembagte. Få eventuelt hjælp af en voksen. Hvis du ikke har en grill, kan du bruge en varm stegepande uden olie.

          • Trin 20 af 21

            Skær spidskålen i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.

            • ¼ spidskål
          • Trin 21 af 21

            Gril pølserne på grillen, og byg din hotdog op med brød, spidskål, pølse og top den med din hjemmelavede ketchup.

            • 4 pølser
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Prøv hjemmelavede hotdogs på en ny måde! Med grillede fladbrød og hjemmelavet ketchup er hotdogs super lækre.

            Opskriften giver 4-6 brød. Hvis du ikke har en grill, kan brødene ristes på en stegepande.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Ketchup:

              • 250 g. modne tomater
              • ½ æble
              • ½ løg
              • 1 fed hvidløg
              • 1 spsk. olie
              • ½ dl. eddike
              • ½ dl. brun farin
              • ½ tsk. salt
              • ½ tsk. peber

              Hotdogbrød:

              • 2 ½ dl. vand
              • 25 g. gær
              • 2 dl. grahamsmel
              • 4 dl. hvedemel
              • 1 tsk. salt

              Tilbehør:

              • ¼ spidskål
              • 4 pølser

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 decilitermål
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 mellemstor gryde
              • 1 paletkniv
              • 1 grydelåg
              • 1 stavblender eller blender
              • 1 teske
              • 1 lille skål
              • 1 stor skål
              • 1 grydeske
              • Husholdningsfilm
              • 1 kagerulle
              • 1 grill eller stegepande
              • 1 grilltang

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Ketchup: Skyl tomaterne og æblet. Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset ud. Skær tomater og æble i små tern. Læg dem i en skål.
              4. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              5. Varm olien op i en gryde.
              6. Kom tomater, løg, æble og hvidløg i gryden. Rør, og svits i 1 minut.
              7. Tilsæt eddike og brun farin. Læg låg på gryden, og kog, indtil ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter. Rør med jævne mellemrum. Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.
              8. Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender. Du kan også komme ketchuppen i en blender. Få eventuelt hjælp af en voksen. Klik på videoen og se, hvordan du blender.
              9. Smag ketchuppen til med salt, peber, brun farin og eddike.
              10. Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet, til den er helt kold.
              11. Hotdogbrød: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du laver en gærdej.
              12. Varm vandet op i en lille gryde, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om vandet er lillefinger-varmt.
              13. Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.
              14. Tilsæt grahamsmel, hvedemel og salt. Rør det sammen.
              15. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt dejen med hænderne, til den slipper bordet, og er en sammenhængende klump. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
              16. Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilmen. Stil dejen til hævning et lunt sted i 30 minutter.
              17. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Del dejen i 4-6 stykker.
              18. Rul stykkerne ud med en kagerulle til runde, flade hotdog-brød. De skal være cirka ½-1 centimeter tykke.
              19. Grill hotdogbrødene på en grill i cirka 2 minutter på hver side. De skal være gyldne og gennembagte. Få eventuelt hjælp af en voksen. Hvis du ikke har en grill, kan du bruge en varm stegepande uden olie.
              20. Skær spidskålen i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.
              21. Gril pølserne på grillen, og byg din hotdog op med brød, spidskål, pølse og top den med din hjemmelavede ketchup.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 2 timer

                Prøv hjemmelavede hotdogs på en ny måde! Med grillede fladbrød og hjemmelavet ketchup er hotdogs super lækre.

                Opskriften giver 6-9 brød. Hvis du ikke har en grill, kan brødene ristes på en stegepande.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3661 kJ / 876 kcal
                • Protein: 16 %
                • Kulhydrat: 42 %
                • Fedt: 43 %
                • Heraf mættet fedt: 14,5 g
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 21

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 21

                Find alle ingredienserne frem.

                Ketchup:

                • 375 g. modne tomater
                • ¾ æble
                • ¾ løg
                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ spsk. olie
                • ¾ dl. eddike
                • ¾ dl. brun farin
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber

                Hotdogbrød:

                • 3 ¾ dl. vand
                • 36 g. gær
                • 3 dl. grahamsmel
                • 6 dl. hvedemel
                • 1 ½ tsk. salt

                Tilbehør:

                • ½ spidskål
                • 6 pølser
              • Trin 3 af 21

                Ketchup: Skyl tomaterne og æblet. Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset ud. Skær tomater og æble i små tern. Læg dem i en skål.

                • 375 g. modne tomater
                • ¾ æble
              • Trin 4 af 21

                Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • ¾ løg
                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 5 af 21

                Varm olien op i en gryde.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 6 af 21

                Kom tomater, løg, æble og hvidløg i gryden. Rør, og svits i 1 minut.

              • Trin 7 af 21

                Tilsæt eddike og brun farin. Læg låg på gryden, og kog, indtil ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter. Rør med jævne mellemrum. Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.

                • ¾ dl. eddike
                • ¾ dl. brun farin
              • Trin 8 af 21

                Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender. Du kan også komme ketchuppen i en blender. Få eventuelt hjælp af en voksen. Klik på videoen og se, hvordan du blender.

              • Trin 9 af 21

                Smag ketchuppen til med salt, peber, brun farin og eddike.

                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
              • Trin 10 af 21

                Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet, til den er helt kold.

              • Trin 11 af 21

                Hotdogbrød: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du laver en gærdej.

                • 36 g. gær
              • Trin 12 af 21

                Varm vandet op i en lille gryde, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om vandet er lillefinger-varmt.

                • 3 ¾ dl vand
              • Trin 13 af 21

                Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.

              • Trin 14 af 21

                Tilsæt grahamsmel, hvedemel og salt. Rør det sammen.

                • 3 dl. grahamsmel
                • 6 dl. hvedemel
                • 1 ½ tsk. salt
                   
              • Trin 15 af 21

                Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt dejen med hænderne, til den slipper bordet, og er en sammenhængende klump. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.

              • Trin 16 af 21

                Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilmen. Stil dejen til hævning et lunt sted i 30 minutter.

              • Trin 17 af 21

                Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Del dejen i 6-9 stykker.

              • Trin 18 af 21

                Rul stykkerne ud med en kagerulle til runde, flade hotdog-brød. De skal være cirka ½-1 centimeter tykke.

              • Trin 19 af 21

                Grill hotdogbrødene på en grill i cirka 2 minutter på hver side. De skal være gyldne og gennembagte. Få eventuelt hjælp af en voksen. Hvis du ikke har en grill, kan du bruge en varm stegepande uden olie.

              • Trin 20 af 21

                Skær spidskålen i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.

                • ½ spidskål
              • Trin 21 af 21

                Gril pølserne på grillen, og byg din hotdog op med brød, spidskål, pølse og top den med din hjemmelavede ketchup.

                • 6 pølser
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Prøv hjemmelavede hotdogs på en ny måde! Med grillede fladbrød og hjemmelavet ketchup er hotdogs super lækre.

                Opskriften giver 6-9 brød. Hvis du ikke har en grill, kan brødene ristes på en stegepande.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Ketchup:

                  • ¾ æble
                  • 375 g. modne tomater
                  • ¾ løg
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • ¾ dl. eddike
                  • ¾ dl. brun farin
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber

                  Hotdogbrød:

                  • 3 ¾ dl. vand
                  • 36 g. gær
                  • 3 dl. grahamsmel
                  • 6 dl. hvedemel
                  • 1 ½ tsk. salt

                  Tilbehør:

                  • ½ spidskål
                  • 6 pølser

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 mellemstor gryde
                  • 1 paletkniv
                  • 1 grydelåg
                  • 1 stavblender eller blender
                  • 1 teske
                  • 1 lille skål
                  • 1 stor skål
                  • 1 grydeske
                  • Husholdningsfilm
                  • 1 kagerulle
                  • 1 grill eller stegepande
                  • 1 grilltang

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Ketchup: Skyl tomaterne og æblet. Skær æblet ud i kvarte, og skær kernehuset ud. Skær tomater og æble i små tern. Læg dem i en skål.
                  4. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  5. Varm olien op i en gryde.
                  6. Kom tomater, løg, æble og hvidløg i gryden. Rør, og svits i 1 minut.
                  7. Tilsæt eddike og brun farin. Læg låg på gryden, og kog, indtil ketchuppen er tyk. Det tager cirka 20 minutter. Rør med jævne mellemrum. Sluk for kogepladen, og tag gryden af varmen.
                  8. Sæt gryden ned i køkkenvasken, og blend ketchuppen med en stavblender. Du kan også komme ketchuppen i en blender. Få eventuelt hjælp af en voksen. Klik på videoen og se, hvordan du blender.
                  9. Smag ketchuppen til med salt, peber, brun farin og eddike.
                  10. Kom ketchuppen i en skål, og sæt den i køleskabet, til den er helt kold.
                  11. Hotdogbrød: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du laver en gærdej.
                  12. Varm vandet op i en lille gryde, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om vandet er lillefinger-varmt.
                  13. Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.
                  14. Tilsæt grahamsmel, hvedemel og salt. Rør det sammen.
                  15. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt dejen med hænderne, til den slipper bordet, og er en sammenhængende klump. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
                  16. Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilmen. Stil dejen til hævning et lunt sted i 30 minutter.
                  17. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Del dejen i 6-9 stykker.
                  18. Rul stykkerne ud med en kagerulle til runde, flade hotdog-brød. De skal være cirka ½-1 centimeter tykke.
                  19. Grill hotdogbrødene på en grill i cirka 2 minutter på hver side. De skal være gyldne og gennembagte. Få eventuelt hjælp af en voksen. Hvis du ikke har en grill, kan du bruge en varm stegepande uden olie.
                  20. Skær spidskålen i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.
                  21. Gril pølserne på grillen, og byg din hotdog op med brød, spidskål, pølse og top den med din hjemmelavede ketchup.