Grillede fiskepakker

Grillede fiskepakker

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Smid fisk på grillen, så kommer den til at smage meget bedre! Bland lige præcis de grøntsager, du selv vil have og så har du 100 procent din egen fiskepakke.

        Tip: Du kan også bage fiskepakkerne i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2021 kJ / 483 kcal
        • Protein: 23 %
        • Kulhydrat: 54 %
        • Fedt: 23 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 16

        Find alle ingredienserne frem.

        • 3 dl. vand
        • ½ tsk. salt
        • 1 ½ dl. ris
        • ½ gulerod
        • ½ lime
        • ½ bundt grønne asparges (65 g.)
        • ½ bakke slikærter (65 g.)
        • ½ majskolbe
        • 2 fileter af laks, lyssej eller torsk
        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber

        Grillsovs:

        • 1 ½ spsk. sød chilisovs
        • 1 spsk. sojasovs
      • Trin 3 af 16

        Tænd grillen, så kullene er varme, når du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill kan du vente med at tænde den, til du skal grille fisken.

      • Trin 4 af 16

        Kom vand og salt i en gryde, og bring vandet i kog. Tilsæt ris, og kog i 10 minutter. Sluk, og rør rundt med en gaffel. Lad risene stå under låg i 10 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du koger ris.

        • 3 dl. vand
        • ½ tsk. salt
        • 1 ½ dl. ris
      • Trin 5 af 16

        Skræl gulerødderne, og vask limen. Skær dem i skiver.

        • ½ gulerod
        • ½ lime
      • Trin 6 af 16

        Knæk den grove ende af aspargesene af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.

        • ½ bundt grønne asparges (65 g.)
      • Trin 7 af 16

        Kom 3-4 deciliter vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Tilsæt asparges og slikærter, og kog i 2-3 minutter. De skal stadig være sprøde.

        • ½ bakke slikærter (65 g.)
      • Trin 8 af 16

        Stil et dørslag i vasken, hæld det hele ned i, og lad det dryppe af. Skær aspargesene i store stykker.

      • Trin 9 af 16

        Kom vand, salt og majs i den lille gryde igen, læg låg på, bring vandet i kog, og lad majskolben koge i cirka 10 minutter. Hæld vandet fra. Hæld lidt koldt vand over.

        • ½ majskolbe
      • Trin 10 af 16

        Skær majsene af kolben i store flager.

      • Trin 11 af 16

        Fordel gulerødder, asparges, slikærter og majs på fire stykker bagepapir. Læg fiskefiléten ovenpå, og drys med salt og peber.

        • 2 fileter af laks, lyssej eller torsk
        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
      • Trin 12 af 16

        Grillsovs: Bland sød chilisovs og sojasovs sammen i en lille skål.

        • 1 ½ spsk. sød chilisovs
        • 1 spsk. sojasovs
      • Trin 13 af 16

        Hæld ½-1 spiseske grillsovs over fisken. Læg en skive lime på toppen.

      • Trin 14 af 16

        Pak bagepapiret rundt om grøntsagerne og fisken.

      • Trin 15 af 16

        Læg fiskepakkerne i et grillfad eller en støbejernspande, der kan tåle at komme på grillen. Læg låg på, og grill fiskepakkerne i cirka 20 minutter, til fisken er gennembagt. Kødet skal være hvidt.

      • Trin 16 af 16

        Servér med ris til.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Smid fisk på grillen, så kommer den til at smage meget bedre! Bland lige præcis de grøntsager, du selv vil have og så har du 100 procent din egen fiskepakke.

        Tip: Du kan også bage fiskepakkerne i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 3 dl. vand
          • ½ tsk. salt
          • 1 ½ dl. ris
          • ½ gulerod
          • ½ lime
          • ½ bundt grønne asparges (65 g.)
          • ½ bakke slikærter (65 g.)
          • ½ majskolbe
          • 2 fileter af laks, lyssej eller torsk
          • ½ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber

          Grillsovs:

          • 1 ½ spsk. sød chilisovs
          • 1 spsk. sojasovs

           

          Køkkenredskaber

          • 1 stor gryde
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 lille gryde
          • 1 si
          • 2 stykker bagepapir
          • 1 lille skål
          • 1 spiseske
          • 1 grill og grillkul
          • 1 sølvpapirs-bakke til grill eller 1 støbejernsgryde
          • 1 tallerken eller serveringsfad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd grillen, så kullene er varme, når du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill kan du vente med at tænde den, til du skal grille fisken.
          4. Kom vand og salt i en gryde, og bring vandet i kog. Tilsæt ris, og kog i 10 minutter. Sluk, og rør rundt med en gaffel. Lad risene stå under låg i 10 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du koger ris.
          5. Skræl gulerødderne, og vask limen. Skær dem i skiver.
          6. Knæk den grove ende af aspargesene af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
          7. Kom 3-4 deciliter vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Tilsæt asparges og slikærter, og kog i 2-3 minutter. De skal stadig være sprøde.
          8. Stil et dørslag i vasken, hæld det hele ned i, og lad det dryppe af. Skær aspargesene i store stykker.
          9. Kom vand, salt og majs i den lille gryde igen, læg låg på, bring vandet i kog, og lad majskolben koge i cirka 10 minutter. Hæld vandet fra. Hæld lidt koldt vand over.
          10. Skær majsene af kolben i store flager.
          11. Fordel gulerødder, asparges, slikærter og majs på fire stykker bagepapir. Læg fiskefiléten ovenpå, og drys med salt og peber.
          12. Grillsovs: Bland sød chilisovs og sojasovs sammen i en lille skål.
          13. Hæld ½-1 spiseske grillsovs over fisken. Læg en skive lime på toppen.
          14. Pak bagepapiret rundt om grøntsagerne og fisken.
          15. Læg fiskepakkerne i et grillfad eller en støbejernspande, der kan tåle at komme på grillen. Læg låg på, og grill fiskepakkerne i cirka 20 minutter, til fisken er gennembagt. Kødet skal være hvidt.
          16. Servér med ris til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Smid fisk på grillen, så kommer den til at smage meget bedre! Bland lige præcis de grøntsager, du selv vil have og så har du 100 procent din egen fiskepakke.

            Tip: Du kan også bage fiskepakkerne i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2021 kJ / 483 kcal
            • Protein: 23 %
            • Kulhydrat: 54 %
            • Fedt: 23 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 16

            Find alle ingredienserne frem.

            • 6 dl. vand
            • 1 tsk. salt
            • 3 dl. ris
            • 4 fileter af laks, lyssej eller torsk
            • 1 gulerod
            • 1 lime
            • 1 bundt grønne asparges (125 g.)
            • 1 bakke slikærter (125 g.)
            • 1 majskolbe
            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. peber

            Grillsovs:

            • 3 spsk. sød chilisovs
            • 2 spsk. sojasovs
          • Trin 3 af 16

            Tænd grillen, så kullene er varme, når du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill kan du vente med at tænde den, til du skal grille fisken.

          • Trin 4 af 16

            Kom vand og salt i en gryde, og bring vandet i kog. Tilsæt ris, og kog i 10 minutter. Sluk, og rør rundt med en gaffel. Lad risene stå under låg i 10 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du koger ris.

            • 6 dl. vand
            • 1 tsk. salt
            • 3 dl. ris
          • Trin 5 af 16

            Skræl gulerødderne, og vask limen. Skær dem i skiver.

            • 1 gulerod
            • 1 lime
          • Trin 6 af 16

            Knæk den grove ende af aspargesene af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.

            • 1 bundt grønne asparges (125 g.)
          • Trin 7 af 16

            Kom 3-4 deciliter vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Tilsæt asparges og slikærter, og kog i 2-3 minutter. De skal stadig være sprøde.

            • 1 bakke slikærter (125 g.)
          • Trin 8 af 16

            Stil et dørslag i vasken, hæld det hele ned i, og lad det dryppe af. Skær aspargesene i store stykker.

          • Trin 9 af 16

            Kom vand, salt og majs i den lille gryde igen, læg låg på, bring vandet i kog, og lad majskolben koge i cirka 10 minutter. Hæld vandet fra. Hæld lidt koldt vand over.

            • 1 majskolbe
          • Trin 10 af 16

            Skær majsene af kolben i store flager.

          • Trin 11 af 16

            Fordel gulerødder, asparges, slikærter og majs på fire stykker bagepapir. Læg fiskefiléten ovenpå, og drys med salt og peber.

            • 4 fileter af laks, lyssej eller torsk
            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 12 af 16

            Grillsovs: Bland sød chilisovs og sojasovs sammen i en lille skål.

            • 3 spsk. sød chilisovs
            • 2 spsk. sojasovs
          • Trin 13 af 16

            Hæld ½-1 spiseske grillsovs over fisken. Læg en skive lime på toppen.

          • Trin 14 af 16

            Pak bagepapiret rundt om grøntsagerne og fisken.

          • Trin 15 af 16

            Læg fiskepakkerne i et grillfad eller en støbejernspande, der kan tåle at komme på grillen. Læg låg på, og grill fiskepakkerne i cirka 20 minutter, til fisken er gennembagt. Kødet skal være hvidt.

          • Trin 16 af 16

            Servér med ris til.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Smid fisk på grillen, så kommer den til at smage meget bedre! Bland lige præcis de grøntsager, du selv vil have og så har du 100 procent din egen fiskepakke.

            Tip: Du kan også bage fiskepakkerne i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 6 dl. vand
              • 1 tsk. salt
              • 3 dl. ris
              • 4 fileter af laks, lyssej eller torsk
              • 1 gulerod
              • 1 lime
              • 1 bundt grønne asparges (125 g.)
              • 1 bakke slikærter (125 g.)
              • 1 majskolbe
              • 1 tsk. salt
              • ½ tsk. peber

              Grillsovs:

              • 3 spsk. sød chilisovs
              • 2 spsk. sojasovs

               

              Køkkenredskaber

              • 1 stor gryde
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 lille gryde
              • 1 si
              • 4 stykker bagepapir
              • 1 lille skål
              • 1 spiseske
              • 1 grill og grillkul
              • 1 sølvpapirs-bakke til grill eller 1 støbejernsgryde
              • 1 tallerken eller serveringsfad

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tænd grillen, så kullene er varme, når du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill kan du vente med at tænde den, til du skal grille fisken.
              4. Kom vand og salt i en gryde, og bring vandet i kog. Tilsæt ris, og kog i 10 minutter. Sluk, og rør rundt med en gaffel. Lad risene stå under låg i 10 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du koger ris.
              5. Skræl gulerødderne, og vask limen. Skær dem i skiver.
              6. Knæk den grove ende af aspargesene af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
              7. Kom 3-4 deciliter vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Tilsæt asparges og slikærter, og kog i 2-3 minutter. De skal stadig være sprøde.
              8. Stil et dørslag i vasken, hæld det hele ned i, og lad det dryppe af. Skær aspargesene i store stykker.
              9. Kom vand, salt og majs i den lille gryde igen, læg låg på, bring vandet i kog, og lad majskolben koge i cirka 10 minutter. Hæld vandet fra. Hæld lidt koldt vand over.
              10. Skær majsene af kolben i store flager.
              11. Fordel gulerødder, asparges, slikærter og majs på fire stykker bagepapir. Læg fiskefiléten ovenpå, og drys med salt og peber.
              12. Grillsovs: Bland sød chilisovs og sojasovs sammen i en lille skål.
              13. Hæld ½-1 spiseske grillsovs over fisken. Læg en skive lime på toppen.
              14. Pak bagepapiret rundt om grøntsagerne og fisken.
              15. Læg fiskepakkerne i et grillfad eller en støbejernspande, der kan tåle at komme på grillen. Læg låg på, og grill fiskepakkerne i cirka 20 minutter, til fisken er gennembagt. Kødet skal være hvidt.
              16. Servér med ris til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Smid fisk på grillen, så kommer den til at smage meget bedre! Bland lige præcis de grøntsager, du selv vil have og så har du 100 procent din egen fiskepakke.

                Tip: Du kan også bage fiskepakkerne i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2021 kJ / 483 kcal
                • Protein: 23 %
                • Kulhydrat: 54 %
                • Fedt: 23 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 16

                Find alle ingredienserne frem.

                • 9 dl. vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • 4 ½ dl. ris
                • 1 ½ gulerod
                • 1 ½ lime
                • 1 ½ bundt grønne asparges (190 g.)
                • 1 ½ bakke slikærter (190 g.)
                • 1 ½ majskolbe
                • 6 fileter af laks, lyssej eller torsk
                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber

                Grillsovs:

                • 4 ½ spsk. sød chilisovs
                • 3 spsk. sojasovs
              • Trin 3 af 16

                Tænd grillen, så kullene er varme, når du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill kan du vente med at tænde den, til du skal grille fisken.

              • Trin 4 af 16

                Kom vand og salt i en gryde, og bring vandet i kog. Tilsæt ris, og kog i 10 minutter. Sluk, og rør rundt med en gaffel. Lad risene stå under låg i 10 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du koger ris.

                • 9 dl. vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • 4 ½ dl. ris
              • Trin 5 af 16

                Skræl gulerødderne, og vask limen. Skær dem i skiver.

                • 1 ½ gulerod
                • 1 ½ lime
              • Trin 6 af 16

                Knæk den grove ende af aspargesene af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.

                • 1 ½ bundt grønne asparges (190 g.)
              • Trin 7 af 16

                Kom 3-4 deciliter vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Tilsæt asparges og slikærter, og kog i 2-3 minutter. De skal stadig være sprøde.

                • 1 ½ bakke slikærter (190 g.)
              • Trin 8 af 16

                Stil et dørslag i vasken, hæld det hele ned i, og lad det dryppe af. Skær aspargesene i store stykker.

              • Trin 9 af 16

                Kom vand, salt og majs i den lille gryde igen, læg låg på, bring vandet i kog, og lad majskolben koge i cirka 10 minutter. Hæld vandet fra. Hæld lidt koldt vand over.

                • 1 ½ majskolbe
              • Trin 10 af 16

                Skær majsene af kolben i store flager.

              • Trin 11 af 16

                Fordel gulerødder, asparges, slikærter og majs på fire stykker bagepapir. Læg fiskefiléten ovenpå, og drys med salt og peber.

                • 6 fileter af laks, lyssej eller torsk
                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
              • Trin 12 af 16

                Grillsovs: Bland sød chilisovs og sojasovs sammen i en lille skål.

                • 4 ½ spsk. sød chilisovs
                • 3 spsk. sojasovs
              • Trin 13 af 16

                Hæld ½-1 spiseske grillsovs over fisken. Læg en skive lime på toppen.

              • Trin 14 af 16

                Pak bagepapiret rundt om grøntsagerne og fisken.

              • Trin 15 af 16

                Læg fiskepakkerne i et grillfad eller en støbejernspande, der kan tåle at komme på grillen. Læg låg på, og grill fiskepakkerne i cirka 20 minutter, til fisken er gennembagt. Kødet skal være hvidt.

              • Trin 16 af 16

                Servér med ris til.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Smid fisk på grillen, så kommer den til at smage meget bedre! Bland lige præcis de grøntsager, du selv vil have og så har du 100 procent din egen fiskepakke.

                Tip: Du kan også bage fiskepakkerne i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 9 dl. vand
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 4 ½ dl. ris
                  • 1 ½ gulerod
                  • 1 ½ lime
                  • 1 ½ bundt grønne asparges (190 g.)
                  • 1 ½ bakke slikærter (190 g.)
                  • 1 ½ majskolbe
                  • 6 fileter af laks, lyssej eller torsk
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber

                  Grillsovs:

                  • 4 ½ spsk. sød chilisovs
                  • 3 spsk. sojasovs

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 stor gryde
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 lille gryde
                  • 1 si
                  • 6 stykker bagepapir
                  • 1 lille skål
                  • 1 spiseske
                  • 1 grill og grillkul
                  • 1 sølvpapirs-bakke til grill eller 1 støbejernsgryde
                  • 1 tallerken eller serveringsfad

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd grillen, så kullene er varme, når du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill kan du vente med at tænde den, til du skal grille fisken.
                  4. Kom vand og salt i en gryde, og bring vandet i kog. Tilsæt ris, og kog i 10 minutter. Sluk, og rør rundt med en gaffel. Lad risene stå under låg i 10 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du koger ris.
                  5. Skræl gulerødderne, og vask limen. Skær dem i skiver.
                  6. Knæk den grove ende af aspargesene af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
                  7. Kom 3-4 deciliter vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Tilsæt asparges og slikærter, og kog i 2-3 minutter. De skal stadig være sprøde.
                  8. Stil et dørslag i vasken, hæld det hele ned i, og lad det dryppe af. Skær aspargesene i store stykker.
                  9. Kom vand, salt og majs i den lille gryde igen, læg låg på, bring vandet i kog, og lad majskolben koge i cirka 10 minutter. Hæld vandet fra. Hæld lidt koldt vand over.
                  10. Skær majsene af kolben i store flager.
                  11. Fordel gulerødder, asparges, slikærter og majs på fire stykker bagepapir. Læg fiskefiléten ovenpå, og drys med salt og peber.
                  12. Grillsovs: Bland sød chilisovs og sojasovs sammen i en lille skål.
                  13. Hæld ½-1 spiseske grillsovs over fisken. Læg en skive lime på toppen.
                  14. Pak bagepapiret rundt om grøntsagerne og fisken.
                  15. Læg fiskepakkerne i et grillfad eller en støbejernspande, der kan tåle at komme på grillen. Læg låg på, og grill fiskepakkerne i cirka 20 minutter, til fisken er gennembagt. Kødet skal være hvidt.
                  16. Servér med ris til.