1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Aftensmad >
  4. Vegetar >
  5. Grøntsagspandekager

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Pandekagedej:

3.

Skyl den grøntsag, du har valgt.  Se videoen.

4.

Riv grøntsagen på den grove side af rivejernet. Kom det op i en stor skål. Se videoen.

5.

Kom resten af ingredienserne i skålen. Pisk det sammen, og lad dejen hvile i 10 minutter.

Steg pandekager:

6.

Varm en stegepande op til middel varme. Kom ½ teske olie på stegepanden.

7.

Rør rundt i dejen, og fordel 1 deciliter på panden. Rør rundt i dejen mellem hver pandekage, så det grove mel ikke falder til bunds.

8.

Steg pandekagen gylden på hver side.

9.

Fortsæt på samme måde, indtil du ikke har mere dej.

Næringsindhold per person

Energi: 602 kJ / 144 kcal

Protein: 13 %

Kulhydrat: 74 %

Fedt: 13 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Vaske eller skrælle kartofler

Vaske eller skrælle kartofler

Rivejern

Rivejern

Inspiration

Pitabrød med falafler

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 2 timer 30 min.

Arbejdstid: 60 min.

Lasagne med spinat

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 60 min.

Blomkålssuppe med persillepesto

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 58 min.

Salat med puy-linser

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 10 min.