Gourmet-hotdogs med lyn-pulled chicken
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Hotdog på et højere niveau! Hvis du aldrig har prøvet andet end den klassiske hotdog med pølse, så prøv da altså lige den her - den smager SÅ lækkert!
Tip: De syltede rødløg kan holde sig mindst 1 uge på køl, og smager lækkert i salater og sandwiches.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2100 kJ / 502 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 30 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Pulled kylling:
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 tsk. brun farin
- ½ tsk. røget paprika
- ½ tsk. sød paprika
- ½ knivspids peber
- ¼ tsk. spidskommen
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids cayennepeber
- ½ spsk. olie
- ½ spsk. vand
- 150 g. kyllingebryst
Syltede rødløg:
- 1 rødløg
- ¼ dl. eddike
- ¼ dl. sukker
Tilbehør:
- 100 g. spidskål
- ½ mango
- 1 ½ spsk. mayonnaise
- 3 hotdogbrød
- 70 g. majs på dåse
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 1 ovnfast fad
- Stanniol
- 1 lille gryde
- 1 grydeske
- 1 kartoffelskræller
- 2 gafler
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Pulled kylling:
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 tsk. brun farin
- ½ tsk. røget paprika
- ½ tsk. sød paprika
- ½ knivspids peber
- ¼ tsk. spidskommen
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids cayennepeber
- ½ spsk. olie
- ½ spsk. vand
- 150 g. kyllingebryst
Syltede rødløg:
- 1 rødløg
- ¼ dl. eddike
- ¼ dl. sukker
Tilbehør:
- 100 g. spidskål
- ½ mango
- 1 ½ spsk. mayonnaise
- 3 hotdogbrød
- 70 g. majs på dåse
- Trin 3 af 15
Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
- Trin 4 af 15
Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 1 fed hvidløg
- Trin 5 af 15
Kom hvidløg, tomatpure, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden godt sammen.
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 tsk. brun farin
- ½ tsk. røget paprika
- ½ tsk. sød paprika
- ½ knivspids peber
- ¼ tsk. spidskommen
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids cayennepeber
- ½ spsk. olie
- ½ spsk. vand
- Trin 6 af 15
Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden.
- 150 g. kyllingebryst
- Trin 7 af 15
Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingen i cirka 25-30 minutter. Lad kyllingen køle lidt af.
- Trin 8 af 15
Pil, og skær rødløget i tynde ringe.
- 1 rødløg
- Trin 9 af 15
Kom sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog.
- ¼ dl. eddike
- ¼ dl. sukker
- Trin 10 af 15
Tilsæt løgringene, når sukkeret er smeltet, og skru ned ned til lav varme. Lad løgringene koge med i 2 minutter.
- Trin 11 af 15
Sluk blusset, og lad løgringene køle af.
- Trin 12 af 15
Skyl spidskålen. Snit den i meget tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål.
- 100 g. spidskål
- Trin 13 af 15
Skræl mangoen, og skær stenen ud. Skær kødet i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango.
- ½ mango
- Trin 14 af 15
Tag kyllingekødet op af marinaden. Lav pulled kylling ved at rive kødet i strimler med to gafler. Læg kødet tilbage i fadet, og bland det godt rundt i marinaden.
- Trin 15 af 15
Varm hotdogbrødene på en brødrister, smør dem med mayonnaise. Fyld brødene med spidskål, mangostrimler, pulled kylling, majs og de syltede rødløg.
- 1 ½ spsk. mayonnaise
- 3 hotdogbrød
- 70 g. majs på dåse
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hotdog på et højere niveau! Hvis du aldrig har prøvet andet end den klassiske hotdog med pølse, så prøv da altså lige den her - den smager SÅ lækkert!
Tip: De syltede rødløg kan holde sig mindst 1 uge på køl, og smager lækkert i salater og sandwiches.
Du skal bruge
Ingredienser
Pulled kylling:
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 tsk. brun farin
- ½ tsk. røget paprika
- ½ tsk. sød paprika
- ½ knivspids peber
- ¼ tsk. spidskommen
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids cayennepeber
- ½ spsk. olie
- ½ spsk. vand
- 150 g. kyllingebryst
Syltede rødløg:
- 1 rødløg
- ¼ dl. eddike
- ¼ dl. sukker
Tilbehør:
- 100 g. spidskål
- ½ mango
- 1 ½ spsk. mayonnaise
- 3 hotdogbrød
- 70 g. majs på dåse
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 1 ovnfast fad
- Stanniol
- 1 lille gryde
- 1 grydeske
- 1 kartoffelskræller
- 2 gafler
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
- Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Kom hvidløg, tomatpure, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden godt sammen.
- Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden.
- Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingen i cirka 25-30 minutter. Lad kyllingen køle lidt af.
- Pil, og skær rødløget i tynde ringe.
- Kom sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog.
- Tilsæt løgringene, når sukkeret er smeltet, og skru ned ned til lav varme. Lad løgringene koge med i 2 minutter.
- Sluk blusset, og lad løgringene køle af.
- Skyl spidskålen. Snit den i meget tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål.
- Skræl mangoen, og skær stenen ud. Skær kødet i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango.
- Tag kyllingekødet op af marinaden. Lav pulled kylling ved at rive kødet i strimler med to gafler. Læg kødet tilbage i fadet, og bland det godt rundt i marinaden.
- Varm hotdogbrødene på en brødrister, smør dem med mayonnaise. Fyld brødene med spidskål, mangostrimler, pulled kylling, majs og de syltede rødløg.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Hotdog på et højere niveau! Hvis du aldrig har prøvet andet end den klassiske hotdog med pølse, så prøv da altså lige den her - den smager SÅ lækkert!
Tip: De syltede rødløg kan holde sig mindst 1 uge på køl, og smager lækkert i salater og sandwiches.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2100 kJ / 502 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 30 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Pulled kylling:
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. tomatpuré
- 2 tsk. brun farin
- 1 tsk. røget paprika
- 1 tsk. sød paprika
- ¼ tsk. peber
- ½ tsk. spidskommen
- 1 tsk. salt
- ¼ tsk. cayennepeber
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. vand
- 300 g. kyllingebryst
Syltede rødløg:
- 2 rødløg
- ½ dl. eddike
- ½ dl. sukker
Tilbehør:
- 200 g. spidskål
- 1 mango
- 3 spsk. mayonnaise
- 6 hotdogbrød
- 140 g. majs på dåse
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 1 ovnfast fad
- Stanniol
- 1 lille gryde
- 1 grydeske
- 1 kartoffelskræller
- 2 gafler
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Pulled kylling:
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. tomatpuré
- 2 tsk. brun farin
- 1 tsk. røget paprika
- 1 tsk. sød paprika
- ¼ tsk. peber
- ½ tsk. spidskommen
- 1 tsk. salt
- ¼ tsk. cayennepeber
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. vand
- 300 g. kyllingebryst
Syltede rødløg:
- 2 rødløg
- ½ dl. eddike
- ½ dl. sukker
Tilbehør:
- 200 g. spidskål
- 1 mango
- 3 spsk. mayonnaise
- 6 hotdogbrød
- 140 g. majs på dåse
- Trin 3 af 15
Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
- Trin 4 af 15
Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 2 fed hvidløg
- Trin 5 af 15
Kom hvidløg, tomatpure, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden godt sammen.
- 2 spsk. tomatpuré
- 2 tsk. brun farin
- 1 tsk. røget paprika
- 1 tsk. sød paprika
- ¼ tsk. peber
- ½ tsk. spidskommen
- 1 tsk. salt
- ¼ tsk. cayennepeber
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. vand
- Trin 6 af 15
Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden.
- 300 g. kyllingebryst
- Trin 7 af 15
Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingen i cirka 25-30 minutter. Lad kyllingen køle lidt af.
- Trin 8 af 15
Pil, og skær rødløgene i tynde ringe.
- 2 rødløg
- Trin 9 af 15
Kom sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog.
- ½ dl. eddike
- ½ dl. sukker
- Trin 10 af 15
Tilsæt løgringene, når sukkeret er smeltet, og skru ned ned til lav varme. Lad løgringene koge med i 2 minutter.
- Trin 11 af 15
Sluk blusset, og lad løgringene køle af.
- Trin 12 af 15
Skyl spidskålen. Snit den i meget tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål.
- 200 g. spidskål
- Trin 13 af 15
Skræl mangoen, og skær stenen ud. Skær kødet i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango.
- 1 mango
- Trin 14 af 15
Tag kyllingekødet op af marinaden. Lav pulled kylling ved at rive kødet i strimler med to gafler. Læg kødet tilbage i fadet, og bland det godt rundt i marinaden.
- Trin 15 af 15
Varm hotdogbrødene på en brødrister, smør dem med mayonnaise. Fyld brødene med spidskål, mangostrimler, pulled kylling, majs og de syltede rødløg.
- 3 spsk. mayonnaise
- 6 hotdogbrød
- 140 g. majs på dåse
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hotdog på et højere niveau! Hvis du aldrig har prøvet andet end den klassiske hotdog med pølse, så prøv da altså lige den her - den smager SÅ lækkert!
Tip: De syltede rødløg kan holde sig mindst 1 uge på køl, og smager lækkert i salater og sandwiches.
Du skal bruge
Ingredienser
Pulled kylling:
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. tomatpuré
- 2 tsk. brun farin
- 1 tsk. røget paprika
- 1 tsk. sød paprika
- ¼ tsk. peber
- ½ tsk. spidskommen
- 1 tsk. salt
- ¼ tsk. cayennepeber
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. vand
- 300 g. kyllingebryst
Syltede rødløg:
- 2 rødløg
- ½ dl. eddike
- ½ dl. sukker
Tilbehør:
- 200 g. spidskål
- 1 mango
- 3 spsk. mayonnaise
- 6 hotdogbrød
- 140 g. majs på dåse
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 1 ovnfast fad
- Stanniol
- 1 lille gryde
- 1 grydeske
- 1 kartoffelskræller
- 2 gafler
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
- Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Kom hvidløg, tomatpure, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden godt sammen.
- Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden.
- Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingen i cirka 25-30 minutter. Lad kyllingen køle lidt af.
- Pil, og skær rødløgene i tynde ringe.
- Kom sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog.
- Tilsæt løgringene, når sukkeret er smeltet, og skru ned ned til lav varme. Lad løgringene koge med i 2 minutter.
- Sluk blusset, og lad løgringene køle af.
- Skyl spidskålen. Snit den i meget tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål.
- Skræl mangoen, og skær stenen ud. Skær kødet i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango.
- Tag kyllingekødet op af marinaden. Lav pulled kylling ved at rive kødet i strimler med to gafler. Læg kødet tilbage i fadet, og bland det godt rundt i marinaden.
- Varm hotdogbrødene på en brødrister, smør dem med mayonnaise. Fyld brødene med spidskål, mangostrimler, pulled kylling, majs og de syltede rødløg.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Hotdog på et højere niveau! Hvis du aldrig har prøvet andet end den klassiske hotdog med pølse, så prøv da altså lige den her - den smager SÅ lækkert!
Tip: De syltede rødløg kan holde sig mindst 1 uge på køl, og smager lækkert i salater og sandwiches.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2100 kJ / 502 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 30 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Pulled kylling:
- 3 fed hvidløg
- 3 spsk. tomatpuré
- 3 tsk. brun farin
- 1 ½ tsk. røget paprika
- 1 ½ tsk. sød paprika
- ½ tsk. peber
- ¾ tsk. spidskommen
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ spsk. vand
- 450 g. kyllingebryst
Syltede rødløg:
- ¾ dl. eddike
- ¾ dl. sukker
Tilbehør:
- 300 g. spidskål
- 1 ½ mango
- 4 ½ spsk. mayonnaise
- 9 hotdogbrød
- 210 g. majs på dåse
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 1 ovnfast fad
- Stanniol
- 1 lille gryde
- 1 grydeske
- 1 kartoffelskræller
- 2 gafler
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Pulled kylling:
- 3 fed hvidløg
- 3 spsk. tomatpuré
- 3 tsk. brun farin
- 1 ½ tsk. røget paprika
- 1 ½ tsk. sød paprika
- ½ tsk. peber
- ¾ tsk. spidskommen
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ spsk. vand
- 450 g. kyllingebryst
Syltede rødløg:
- 3 rødløg
- ¾ dl. eddike
- ¾ dl. sukker
Tilbehør:
- 300 g. spidskål
- 1 ½ mango
- 4 ½ spsk. mayonnaise
- 9 hotdogbrød
- 210 g. majs på dåse
- Trin 3 af 15
Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
- Trin 4 af 15
Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 3 fed hvidløg
- Trin 5 af 15
Kom hvidløg, tomatpure, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden godt sammen.
- 3 spsk. tomatpuré
- 3 tsk. brun farin
- 1 ½ tsk. røget paprika
- 1 ½ tsk. sød paprika
- ½ tsk. peber
- ¾ tsk. spidskommen
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ spsk. vand
- Trin 6 af 15
Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden.
- 450 g. kyllingebryst
- Trin 7 af 15
Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingen i cirka 25-30 minutter. Lad kyllingen køle lidt af.
- Trin 8 af 15
Pil, og skær rødløgene i tynde ringe.
- 3 rødløg
- Trin 9 af 15
Kom sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog.
- ¾ dl. eddike
- ¾ dl. sukker
- Trin 10 af 15
Tilsæt løgringene, når sukkeret er smeltet, og skru ned ned til lav varme. Lad løgringene koge med i 2 minutter.
- Trin 11 af 15
Sluk blusset, og lad løgringene køle af.
- Trin 12 af 15
Skyl spidskålen. Snit den i meget tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål.
- 300 g. spidskål
- Trin 13 af 15
Skræl mangoen, og skær stenen ud. Skær kødet i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango.
- 1 ½ mango
- Trin 14 af 15
Tag kyllingekødet op af marinaden. Lav pulled kylling ved at rive kødet i strimler med to gafler. Læg kødet tilbage i fadet, og bland det godt rundt i marinaden.
- Trin 15 af 15
Varm hotdogbrødene på en brødrister, smør dem med mayonnaise. Fyld brødene med spidskål, mangostrimler, pulled kylling, majs og de syltede rødløg.
- 4 ½ spsk. mayonnaise
- 9 hotdogbrød
- 210 g. majs på dåse
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hotdog på et højere niveau! Hvis du aldrig har prøvet andet end den klassiske hotdog med pølse, så prøv da altså lige den her - den smager SÅ lækkert!
Tip: De syltede rødløg kan holde sig mindst 1 uge på køl, og smager lækkert i salater og sandwiches.
Du skal bruge
Ingredienser
Pulled kylling:
- 3 fed hvidløg
- 3 spsk. tomatpuré
- 3 tsk. brun farin
- 1 ½ tsk. røget paprika
- 1 ½ tsk. sød paprika
- ½ tsk. peber
- ¾ tsk. spidskommen
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ spsk. vand
- 450 g. kyllingebryst
Syltede rødløg:
- 3 rødløg
- ¾ dl. eddike
- ¾ dl. sukker
Tilbehør:
- 300 g. spidskål
- 1 ½ mango
- 4 ½ spsk. mayonnaise
- 9 hotdogbrød
- 210 g. majs på dåse
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 1 ovnfast fad
- Stanniol
- 1 lille gryde
- 1 grydeske
- 1 kartoffelskræller
- 2 gafler
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
- Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Kom hvidløg, tomatpure, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden godt sammen.
- Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden.
- Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingen i cirka 25-30 minutter. Lad kyllingen køle lidt af.
- Pil, og skær rødløgene i tynde ringe.
- Kom sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog.
- Tilsæt løgringene, når sukkeret er smeltet, og skru ned ned til lav varme. Lad løgringene koge med i 2 minutter.
- Sluk blusset, og lad løgringene køle af.
- Skyl spidskålen. Snit den i meget tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål.
- Skræl mangoen, og skær stenen ud. Skær kødet i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango.
- Tag kyllingekødet op af marinaden. Lav pulled kylling ved at rive kødet i strimler med to gafler. Læg kødet tilbage i fadet, og bland det godt rundt i marinaden.
- Varm hotdogbrødene på en brødrister, smør dem med mayonnaise. Fyld brødene med spidskål, mangostrimler, pulled kylling, majs og de syltede rødløg.
-