Gourmet-hotdogs med lyn-pulled chicken

Gourmet-hotdogs med lyn-pulled chicken

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Hotdog på et højere niveau! Hvis du aldrig har prøvet andet end den klassiske hotdog med pølse, så prøv da altså lige den her - den smager SÅ lækkert!

        Tip: De syltede rødløg kan holde sig mindst 1 uge på køl, og smager lækkert i salater og sandwiches.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2100 kJ / 502 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 50 %
        • Fedt: 30 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 15

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 15

        Find alle ingredienserne frem.

        Pulled kylling:

        • 1 fed hvidløg
        • 1 spsk. tomatpuré
        • 1 tsk. brun farin
        • ½ tsk. røget paprika
        • ½ tsk. sød paprika
        • ½ knivspids peber
        • ¼ tsk. spidskommen
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids cayennepeber
        • ½ spsk. olie
        • ½ spsk. vand
        • 150 g. kyllingebryst

        Syltede rødløg:

        • 1 rødløg
        • ¼ dl. eddike
        • ¼ dl. sukker

        Tilbehør:

        • 100 g. spidskål
        • ½ mango
        • 1 ½ spsk. mayonnaise
        • 3 fuldkorns-hotdogbrød
        • 70 g. majs på dåse
      • Trin 3 af 15

        Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.

      • Trin 4 af 15

        Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 5 af 15

        Kom hvidløg, tomatpure, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden godt sammen.

        • 1 spsk. tomatpuré
        • 1 tsk. brun farin
        • ½ tsk. røget paprika
        • ½ tsk. sød paprika
        • ½ knivspids peber
        • ¼ tsk. spidskommen
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids cayennepeber
        • ½ spsk. olie
        • ½ spsk. vand
      • Trin 6 af 15

        Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden.

        • 150 g. kyllingebryst
      • Trin 7 af 15

        Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingen i cirka 25-30 minutter. Lad kyllingen køle lidt af.

      • Trin 8 af 15

        Pil, og skær rødløget i tynde ringe.

        • 1 rødløg
      • Trin 9 af 15

        Kom sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog.

        • ¼ dl. eddike
        • ¼ dl. sukker
      • Trin 10 af 15

        Tilsæt løgringene, når sukkeret er smeltet, og skru ned ned til lav varme. Lad løgringene koge med i 2 minutter.

      • Trin 11 af 15

        Sluk blusset, og lad løgringene køle af.

      • Trin 12 af 15

        Skyl spidskålen. Snit den i meget tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål.

        • 100 g. spidskål
      • Trin 13 af 15

        Skræl mangoen, og skær stenen ud. Skær kødet i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango.

        • ½ mango
      • Trin 14 af 15

        Tag kyllingekødet op af marinaden. Lav pulled kylling ved at rive kødet i strimler med to gafler. Læg kødet tilbage i fadet, og bland det godt rundt i marinaden.

      • Trin 15 af 15

        Varm hotdogbrødene på en brødrister, smør dem med mayonnaise. Fyld brødene med spidskål, mangostrimler, pulled kylling, majs og de syltede rødløg.

        • 1 ½ spsk. mayonnaise
        • 3 fuldkorns-hotdogbrød
        • 70 g. majs på dåse
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hotdog på et højere niveau! Hvis du aldrig har prøvet andet end den klassiske hotdog med pølse, så prøv da altså lige den her - den smager SÅ lækkert!

        Tip: De syltede rødløg kan holde sig mindst 1 uge på køl, og smager lækkert i salater og sandwiches.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Pulled kylling:

          • 1 fed hvidløg
          • 1 spsk. tomatpuré
          • 1 tsk. brun farin
          • ½ tsk. røget paprika
          • ½ tsk. sød paprika
          • ½ knivspids peber
          • ¼ tsk. spidskommen
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids cayennepeber
          • ½ spsk. olie
          • ½ spsk. vand
          • 150 g. kyllingebryst

          Syltede rødløg:

          • 1 rødløg
          • ¼ dl. eddike
          • ¼ dl. sukker

          Tilbehør:

          • 100 g. spidskål
          • ½ mango
          • 1 ½ spsk. mayonnaise
          • 3 fuldkorns-hotdogbrød
          • 70 g. majs på dåse

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stor skål
          • 1 røreske
          • 1 ovnfast fad
          • Stanniol
          • 1 lille gryde
          • 1 grydeske
          • 1 kartoffelskræller
          • 2 gafler
          • 1 brødrister

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
          4. Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          5. Kom hvidløg, tomatpure, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden godt sammen.
          6. Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden.
          7. Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingen i cirka 25-30 minutter. Lad kyllingen køle lidt af.
          8. Pil, og skær rødløget i tynde ringe.
          9. Kom sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog.
          10. Tilsæt løgringene, når sukkeret er smeltet, og skru ned ned til lav varme. Lad løgringene koge med i 2 minutter.
          11. Sluk blusset, og lad løgringene køle af.
          12. Skyl spidskålen. Snit den i meget tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål.
          13. Skræl mangoen, og skær stenen ud. Skær kødet i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango.
          14. Tag kyllingekødet op af marinaden. Lav pulled kylling ved at rive kødet i strimler med to gafler. Læg kødet tilbage i fadet, og bland det godt rundt i marinaden.
          15. Varm hotdogbrødene på en brødrister, smør dem med mayonnaise. Fyld brødene med spidskål, mangostrimler, pulled kylling, majs og de syltede rødløg.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Hotdog på et højere niveau! Hvis du aldrig har prøvet andet end den klassiske hotdog med pølse, så prøv da altså lige den her - den smager SÅ lækkert!

            Tip: De syltede rødløg kan holde sig mindst 1 uge på køl, og smager lækkert i salater og sandwiches.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2100 kJ / 502 kcal
            • Protein: 20 %
            • Kulhydrat: 50 %
            • Fedt: 30 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 15

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 15

            Find alle ingredienserne frem.

            Pulled kylling:

            • 2 fed hvidløg
            • 2 spsk. tomatpuré
            • 2 tsk. brun farin
            • 1 tsk. røget paprika
            • 1 tsk. sød paprika
            • ¼ tsk. peber
            • ½ tsk. spidskommen
            • 1 tsk. salt
            • ¼ tsk. cayennepeber
            • 1 spsk. olie
            • 1 spsk. vand
            • 300 g. kyllingebryst

            Syltede rødløg:

            • 2 rødløg
            • ½ dl. eddike
            • ½ dl. sukker

            Tilbehør:

            • 200 g. spidskål
            • 1 mango
            • 3 spsk. mayonnaise
            • 6 fuldkorns-hotdogbrød
            • 140 g. majs på dåse
          • Trin 3 af 15

            Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.

          • Trin 4 af 15

            Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 5 af 15

            Kom hvidløg, tomatpure, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden godt sammen.

            • 2 spsk. tomatpuré
            • 2 tsk. brun farin
            • 1 tsk. røget paprika
            • 1 tsk. sød paprika
            • ¼ tsk. peber
            • ½ tsk. spidskommen
            • 1 tsk. salt
            • ¼ tsk. cayennepeber
            • 1 spsk. olie
            • 1 spsk. vand
          • Trin 6 af 15

            Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden.

            • 300 g. kyllingebryst
          • Trin 7 af 15

            Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingen i cirka 25-30 minutter. Lad kyllingen køle lidt af.

          • Trin 8 af 15

            Pil, og skær rødløgene i tynde ringe.

            • 2 rødløg
          • Trin 9 af 15

            Kom sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog.

            • ½ dl. eddike
            • ½ dl. sukker
          • Trin 10 af 15

            Tilsæt løgringene, når sukkeret er smeltet, og skru ned ned til lav varme. Lad løgringene koge med i 2 minutter.

          • Trin 11 af 15

            Sluk blusset, og lad løgringene køle af.

          • Trin 12 af 15

            Skyl spidskålen. Snit den i meget tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål.

            • 200 g. spidskål
          • Trin 13 af 15

            Skræl mangoen, og skær stenen ud. Skær kødet i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango.

            • 1 mango
          • Trin 14 af 15

            Tag kyllingekødet op af marinaden. Lav pulled kylling ved at rive kødet i strimler med to gafler. Læg kødet tilbage i fadet, og bland det godt rundt i marinaden.

          • Trin 15 af 15

            Varm hotdogbrødene på en brødrister, smør dem med mayonnaise. Fyld brødene med spidskål, mangostrimler, pulled kylling, majs og de syltede rødløg.

            • 3 spsk. mayonnaise
            • 6 fuldkorns-hotdogbrød
            • 140 g. majs på dåse
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hotdog på et højere niveau! Hvis du aldrig har prøvet andet end den klassiske hotdog med pølse, så prøv da altså lige den her - den smager SÅ lækkert!

            Tip: De syltede rødløg kan holde sig mindst 1 uge på køl, og smager lækkert i salater og sandwiches.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Pulled kylling:

              • 2 fed hvidløg
              • 2 spsk. tomatpuré
              • 2 tsk. brun farin
              • 1 tsk. røget paprika
              • 1 tsk. sød paprika
              • ¼ tsk. peber
              • ½ tsk. spidskommen
              • 1 tsk. salt
              • ¼ tsk. cayennepeber
              • 1 spsk. olie
              • 1 spsk. vand
              • 300 g. kyllingebryst

              Syltede rødløg:

              • 2 rødløg
              • ½ dl. eddike
              • ½ dl. sukker

              Tilbehør:

              • 200 g. spidskål
              • 1 mango
              • 3 spsk. mayonnaise
              • 6 fuldkorns-hotdogbrød
              • 140 g. majs på dåse

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 køkkenvægt
              • 1 decilitermål
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stor skål
              • 1 røreske
              • 1 ovnfast fad
              • Stanniol
              • 1 lille gryde
              • 1 grydeske
              • 1 kartoffelskræller
              • 2 gafler
              • 1 brødrister

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
              4. Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              5. Kom hvidløg, tomatpure, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden godt sammen.
              6. Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden.
              7. Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingen i cirka 25-30 minutter. Lad kyllingen køle lidt af.
              8. Pil, og skær rødløgene i tynde ringe.
              9. Kom sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog.
              10. Tilsæt løgringene, når sukkeret er smeltet, og skru ned ned til lav varme. Lad løgringene koge med i 2 minutter.
              11. Sluk blusset, og lad løgringene køle af.
              12. Skyl spidskålen. Snit den i meget tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål.
              13. Skræl mangoen, og skær stenen ud. Skær kødet i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango.
              14. Tag kyllingekødet op af marinaden. Lav pulled kylling ved at rive kødet i strimler med to gafler. Læg kødet tilbage i fadet, og bland det godt rundt i marinaden.
              15. Varm hotdogbrødene på en brødrister, smør dem med mayonnaise. Fyld brødene med spidskål, mangostrimler, pulled kylling, majs og de syltede rødløg.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Hotdog på et højere niveau! Hvis du aldrig har prøvet andet end den klassiske hotdog med pølse, så prøv da altså lige den her - den smager SÅ lækkert!

                Tip: De syltede rødløg kan holde sig mindst 1 uge på køl, og smager lækkert i salater og sandwiches.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2100 kJ / 502 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 50 %
                • Fedt: 30 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 15

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 15

                Find alle ingredienserne frem.

                Pulled kylling:

                • 3 fed hvidløg
                • 3 spsk. tomatpuré
                • 3 tsk. brun farin
                • 1 ½ tsk. røget paprika
                • 1 ½ tsk. sød paprika
                • ½ tsk. peber
                • ¾ tsk. spidskommen
                • 1 ½ tsk. salt
                • ½ tsk. cayennepeber
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ spsk. vand
                • 450 g. kyllingebryst

                Syltede rødløg:

                • 3 rødløg
                • ¾ dl. eddike
                • ¾ dl. sukker

                Tilbehør:

                • 300 g. spidskål
                • 1 ½ mango
                • 4 ½ spsk. mayonnaise
                • 9 fuldkorns-hotdogbrød
                • 210 g. majs på dåse
              • Trin 3 af 15

                Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.

              • Trin 4 af 15

                Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 5 af 15

                Kom hvidløg, tomatpure, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden godt sammen.

                • 3 spsk. tomatpuré
                • 3 tsk. brun farin
                • 1 ½ tsk. røget paprika
                • 1 ½ tsk. sød paprika
                • ½ tsk. peber
                • ¾ tsk. spidskommen
                • 1 ½ tsk. salt
                • ½ tsk. cayennepeber
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ spsk. vand
              • Trin 6 af 15

                Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden.

                • 450 g. kyllingebryst
              • Trin 7 af 15

                Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingen i cirka 25-30 minutter. Lad kyllingen køle lidt af.

              • Trin 8 af 15

                Pil, og skær rødløgene i tynde ringe.

                • 3 rødløg
              • Trin 9 af 15

                Kom sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog.

                • ¾ dl. eddike
                • ¾ dl. sukker
              • Trin 10 af 15

                Tilsæt løgringene, når sukkeret er smeltet, og skru ned ned til lav varme. Lad løgringene koge med i 2 minutter.

              • Trin 11 af 15

                Sluk blusset, og lad løgringene køle af.

              • Trin 12 af 15

                Skyl spidskålen. Snit den i meget tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål.

                • 300 g. spidskål
              • Trin 13 af 15

                Skræl mangoen, og skær stenen ud. Skær kødet i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango.

                • 1 ½ mango
              • Trin 14 af 15

                Tag kyllingekødet op af marinaden. Lav pulled kylling ved at rive kødet i strimler med to gafler. Læg kødet tilbage i fadet, og bland det godt rundt i marinaden.

              • Trin 15 af 15

                Varm hotdogbrødene på en brødrister, smør dem med mayonnaise. Fyld brødene med spidskål, mangostrimler, pulled kylling, majs og de syltede rødløg.

                • 4 ½ spsk. mayonnaise
                • 9 fuldkorns-hotdogbrød
                • 210 g. majs på dåse
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hotdog på et højere niveau! Hvis du aldrig har prøvet andet end den klassiske hotdog med pølse, så prøv da altså lige den her - den smager SÅ lækkert!

                Tip: De syltede rødløg kan holde sig mindst 1 uge på køl, og smager lækkert i salater og sandwiches.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pulled kylling:

                  • 3 fed hvidløg
                  • 3 spsk. tomatpuré
                  • 3 tsk. brun farin
                  • 1 ½ tsk. røget paprika
                  • 1 ½ tsk. sød paprika
                  • ½ tsk. peber
                  • ¾ tsk. spidskommen
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. cayennepeber
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ spsk. vand
                  • 450 g. kyllingebryst

                  Syltede rødløg:

                  • 3 rødløg
                  • ¾ dl. eddike
                  • ¾ dl. sukker

                  Tilbehør:

                  • 300 g. spidskål
                  • 1 ½ mango
                  • 4 ½ spsk. mayonnaise
                  • 9 fuldkorns-hotdogbrød
                  • 210 g. majs på dåse

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stor skål
                  • 1 røreske
                  • 1 ovnfast fad
                  • Stanniol
                  • 1 lille gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 2 gafler
                  • 1 brødrister

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd ovnen på 225 grader almindelig ovn.
                  4. Pil, og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  5. Kom hvidløg, tomatpure, brun farin, røget paprika, sød paprika, peber, spidskommen, salt, cayennepeber, olie og vand i en stor skål. Rør marinaden godt sammen.
                  6. Kom kyllingebrysterne i et fad. Hæld marinaden over og sørg for, at kyllingebrysterne er helt dækket af marinaden.
                  7. Læg stanniol over fadet. Kom fadet i ovnen, og bag kyllingen i cirka 25-30 minutter. Lad kyllingen køle lidt af.
                  8. Pil, og skær rødløgene i tynde ringe.
                  9. Kom sukker og eddike i en gryde, og bring det i kog.
                  10. Tilsæt løgringene, når sukkeret er smeltet, og skru ned ned til lav varme. Lad løgringene koge med i 2 minutter.
                  11. Sluk blusset, og lad løgringene køle af.
                  12. Skyl spidskålen. Snit den i meget tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål.
                  13. Skræl mangoen, og skær stenen ud. Skær kødet i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en mango.
                  14. Tag kyllingekødet op af marinaden. Lav pulled kylling ved at rive kødet i strimler med to gafler. Læg kødet tilbage i fadet, og bland det godt rundt i marinaden.
                  15. Varm hotdogbrødene på en brødrister, smør dem med mayonnaise. Fyld brødene med spidskål, mangostrimler, pulled kylling, majs og de syltede rødløg.