Gorms gulerodssalat

Gorms gulerodssalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter
        Tip: Brug gulerødder i forskellige farver. De giver retten fantastiske farver.
        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 497 kJ / 119 kcal
        • Protein: 7 %
        • Kulhydrat: 33 %
        • Fedt: 60 %
        • Heraf mættet fedt: 1,1 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.

      • Trin 2 af 7

        Mål alle ingredienserne af.

        • 3 gulerødder (ca. 225 g.)
        • ¼ citron
        • ¼ dl solsikkekerner
        • ½ spsk. olivenolie
        • 1 knivspids salt
      • Trin 3 af 7

        Skyl gulerødderne, og skræl dem.

        • 3 gulerødder (ca. 225 g.)
      • Trin 4 af 7

        Brug en tyndskræller, og skræl lange strimler af gulerødderne ned i en skål.

      • Trin 5 af 7

        Pres saften ud citronen og ned i skålen. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.

        • ¼ citron
      • Trin 6 af 7

        Kom solsikkekerner, olivenolie og salt ned i skålen.

        • ¼ dl solsikkekerner
        • ½ spsk. olivenolie
        • 1 knivspids salt
      • Trin 7 af 7

        Bland det hele sammen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Tip: Brug gulerødder i forskellige farver. De giver retten fantastiske farver.

        Du skal bruge

          Ingredienser:

          • 3 gulerødder (ca. 225 g.)
          • ¼ citron
          • ¼ dl solsikkekerner
          • ½ spsk. olivenolie
          • 1 knivspids salt

          Køkkenredskaber: 

          • 1 tyndskræller
          • 1 stor skål
          • 1 gaffel eller 1 citronpresser
          • 1 målebæger
          • 1 spiseske
          • 1 lille skarp kniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Skyl gulerødderne, og skræl dem.
          4. Brug en tyndskræller, og skræl lange strimler af gulerødderne ned i en skål.
          5. Pres saften ud citronen og ned i skålen. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.
          6. Kom solsikkekerner, olivenolie og salt ned i skålen.
          7. Bland det hele sammen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter
            Tip: Brug gulerødder i forskellige farver. De giver retten fantastiske farver.
            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 497 kJ / 119 kcal
            • Protein: 7 %
            • Kulhydrat: 33 %
            • Fedt: 60 %
            • Heraf mættet fedt: 1,1 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 7

            Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.

          • Trin 2 af 7

            Mål alle ingredienserne af.

            • 6 gulerødder (ca. 450 g.)
            • ½ citron
            • ½ dl solsikkekerner
            • 1 spsk. olivenolie
            • 1 knivspids salt
          • Trin 3 af 7

            Skyl gulerødderne, og skræl dem.

            • 6 gulerødder (ca. 450 g.)
          • Trin 4 af 7

            Brug en tyndskræller, og skræl lange strimler af gulerødderne ned i en skål.

          • Trin 5 af 7

            Pres saften ud citronen og ned i skålen. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.

            • ½ citron
          • Trin 6 af 7

            Kom solsikkekerner, olivenolie og salt ned i skålen.

            • ½ dl solsikkekerner
            • 1 spsk. olivenolie
            • 1 knivspids salt
          • Trin 7 af 7

            Bland det hele sammen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Tip: Brug gulerødder i forskellige farver. De giver retten fantastiske farver.

            Du skal bruge

              Ingredienser:

              • 6 gulerødder (ca. 450 g.)
              • ½ citron
              • ½ dl solsikkekerner
              • 1 spsk. olivenolie
              • 1 knivspids salt

              Køkkenredskaber: 

              • 1 tyndskræller
              • 1 stor skål
              • 1 gaffel eller 1 citronpresser
              • 1 målebæger
              • 1 spiseske
              • 1 lille skarp kniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Skyl gulerødderne, og skræl dem.
              4. Brug en tyndskræller, og skræl lange strimler af gulerødderne ned i en skål.
              5. Pres saften ud citronen og ned i skålen. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.
              6. Kom solsikkekerner, olivenolie og salt ned i skålen.
              7. Bland det hele sammen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter
                Tip: Brug gulerødder i forskellige farver. De giver retten fantastiske farver.
                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 497 kJ / 119 kcal
                • Protein: 7 %
                • Kulhydrat: 33 %
                • Fedt: 60 %
                • Heraf mættet fedt: 1,1 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.

              • Trin 2 af 7

                Mål alle ingredienserne af.

                • 9 gulerødder (ca. 675 g.)
                • ¾ citron
                • ¾ dl solsikkekerner
                • 1 ½ spsk. olivenolie
                • 1 tsk. salt
              • Trin 3 af 7

                Skyl gulerødderne, og skræl dem.

                • 9 gulerødder (ca. 675 g.)
              • Trin 4 af 7

                Brug en tyndskræller, og skræl lange strimler af gulerødderne ned i en skål.

              • Trin 5 af 7

                Pres saften ud citronen og ned i skålen. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.

                • ¾ citron
              • Trin 6 af 7

                Kom solsikkekerner, olivenolie og salt ned i skålen.

                • ¾ dl solsikkekerner
                • 1 ½ spsk. olivenolie
                • ¼ tsk. salt
              • Trin 7 af 7

                Bland det hele sammen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Tip: Brug gulerødder i forskellige farver. De giver retten fantastiske farver.

                Du skal bruge

                  Ingredienser:

                  • 9 gulerødder (ca. 675 g.)
                  • ¾ citron
                  • ¾ dl solsikkekerner
                  • 1 ½ spsk. olivenolie
                  • ¼ tsk. salt

                  Køkkenredskaber: 

                  • 1 tyndskræller
                  • 1 stor skål
                  • 1 gaffel eller 1 citronpresser
                  • 1 målebæger
                  • 1 spiseske
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 teske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Skyl gulerødderne, og skræl dem.
                  4. Brug en tyndskræller, og skræl lange strimler af gulerødderne ned i en skål.
                  5. Pres saften ud citronen og ned i skålen. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.
                  6. Kom solsikkekerner, olivenolie og salt ned i skålen.
                  7. Bland det hele sammen.