Gode madder

Gode madder

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Giv dine rugbrødsmadder nyt liv. Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også maddernes facon en overhaling, og brug kage-udstikkere til at forme madderne som hjerter eller stjerner.

        Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller, og pynt din mad de tynde strimler. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1682 kJ / 402 kcal
        • Protein: 16 %
        • Kulhydrat: 47 %
        • Fedt: 37 %
        • Heraf mættet fedt: 9,35 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 8

        Mål alle ingredienserne af.

        • 4 skiver rugbrød
        • 8 spsk. smørbarrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
        • 8 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
        • Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
      • Trin 3 af 8

        Tag et skærebræt. Læg rugbrødsskiverne skærebrættet, og skær dem over, så du får 8 halve.

        • 4 skiver rugbrød
      • Trin 4 af 8

        Smør hvert stykke med smørbart pålæg.

        • 8 spsk. smørbarrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
      • Trin 5 af 8

        Kom pålæg på.

        • 8 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
      • Trin 6 af 8

        Tag en lille skål. Kom koldt vand i skålen, og skyl krydderurter i vandet. Skyl agurk og peberfrugt i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
      • Trin 7 af 8

        Skær agurk og peberfrugt ud, og hak krydderurterne groft. Pynt rugbrødsmadderne med agurk, peberfrugt og krydderurter. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.

      • Trin 8 af 8

        Madderne kan spise som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Giv dine rugbrødsmadder nyt liv. Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også maddernes facon en overhaling, og brug kage-udstikkere til at forme madderne som hjerter eller stjerner.

        Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller, og pynt din mad de tynde strimler. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 skiver rugbrød
          • 8 spsk. smørbarrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
          • 8 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
          • Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skærebræt
          • 1 brødkniv
          • 1 spiseske
          • 1 kniv
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 dørslag

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag et skærebræt. Læg rugbrødsskiverne skærebrættet, og skær dem over, så du får 8 halve.
          4. Smør hvert stykke med smørbart pålæg.
          5. Kom pålæg på.
          6. Tag en lille skål. Kom koldt vand i skålen, og skyl krydderurter i vandet. Skyl agurk og peberfrugt i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          7. Skær agurk og peberfrugt ud, og hak krydderurterne groft. Pynt rugbrødsmadderne med agurk, peberfrugt og krydderurter. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.
          8. Madderne kan spise som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Giv dine rugbrødsmadder nyt liv. Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også maddernes facon en overhaling, og brug kage-udstikkere til at forme madderne som hjerter eller stjerner.

            Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller, og pynt din mad de tynde strimler.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1682 kJ / 402 kcal
            • Protein: 16 %
            • Kulhydrat: 47 %
            • Fedt: 37 %
            • Heraf mættet fedt: 9,35 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 8

            Mål alle ingredienserne af.

            • 8 skiver rugbrød
            • 16 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
            • 16 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgeryg, rullepølse eller kyllingepålæg
            • Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
          • Trin 3 af 8

            Tag et skærebræt. Læg rugbrødsskiverne skærebrættet, og skær dem over, så du får 16 halve.

            • 8 skiver rugbrød.
          • Trin 4 af 8

            Smør hvert stykke med smørbart pålæg.

            • 16 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
          • Trin 5 af 8

            Kom pålæg på.

            • 16 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgeryg, rullepølse eller kyllingepålæg
          • Trin 6 af 8

            Tag en lille skål. Kom koldt vand i skålen, og skyl krydderurter i vandet. Skyl agurk og peberfrugt i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
          • Trin 7 af 8

            Skær agurk og peberfrugt ud, og hak krydderurterne groft. Pynt rugbrødsmadderne med agurk, peberfrugt og krydderurter. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.

          • Trin 8 af 8

            Madderne kan spises som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Giv dine rugbrødsmadder nyt liv. Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også maddernes facon en overhaling, og brug kage-udstikkere til at forme madderne som hjerter eller stjerner.

            Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller, og pynt din mad de tynde strimler.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 8 skiver rugbrød
              • 16 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
              • 16 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgeryg, rullepølse eller kyllingepålæg
              • Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter

               

              Køkkenredskaber

              • 1 skærebræt
              • 1 brødkniv
              • 1 spiseske
              • 1 kniv
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 dørslag

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tag et skærebræt. Læg rugbrødsskiverne skærebrættet, og skær dem over, så du får 16 halve.
              4. Smør hvert stykke med smørbart pålæg.
              5. Kom pålæg på.
              6. Tag en lille skål. Kom koldt vand i skålen, og skyl krydderurter i vandet. Skyl agurk og peberfrugt i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              7. Skær agurk og peberfrugt ud, og hak krydderurterne groft. Pynt rugbrødsmadderne med agurk, peberfrugt og krydderurter. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.
              8. Madderne kan spises som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Giv dine rugbrødsmadder nyt liv. Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også maddernes facon en overhaling, og brug kage-udstikkere til at forme madderne som hjerter eller stjerner.

                Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller, og pynt din mad de tynde strimler.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1682 kJ / 402 kcal
                • Protein: 16 %
                • Kulhydrat: 47 %
                • Fedt: 37 %
                • Heraf mættet fedt: 9,35 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder.

              • Trin 2 af 8

                Mål alle ingredienserne af.

                • 12 skiver rugbrød
                • 24 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
                • 24 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
                • Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
              • Trin 3 af 8

                Tag et skærebræt. Læg rugbrødsskiverne skærebrættet, og skær dem over, så du får 24 halve.

                • 12 skiver rugbrød.
              • Trin 4 af 8

                Smør hvert stykke med smørbart pålæg.

                • 24 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
              • Trin 5 af 8

                Kom pålæg på.

                • 24 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
              • Trin 6 af 8

                Tag en lille skål. Kom koldt vand i skålen, og skyl krydderurter i vandet. Skyl agurk og peberfrugt i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
              • Trin 7 af 8

                Skær agurk og peberfrugt ud, og hak krydderurterne groft. Pynt rugbrødsmadderne med agurk, peberfrugt og krydderurter. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.

              • Trin 8 af 8

                Madderne kan spise som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Giv dine rugbrødsmadder nyt liv. Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også maddernes facon en overhaling, og brug kage-udstikkere til at forme madderne som hjerter eller stjerner.

                Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller, og pynt din mad de tynde strimler.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 12 skiver rugbrød
                  • 24 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
                  • 24 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
                  • Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 skærebræt
                  • 1 brødkniv
                  • 1 spiseske
                  • 1 kniv
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 dørslag

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tag et skærebræt. Læg rugbrødsskiverne skærebrættet, og skær dem over, så du får 24 halve.
                  4. Smør hvert stykke med smørbart pålæg.
                  5. Kom pålæg på.
                  6. Tag en lille skål. Kom koldt vand i skålen, og skyl krydderurter i vandet. Skyl agurk og peberfrugt i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  7. Skær agurk og peberfrugt ud, og hak krydderurterne groft. Pynt rugbrødsmadderne med agurk, peberfrugt og krydderurter. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.
                  8. Madderne kan spise som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!