Gode madder
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Giv dine rugbrødsmadder nyt liv. Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også maddernes facon en overhaling, og brug kage-udstikkere til at forme madderne som hjerter eller stjerner.
Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller, og pynt din mad de tynde strimler.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1682 kJ / 402 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 47 %
- Fedt: 37 %
- Heraf mættet fedt: 9,35 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 4 skiver rugbrød
- 8 spsk. smørbarrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
- 8 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
- Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- 1 spiseske
- 1 kniv
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Mål alle ingredienserne af.
- 4 skiver rugbrød
- 8 spsk. smørbarrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
- 8 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
- Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
- Trin 3 af 8
Tag et skærebræt. Læg rugbrødsskiverne skærebrættet, og skær dem over, så du får 8 halve.
- 4 skiver rugbrød
- Trin 4 af 8
Smør hvert stykke med smørbart pålæg.
- 8 spsk. smørbarrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
- Trin 5 af 8
Kom pålæg på.
- 8 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
- Trin 6 af 8
Tag en lille skål. Kom koldt vand i skålen, og skyl krydderurter i vandet. Skyl agurk og peberfrugt i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
- Trin 7 af 8
Skær agurk og peberfrugt ud, og hak krydderurterne groft. Pynt rugbrødsmadderne med agurk, peberfrugt og krydderurter. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.
- Trin 8 af 8
Madderne kan spise som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Giv dine rugbrødsmadder nyt liv. Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også maddernes facon en overhaling, og brug kage-udstikkere til at forme madderne som hjerter eller stjerner.
Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller, og pynt din mad de tynde strimler.
Du skal bruge
Ingredienser
- 4 skiver rugbrød
- 8 spsk. smørbarrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
- 8 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
- Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- 1 spiseske
- 1 kniv
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Mål alle ingredienserne af.
- Tag et skærebræt. Læg rugbrødsskiverne skærebrættet, og skær dem over, så du får 8 halve.
- Smør hvert stykke med smørbart pålæg.
- Kom pålæg på.
- Tag en lille skål. Kom koldt vand i skålen, og skyl krydderurter i vandet. Skyl agurk og peberfrugt i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Skær agurk og peberfrugt ud, og hak krydderurterne groft. Pynt rugbrødsmadderne med agurk, peberfrugt og krydderurter. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.
- Madderne kan spise som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Giv dine rugbrødsmadder nyt liv. Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også maddernes facon en overhaling, og brug kage-udstikkere til at forme madderne som hjerter eller stjerner.
Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller, og pynt din mad de tynde strimler.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1682 kJ / 402 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 47 %
- Fedt: 37 %
- Heraf mættet fedt: 9,35 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 8 skiver rugbrød
- 16 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
- 18 skiver kødpålæg, feks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
- Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- 1 spiseske
- 1 kniv
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Mål alle ingredienserne af.
- 8 skiver rugbrød
- 16 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
- 16 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgeryg, rullepølse eller kyllingepålæg
- Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
- Trin 3 af 8
Tag et skærebræt. Læg rugbrødsskiverne skærebrættet, og skær dem over, så du får 16 halve.
- 8 skiver rugbrød.
- Trin 4 af 8
Smør hvert stykke med smørbart pålæg.
- 16 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
- Trin 5 af 8
Kom pålæg på.
- 16 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgeryg, rullepølse eller kyllingepålæg
- Trin 6 af 8
Tag en lille skål. Kom koldt vand i skålen, og skyl krydderurter i vandet. Skyl agurk og peberfrugt i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
- Trin 7 af 8
Skær agurk og peberfrugt ud, og hak krydderurterne groft. Pynt rugbrødsmadderne med agurk, peberfrugt og krydderurter. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.
- Trin 8 af 8
Madderne kan spises som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Giv dine rugbrødsmadder nyt liv. Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også maddernes facon en overhaling, og brug kage-udstikkere til at forme madderne som hjerter eller stjerner.
Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller, og pynt din mad de tynde strimler.
Du skal bruge
Ingredienser
- 8 skiver rugbrød
- 16 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
- 16 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgeryg, rullepølse eller kyllingepålæg
- Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- 1 spiseske
- 1 kniv
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Mål alle ingredienserne af.
- Tag et skærebræt. Læg rugbrødsskiverne skærebrættet, og skær dem over, så du får 16 halve.
- Smør hvert stykke med smørbart pålæg.
- Kom pålæg på.
- Tag en lille skål. Kom koldt vand i skålen, og skyl krydderurter i vandet. Skyl agurk og peberfrugt i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Skær agurk og peberfrugt ud, og hak krydderurterne groft. Pynt rugbrødsmadderne med agurk, peberfrugt og krydderurter. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.
- Madderne kan spises som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Giv dine rugbrødsmadder nyt liv. Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også maddernes facon en overhaling, og brug kage-udstikkere til at forme madderne som hjerter eller stjerner.
Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller, og pynt din mad de tynde strimler.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1682 kJ / 402 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 47 %
- Fedt: 37 %
- Heraf mættet fedt: 9,35 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 12 skiver rugbrød
- 24 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
- 24 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
- Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- 1 spiseske
- 1 kniv
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 12 skiver rugbrød
- 24 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
- 24 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
- Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
- Trin 3 af 8
Tag et skærebræt. Læg rugbrødsskiverne skærebrættet, og skær dem over, så du får 24 halve.
- 12 skiver rugbrød.
- Trin 4 af 8
Smør hvert stykke med smørbart pålæg.
- 24 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
- Trin 5 af 8
Kom pålæg på.
- 24 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
- Trin 6 af 8
Tag en lille skål. Kom koldt vand i skålen, og skyl krydderurter i vandet. Skyl agurk og peberfrugt i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
- Trin 7 af 8
Skær agurk og peberfrugt ud, og hak krydderurterne groft. Pynt rugbrødsmadderne med agurk, peberfrugt og krydderurter. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.
- Trin 8 af 8
Madderne kan spise som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Giv dine rugbrødsmadder nyt liv. Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også maddernes facon en overhaling, og brug kage-udstikkere til at forme madderne som hjerter eller stjerner.
Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller, og pynt din mad de tynde strimler.
Du skal bruge
Ingredienser
- 12 skiver rugbrød
- 24 spsk. smørrepålæg, f.eks. pesto, sandwich-spread eller remoulade
- 24 skiver kødpålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
- Grøntsager til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- 1 spiseske
- 1 kniv
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag et skærebræt. Læg rugbrødsskiverne skærebrættet, og skær dem over, så du får 24 halve.
- Smør hvert stykke med smørbart pålæg.
- Kom pålæg på.
- Tag en lille skål. Kom koldt vand i skålen, og skyl krydderurter i vandet. Skyl agurk og peberfrugt i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Skær agurk og peberfrugt ud, og hak krydderurterne groft. Pynt rugbrødsmadderne med agurk, peberfrugt og krydderurter. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.
- Madderne kan spise som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!
-