Gode madder

Gode madder

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter
        Rugbrødsmadden har ry for at være lidt kedelig. Men sådan behøver det ikke at være!
        Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også formen en overhaling, og brug for eksempel udstikkere til at gøre din mad trekantet eller stjerneformet.
        Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller og pynt din mad de tynde strimler. 
        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1682 kJ / 402 kcal
        • Protein: 16 %
        • Kulhydrat: 47 %
        • Fedt: 37 %
        • Heraf mættet fedt: 9,35 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 8

        Mål alle ingredienserne af.

        • 4 skiver rugbrød

        • 8 spsk. smørbart pålæg, f.eks. pesto, sandwich spread eller remoulade

        • 8 skiver pålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg

        • Forskelligt grønt til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter

      • Trin 3 af 8

        Læg rugbrødsskiverne på et skærebræt og halver hver skive, så du får 8 halve.

        • 4 skiver rugbrød
      • Trin 4 af 8

        Smør hvert stykke med smørbart pålæg.

        • 8 spsk. smørbart pålæg, f.eks. pesto, sandwich spread eller remoulade.
      • Trin 5 af 8

        Kom pålæg på.

        • 8 skiver pålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg.
      • Trin 6 af 8

        Kom et dørslag i vasken og skyl de valgte grøntsager eller krydderurter. Klik på metodefilmen og se hvordan du skyller krydderurter.

        • Forskelligt grønt til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter.
      • Trin 7 af 8

        Skær grøntsagerne ud og pynt rugbrødsmadderne. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.

      • Trin 8 af 8

        Madderne kan spise som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Rugbrødsmadden har ry for at være lidt kedelig. Men sådan behøver det ikke at være!
        Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også formen en overhaling, og brug for eksempel udstikkere til at gøre din mad trekantet eller stjerneformet.
        Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller og pynt din mad de tynde strimler. 

        Du skal bruge

          Ingredienser:

          • 4 skiver rugbrød
          • 8 spsk. smørbart pålæg, f.eks. pesto, sandwich spread eller remoulade
          • 8 skiver pålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
          • Forskelligt grønt til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter

          Køkkenredskaber:

          • 1 skærebræt
          • 1 brødkniv
          • 1 spiseske
          • 1 kniv
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 dørslag

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Læg rugbrødsskiverne på et skærebræt og halver hver skive, så du får 8 halve.
          4. Smør hvert stykke med smørbart pålæg.
          5. Kom pålæg på.
          6. Kom et dørslag i vasken og skyl de valgte grøntsager eller krydderurter. Klik på metodefilmen og se hvordan du skyller krydderurter.
          7. Skær grøntsagerne ud og pynt rugbrødsmadderne. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.
          8. Madderne kan spise som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter
            Rugbrødsmadden har ry for at være lidt kedelig. Men sådan behøver det ikke at være!
            Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også formen en overhaling, og brug for eksempel udstikkere til at gøre din mad trekantet eller stjerneformet.
            Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller og pynt din mad de tynde strimler. 
            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1682 kJ / 402 kcal
            • Protein: 16 %
            • Kulhydrat: 47 %
            • Fedt: 37 %
            • Heraf mættet fedt: 9,35 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 8

            Mål alle ingredienserne af

            • 8 skiver rugbrød

            • 16 spsk. smørbart pålæg, f.eks. pesto, sandwich spread eller remoulade

            • 16 skiver pålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg

            • Forskelligt grønt pålæg, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter. 

          • Trin 3 af 8

            Læg rugbrødsskiverne på et skærebræt og halver hver skive, så du får 16 halve.

            • 8 skiver rugbrød.
          • Trin 4 af 8

            Smør hvert stykke med smørbart pålæg.

            • 16 spsk. smørbart pålæg, f.eks. pesto, sandwich spread eller remoulade.
          • Trin 5 af 8

            Kom pålæg på.

            • 16 skiver pålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepølse. 
          • Trin 6 af 8

            Kom et dørslag i vasken og skyl de valgte grøntsager eller krydderurter. Klik på metodefilmen og se hvordan du skyller krydderurter.

            • Forskelligt grønt til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter. 
          • Trin 7 af 8

            Skær grøntsagerne ud og pynt rugbrødsmadderne. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.

          • Trin 8 af 8

            Madderne kan spises som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Rugbrødsmadden har ry for at være lidt kedelig. Men sådan behøver det ikke at være!
            Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også formen en overhaling, og brug for eksempel udstikkere til at gøre din mad trekantet eller stjerneformet.
            Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller og pynt din mad de tynde strimler. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 8 skiver rugbrød
              • 16 spsk. smørbart pålæg, f.eks. pesto, sandwich spread eller remoulade
              • 16 skiver pålæg, f.eks. hamburgeryg, rullepølse eller kyllingepålæg
              • Forskelligt grønt til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter

              Køkkenredskaber

              • 1 skærebræt
              • 1 brødkniv
              • 1 spiseske
              • 1 kniv
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 dørslag

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af
              3. Læg rugbrødsskiverne på et skærebræt og halver hver skive, så du får 16 halve.
              4. Smør hvert stykke med smørbart pålæg.
              5. Kom pålæg på.
              6. Kom et dørslag i vasken og skyl de valgte grøntsager eller krydderurter. Klik på metodefilmen og se hvordan du skyller krydderurter.
              7. Skær grøntsagerne ud og pynt rugbrødsmadderne. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.
              8. Madderne kan spises som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter
                Rugbrødsmadden har ry for at være lidt kedelig. Men sådan behøver det ikke at være!
                Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også formen en overhaling, og brug for eksempel udstikkere til at gøre din mad trekantet eller stjerneformet.
                Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller og pynt din mad de tynde strimler. 
                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1682 kJ / 402 kcal
                • Protein: 16 %
                • Kulhydrat: 47 %
                • Fedt: 37 %
                • Heraf mættet fedt: 9,35 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder.

              • Trin 2 af 8

                Mål alle ingredienserne af.

                • 12 skiver rugbrød
                • 24 spsk. smørbart pålæg, f.eks. pesto, sandwich spread eller remoulade
                • 24 skiver pålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
                • Forskelligt grønt til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter
              • Trin 3 af 8

                Læg rugbrødsskiverne på et skærebræt og halver hver skive, så du får 24 halve.

                • 12 skiver rugbrød.
              • Trin 4 af 8

                Smør hvert stykke med smørbart pålæg.

                • 24 spsk. smørbart pålæg, f.eks. pesto, sandwich spread eller remoulade.
              • Trin 5 af 8

                Kom pålæg på.

                • 24 skiver pålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
              • Trin 6 af 8

                Kom et dørslag i vasken og skyl de valgte grøntsager eller krydderurter. Klik på metodefilmen og se hvordan du skyller krydderurter.

                • Forskelligt grønt til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter.
              • Trin 7 af 8

                Skær grøntsagerne ud og pynt rugbrødsmadderne. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.

              • Trin 8 af 8

                Madderne kan spise som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Rugbrødsmadden har ry for at være lidt kedelig. Men sådan behøver det ikke at være!
                Eksperimenter med en kombination af cremet smørepålæg og lækkert topping. Giv også formen en overhaling, og brug for eksempel udstikkere til at gøre din mad trekantet eller stjerneformet.
                Tip: Til topping kan du bruge din yndlingsgrøntsag. Skræl for eksempel en gulerod med en kartoffelskræller og pynt din mad de tynde strimler. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser:
                   

                  • 12 skiver rugbrød
                  • 24 spsk. smørbart pålæg, f.eks. pesto, sandwich spread eller remoulade
                  • 24 skiver pålæg, f.eks. hamburgerryg, rullepølse eller kyllingepålæg
                  • Forskelligt grønt til topping, f.eks. agurk, peberfrugt eller friske krydderurter

                  Køkkenredskaber: 

                  • 1 skærebræt
                  • 1 brødkniv
                  • 1 spiseske
                  • 1 kniv
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 dørslag

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Læg rugbrødsskiverne på et skærebræt og halver hver skive, så du får 24 halve.
                  4. Smør hvert stykke med smørbart pålæg.
                  5. Kom pålæg på.
                  6. Kom et dørslag i vasken og skyl de valgte grøntsager eller krydderurter. Klik på metodefilmen og se hvordan du skyller krydderurter.
                  7. Skær grøntsagerne ud og pynt rugbrødsmadderne. Brug eventuelt udstikkere til at give madderne en sjov form.
                  8. Madderne kan spise som de er, eller pakkes i en madkasse og tages med på farten. Velbekomme!