Glasur
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Pynt dine kager med en flot glasur. Farv den med din yndlingsfarve, og lad fantasien bestemme. Opskriften passer til at pynte en kage i en almindelig springform.
Tip: Brug citronsaft, appelsinsaft eller kaffe i stedet for vand, for at give din glasur smag.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1698 kJ / 404 kcal
- Kulhydrat: 100 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 100 g. flormelis
- 1 tsk. vand (eller kaffe eller appelsinjuice)
- Frugtfarve eller kakaopulver
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 køkkenvægt
Sådan gør du
- Trin 1 af 5
Vask hænderne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 5
Find alle ingredienserne frem.
- 100 g. flormelis
- 1 tsk. vand
- Frugtfarve eller kakaopulver
- Trin 3 af 5
Hæld flormelis op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver glasur.
- 100 g. flormelis
- Trin 4 af 5
Tilsæt vand, og rør rundt med en ske. Hvis glasuren er for tyk, kan du komme en lille bitte smule mere vand i. Rør godt rundt, til der ikke er flere klumper.
- 1 tsk. vand
- Trin 5 af 5
Farv glasuren: Tilsæt en dråbe frugtfarve eller 1 knivspids kakaopulver, og rør rundt, til din glasur er ensfarvet.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Pynt dine kager med en flot glasur. Farv den med din yndlingsfarve, og lad fantasien bestemme. Opskriften passer til at pynte en kage i en almindelig springform.
Tip: Brug citronsaft, appelsinsaft eller kaffe i stedet for vand, for at give din glasur smag.
Du skal bruge
Ingredienser
- 100 g. flormelis
- 1 tsk. vand (eller kaffe eller appelsinjuice)
- Frugfarve eller kakaopulver
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 køkkenvægt
Sådan gør du
- Vask hænderne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld flormelis op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver glasur.
- Tilsæt vand, og rør rundt med en ske. Hvis glasuren er for tyk, kan du komme en lille bitte smule mere vand i. Rør godt rundt, til der ikke er flere klumper.
- Farv glasuren: Tilsæt en dråbe frugtfarve eller 1 knivspids kakaopulver, og rør rundt, til din glasur er ensfarvet.
-