Glasur

Glasur

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Denne opskrift giver glasur til cirka 1 kage (almindelig springformstørrelse).

        Tip: Du kan erstatte vand med citronsaft, appelsinsaft eller kaffe, for en anderledes smag. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1698 kJ / 404 kcal
        • Kulhydrat: 100 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 5

        Vask hænderne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 5

        Mål alle ingredienserne af.

        • 100 g flormelis
        • 1 tsk vand

         

      • Trin 3 af 5

        Hæld flormelis op i en skål.

        • 100 g flormelis
      • Trin 4 af 5

        Tilsæt vand og rør godt rundt med en ske eller et piskeris. Hvis glasuren er for tyk kan du komme en lille bitte smule mere vand i. Rør godt rundt til der ikke er flere klumper i.

        • 1 tsk vand
      • Trin 5 af 5

        Tilsæt evt. frugtfarve og rør godt rundt. 

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Denne opskrift giver glasur til cirka 1 kage (almindelig springformstørrelse).

        Tip: Du kan erstatte vand med citronsaft, appelsinsaft eller kaffe, for en anderledes smag. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 100 g flormelis
          • 1 tsk vand (eller kaffe eller appelsinjuice)
          • evt. kakao eller frugtfarve

          Køkkenredskaber

          • 1 teske
          • 1 lille skål
          • 1 piskeris
          • 1 køkkenvægt

          Sådan gør du

          1. Vask hænderne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Hæld flormelis op i en skål.
          4. Tilsæt vand og rør godt rundt med en ske eller et piskeris. Hvis glasuren er for tyk kan du komme en lille bitte smule mere vand i. Rør godt rundt til der ikke er flere klumper i.
          5. Tilsæt evt. frugtfarve og rør godt rundt.