Glasur

Glasur

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Pynt dine kager med en flot glasur. Farv den med din yndlingsfarve, og lad fantasien bestemme. Opskriften passer til at pynte en kage i en almindelig springform.

        Tip: Brug citronsaft, appelsinsaft eller kaffe i stedet for vand, for at give din glasur smag.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1698 kJ / 404 kcal
        • Kulhydrat: 100 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 5

        Vask hænderne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 5

        Mål alle ingredienserne af.

        • 100 g. flormelis
        • 1 tsk. vand
        • Frugtfarve eller kakaopulver

         

      • Trin 3 af 5

        Hæld flormelis op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver glasur.

        • 100 g. flormelis
      • Trin 4 af 5

        Tilsæt vand, og rør rundt med en ske. Hvis glasuren er for tyk, kan du komme en lille bitte smule mere vand i. Rør godt rundt, til der ikke er flere klumper.

        • 1 tsk. vand
      • Trin 5 af 5

        Farv glasuren: Tilsæt en dråbe frugtfarve eller 1 knivspids kakaopulver, og rør rundt, til din glasur er ensfarvet.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Pynt dine kager med en flot glasur. Farv den med din yndlingsfarve, og lad fantasien bestemme. Opskriften passer til at pynte en kage i en almindelig springform.

        Tip: Brug citronsaft, appelsinsaft eller kaffe i stedet for vand, for at give din glasur smag.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 100 g. flormelis
          • 1 tsk. vand (eller kaffe eller appelsinjuice)
          • Frugfarve eller kakaopulver

           

          Køkkenredskaber

          • 1 teske
          • 1 lille skål
          • 1 piskeris
          • 1 køkkenvægt

          Sådan gør du

          1. Vask hænderne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Hæld flormelis op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver glasur.
          4. Tilsæt vand, og rør rundt med en ske. Hvis glasuren er for tyk, kan du komme en lille bitte smule mere vand i. Rør godt rundt, til der ikke er flere klumper.
          5. Farv glasuren: Tilsæt en dråbe frugtfarve eller 1 knivspids kakaopulver, og rør rundt, til din glasur er ensfarvet.