Geleringsmiddel

Geleringsmiddel bliver ofte også kaldet for melatin. Du kan købe forskellige slags geleringsmiddel. Du finder ofte en gul og rød melatin. Gul melatin indeholder frugt-pektiner, som gelerer sammen med sukker. Den er rigtig god i geléer eller marmelader med frugter, der har lavt pektin-indhold. Det kunne for eksempel være æblegelé. Rød melatin er god at bruge til at jævne og tykne en marmelade eller syltetøj som for eksempel en jordbær marmelade. Alt efter hvilken melatin eller geleringsmiddel du bruger, er der forskel på mængden af sukker, du skal bruge. På pakken/posen kan du altid læse, hvor meget sukker du skal bruge.

Holdbarhed

6 måneder på hylden

Opbevaring

Skal opbevares tørt og mørkt. 

Retter med geleringsmiddel

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 112 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 112 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 112 min