Gammeldags æblekage
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Smæk på smagen og super nemt! Her har du opskriften på en vinderdessert!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1300 kJ / 309 kcal
- Protein: 3 %
- Kulhydrat: 42 %
- Fedt: 55 %
- Heraf mættet fedt 12,5g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 4 æbler
- 2 spsk. vand
- 5 makroner
- 1 dl piskefløde
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 mellem gryde
- 1 piskeris
- 1 glasskål
- 1 elpisker
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 10
Mål alle ingredienser af.
- 4 æbler
- 2 spsk. vand
- 5 makroner
- 1 dl piskefløde
- Trin 3 af 10
Skræl æblerne, skær dem i både og fjerne kernehuset.
- 4 æbler
- Trin 4 af 10
Kom æblebåde og vand i en gryde.
- 2 spsk. vand
- Trin 5 af 10
Kog æblerne ved svag varme i ca. 12 minutter til de er møre.
- Trin 6 af 10
Tag gryden af kogepladen. Mos æblerne med et piskeris.
- Trin 7 af 10
Knus makronerne lidt, og læg dem i en lille glasskål
- 5 makroner
- Trin 8 af 10
Kom æblemosen over makronerne.
- Trin 9 af 10
Pisk fløden til flødeskum med et piskeris eller en elpisker.
- 1 dl piskefløde
- Trin 10 af 10
Kom flødeskum over æblemosen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Smæk på smagen og super nemt! Her har du opskriften på en vinderdessert!
Du skal bruge
Ingredienser
- 4 æbler
- 2 spsk. vand
- 5 makroner
- 1 dl piskefløde
Køkkenredskaber
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 mellem gryde
- 1 piskeris
- 1 glasskål
- 1 elpisker
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienser af.
- Skræl æblerne, skær dem i både og fjerne kernehuset.
- Kom æblebåde og vand i en gryde.
- Kog æblerne ved svag varme i ca. 12 minutter til de er møre.
- Tag gryden af kogepladen. Mos æblerne med et piskeris.
- Knus makronerne lidt, og læg dem i en lille glasskål
- Kom æblemosen over makronerne.
- Pisk fløden til flødeskum med et piskeris eller en elpisker.
- Kom flødeskum over æblemosen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Smæk på smagen og super nemt! Her har du opskriften på en vinderdessert!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1300 kJ / 309 kcal
- Protein: 3 %
- Kulhydrat: 42 %
- Fedt: 55 %
- Heraf mættet fedt 12,5g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 8 æbler
- 4 spsk. vand
- 10 makroner
- 2 dl piskefløde
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 mellem gryde
- 1 piskeris
- 1 glasskål
- 1 elpisker
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 10
Mål alle ingredienser af.
- 8 æbler
- 4 spsk. vand
- 10 makroner
- 2 dl piskefløde
- Trin 3 af 10
Skræl æblerne, skær dem i både og fjerne kernehuset.
- 8 æbler
- Trin 4 af 10
Kom æblebåde og vand i en gryde.
- 4 spsk. vand
- Trin 5 af 10
Kog æblerne ved svag varme i ca. 12 minutter til de er møre.
- Trin 6 af 10
Tag gryden af kogepladen. Mos æblerne med et piskeris.
- Trin 7 af 10
Knus makronerne lidt, og læg dem i en lille glasskål
- 10 makroner
- Trin 8 af 10
Kom æblemosen over makronerne.
- Trin 9 af 10
Pisk fløden til flødeskum med et piskeris eller en elpisker.
- 2 dl piskefløde
- Trin 10 af 10
Kom flødeskum over æblemosen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Smæk på smagen og super nemt! Her har du opskriften på en vinderdessert!
Du skal bruge
Ingredienser
- 8 æbler
- 4 spsk. vand
- 10 makroner
- 2 dl piskefløde
Køkkenredskaber
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 mellem gryde
- 1 piskeris
- 1 glasskål
- 1 elpisker
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienser af.
- Skræl æblerne, skær dem i både og fjerne kernehuset.
- Kom æblebåde og vand i en gryde.
- Kog æblerne ved svag varme i ca. 12 minutter til de er møre.
- Tag gryden af kogepladen. Mos æblerne med et piskeris.
- Knus makronerne lidt, og læg dem i en lille glasskål
- Kom æblemosen over makronerne.
- Pisk fløden til flødeskum med et piskeris eller en elpisker.
- Kom flødeskum over æblemosen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Smæk på smagen og super nemt! Her har du opskriften på en vinderdessert!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1300 kJ / 309 kcal
- Protein: 3 %
- Kulhydrat: 42 %
- Fedt: 55 %
- Heraf mættet fedt 12,5g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 12 æbler
- 4 spsk. vand
- 15 makroner
- 3 dl piskefløde
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 mellem gryde
- 1 piskeris
- 1 glasskål
- 1 elpisker
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 10
Mål alle ingredienser af.
- 12 æbler
- 4 spsk. vand
- 15 makroner
- 3 dl piskefløde
- Trin 3 af 10
Skræl æblerne, skær dem i både og fjerne kernehuset.
- 12 æbler
- Trin 4 af 10
Kom æblebåde og vand i en gryde.
- 6 spsk. vand
- Trin 5 af 10
Kog æblerne ved svag varme i ca. 12 minutter til de er møre.
- Trin 6 af 10
Tag gryden af kogepladen. Mos æblerne med et piskeris.
- Trin 7 af 10
Knus makronerne lidt, og læg dem i en lille glasskål
- 15 makroner
- Trin 8 af 10
Kom æblemosen over makronerne.
- Trin 9 af 10
Pisk fløden til flødeskum med et piskeris eller en elpisker.
- 3 dl piskefløde
- Trin 10 af 10
Kom flødeskum over æblemosen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Smæk på smagen og super nemt! Her har du opskriften på en vinderdessert!
Du skal bruge
Ingredienser
- 12 æbler
- 4 spsk. vand
- 15 makroner
- 3 dl piskefløde
Køkkenredskaber
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 mellem gryde
- 1 piskeris
- 1 glasskål
- 1 elpisker
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienser af.
- Skræl æblerne, skær dem i både og fjerne kernehuset.
- Kom æblebåde og vand i en gryde.
- Kog æblerne ved svag varme i ca. 12 minutter til de er møre.
- Tag gryden af kogepladen. Mos æblerne med et piskeris.
- Knus makronerne lidt, og læg dem i en lille glasskål
- Kom æblemosen over makronerne.
- Pisk fløden til flødeskum med et piskeris eller en elpisker.
- Kom flødeskum over æblemosen.
-