Gammeldags æblekage

Gammeldags æblekage

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Smæk på smagen og super nemt! Her har du opskriften på en vinderdessert!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1300 kJ / 309 kcal
        • Protein: 3 %
        • Kulhydrat: 42 %
        • Fedt: 55 %
        • Heraf mættet fedt 12,5g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 10

        Mål alle ingredienser af.

        • 4 æbler
        • 2 spsk. vand
        • 5 makroner
        • 1 dl piskefløde
      • Trin 3 af 10

        Skræl æblerne, skær dem i både og fjerne kernehuset.

        • 4 æbler
      • Trin 4 af 10

        Kom æblebåde og vand i en gryde.

        • 2 spsk. vand
      • Trin 5 af 10

        Kog æblerne ved svag varme i ca. 12 minutter til de er møre.

      • Trin 6 af 10

        Tag gryden af kogepladen. Mos æblerne med et piskeris.

      • Trin 7 af 10

        Knus makronerne lidt, og læg dem i en lille glasskål

        • 5 makroner
      • Trin 8 af 10

        Kom æblemosen over makronerne.

      • Trin 9 af 10

        Pisk fløden til flødeskum med et piskeris eller en elpisker.

        • 1 dl piskefløde
      • Trin 10 af 10

        Kom flødeskum over æblemosen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Smæk på smagen og super nemt! Her har du opskriften på en vinderdessert!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 æbler
          • 2 spsk. vand
          • 5 makroner
          • 1 dl piskefløde

          Køkkenredskaber

          • 1 kartoffelskræller
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 mellem gryde
          • 1 piskeris
          • 1 glasskål
          • 1 elpisker
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienser af.
          3. Skræl æblerne, skær dem i både og fjerne kernehuset.
          4. Kom æblebåde og vand i en gryde.
          5. Kog æblerne ved svag varme i ca. 12 minutter til de er møre.
          6. Tag gryden af kogepladen. Mos æblerne med et piskeris.
          7. Knus makronerne lidt, og læg dem i en lille glasskål
          8. Kom æblemosen over makronerne.
          9. Pisk fløden til flødeskum med et piskeris eller en elpisker.
          10. Kom flødeskum over æblemosen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Smæk på smagen og super nemt! Her har du opskriften på en vinderdessert! 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1300 kJ / 309 kcal
            • Protein: 3 %
            • Kulhydrat: 42 %
            • Fedt: 55 %
            • Heraf mættet fedt 12,5g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 10

            Mål alle ingredienser af.

            • 8 æbler
            • 4 spsk. vand
            • 10 makroner
            • 2 dl piskefløde
          • Trin 3 af 10

            Skræl æblerne, skær dem i både og fjerne kernehuset.

            • 8 æbler
          • Trin 4 af 10

            Kom æblebåde og vand i en gryde.

            • 4 spsk. vand
          • Trin 5 af 10

            Kog æblerne ved svag varme i ca. 12 minutter til de er møre.

          • Trin 6 af 10

            Tag gryden af kogepladen. Mos æblerne med et piskeris.

          • Trin 7 af 10

            Knus makronerne lidt, og læg dem i en lille glasskål

            • 10 makroner
          • Trin 8 af 10

            Kom æblemosen over makronerne.

          • Trin 9 af 10

            Pisk fløden til flødeskum med et piskeris eller en elpisker.

            • 2 dl piskefløde
          • Trin 10 af 10

            Kom flødeskum over æblemosen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Smæk på smagen og super nemt! Her har du opskriften på en vinderdessert! 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 8 æbler
              • 4 spsk. vand
              • 10 makroner
              • 2 dl piskefløde

              Køkkenredskaber

              • 1 kartoffelskræller
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 mellem gryde
              • 1 piskeris
              • 1 glasskål
              • 1 elpisker
              • 1 spiseske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienser af.
              3. Skræl æblerne, skær dem i både og fjerne kernehuset.
              4. Kom æblebåde og vand i en gryde.
              5. Kog æblerne ved svag varme i ca. 12 minutter til de er møre.
              6. Tag gryden af kogepladen. Mos æblerne med et piskeris.
              7. Knus makronerne lidt, og læg dem i en lille glasskål
              8. Kom æblemosen over makronerne.
              9. Pisk fløden til flødeskum med et piskeris eller en elpisker.
              10. Kom flødeskum over æblemosen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Smæk på smagen og super nemt! Her har du opskriften på en vinderdessert!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1300 kJ / 309 kcal
                • Protein: 3 %
                • Kulhydrat: 42 %
                • Fedt: 55 %
                • Heraf mættet fedt 12,5g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 10

                Mål alle ingredienser af.

                • 12 æbler
                • 4 spsk. vand
                • 15 makroner
                • 3 dl piskefløde
              • Trin 3 af 10

                Skræl æblerne, skær dem i både og fjerne kernehuset.

                • 12 æbler
              • Trin 4 af 10

                Kom æblebåde og vand i en gryde.

                • 6 spsk. vand
              • Trin 5 af 10

                Kog æblerne ved svag varme i ca. 12 minutter til de er møre.

              • Trin 6 af 10

                Tag gryden af kogepladen. Mos æblerne med et piskeris.

              • Trin 7 af 10

                Knus makronerne lidt, og læg dem i en lille glasskål

                • 15 makroner
              • Trin 8 af 10

                Kom æblemosen over makronerne.

              • Trin 9 af 10

                Pisk fløden til flødeskum med et piskeris eller en elpisker.

                • 3 dl piskefløde
              • Trin 10 af 10

                Kom flødeskum over æblemosen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Smæk på smagen og super nemt! Her har du opskriften på en vinderdessert!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 12 æbler
                  • 4 spsk. vand
                  • 15 makroner
                  • 3 dl piskefløde

                  Køkkenredskaber

                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 piskeris
                  • 1 glasskål
                  • 1 elpisker
                  • 1 spiseske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienser af.
                  3. Skræl æblerne, skær dem i både og fjerne kernehuset.
                  4. Kom æblebåde og vand i en gryde.
                  5. Kog æblerne ved svag varme i ca. 12 minutter til de er møre.
                  6. Tag gryden af kogepladen. Mos æblerne med et piskeris.
                  7. Knus makronerne lidt, og læg dem i en lille glasskål
                  8. Kom æblemosen over makronerne.
                  9. Pisk fløden til flødeskum med et piskeris eller en elpisker.
                  10. Kom flødeskum over æblemosen.