Fyldte græskarblomster
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
I Japan spiser man græskarblomster som snacks. Prøv selv at lave fyldte græskarblomster med grøntsager. Mums!
Opskriften giver ca. 3 fyldte græskarblomster.
Energi-indhold pr. portion
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 1 dl. vand
- 50 g. hvedemel
- 1 spsk. olie
- 2 ½ spsk. hvidvinseddike
- ¼ tsk. salt
- 1 æg
- ½ rødløg
- ¼ squash
- 75 g. frisk mozzarella
- ½ bundt basilikum
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 3 græskar-blomster
- 2 l. fritureolie
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille gryde
- 1 stor skål
- 2 små skåle
- 1 piskeris
- 1 elpisker
- 1 dejskraber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 6 tandstikker
- 1 stor gryde
- 1 gaffel
- 1 hulske
- 1 tallerken
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
- 1 dl. vand
- 50 g. hvedemel
- 1 spsk. olie
- 2 ½ spsk. hvidvinseddike
- ¼ tsk. salt
- 1 æg
- ½ rødløg
- ¼ squash
- 75 g. frisk mozzarella
- ½ bundt basilikum
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 3 græskar-blomster
- 2 l. fritureolie
- Trin 3 af 16
Kom vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med din lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er finger-varmt.
- 1 dl. vand
- Trin 4 af 16
Kom det lunkne vand, hvedemel, olie, hvidvinseddike og salt i en stor skål.
- 50 g. hvedemel
- 1 spsk. olie
- 2 ½ spsk. hvidvinseddike
- ¼ tsk. salt
- Trin 5 af 16
Slå ægget ud, og lad æggehviden løbe ned i en ny skål, mens du holder æggeblommen i æggeskallen. Hæld blommen op skålen med dej. Pisk dejen sammen, til der ikke er flere klumper.
- 1 æg
- Trin 6 af 16
Lad dejen stå i 30 minutter.
- Trin 7 af 16
Pisk æggehviden stiv med en elpisker og vend den forsigtigt rundt i dejen med en dejskraber.
- Trin 8 af 16
Pil, og hak rødløget. Kom det op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ rødløg
- Trin 9 af 16
Vask squashen, og skær den i tern. Kom det op i skålen med rødløg.
- ¼ squash
- Trin 10 af 16
Skær mozzarellaen i tern. Kom det op i skålen.
- 75 g. frisk mozzarella
- Trin 11 af 16
Kom vand i en lille skål, og skyl basilikum i vandet. Hak basilikum fint. Kom det op i skålen, og bland sammen. Krydr med salt og peber.
- ½ bundt basilikum
- Trin 12 af 16
Fyld lidt af mozzarella-blandingen i græskar-blomsterne, og luk dem til med en tandstik.
- Trin 13 af 16
Varm fritureolien op i en gryde.
- 2 l. fritureolie
- Trin 14 af 16
Sæt et lille bitte stykke brød (for eksempel på 1 x 1 centimeter) på en gaffel, og stik brødet ned i fritureolien. Hvis der kommer små bobler rundt om brødet, så er olien varm nok. Hvis der ikke er nogen bobler, så skal du vente lidt endnu. Så er olien ikke klar.
- 2 l. fritureolie
- Trin 15 af 16
Når olien er blevet tilpas varm, så dyp en fyldt blomst ned i dejen, og læg den ned i olien. Gentag med alle blomsterne. Lad dem friturestege, indtil dejen er gylden.
- Trin 16 af 16
Læg madpapir på en tallerken. Tag blomsterne op med en hulske, og læg de færdigstegte blomster på tallerkenen, indtil de skal spises.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
I Japan spiser man græskarblomster som snacks. Prøv selv at lave fyldte græskarblomster med grøntsager. Mums!
Opskriften giver ca. 3 fyldte græskarblomster.
Du skal bruge
- ¼ squash
- ½ rødløg
- 1 æg
- ¼ tsk. salt
- 2 ½ spsk. hvidvinseddike
- 1 spsk. olie
- 50 g. hvedemel
- 1 dl. vand
Ingredienser:
- 75 g. frisk mozzarella
- ½ bundt basilikum
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 3 græskar-blomster
- 2 l. fritureolie
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille gryde
- 1 stor skål
- 2 små skåle
- 1 piskeris
- 1 elpisker
- 1 dejskraber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 6 tandstikker
- 1 stor gryde
- 1 gaffel
- 1 hulske
- 1 tallerken
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med din lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er finger-varmt.
- Kom det lunkne vand, hvedemel, olie, hvidvinseddike og salt i en stor skål.
- Slå ægget ud, og lad æggehviden løbe ned i en ny skål, mens du holder æggeblommen i æggeskallen. Hæld blommen op skålen med dej. Pisk dejen sammen, til der ikke er flere klumper.
- Lad dejen stå i 30 minutter.
- Pisk æggehviden stiv med en elpisker og vend den forsigtigt rundt i dejen med en dejskraber.
- Pil, og hak rødløget. Kom det op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Vask squashen, og skær den i tern. Kom det op i skålen med rødløg.
- Skær mozzarellaen i tern. Kom det op i skålen.
- Kom vand i en lille skål, og skyl basilikum i vandet. Hak basilikum fint. Kom det op i skålen, og bland sammen. Krydr med salt og peber.
- Fyld lidt af mozzarella-blandingen i græskar-blomsterne, og luk dem til med en tandstik.
- Varm fritureolien op i en gryde.
- Sæt et lille bitte stykke brød (for eksempel på 1 x 1 centimeter) på en gaffel, og stik brødet ned i fritureolien. Hvis der kommer små bobler rundt om brødet, så er olien varm nok. Hvis der ikke er nogen bobler, så skal du vente lidt endnu. Så er olien ikke klar.
- Når olien er blevet tilpas varm, så dyp en fyldt blomst ned i dejen, og læg den ned i olien. Gentag med alle blomsterne. Lad dem friturestege, indtil dejen er gylden.
- Læg madpapir på en tallerken. Tag blomsterne op med en hulske, og læg de færdigstegte blomster på tallerkenen, indtil de skal spises.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
I Japan spiser man græskarblomster som snacks. Prøv selv at lave fyldte græskarblomster med grøntsager. Mums!
Opskriften giver ca. 6 fyldte græskarblomster.
Energi-indhold pr. portion
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 dl. vand
- 100 g. hvedemel
- 2 spsk. olie
- 5 spsk. hvidvinseddike
- ½ tsk. salt
- 1 æg
- 1 rødløg
- ½ squash
- 150 g. frisk mozzarella
- 1 bundt basilikum
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 6 græskar-blomster
- 2 l. fritureolie
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille gryde
- 1 stor skål
- 2 små skåle
- 1 piskeris
- 1 elpisker
- 1 dejskraber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 6 tandstikker
- 1 stor gryde
- 1 gaffel
- 1 hulske
- 1 tallerken
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
- 2 dl. vand
- 100 g. hvedemel
- 2 spsk. olie
- 5 spsk. hvidvinseddike
- ½ tsk. salt
- 1 æg
- 1 rødløg
- ½ squash
- 150 g. frisk mozzarella
- 1 bundt basilikum
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 6 græskar-blomster
- 2 l. fritureolie
- Trin 3 af 16
Kom vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med din lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er finger-varmt.
- 2 dl. vand
- Trin 4 af 16
Kom det lunkne vand, hvedemel, olie, hvidvinseddike og salt i en stor skål.
- 100 g. hvedemel
- 2 spsk. olie
- 5 spsk. hvidvinseddike
- ½ tsk. salt
- Trin 5 af 16
Slå ægget ud, og lad æggehviden løbe ned i en ny skål, mens du holder æggeblommen i æggeskallen. Hæld blommen op skålen med dej. Pisk dejen sammen, til der ikke er flere klumper.
- 1 æg
- Trin 6 af 16
Lad dejen stå i 30 minutter.
- Trin 7 af 16
Pisk æggehviden stiv med en elpisker og vend den forsigtigt rundt i dejen med en dejskraber.
- Trin 8 af 16
Pil, og hak rødløget. Kom det op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 rødløg
- Trin 9 af 16
Vask squashen, og skær den i tern. Kom det op i skålen med rødløg.
- ½ squash
- Trin 10 af 16
Skær mozzarellaen i tern. Kom det op i skålen.
- 150 g. frisk mozzarella
- Trin 11 af 16
Kom vand i en lille skål, og skyl basilikum i vandet. Hak basilikum fint. Kom det op i skålen, og bland sammen. Krydr med salt og peber.
- 1 bundt basilikum
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 12 af 16
Fyld lidt af mozzarella-blandingen i græskar-blomsterne, og luk dem til med en tandstik.
- Trin 13 af 16
Varm fritureolien op i en gryde.
- 2 l. fritureolie
- Trin 14 af 16
Sæt et lille bitte stykke brød (for eksempel på 1 x 1 centimeter) på en gaffel, og stik brødet ned i fritureolien. Hvis der kommer små bobler rundt om brødet, så er olien varm nok. Hvis der ikke er nogen bobler, så skal du vente lidt endnu. Så er olien ikke klar.
- Trin 15 af 16
Når olien er blevet tilpas varm, så dyp en fyldt blomst ned i dejen, og læg den ned i olien. Gentag med alle blomsterne. Lad dem friturestege, indtil dejen er gylden.
- 6 græskar-blomster
- Trin 16 af 16
Læg madpapir på en tallerken. Tag blomsterne op med en hulske, og læg de færdigstegte blomster på tallerkenen, indtil de skal spises.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
I Japan spiser man græskarblomster som snacks. Prøv selv at lave fyldte græskarblomster med grøntsager. Mums!
Opskriften giver ca. 6 fyldte græskarblomster.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 dl. vand
- 100 g. hvedemel
- 2 spsk. olie
- 5 spsk. hvidvinseddike
- ½ tsk. salt
- 1 æg
- 1 rødløg
- ½ squash
- 150 g. frisk mozzarella
- 1 bundt basilikum
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 6 græskar-blomster
- 2 l. fritureolie
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille gryde
- 1 stor skål
- 2 små skåle
- 1 piskeris
- 1 elpisker
- 1 dejskraber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 6 tandstikker
- 1 stor gryde
- 1 gaffel
- 1 hulske
- 1 tallerken
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med din lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er finger-varmt.
- Kom det lunkne vand, hvedemel, olie, hvidvinseddike og salt i en stor skål.
- Slå ægget ud, og lad æggehviden løbe ned i en ny skål, mens du holder æggeblommen i æggeskallen. Hæld blommen op skålen med dej. Pisk dejen sammen, til der ikke er flere klumper.
- Lad dejen stå i 30 minutter.
- Pisk æggehviden stiv med en elpisker og vend den forsigtigt rundt i dejen med en dejskraber.
- Pil, og hak rødløget. Kom det op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Vask squashen, og skær den i tern. Kom det op i skålen med rødløg.
- Skær mozzarellaen i tern. Kom det op i skålen.
- Kom vand i en lille skål, og skyl basilikum i vandet. Hak basilikum fint. Kom det op i skålen, og bland sammen. Krydr med salt og peber.
- Fyld lidt af mozzarella-blandingen i græskar-blomsterne, og luk dem til med en tandstik.
- Varm fritureolien op i en gryde.
- Sæt et lille bitte stykke brød (for eksempel på 1 x 1 centimeter) på en gaffel, og stik brødet ned i fritureolien. Hvis der kommer små bobler rundt om brødet, så er olien varm nok. Hvis der ikke er nogen bobler, så skal du vente lidt endnu. Så er olien ikke klar.
- Når olien er blevet tilpas varm, så dyp en fyldt blomst ned i dejen, og læg den ned i olien. Gentag med alle blomsterne. Lad dem friturestege, indtil dejen er gylden.
- Læg madpapir på en tallerken. Tag blomsterne op med en hulske, og læg de færdigstegte blomster på tallerkenen, indtil de skal spises.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
I Japan spiser man græskarblomster som snacks. Prøv selv at lave fyldte græskarblomster med grøntsager. Mums!
Opskriften giver ca. 8 fyldte græskarblomster.
Energi-indhold pr. portion
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 3 dl. vand
- 150 g. hvedemel
- 3 spsk. olie
- 7 ½ spsk. hvidvinseddike
- ¾ tsk. salt
- 2 æg
- 1 ½ rødløg
- ¾ squash
- 200 g. frisk mozzarella
- 1 ½ bundt basilikum
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 9 græskar-blomster
- 2 l. fritureolie
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille gryde
- 1 stor skål
- 2 små skåle
- 1 piskeris
- 1 elpisker
- 1 dejskraber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 6 tandstikker
- 1 stor gryde
- 1 gaffel
- 1 hulske
- 1 tallerken
Sådan gør du
- Trin 1 af 16
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 16
Find alle ingredienserne frem.
- 3 dl. vand
- 150 g. hvedemel
- 3 spsk. olie
- 7 ½ spsk. hvidvinseddike
- ¾ tsk. salt
- 2 æg
- 1 ½ rødløg
- ¾ squash
- 200 g. frisk mozzarella
- 1 ½ bundt basilikum
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 9 græskar-blomster
- 2 l. fritureolie
- Trin 3 af 16
Kom vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med din lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er finger-varmt.
- 3 dl. vand
- Trin 4 af 16
Kom det lunkne vand, hvedemel, olie, hvidvinseddike og salt i en stor skål.
- 150 g. hvedemel
- 3 spsk. olie
- 7 ½ spsk. hvidvinseddike
- ¾ tsk. salt
- Trin 5 af 16
Slå ægget ud, og lad æggehviden løbe ned i en ny skål, mens du holder æggeblommen i æggeskallen. Hæld blommen op skålen med dej. Fortsæt på samme måde med det andet æg. Pisk dejen sammen, til der ikke er flere klumper.
- 2 æg
- Trin 6 af 16
Lad dejen stå i 30 minutter.
- Trin 7 af 16
Pisk æggehviden stiv med en elpisker og vend den forsigtigt rundt i dejen med en dejskraber.
- Trin 8 af 16
Pil, og hak rødløget. Kom det op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 ½ rødløg
- Trin 9 af 16
Vask squashen, og skær den i tern. Kom det op i skålen med rødløg.
- ¾ squash
- Trin 10 af 16
Skær mozzarellaen i tern. Kom det op i skålen.
- 200 g. frisk mozzarella
- Trin 11 af 16
Kom vand i en lille skål, og skyl basilikum i vandet. Hak basilikum fint. Kom det op i skålen, og bland sammen. Krydr med salt og peber.
- 1 ½ bundt basilikum
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 12 af 16
Fyld lidt af mozzarella-blandingen i græskar-blomsterne, og luk dem til med en tandstik.
- 9 græskar-blomster
- Trin 13 af 16
Varm fritureolien op i en gryde.
- 2 l. fritureolie
- Trin 14 af 16
Sæt et lille bitte stykke brød (for eksempel på 1 x 1 centimeter) på en gaffel, og stik brødet ned i fritureolien. Hvis der kommer små bobler rundt om brødet, så er olien varm nok. Hvis der ikke er nogen bobler, så skal du vente lidt endnu. Så er olien ikke klar.
- Trin 15 af 16
Når olien er blevet tilpas varm, så dyp en fyldt blomst ned i dejen, og læg den ned i olien. Gentag med alle blomsterne. Lad dem friturestege, indtil dejen er gylden.
- Trin 16 af 16
Læg madpapir på en tallerken. Tag blomsterne op med en hulske, og læg de færdigstegte blomster på tallerkenen, indtil de skal spises.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
I Japan spiser man græskarblomster som snacks. Prøv selv at lave fyldte græskarblomster med grøntsager. Mums!
Opskriften giver ca. 8 fyldte græskarblomster.
Du skal bruge
Ingredienser
- 3 dl. vand
- 150 g. hvedemel
- 3 spsk. olie
- 7 ½ spsk. hvidvinseddike
- ¾ tsk. salt
- 2 æg
- 1 ½ rødløg
- ¾ squash
- 200 g. frisk mozzarella
- 1 ½ bundt basilikum
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 9 græskar-blomster
- 2 l. fritureolie
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille gryde
- 1 stor skål
- 2 små skåle
- 1 piskeris
- 1 elpisker
- 1 dejskraber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 6 tandstikker
- 1 stor gryde
- 1 gaffel
- 1 hulske
- 1 tallerken
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med din lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er finger-varmt.
- Kom det lunkne vand, hvedemel, olie, hvidvinseddike og salt i en stor skål.
- Slå ægget ud, og lad æggehviden løbe ned i en ny skål, mens du holder æggeblommen i æggeskallen. Hæld blommen op skålen med dej. Fortsæt på samme måde med det andet æg. Pisk dejen sammen, til der ikke er flere klumper.
- Lad dejen stå i 30 minutter.
- Pisk æggehviden stiv med en elpisker og vend den forsigtigt rundt i dejen med en dejskraber.
- Pil, og hak rødløget. Kom det op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Vask squashen, og skær den i tern. Kom det op i skålen med rødløg.
- Skær mozzarellaen i tern. Kom det op i skålen.
- Kom vand i en lille skål, og skyl basilikum i vandet. Hak basilikum fint. Kom det op i skålen, og bland sammen. Krydr med salt og peber.
- Fyld lidt af mozzarella-blandingen i græskar-blomsterne, og luk dem til med en tandstik.
- Varm fritureolien op i en gryde.
- Sæt et lille bitte stykke brød (for eksempel på 1 x 1 centimeter) på en gaffel, og stik brødet ned i fritureolien. Hvis der kommer små bobler rundt om brødet, så er olien varm nok. Hvis der ikke er nogen bobler, så skal du vente lidt endnu. Så er olien ikke klar.
- Når olien er blevet tilpas varm, så dyp en fyldt blomst ned i dejen, og læg den ned i olien. Gentag med alle blomsterne. Lad dem friturestege, indtil dejen er gylden.
- Læg madpapir på en tallerken. Tag blomsterne op med en hulske, og læg de færdigstegte blomster på tallerkenen, indtil de skal spises.
-