Fyldte græskarblomster

Fyldte græskarblomster

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Opskriften giver ca. 3 fyldte græskarblomster.

        Energi-indhold pr. portion
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 16

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 dl. vand
        • 50 g. hvedemel
        • 1 spsk. olie
        • 2 ½ spsk. hvidvinseddike
        • ¼ tsk. salt
        • 1 æg
        • ½ rødløg
        • ¼ squash
        • 75 g. frisk mozzarella
        • ½ bundt basilikum
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 3 græskar-blomster
        • 2 l. fritureolie
      • Trin 3 af 16

        Kom vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med din lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er finger-varmt.

        • 1 dl. vand

         

      • Trin 4 af 16

        Kom det lunkne vand, hvedemel, olie, hvidvinseddike og salt i en stor skål.

        • 50 g. hvedemel
        • 1 spsk. olie
        • 2 ½ spsk. hvidvinseddike
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 5 af 16

        Slå ægget ud, og lad æggehviden løbe ned i en ny skål, mens du holder æggeblommen i æggeskallen. Hæld blommen op skålen med dej. Pisk dejen sammen, til der ikke er flere klumper.

        • 1 æg
      • Trin 6 af 16

        Lad dejen stå i 30 minutter.

      • Trin 7 af 16

        Pisk æggehviden stiv med en elpisker og vend den forsigtigt rundt i dejen med en dejskraber.

      • Trin 8 af 16

        Pil, og hak rødløget. Kom det op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ rødløg

         

      • Trin 9 af 16

        Vask squashen, og skær den i tern. Kom det op i skålen med rødløg.

        • ¼ squash

         

      • Trin 10 af 16

        Skær mozzarellaen i tern. Kom det op i skålen.

        • 75 g. frisk mozzarella

         

      • Trin 11 af 16

        Kom vand i en lille skål, og skyl basilikum i vandet. Hak basilikum fint. Kom det op i skålen, og bland sammen. Krydr med salt og peber.

        • ½ bundt basilikum
      • Trin 12 af 16

        Fyld lidt af mozzarella-blandingen i græskar-blomsterne, og luk dem til med en tandstik.

      • Trin 13 af 16

        Varm fritureolien op i en gryde.

        • 2 l. fritureolie

         

      • Trin 14 af 16

        Sæt et lille bitte stykke brød (for eksempel på 1 x 1 centimeter) på en gaffel, og stik brødet ned i fritureolien. Hvis der kommer små bobler rundt om brødet, så er olien varm nok. Hvis der ikke er nogen bobler, så skal du vente lidt endnu. Så er olien ikke klar.

        • 2 l. fritureolie
      • Trin 15 af 16

        Når olien er blevet tilpas varm, så dyp en fyldt blomst ned i dejen, og læg den ned i olien. Gentag med alle blomsterne. Lad dem friturestege, indtil dejen er gylden.

      • Trin 16 af 16

        Læg madpapir på en tallerken. Tag blomsterne op med en hulske, og læg de færdigstegte blomster på tallerkenen, indtil de skal spises.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Opskriften giver ca. 3 fyldte græskarblomster.

        Du skal bruge

          • ¼ squash
          • ½ rødløg
          • 1 æg
          • ¼ tsk. salt
          • 2 ½ spsk. hvidvinseddike
          • 1 spsk. olie
          • 50 g. hvedemel
          • 1 dl. vand

          Ingredienser: 

          • 75 g. frisk mozzarella
          • ½ bundt basilikum
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 3 græskar-blomster
          • 2 l. fritureolie

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 lille gryde
          • 1 stor skål
          • 2 små skåle
          • 1 piskeris
          • 1 elpisker
          • 1 dejskraber
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 6 tandstikker
          • 1 stor gryde
          • 1 gaffel
          • 1 hulske
          • 1 tallerken

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med din lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er finger-varmt.
          4. Kom det lunkne vand, hvedemel, olie, hvidvinseddike og salt i en stor skål.
          5. Slå ægget ud, og lad æggehviden løbe ned i en ny skål, mens du holder æggeblommen i æggeskallen. Hæld blommen op skålen med dej. Pisk dejen sammen, til der ikke er flere klumper.
          6. Lad dejen stå i 30 minutter.
          7. Pisk æggehviden stiv med en elpisker og vend den forsigtigt rundt i dejen med en dejskraber.
          8. Pil, og hak rødløget. Kom det op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          9. Vask squashen, og skær den i tern. Kom det op i skålen med rødløg.
          10. Skær mozzarellaen i tern. Kom det op i skålen.
          11. Kom vand i en lille skål, og skyl basilikum i vandet. Hak basilikum fint. Kom det op i skålen, og bland sammen. Krydr med salt og peber.
          12. Fyld lidt af mozzarella-blandingen i græskar-blomsterne, og luk dem til med en tandstik.
          13. Varm fritureolien op i en gryde.
          14. Sæt et lille bitte stykke brød (for eksempel på 1 x 1 centimeter) på en gaffel, og stik brødet ned i fritureolien. Hvis der kommer små bobler rundt om brødet, så er olien varm nok. Hvis der ikke er nogen bobler, så skal du vente lidt endnu. Så er olien ikke klar.
          15. Når olien er blevet tilpas varm, så dyp en fyldt blomst ned i dejen, og læg den ned i olien. Gentag med alle blomsterne. Lad dem friturestege, indtil dejen er gylden.
          16. Læg madpapir på en tallerken. Tag blomsterne op med en hulske, og læg de færdigstegte blomster på tallerkenen, indtil de skal spises.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Opskriften giver ca. 6 fyldte græskarblomster.

            Energi-indhold pr. portion
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 16

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 dl. vand
            • 100 g. hvedemel
            • 2 spsk. olie
            • 5 spsk. hvidvinseddike
            • ½ tsk. salt
            • 1 æg
            • 1 rødløg
            • ½ squash
            • 150 g. frisk mozzarella
            • 1 bundt basilikum
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 6 græskar-blomster
            • 2 l. fritureolie
          • Trin 3 af 16

            Kom vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med din lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er finger-varmt.

            • 2 dl. vand
          • Trin 4 af 16

            Kom det lunkne vand, hvedemel, olie, hvidvinseddike og salt i en stor skål.

            • 100 g. hvedemel
            • 2 spsk. olie
            • 5 spsk. hvidvinseddike
            • ½ tsk. salt
          • Trin 5 af 16

            Slå ægget ud, og lad æggehviden løbe ned i en ny skål, mens du holder æggeblommen i æggeskallen. Hæld blommen op skålen med dej. Pisk dejen sammen, til der ikke er flere klumper.

            • 1 æg
          • Trin 6 af 16

            Lad dejen stå i 30 minutter.

          • Trin 7 af 16

            Pisk æggehviden stiv med en elpisker og vend den forsigtigt rundt i dejen med en dejskraber.

          • Trin 8 af 16

            Pil, og hak rødløget. Kom det op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 rødløg
          • Trin 9 af 16

            Vask squashen, og skær den i tern. Kom det op i skålen med rødløg.

            • ½ squash
          • Trin 10 af 16

            Skær mozzarellaen i tern. Kom det op i skålen.

            • 150 g. frisk mozzarella
          • Trin 11 af 16

            Kom vand i en lille skål, og skyl basilikum i vandet. Hak basilikum fint. Kom det op i skålen, og bland sammen. Krydr med salt og peber.

            • 1 bundt basilikum
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 12 af 16

            Fyld lidt af mozzarella-blandingen i græskar-blomsterne, og luk dem til med en tandstik.

          • Trin 13 af 16

            Varm fritureolien op i en gryde.

            • 2 l. fritureolie
          • Trin 14 af 16

            Sæt et lille bitte stykke brød (for eksempel på 1 x 1 centimeter) på en gaffel, og stik brødet ned i fritureolien. Hvis der kommer små bobler rundt om brødet, så er olien varm nok. Hvis der ikke er nogen bobler, så skal du vente lidt endnu. Så er olien ikke klar.

          • Trin 15 af 16

            Når olien er blevet tilpas varm, så dyp en fyldt blomst ned i dejen, og læg den ned i olien. Gentag med alle blomsterne. Lad dem friturestege, indtil dejen er gylden.

            • 6 græskar-blomster
          • Trin 16 af 16

            Læg madpapir på en tallerken. Tag blomsterne op med en hulske, og læg de færdigstegte blomster på tallerkenen, indtil de skal spises.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Opskriften giver ca. 6 fyldte græskarblomster.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 dl. vand
              • 100 g. hvedemel
              • 2 spsk. olie
              • 5 spsk. hvidvinseddike
              • ½ tsk. salt
              • 1 æg
              • 1 rødløg
              • ½ squash
              • 150 g. frisk mozzarella
              • 1 bundt basilikum
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 6 græskar-blomster
              • 2 l. fritureolie

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 lille gryde
              • 1 stor skål
              • 2 små skåle
              • 1 piskeris
              • 1 elpisker
              • 1 dejskraber
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 6 tandstikker
              • 1 stor gryde
              • 1 gaffel
              • 1 hulske
              • 1 tallerken

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med din lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er finger-varmt.
              4. Kom det lunkne vand, hvedemel, olie, hvidvinseddike og salt i en stor skål.
              5. Slå ægget ud, og lad æggehviden løbe ned i en ny skål, mens du holder æggeblommen i æggeskallen. Hæld blommen op skålen med dej. Pisk dejen sammen, til der ikke er flere klumper.
              6. Lad dejen stå i 30 minutter.
              7. Pisk æggehviden stiv med en elpisker og vend den forsigtigt rundt i dejen med en dejskraber.
              8. Pil, og hak rødløget. Kom det op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              9. Vask squashen, og skær den i tern. Kom det op i skålen med rødløg.
              10. Skær mozzarellaen i tern. Kom det op i skålen.
              11. Kom vand i en lille skål, og skyl basilikum i vandet. Hak basilikum fint. Kom det op i skålen, og bland sammen. Krydr med salt og peber.
              12. Fyld lidt af mozzarella-blandingen i græskar-blomsterne, og luk dem til med en tandstik.
              13. Varm fritureolien op i en gryde.
              14. Sæt et lille bitte stykke brød (for eksempel på 1 x 1 centimeter) på en gaffel, og stik brødet ned i fritureolien. Hvis der kommer små bobler rundt om brødet, så er olien varm nok. Hvis der ikke er nogen bobler, så skal du vente lidt endnu. Så er olien ikke klar.
              15. Når olien er blevet tilpas varm, så dyp en fyldt blomst ned i dejen, og læg den ned i olien. Gentag med alle blomsterne. Lad dem friturestege, indtil dejen er gylden.
              16. Læg madpapir på en tallerken. Tag blomsterne op med en hulske, og læg de færdigstegte blomster på tallerkenen, indtil de skal spises.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Opskriften giver ca. 8 fyldte græskarblomster.

                 

                Energi-indhold pr. portion
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 16

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 dl. vand
                • 150 g. hvedemel
                • 3 spsk. olie
                • 7 ½ spsk. hvidvinseddike
                • ¾ tsk. salt
                • 2 æg
                • 1 ½ rødløg
                • ¾ squash
                • 200 g. frisk mozzarella
                • 1 ½ bundt basilikum
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 9 græskar-blomster
                • 2 l. fritureolie
              • Trin 3 af 16

                Kom vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med din lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er finger-varmt.

                • 3 dl. vand
              • Trin 4 af 16

                Kom det lunkne vand, hvedemel, olie, hvidvinseddike og salt i en stor skål.

                • 150 g. hvedemel
                • 3 spsk. olie
                • 7 ½ spsk. hvidvinseddike
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 5 af 16

                Slå ægget ud, og lad æggehviden løbe ned i en ny skål, mens du holder æggeblommen i æggeskallen. Hæld blommen op skålen med dej. Fortsæt på samme måde med det andet æg. Pisk dejen sammen, til der ikke er flere klumper.

                • 2 æg

                 

              • Trin 6 af 16

                Lad dejen stå i 30 minutter.

              • Trin 7 af 16

                Pisk æggehviden stiv med en elpisker og vend den forsigtigt rundt i dejen med en dejskraber.

              • Trin 8 af 16

                Pil, og hak rødløget. Kom det op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ rødløg
              • Trin 9 af 16

                Vask squashen, og skær den i tern. Kom det op i skålen med rødløg.

                • ¾ squash
              • Trin 10 af 16

                Skær mozzarellaen i tern. Kom det op i skålen.

                • 200 g. frisk mozzarella
              • Trin 11 af 16

                Kom vand i en lille skål, og skyl basilikum i vandet. Hak basilikum fint. Kom det op i skålen, og bland sammen. Krydr med salt og peber.

                • 1 ½ bundt basilikum
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 12 af 16

                Fyld lidt af mozzarella-blandingen i græskar-blomsterne, og luk dem til med en tandstik.

                • 9 græskar-blomster

                 

              • Trin 13 af 16

                Varm fritureolien op i en gryde.

                • 2 l. fritureolie

                 

              • Trin 14 af 16

                Sæt et lille bitte stykke brød (for eksempel på 1 x 1 centimeter) på en gaffel, og stik brødet ned i fritureolien. Hvis der kommer små bobler rundt om brødet, så er olien varm nok. Hvis der ikke er nogen bobler, så skal du vente lidt endnu. Så er olien ikke klar.

              • Trin 15 af 16

                Når olien er blevet tilpas varm, så dyp en fyldt blomst ned i dejen, og læg den ned i olien. Gentag med alle blomsterne. Lad dem friturestege, indtil dejen er gylden.

              • Trin 16 af 16

                Læg madpapir på en tallerken. Tag blomsterne op med en hulske, og læg de færdigstegte blomster på tallerkenen, indtil de skal spises.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Opskriften giver ca. 8 fyldte græskarblomster.

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 dl. vand
                  • 150 g. hvedemel
                  • 3 spsk. olie
                  • 7 ½ spsk. hvidvinseddike
                  • ¾ tsk. salt
                  • 2 æg
                  • 1 ½ rødløg
                  • ¾ squash
                  • 200 g. frisk mozzarella
                  • 1 ½ bundt basilikum
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 9 græskar-blomster
                  • 2 l. fritureolie

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 lille gryde
                  • 1 stor skål
                  • 2 små skåle
                  • 1 piskeris
                  • 1 elpisker
                  • 1 dejskraber
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 6 tandstikker
                  • 1 stor gryde
                  • 1 gaffel
                  • 1 hulske
                  • 1 tallerken

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom vand i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med din lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er finger-varmt.
                  4. Kom det lunkne vand, hvedemel, olie, hvidvinseddike og salt i en stor skål.
                  5. Slå ægget ud, og lad æggehviden løbe ned i en ny skål, mens du holder æggeblommen i æggeskallen. Hæld blommen op skålen med dej. Fortsæt på samme måde med det andet æg. Pisk dejen sammen, til der ikke er flere klumper.
                  6. Lad dejen stå i 30 minutter.
                  7. Pisk æggehviden stiv med en elpisker og vend den forsigtigt rundt i dejen med en dejskraber.
                  8. Pil, og hak rødløget. Kom det op i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  9. Vask squashen, og skær den i tern. Kom det op i skålen med rødløg.
                  10. Skær mozzarellaen i tern. Kom det op i skålen.
                  11. Kom vand i en lille skål, og skyl basilikum i vandet. Hak basilikum fint. Kom det op i skålen, og bland sammen. Krydr med salt og peber.
                  12. Fyld lidt af mozzarella-blandingen i græskar-blomsterne, og luk dem til med en tandstik.
                  13. Varm fritureolien op i en gryde.
                  14. Sæt et lille bitte stykke brød (for eksempel på 1 x 1 centimeter) på en gaffel, og stik brødet ned i fritureolien. Hvis der kommer små bobler rundt om brødet, så er olien varm nok. Hvis der ikke er nogen bobler, så skal du vente lidt endnu. Så er olien ikke klar.
                  15. Når olien er blevet tilpas varm, så dyp en fyldt blomst ned i dejen, og læg den ned i olien. Gentag med alle blomsterne. Lad dem friturestege, indtil dejen er gylden.
                  16. Læg madpapir på en tallerken. Tag blomsterne op med en hulske, og læg de færdigstegte blomster på tallerkenen, indtil de skal spises.