Frittata med bacon og æble
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Kan man bruge æbler i varm mad?? Øh ja, det kan du dæleme tro :-D De små æblestykker giver kartoffelretten den helt rigtige skønne smag.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1816 kJ / 434 kcal
- Protein: 19 %
- Kulhydrat: 36 %
- Fedt: 45 %
- Heraf mættet fedt 2,3 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Fyld
- 300 g. kartofler
- 1 spsk. olie
- 1 jordskok
- ½ løg
- ½ æble
- 50 g. bacon i tern
Æggemasse
- 3 æg
- ½ dl. mælk
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- evt. ½ tsk. tørret timian
- 1 tsk. olie til pensling
Topping
- 1 tomat
- 2 spsk. purløg
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 2 mellemstore skåle
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 ovnfast fad
- 1 kop
- 1 piskeris
- 1 viskestykke
- 1 lille skål
- 1 lille skarp kniv
- 1 grøntsagsbørste
Sådan gør du
- Trin 1 af 24
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 24
Find alle ingredienserne frem.
Fyld
- 300 g. kartofler
- 1 spsk. olie
- 1 jordskok
- ½ løg
- ½ æble
- 50 g. bacon i tern
Æggemasse
- 3 æg
- ½ dl. mælk
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- evt. ½ tsk. tørret timian
- 1 tsk. olie til pensling
Topping
- 1 tomater
- 2 spsk. purløg
- Trin 3 af 24
Tænd ovnen på 225 grader almindelig varme.
- Trin 4 af 24
Skræl kartoflerne. Klik på videoen og se, hvordan du bruger en skrællekniv.
300 g. kartofler
- Trin 5 af 24
Kom koldt vand i en stor skål, og skyl kartoflerne i vandet.
- Trin 6 af 24
Skær kartoflerne over i halve. Læg kartoflerne med skærefladen nedad på skærebrættet.
- Trin 7 af 24
Skær kartoflerne i tynde skiver.
- Trin 8 af 24
Varm olien op på en stegepande til middel varme. Steg kartoflerne i cirka 8 minutter. Rør en gang imellem. Tag stegepanden væk fra varmen, men lad kartoflerne blive på den.
1 spsk. olie
- Trin 9 af 24
Skrub jordskokken. Skær den i meget tynde skiver. Klik på videoen for at se, hvordan man renser jordskokker.
1 jordskok
- Trin 10 af 24
Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
½ løg
- Trin 11 af 24
Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer et æble i tern.
½ æble
- Trin 12 af 24
Bland æbletern, jordskok-skiver og løg sammen med de stegte kartofler på stegepanden.
- Trin 13 af 24
Slå et æg ud i en kop. Hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser efter skaller.
3 æg
- Trin 14 af 24
Pisk mælk, salt, peber og eventuelt timian i æggene. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- ½ dl. mælk
- 1 tsk. salt
- 1 knivspidser peber
- evt. ½ tsk. tørret timian
- Trin 15 af 24
Smør et fad med olie.
- 1 tsk. olie til pensling
- Trin 16 af 24
Hæld kartoffel-blandingen i fadet.
- Trin 17 af 24
Hæld ægge-blandingen over kartoflerne. Tryk det hele lidt fladt med en stor grydeske eller spatel, og drys med bacontern.
50 g. bacon i tern
- Trin 18 af 24
Bag frittataen i cirka 25 minutter, til æggene er helt stivnede, og kartoflerne er møre.
- Trin 19 af 24
Skyl tomaten, og skær den i tern.
- 1 tomat
- Trin 20 af 24
Kom koldt vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¼ dl. purløg
- Trin 21 af 24
Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Trin 22 af 24
Bland tomat og purløg sammen i en lille skål.
- Trin 23 af 24
Tag frittataen ud af ovnen. Mærk med en lille skarp kniv, om æggene er helt stivnede, og kartoflerne er møre.
- Trin 24 af 24
Fordel tomater og purløg ovenpå frittataen lige før servering.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Kan man bruge æbler i varm mad?? Øh ja, det kan du dæleme tro :-D De små æblestykker giver kartoffelretten den helt rigtige skønne smag.
Du skal bruge
Ingredienser
Fyld
- 300 g. kartofler
- 1 spsk. olie
- 1 jordskokker
- ½ løg
- ½ æble
- 50 g. bacon i tern
Æggemasse
- 3 æg
- ½ dl. mælk
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- evt. ½ tsk. tørret timian
- 1 tsk. olie til pensling
Topping
- 1 tomater
- ¼ dl. purløg
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 2 mellemstore skåle
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 ovnfast fad
- 1 kop
- 1 piskeris
- 1 viskestykke
- 1 lille skål
- 1 lille skarp kniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 225 grader almindelig varme.
- Skræl kartoflerne. Klik på videoen og se, hvordan du bruger en skrællekniv.
- Kom koldt vand i en stor skål, og skyl kartoflerne i vandet.
- Skær kartoflerne over i halve. Læg kartoflerne med skærefladen nedad på skærebrættet.
- Skær kartoflerne i tynde skiver.
- Varm olien op på en stegepande til middel varme. Steg kartoflerne i cirka 8 minutter. Rør en gang imellem. Tag stegepanden væk fra varmen, men lad kartoflerne blive på den.
- Skrub jordskokken. Skær den i meget tynde skiver. Klik på videoen for at se, hvordan man renser jordskokker.
- Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer et æble i tern.
- Bland æbletern, jordskok-skiver og løg sammen med de stegte kartofler på stegepanden.
- Slå et æg ud i en kop. Hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser efter skaller.
- Pisk mælk, salt, peber og eventuelt timian i æggene. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Smør et fad med olie.
- Hæld kartoffel-blandingen i fadet.
- Hæld ægge-blandingen over kartoflerne. Tryk det hele lidt fladt med en stor grydeske eller spatel, og drys med bacontern.
- Bag frittataen i cirka 25 minutter, til æggene er helt stivnede, og kartoflerne er møre.
- Skyl tomaten, og skær den i tern.
- Kom koldt vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Bland tomat og purløg sammen i en lille skål.
- Tag frittataen ud af ovnen. Mærk med en lille skarp kniv, om æggene er helt stivnede, og kartoflerne er møre.
- Fordel tomater og purløg ovenpå frittataen lige før servering.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Kan man bruge æbler i varm mad?? Øh ja, det kan du dæleme tro :-D De små æblestykker giver kartoffelretten den helt rigtige skønne smag.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1816 kJ / 434 kcal
- Protein: 19 %
- Kulhydrat: 36 %
- Fedt: 45 %
- Heraf mættet fedt 2,3 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Fyld
- 600 g. kartofler
- 2 spsk. olie
- 2 jordskokker
- 1 løg
- 1 æble
- 100 g. bacon i tern
Æggemasse
- 5 æg
- 1 dl. mælk
- 2 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
- evt. 1 tsk. tørret timian
- 2 tsk. olie til pensling
Topping
- 2 tomater
- ½ dl. purløg
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 2 mellemstore skåle
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 ovnfast fad
- 1 kop
- 1 piskeris
- 1 viskestykke
- 1 lille skål
- 1 lille skarp kniv
- 1 grøntsagsbørste
Sådan gør du
- Trin 1 af 24
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 24
Find alle ingredienserne frem.
Fyld
- 900 g. kartofler
- 3 spsk. olie
- 3 jordskokker
- 1 ½ løg
- 1 ½ æble
- 150 g. bacon i tern
Æggemasse
- 8 æg
- 1 ½ dl. mælk
- 3 tsk. salt
- 3 knivspidser peber
- evt. 1 ½ tsk. tørret timian
- 3 tsk. olie til pensling
Topping
- 3 tomater
- 1 dl. purløg
- Trin 3 af 24
Tænd ovnen på 225 grader almindelig varme.
- Trin 4 af 24
Skræl kartoflerne. Klik på videoen og se, hvordan du bruger en tyndskræller.
- 600 g. kartofler
- Trin 5 af 24
Kom koldt vand i en stor skål, og skyl kartoflerne i vandet.
- Trin 6 af 24
Skær kartoflerne over i halve. Læg kartoflerne med skærefladen nedad på skærebrættet.
- Trin 7 af 24
Skær kartoflerne i tynde skiver.
- Trin 8 af 24
Varm olien op på en stegepande til middel varme. Steg kartoflerne i cirka 8 minutter. Rør en gang imellem.
- 2 spsk. olie
- Trin 9 af 24
Skrub jordskokkerne. Skær dem i meget tynde skiver. Klik på videoen for at se, hvordan man renser jordskokker.
- 2 jordskokker
- Trin 10 af 24
Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 løg
- Trin 11 af 24
Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer et æble i tern.
- 1 æble
- Trin 12 af 24
Bland æbletern, jordskok-skiver og løg sammen med de stegte kartofler på stegepanden.
- Trin 13 af 24
Slå et æg ud i en kop. Hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser efter skaller.
- 5 æg
- Trin 14 af 24
Pisk mælk, salt, peber og eventuelt timian i æggene. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 dl. mælk
- 2 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
- evt. 1 tsk. tørret timian
- Trin 15 af 24
Smør et fad med olie.
- 2 tsk. olie til pensling
- Trin 16 af 24
Hæld kartoffel-blandingen i fadet.
- Trin 17 af 24
Hæld ægge-blandingen over kartoflerne. Tryk det hele lidt fladt med en stor grydeske eller spatel, og drys med bacontern.
- 100 g. bacon i tern
- Trin 18 af 24
Bag frittataen i cirka 25 minutter, til æggene er helt stivnede, og kartoflerne er møre.
- Trin 19 af 24
Skyl tomaten, og skær den i tern.
- 2 tomater
- Trin 20 af 24
Kom koldt vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ dl. purløg
- Trin 21 af 24
Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Trin 22 af 24
Bland tomat og purløg sammen i en lille skål.
- Trin 23 af 24
Tag frittataen ud af ovnen. Mærk med en lille skarp kniv, om æggene er helt stivnede, og kartoflerne er møre.
- Trin 24 af 24
Fordel tomater og purløg ovenpå frittataen lige før servering.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Kan man bruge æbler i varm mad?? Øh ja, det kan du dæleme tro :-D De små æblestykker giver kartoffelretten den helt rigtige skønne smag.
Du skal bruge
Ingredienser
Fyld
- 600 g. kartofler
- 2 spsk. olie
- 2 jordskokker
- 1 løg
- 1 æble
- 100 g. bacon i tern
Æggemasse
- 5 æg
- 1 dl. mælk
- 2 tsk. salt
- 2 knivspidser peber
- evt. 1 tsk. tørret timian
- 2 tsk. olie til pensling
Topping
- 2 tomater
- ½ dl. purløg
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 2 mellemstore skåle
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 ovnfast fad
- 1 kop
- 1 piskeris
- 1 viskestykke
- 1 lille skål
- 1 lille skarp kniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 225 grader almindelig varme.
- Skræl kartoflerne. Klik på videoen og se, hvordan du bruger en tyndskræller.
- Kom koldt vand i en stor skål, og skyl kartoflerne i vandet.
- Skær kartoflerne over i halve. Læg kartoflerne med skærefladen nedad på skærebrættet.
- Skær kartoflerne i tynde skiver.
- Varm olien op på en stegepande til middel varme. Steg kartoflerne i cirka 8 minutter. Rør en gang imellem.
- Skrub jordskokkerne. Skær dem i meget tynde skiver. Klik på videoen for at se, hvordan man renser jordskokker.
- Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer et æble i tern.
- Bland æbletern, jordskok-skiver og løg sammen med de stegte kartofler på stegepanden.
- Slå et æg ud i en kop. Hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser efter skaller.
- Pisk mælk, salt, peber og eventuelt timian i æggene. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Smør et fad med olie.
- Hæld kartoffel-blandingen i fadet.
- Hæld ægge-blandingen over kartoflerne. Tryk det hele lidt fladt med en stor grydeske eller spatel, og drys med bacontern.
- Bag frittataen i cirka 25 minutter, til æggene er helt stivnede, og kartoflerne er møre.
- Skyl tomaten, og skær den i tern.
- Kom koldt vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Bland tomat og purløg sammen i en lille skål.
- Tag frittataen ud af ovnen. Mærk med en lille skarp kniv, om æggene er helt stivnede, og kartoflerne er møre.
- Fordel tomater og purløg ovenpå frittataen lige før servering.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Kan man bruge æbler i varm mad?? Øh ja, det kan du dæleme tro :-D De små æblestykker giver kartoffelretten den helt rigtige skønne smag.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1816 kJ / 434 kcal
- Protein: 19 %
- Kulhydrat: 36 %
- Fedt: 45 %
- Heraf mættet fedt 2,3 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Fyld
- 900 g. kartofler
- 3 spsk. olie
- 3 jordskokker
- 1 ½ løg
- 1 ½ æble
- 150 g. bacon i tern
Æggemasse
- 8 æg
- 1 ½ dl. mælk
- 3 tsk. salt
- 3 knivspidser peber
- evt. 1 ½ tsk. tørret timian
- 3 tsk. olie til pensling
Topping
- 2 tomater
- 1 dl. purløg
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 2 mellemstore skåle
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 ovnfast fad
- 1 kop
- 1 piskeris
- 1 viskestykke
- 1 lille skål
- 1 lille skarp kniv
- 1 grøntsagsbørste
Sådan gør du
- Trin 1 af 24
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 24
Find alle ingredienserne frem.
Fyld
- 900 g. kartofler
- 3 spsk. olie
- 3 jordskokker
- 1 ½ løg
- 1 ½ æble
- 150 g. bacon i tern
Æggemasse
- 8 æg
- 1 ½ dl. mælk
- 3 tsk. salt
- 3 knivspidser peber
- evt. 1 ½ tsk. tørret timian
- 3 tsk. olie til pensling
Topping
- 3 tomater
- 1 dl. purløg
- Trin 3 af 24
Tænd ovnen på 225 grader almindelig varme.
- Trin 4 af 24
Skræl kartoflerne. Klik på videoen og se, hvordan du bruger en skrællekniv.
- 900 g. kartofler
- Trin 5 af 24
Kom koldt vand i en stor skål, og skyl kartoflerne i vandet.
- Trin 6 af 24
Skær kartoflerne over i halve. Læg kartoflerne med skærefladen nedad på skærebrættet.
- Trin 7 af 24
Skær kartoflerne i tynde skiver.
- Trin 8 af 24
Varm olien op på en stegepande til middel varme. Steg kartoflerne i cirka 8 minutter. Rør en gang imellem. Tag stegepanden væk fra varmen, men lad kartoflerne blive på den.
- 3 spsk. olie
- Trin 9 af 24
Skrub jordskokkerne. Skær dem i meget tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan man renser jordskokker.
- 3 jordskokker
- Trin 10 af 24
Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 ½ løg
- Trin 11 af 24
Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer et æble i tern.
- 1 ½ æble
- Trin 12 af 24
Bland æbletern, jordskok-skiver og løg sammen med de stegte kartofler på stegepanden.
- Trin 13 af 24
Slå et æg ud i en kop. Hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser efter skaller.
- 8 æg
- Trin 14 af 24
Pisk mælk, salt, peber og eventuelt timian i æggene. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 ½ dl. mælk
- 3 tsk. salt
- 3 knivspidser peber
- evt. 1 ½ tsk. tørret timian
- Trin 15 af 24
Smør et fad med olie.
3 tsk. olie til pensling
- Trin 16 af 24
Hæld kartoffel-blandingen i fadet.
- Trin 17 af 24
Hæld ægge-blandingen over kartoflerne. Tryk det hele lidt fladt med en stor grydeske eller spatel, og drys med bacontern.
- 150 g. bacon i tern
- Trin 18 af 24
Bag frittataen i cirka 25 minutter, til æggene er helt stivnede, og kartoflerne er møre.
- Trin 19 af 24
Skyl tomaten, og skær den i tern.
- 3 tomater
- Trin 20 af 24
Kom koldt vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¾ dl. purløg
- Trin 21 af 24
Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Trin 22 af 24
Bland tomat og purløg sammen i en lille skål.
- Trin 23 af 24
Tag frittataen ud af ovnen. Mærk med en lille skarp kniv, om æggene er helt stivnede, og kartoflerne er møre.
- Trin 24 af 24
Fordel tomater og purløg ovenpå frittataen lige før servering.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Kan man bruge æbler i varm mad?? Øh ja, det kan du dæleme tro :-D De små æblestykker giver kartoffelretten den helt rigtige skønne smag.
Du skal bruge
Ingredienser
Fyld
- 900 g. kartofler
- 3 spsk. olie
- 3 jordskokker
- 1 ½ løg
- 1 ½ æble
- 150 g. bacon i tern
Æggemasse
- 8 æg
- 1 ½ dl. mælk
- 3 tsk. salt
- 3 knivspidser peber
- evt. 1 ½ tsk. tørret timian
- 3 tsk. olie til pensling
Topping
- 3 tomater
- ¾ dl. purløg
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 2 mellemstore skåle
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 ovnfast fad
- 1 kop
- 1 piskeris
- 1 viskestykke
- 1 lille skål
- 1 lille skarp kniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 225 grader almindelig varme.
- Skræl kartoflerne. Klik på videoen og se, hvordan du bruger en skrællekniv.
- Kom koldt vand i en stor skål, og skyl kartoflerne i vandet.
- Skær kartoflerne over i halve. Læg kartoflerne med skærefladen nedad på skærebrættet.
- Skær kartoflerne i tynde skiver.
- Varm olien op på en stegepande til middel varme. Steg kartoflerne i cirka 8 minutter. Rør en gang imellem. Tag stegepanden væk fra varmen, men lad kartoflerne blive på den.
- Skrub jordskokkerne. Skær dem i meget tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan man renser jordskokker.
- Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer et æble i tern.
- Bland æbletern, jordskok-skiver og løg sammen med de stegte kartofler på stegepanden.
- Slå et æg ud i en kop. Hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser efter skaller.
- Pisk mælk, salt, peber og eventuelt timian i æggene. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Smør et fad med olie.
- Hæld kartoffel-blandingen i fadet.
- Hæld ægge-blandingen over kartoflerne. Tryk det hele lidt fladt med en stor grydeske eller spatel, og drys med bacontern.
- Bag frittataen i cirka 25 minutter, til æggene er helt stivnede, og kartoflerne er møre.
- Skyl tomaten, og skær den i tern.
- Kom koldt vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Bland tomat og purløg sammen i en lille skål.
- Tag frittataen ud af ovnen. Mærk med en lille skarp kniv, om æggene er helt stivnede, og kartoflerne er møre.
- Fordel tomater og purløg ovenpå frittataen lige før servering.
-