1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Fisk og skaldyr>
  5. Frikadeller med torskerogn

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Frikadellefars:

3.

Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt.
Se videoen.
Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Se videoen.

4.

Slå ægget ud i en kop. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Kom æg i farsen, og rør sammen. Se videoen.

5.

Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern.
Pil løgene, og riv dem på den fine side af et rivejern.

6.

Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.
Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.

7.

Form farsen til frikadeller med en spiseske. Læg dem på en tallerken.

Steg frikadellerne:

8.

Smelt smørret ved høj varme på en stegepande. Skru ned. Se videoen.
Smelt smørret ved høj varme på en stegepande. Skru ned.
Se videoen.

9.

Læg frikadellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 5 minutter. Vend dem, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er lysebrune.
Læg frikadellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 5 minutter. Vend dem, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er lysebrune.

Næringsindhold per portion

Energi: 662 kJ / 158 kcal

Protein: 28 %

Kulhydrat: 41 %

Fedt: 32 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Fars, røre

Fars, røre

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Frikadeller, stege

Frikadeller, stege

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 110 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 85 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 25 min