Frikadeller med torskerogn

Frikadeller med torskerogn

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 662 kJ / 158 kcal
        • Protein: 28 %
        • Kulhydrat: 41 %
        • Fedt: 32 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 9

        Find alle ingredienserne frem.

        • 100 g torskerogn
        • 2 spsk. rasp
        • 2 spsk. mel
        • ½ æg
        • ½ løg
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 5 g smør
           
      • Trin 3 af 9

        Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Klik på videoen og se, hvordan du rører en fars.

        • 100 g torskerogn
        • 2 spsk. rasp
        • 2 spsk. mel
      • Trin 4 af 9

        Slå ægget ud i en kop. Kom æg i farsen, og rør sammen. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

        • ½ æg
      • Trin 5 af 9

        Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern.

        • ½ løg
      • Trin 6 af 9

        Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.

        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 7 af 9

        Form farsen til frikadeller med en spiseske. Læg dem på en tallerken.

      • Trin 8 af 9

        Smelt smørret ved høj varme på en stegepande. Skru ned. Klik på videoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.

        • 5 g. smør
      • Trin 9 af 9

        Læg frikadellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 5 minutter. Vend dem, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er lysebrune.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 100 g. torskerogn
          • 2 spsk. rasp
          • 2 spsk. mel
          • ½ æg
          • ½ løg
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 5 g. smør

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 stor skål
          • 1 lille skål
          • 1 røreske
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 rivejern
          • 1 teske
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Klik på videoen og se, hvordan du rører en fars.
          4. Slå ægget ud i en kop. Kom æg i farsen, og rør sammen. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
          5. Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern.
          6. Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.
          7. Form farsen til frikadeller med en spiseske. Læg dem på en tallerken.
          8. Smelt smørret ved høj varme på en stegepande. Skru ned. Klik på videoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
          9. Læg frikadellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 5 minutter. Vend dem, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er lysebrune.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 662 kJ / 158 kcal
            • Protein: 28 %
            • Kulhydrat: 41 %
            • Fedt: 32 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 9

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 9

            Find alle ingredienserne frem.

            • 200 g torskerogn
            • 4 spsk. rasp
            • 4 spsk. mel
            • 1 æg
            • 1 løg
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 10 g smør
          • Trin 3 af 9

            Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Klik på videoen og se, hvordan du rører en fars.

            • 200 g torskerogn
            • 4 spsk. rasp
            • 4 spsk. mel
          • Trin 4 af 9

            Slå ægget ud i en kop. Kom æg i farsen, og rør sammen. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

            • 1 æg
          • Trin 5 af 9

            Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern.

            • 1 løg
          • Trin 6 af 9

            Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 7 af 9

            Form farsen til frikadeller med en spiseske. Læg dem på en tallerken.

          • Trin 8 af 9

            Smelt smørret ved høj varme på en stegepande. Skru ned. Klik på videoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.

            • 10 g. smør
          • Trin 9 af 9

            Læg frikadellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 5 minutter. Vend dem, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er lysebrune.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 200 g. torskerogn
              • 4 spsk. rasp
              • 4 spsk. mel
              • 1 æg
              • 1 løg
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 10 g. smør

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 stor skål
              • 1 lille skål
              • 1 røreske
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 rivejern
              • 1 teske
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
                 

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Klik på videoen og se, hvordan du rører en fars.
              4. Slå ægget ud i en kop. Kom æg i farsen, og rør sammen. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
              5. Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern.
              6. Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.
              7. Form farsen til frikadeller med en spiseske. Læg dem på en tallerken.
              8. Smelt smørret ved høj varme på en stegepande. Skru ned. Klik på videoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
              9. Læg frikadellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 5 minutter. Vend dem, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er lysebrune.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 662 kJ / 158 kcal
                • Protein: 28 %
                • Kulhydrat: 41 %
                • Fedt: 32 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 9

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 9

                Find alle ingredienserne frem.

                • 300 g torskerogn
                • 6 spsk. rasp
                • 6 spsk. mel
                • 1½ æg
                • 1½ løg
                • ¾ tsk. salt
                • 1½ knivspids peber
                • 15 g smør
                   
              • Trin 3 af 9

                Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Klik på videoen og se, hvordan du rører en fars.

                • 300 g torskerogn
                • 6 spsk. rasp
                • 6 spsk. mel
              • Trin 4 af 9

                Slå ægget ud i en kop. Kom æg i farsen, og rør sammen. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

                • 1½ æg
              • Trin 5 af 9

                Pil løgene, og riv dem på den fine side af et rivejern.

                • 1½ løg
              • Trin 6 af 9

                Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.

                • ¾ tsk. salt
                • 1½ knivspids peber
              • Trin 7 af 9

                Form farsen til frikadeller med en spiseske. Læg dem på en tallerken.

              • Trin 8 af 9

                Smelt smørret ved høj varme på en stegepande. Skru ned. Klik på videoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.

                • 15 g. smør
              • Trin 9 af 9

                Læg frikadellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 5 minutter. Vend dem, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er lysebrune.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 300 g. torskerogn
                  • 6 spsk. rasp
                  • 6 spsk. mel
                  • 1 ½ æg
                  • 1 ½ løg
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 15 g. smør

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 stor skål
                  • 1 lille skål
                  • 1 røreske
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 rivejern
                  • 1 teske
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Klik på videoen og se, hvordan du rører en fars.
                  4. Slå ægget ud i en kop. Kom æg i farsen, og rør sammen. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
                  5. Pil løgene, og riv dem på den fine side af et rivejern.
                  6. Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.
                  7. Form farsen til frikadeller med en spiseske. Læg dem på en tallerken.
                  8. Smelt smørret ved høj varme på en stegepande. Skru ned. Klik på videoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
                  9. Læg frikadellerne på stegepanden, og steg dem i cirka 5 minutter. Vend dem, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er lysebrune.