Freyas italienske carbonara

Freyas italienske carbonara

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Freya var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var ’100% din verdensmad’.

        Freya elsker italiensk mad, og især den italienske klassiker spaghetti carbonara, som kan laves på næsten ingen tid.

        Tip: Hvis din pasta er blevet klistret og stiv, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3325 kJ / 795 kcal
        • Protein: 18 %
        • Kulhydrat: 37 %
        • Fedt: 45 %
        • Heraf mættet fedt: 21,2 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 16

        Mål alle ingredienserne af.

        Bacon:

        • 65 g. bacon i skiver

        Pasta:

        • 200 g. spaghetti
        • ½ tsk. salt

        Sovs:

        • 1 ½ æg
        • 85 g. revet ost
        • 1 fed hvidløg
        • ¾ dl. piskefløde
        • 2 ½ kugler frossent spinat
        • 1 tsk. oregano, tørret
        • ½ stk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • Frisk basilikum til pynt
      • Trin 3 af 16

        Bacon: Tag et skærebræt, og skær baconskiverne i strimler.

        • 65 g. bacon i skiver
      • Trin 4 af 16

        Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.

      • Trin 5 af 16

        Kom køkkenrulle på en tallerken, og læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.

      • Trin 6 af 16

        Pasta: Fyld en gryde med rigeligt vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Når vandet koger, tilsætter du spaghettien. Læs på pakken, hvor mange minutter den skal koge. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger pasta.

        • 200 g. spaghetti
        • ½ tsk. salt
      • Trin 7 af 16

        Sluk for kogepladen. Stil et dørslag ned i køkkenvasken, og hæld den kogte spaghetti op i det, så vandet løber fra. Hæld spaghettien tilbage i gryden, og lad gryden stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.

      • Trin 8 af 16

        Sovs: Slå æggene ud i en skål. Pisk dem godt sammen med en gaffel, og tilsæt revet ost. Bland det sammen. Stil skålen til side.

        • 1 ½ æg
        • 85 g. revet ost
      • Trin 9 af 16

        Find en stegepande med en høj kant frem.

      • Trin 10 af 16

        Pil hvidløgsfeddene, og pres dem med en hvidløgspresser ned i stegepanden. Tænd ikke for stegepanden endnu.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 11 af 16

        Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber op til hvidløget. Varm stegepanden op, indtil fløden koger, og spinaten er optøet.

        • ¾ dl. piskefløde
        • 2 ½ kugler frossent spinat
        • 1 tsk. oregano, tørret
        • ½ stk. salt
        • ¼ tsk. peber
      • Trin 12 af 16

        Vend den kogte spaghetti op i stegepanden. Bland det sammen.

      • Trin 13 af 16

        Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i stegepanden til pastaen. Sluk for varmen.

      • Trin 14 af 16

        Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber.

      • Trin 15 af 16

        Når retten er tyk og cremet, er den færdig. Pynt med basilikum.

        • Frisk basilikum til pynt
      • Trin 16 af 16

        Server straks. Velbekomme.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Freya var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var ’100% din verdensmad’.

        Freya elsker italiensk mad, og især den italienske klassiker spaghetti carbonara, som kan laves på næsten ingen tid.

        Tip: Hvis din pasta er blevet klistret og stiv, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Bacon:

          • 65 g. bacon i skiver

          Pasta:

          • 200 g. spaghetti
          • ½ tsk. salt

          Sovs:

          • 1 ½ æg
          • 85 g. revet ost
          • 1 fed hvidløg
          • ¾ dl. piskefløde
          • 2 ½ kugler frossent spinat
          • 1 tsk. oregano, tørret
          • ½ stk. salt
          • ¼ tsk. peber
          • Frisk basilikum til pynt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 decilitermål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 spatel
          • 1 tallerken
          • Køkkenrulle
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 lille skål
          • 1 gaffel
          • 1 dyb stegepande
          • 1 hvidløgspresser

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Bacon: Tag et skærebræt, og skær baconskiverne i strimler.
          4. Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.
          5. Kom køkkenrulle på en tallerken, og læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.
          6. Pasta: Fyld en gryde med rigeligt vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Når vandet koger, tilsætter du spaghettien. Læs på pakken, hvor mange minutter den skal koge. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger pasta.
          7. Sluk for kogepladen. Stil et dørslag ned i køkkenvasken, og hæld den kogte spaghetti op i det, så vandet løber fra. Hæld spaghettien tilbage i gryden, og lad gryden stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.
          8. Sovs: Slå æggene ud i en skål. Pisk dem godt sammen med en gaffel, og tilsæt revet ost. Bland det sammen. Stil skålen til side.
          9. Find en stegepande med en høj kant frem.
          10. Pil hvidløgsfeddene, og pres dem med en hvidløgspresser ned i stegepanden. Tænd ikke for stegepanden endnu.
          11. Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber op til hvidløget. Varm stegepanden op, indtil fløden koger, og spinaten er optøet.
          12. Vend den kogte spaghetti op i stegepanden. Bland det sammen.
          13. Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i stegepanden til pastaen. Sluk for varmen.
          14. Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber.
          15. Når retten er tyk og cremet, er den færdig. Pynt med basilikum.
          16. Server straks. Velbekomme.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Freya var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var ’100% din verdensmad’.

            Freya elsker italiensk mad, og især den italienske klassiker spaghetti carbonara, som kan laves på næsten ingen tid.

            Tip: Hvis din pasta er blevet klistret og stiv, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.

             

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3325 kJ / 795 kcal
            • Protein: 18 %
            • Kulhydrat: 37 %
            • Fedt: 45 %
            • Heraf mættet fedt: 21,2 g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 16

            Mål alle ingredienserne af.

            Bacon:

            • 125 g. bacon i skiver

            Pasta:

            • 400 g. spaghetti
            • 1 tsk. salt

            Sovs:

            • 3 æg
            • 175 g. reven ost
            • 2 fed hvidløg
            • 1 ½ dl. piskefløde
            • 5 kugler frossent spinat
            • 2 tsk. oregano, tørret
            • 1 stk. salt
            • ½ tsk. peber
            • Frisk basilikum til pynt
          • Trin 3 af 16

            Bacon: Tag et skærebræt, og skær baconskiverne i strimler.

            • 125 g. bacon i skiver
          • Trin 4 af 16

            Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.

          • Trin 5 af 16

            Kom køkkenrulle på en tallerken, og læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.

          • Trin 6 af 16

            Pasta: Fyld en stor gryde med rigeligt vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Når vandet koger, tilsætter du spaghettien. Læs på pakken, hvor mange minutter den skal koge. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger pasta.

            • 400 g. spaghetti
            • 1 tsk. salt
          • Trin 7 af 16

            Sluk for kogepladen. Stil et dørslag ned i køkkenvasken, og hæld den kogte spaghetti op i det, så vandet løber fra. Hæld spaghettien tilbage i gryden, og lad gryden stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.

          • Trin 8 af 16

            Sovs: Slå æggene ud i en skål. Pisk dem godt sammen med en gaffel, og tilsæt revet ost. Bland det sammen. Stil skålen til side.

            • 3 æg
            • 175 g. reven ost
          • Trin 9 af 16

            Find en stegepande med en høj kant frem.

          • Trin 10 af 16

            Pil hvidløgsfeddene, og pres dem med en hvidløgspresser ned i stegepanden. Tænd ikke for stegepanden endnu.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 11 af 16

            Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber op til hvidløget. Varm stegepanden op, indtil fløden koger, og spinaten er optøet.

            • 1 ½ dl. piskefløde
            • 5 kugler frossent spinat
            • 2 tsk. oregano, tørret
            • 1 stk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 12 af 16

            Vend den kogte spaghetti op i stegepanden. Bland det sammen.

          • Trin 13 af 16

            Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i stegepanden til pastaen. Sluk for varmen.

          • Trin 14 af 16

            Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber.

          • Trin 15 af 16

            Når retten er tyk og cremet, er den færdig. Pynt med basilikum.

            • Frisk basilikum til pynt
          • Trin 16 af 16

            Server straks. Velbekomme.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Freya var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var ’100% din verdensmad’.

            Freya elsker italiensk mad, og især den italienske klassiker spaghetti carbonara, som kan laves på næsten ingen tid.

            Tip: Hvis din pasta er blevet klistret og stiv, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.

             

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Bacon:

              • 125 g. bacon i skiver

              Pasta:

              • 400 g. spaghetti
              • 1 tsk. salt

              Sovs:

              • 3 æg
              • 175 g. reven ost
              • 2 fed hvidløg
              • 1 ½ dl. piskefløde
              • 5 kugler frossent spinat
              • 2 tsk. oregano, tørret
              • 1 stk. salt
              • ½ tsk. peber
              • Frisk basilikum til pynt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 decilitermål
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stegepande
              • 1 spatel
              • 1 tallerken
              • Køkkenrulle
              • 1 stor gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 lille skål
              • 1 gaffel
              • 1 dyb stegepande
              • 1 hvidløgspresser

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Bacon: Tag et skærebræt, og skær baconskiverne i strimler.
              4. Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.
              5. Kom køkkenrulle på en tallerken, og læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.
              6. Pasta: Fyld en stor gryde med rigeligt vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Når vandet koger, tilsætter du spaghettien. Læs på pakken, hvor mange minutter den skal koge. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger pasta.
              7. Sluk for kogepladen. Stil et dørslag ned i køkkenvasken, og hæld den kogte spaghetti op i det, så vandet løber fra. Hæld spaghettien tilbage i gryden, og lad gryden stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.
              8. Sovs: Slå æggene ud i en skål. Pisk dem godt sammen med en gaffel, og tilsæt revet ost. Bland det sammen. Stil skålen til side.
              9. Find en stegepande med en høj kant frem.
              10. Pil hvidløgsfeddene, og pres dem med en hvidløgspresser ned i stegepanden. Tænd ikke for stegepanden endnu.
              11. Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber op til hvidløget. Varm stegepanden op, indtil fløden koger, og spinaten er optøet.
              12. Vend den kogte spaghetti op i stegepanden. Bland det sammen.
              13. Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i stegepanden til pastaen. Sluk for varmen.
              14. Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber.
              15. Når retten er tyk og cremet, er den færdig. Pynt med basilikum.
              16. Server straks. Velbekomme.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Freya var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var ’100% din verdensmad’.

                Freya elsker italiensk mad, og især den italienske klassiker spaghetti carbonara, som kan laves på næsten ingen tid.

                Tip: Hvis din pasta er blevet klistret og stiv, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3325 kJ / 795 kcal
                • Protein: 18 %
                • Kulhydrat: 37 %
                • Fedt: 45 %
                • Heraf mættet fedt: 21,2 g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 16

                Mål alle ingredienserne af.

                Bacon:

                • 190 g. bacon i skiver

                Pasta:

                • 600 g. spaghetti
                • 1 ½ tsk. salt

                Sovs:

                • 4 ½ æg
                • 260 g. revet ost
                • 3 fed hvidløg
                • 2 ¼ dl. piskefløde
                • 7 ½ kugler frossent spinat
                • 3 tsk. oregano, tørret
                • 1 ½ stk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • Frisk basilikum til pynt
              • Trin 3 af 16

                Bacon: Tag et skærebræt, og skær baconskiverne i strimler.

                • 190 g. bacon i skiver
              • Trin 4 af 16

                Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.

              • Trin 5 af 16

                Kom køkkenrulle på en tallerken, og læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.

              • Trin 6 af 16

                Pasta: Fyld en stor gryde med rigeligt vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Når vandet koger, tilsætter du spaghettien. Læs på pakken, hvor mange minutter den skal koge. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger pasta.

                • 600 g. spaghetti
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 7 af 16

                Sluk for kogepladen. Stil et dørslag ned i køkkenvasken, og hæld den kogte spaghetti op i det, så vandet løber fra. Hæld spaghettien tilbage i gryden, og lad gryden stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.

              • Trin 8 af 16

                Sovs: Slå æggene ud i en skål. Pisk dem godt sammen med en gaffel, og tilsæt revet ost. Bland det sammen. Stil skålen til side.

                • 4 ½ æg
                • 260 g. revet ost
              • Trin 9 af 16

                Find en stegepande med en høj kant frem.

              • Trin 10 af 16

                Pil hvidløgsfeddene, og pres dem med en hvidløgspresser ned i stegepanden. Tænd ikke for stegepanden endnu.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 11 af 16

                Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber op til hvidløget. Varm stegepanden op, indtil fløden koger, og spinaten er optøet.

                • 2 ¼ dl. piskefløde
                • 7 ½ kugler frossent spinat
                • 3 tsk. oregano, tørret
                • 1 ½ stk. salt
                • ¾ tsk. peber
              • Trin 12 af 16

                Vend den kogte spaghetti op i stegepanden. Bland det sammen.

              • Trin 13 af 16

                Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i stegepanden til pastaen. Sluk for varmen.

              • Trin 14 af 16

                Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber.

              • Trin 15 af 16

                Når retten er tyk og cremet, er den færdig. Pynt med basilikum.

                • Frisk basilikum til pynt
              • Trin 16 af 16

                Server straks. Velbekomme.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Freya var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var ’100% din verdensmad’.

                Freya elsker italiensk mad, og især den italienske klassiker spaghetti carbonara, som kan laves på næsten ingen tid.

                Tip: Hvis din pasta er blevet klistret og stiv, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Bacon:

                  • 190 g. bacon i skiver

                  Pasta:

                  • 600 g. spaghetti
                  • 1 ½ tsk. salt

                  Sovs:

                  • 4 ½ æg
                  • 260 g. revet ost
                  • 3 fed hvidløg
                  • 2 ¼ dl. piskefløde
                  • 7 ½ kugler frossent spinat
                  • 3 tsk. oregano, tørret
                  • 1 ½ stk. salt
                  • ¾ tsk. peber
                  • Frisk basilikum til pynt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel
                  • 1 tallerken
                  • Køkkenrulle
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 lille skål
                  • 1 gaffel
                  • 1 dyb stegepande
                  • 1 hvidløgspresser

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Bacon: Tag et skærebræt, og skær baconskiverne i strimler.
                  4. Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne på. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme.
                  5. Kom køkkenrulle på en tallerken, og læg de sprøde baconstrimler herpå, så fedtet kan dryppe af.
                  6. Pasta: Fyld en stor gryde med rigeligt vand og salt. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Når vandet koger, tilsætter du spaghettien. Læs på pakken, hvor mange minutter den skal koge. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger pasta.
                  7. Sluk for kogepladen. Stil et dørslag ned i køkkenvasken, og hæld den kogte spaghetti op i det, så vandet løber fra. Hæld spaghettien tilbage i gryden, og lad gryden stå på med låg på. Stil ikke gryden tilbage på kogepladen, så brænder spaghettien fast i bunden.
                  8. Sovs: Slå æggene ud i en skål. Pisk dem godt sammen med en gaffel, og tilsæt revet ost. Bland det sammen. Stil skålen til side.
                  9. Find en stegepande med en høj kant frem.
                  10. Pil hvidløgsfeddene, og pres dem med en hvidløgspresser ned i stegepanden. Tænd ikke for stegepanden endnu.
                  11. Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber op til hvidløget. Varm stegepanden op, indtil fløden koger, og spinaten er optøet.
                  12. Vend den kogte spaghetti op i stegepanden. Bland det sammen.
                  13. Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i stegepanden til pastaen. Sluk for varmen.
                  14. Rør hele retten godt sammen. Smag til med salt eller peber.
                  15. Når retten er tyk og cremet, er den færdig. Pynt med basilikum.
                  16. Server straks. Velbekomme.