Fransk mascarponecreme

Fransk mascarponecreme

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time
        Mikkel besøger byens kok i Paris:
         
        Så er det blevet tid til en opskrift fra madbyen over dem alle: Paris! 
        Jean-Michel er en rigtig fransk kok, som ejer restaurant Playtime midt i Paris. Navnet på restauranten kunne ikke passe bedre, for jeg skal love for, at der bliver leget med anderledes mad.
        Hvad siger du for eksempel til grøn te, mascarponeost og hindbær i samme ret? Det endte med at blive en super lækker dessert, som minder om den italienske tiramisu – men det her er Jean-Michels franske "It is NOT tiramisu". Glæd dig!
        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1978 kJ / 473 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 41 %
        • Fedt: 53 %
        • Heraf mættet fedt: 18,85 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 21

        Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.

      • Trin 2 af 21

        Mål alle ingredienserne af.

        Mascarponecreme:

        • 1 dl mascarpone
        • 3 ½ dl piskefløde
        • 1 spsk. flormelis
        • ¾ pasteuriserede æggehvide

         

        Sirup:

        • ½ dl sukker
        • 1 dl vand
        • ½ spsk. grønne teblade

         

        Til anretning:

        • 12 hindbær
        • 5 ladyfingers
        • Evt. 4 mynteblade til pynt
      • Trin 3 af 21

        Mascarponecreme: Kom mascarpone, piskefløde og flormelis i en skål.

        • 1 dl mascarpone
        • 3 ½ dl piskefløde
        • 1 spsk. flormelis
      • Trin 4 af 21

        Pisk det sammen med en håndmixer, til det bliver en luftig creme. Pisk ikke for længe, for så bliver det til smør.

      • Trin 5 af 21

        Rengør piskerisene med varmt vand og sæbe. Tør dem af med et rent viskestykke.

      • Trin 6 af 21

        Kom æggehviden i en anden skål. Pisk æggehviderne stive med en håndmixer, til det bliver en stiv, luftig skum, der kan stå selv. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pisker æggehvider.

        • ¾ pasteuriserede æggehvide
      • Trin 7 af 21

        Vend forsigtigt æggeskummet rundt i mascarponecremen med en dejskraber, til det er blandet jævnt sammen. Pas på, du ikke slår luften ud af cremen.

      • Trin 8 af 21

        Sirup: Kom sukker og vand i en kasserolle.

        • ½ dl sukker
        • 1 dl vand
      • Trin 9 af 21

        Stil kasserollen på kogepladen, tænd for varmen, og bring det i kog.

      • Trin 10 af 21

        Lad det koge cirka 3 minutter, til alt sukkeret er opløst.

      • Trin 11 af 21

        Sluk for kogepladen, og lad siruppen køle af i kasserollen.

      • Trin 12 af 21

        Hæld tebladene i siruppen, og lad det trække i 10 minutter.

        • ½ spsk. grønne teblade
      • Trin 13 af 21

        Kom siruppen i en si, og lad den dryppe af over en dyb tallerken, så tebladene sies fra.

      • Trin 14 af 21

        Skyl hindbærrene, og lad dem tørre på et rent viskestykke.

        • 12 hindbær
      • Trin 15 af 21

        Hæld mascarponecremen i en sprøjtepose. Hvis ikke du har en sprøjtepose, så hæld mascarponecremen i en frysepose. Tryk mascarponecremen ned i det ene hjørne, og luk posen ved at sno toppen rundt. Klip et lille hul i hjørnet.

      • Trin 16 af 21

        Tryk et lille lag mascarponecreme ud i bunden af to serveringsglas

      • Trin 17 af 21

        Dyp 3 ladyfingers i tesiruppen, og læg dem ovenpå mascarponecremen i glassene. Læg 1 ½ ladyfinger i hvert glas.

        • 5 ladyfingers
      • Trin 18 af 21

        Tryk et nyt lag mascarponecreme ud ovenpå.

      • Trin 19 af 21

        Læg fire hindbær i hvert glas ovenpå mascarponecremen.

      • Trin 20 af 21

        Dyp 2 ladyfingers i tesiruppen, og læg dem oven på hindbærrene. Læg 1 ladyfinger i hvert glas.

      • Trin 21 af 21

        Kom et sidste lag mascarponecreme på toppen, og pynt med to hindbær og eventuelt mynteblade. Skyl først myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • Evt. 4 mynteblade til pynt
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Mikkel besøger byens kok i Paris:
         
        Så er det blevet tid til en opskrift fra madbyen over dem alle: Paris! 
        Jean-Michel er en rigtig fransk kok, som ejer restaurant Playtime midt i Paris. Navnet på restauranten kunne ikke passe bedre, for jeg skal love for, at der bliver leget med anderledes mad.
        Hvad siger du for eksempel til grøn te, mascarponeost og hindbær i samme ret? Det endte med at blive en super lækker dessert, som minder om den italienske tiramisu – men det her er Jean-Michels franske "It is NOT tiramisu". Glæd dig!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Mascarponecreme:

          • 1 dl mascarpone
          • 3 ½ dl piskefløde
          • 1 spsk. flormelis
          • ¾ pasteuriserede æggehvide

          Sirup:

          • ½ dl sukker
          • 1 dl vand
          • ½ spsk. grønne teblade

          Til anretning:

          • 12 hindbær
          • 5 ladyfingers
          • Evt. 4 mynteblade til pynt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 2 spiseskeer
          • 2 skåle
          • 1 håndmixer
          • 1 rent viskestykke
          • 1 dejskraber
          • 1 kasserolle
          • 1 grydeske
          • 1 si
          • 1 dyb tallerken
          • 1 sprøjtepose eller frysepose
          • 1 saks
          • 2 glas

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Mascarponecreme: Kom mascarpone, piskefløde og flormelis i en skål.
          4. Pisk det sammen med en håndmixer, til det bliver en luftig creme. Pisk ikke for længe, for så bliver det til smør.
          5. Rengør piskerisene med varmt vand og sæbe. Tør dem af med et rent viskestykke.
          6. Kom æggehviden i en anden skål. Pisk æggehviderne stive med en håndmixer, til det bliver en stiv, luftig skum, der kan stå selv. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pisker æggehvider.
          7. Vend forsigtigt æggeskummet rundt i mascarponecremen med en dejskraber, til det er blandet jævnt sammen. Pas på, du ikke slår luften ud af cremen.
          8. Sirup: Kom sukker og vand i en kasserolle.
          9. Stil kasserollen på kogepladen, tænd for varmen, og bring det i kog.
          10. Lad det koge cirka 3 minutter, til alt sukkeret er opløst.
          11. Sluk for kogepladen, og lad siruppen køle af i kasserollen.
          12. Hæld tebladene i siruppen, og lad det trække i 10 minutter.
          13. Kom siruppen i en si, og lad den dryppe af over en dyb tallerken, så tebladene sies fra.
          14. Skyl hindbærrene, og lad dem tørre på et rent viskestykke.
          15. Hæld mascarponecremen i en sprøjtepose. Hvis ikke du har en sprøjtepose, så hæld mascarponecremen i en frysepose. Tryk mascarponecremen ned i det ene hjørne, og luk posen ved at sno toppen rundt. Klip et lille hul i hjørnet.
          16. Tryk et lille lag mascarponecreme ud i bunden af to serveringsglas
          17. Dyp 3 ladyfingers i tesiruppen, og læg dem ovenpå mascarponecremen i glassene. Læg 1 ½ ladyfinger i hvert glas.
          18. Tryk et nyt lag mascarponecreme ud ovenpå.
          19. Læg fire hindbær i hvert glas ovenpå mascarponecremen.
          20. Dyp 2 ladyfingers i tesiruppen, og læg dem oven på hindbærrene. Læg 1 ladyfinger i hvert glas.
          21. Kom et sidste lag mascarponecreme på toppen, og pynt med to hindbær og eventuelt mynteblade. Skyl først myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time
            Mikkel besøger byens kok i Paris:
             
            Så er det blevet tid til en opskrift fra madbyen over dem alle: Paris! 
            Jean-Michel er en rigtig fransk kok, som ejer restaurant Playtime midt i Paris. Navnet på restauranten kunne ikke passe bedre, for jeg skal love for, at der bliver leget med anderledes mad. 
            Hvad siger du for eksempel til grøn te, mascarponeost og hindbær i samme ret? Det endte med at blive en super lækker dessert, som minder om den italienske tiramisu – men det her er Jean-Michels franske "It is NOT tiramisu". Glæd dig!
            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1978 kJ / 473 kcal
            • Protein: 6 %
            • Kulhydrat: 41 %
            • Fedt: 53 %
            • Heraf mættet fedt: 18,85 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 21

            Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.

          • Trin 2 af 21

            Mål alle ingredienserne af.

            Mascarponecreme:

            • 2 dl mascarpone
            • 1 dl piskefløde
            • 2 spsk. flormelis
            • 1 ½ pasteuriserede æggehvider

             

            Sirup:

            • 1 dl sukker
            • 2 dl vand
            • 1 spsk. grønne teblade

             

            Til anretning:

            • 24 hindbær
            • 10 ladyfingers
            • Evt. 8 mynteblade til pynt
          • Trin 3 af 21

            Mascarponecreme: Kom mascarpone, piskefløde og flormelis i en skål.

            • 2 dl mascarpone
            • 1 dl piskefløde
            • 2 spsk. flormelis
          • Trin 4 af 21

            Pisk det sammen med en håndmixer, til det bliver en luftig creme. Pisk ikke for længe, for så bliver det til smør.

          • Trin 5 af 21

            Rengør piskerisene med varmt vand og sæbe. Tør dem af med et rent viskestykke.

          • Trin 6 af 21

            Kom æggehviden i en anden skål. Pisk æggehviderne stive med en håndmixer, til det bliver en stiv, luftig skum, der kan stå selv. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pisker æggehvider.

            • 1 ½ pasteuriserede æggehvider
          • Trin 7 af 21

            Vend forsigtigt æggeskummet rundt i mascarponecremen med en dejskraber, til det er blandet jævnt sammen. Pas på, du ikke slår luften ud af cremen.

          • Trin 8 af 21

            Sirup: Kom sukker og vand i en kasserolle.

            • 1 dl sukker
            • 2 dl vand
          • Trin 9 af 21

            Stil kasserollen på kogepladen, tænd for varmen, og bring det i kog.

          • Trin 10 af 21

            Lad det koge cirka 3 minutter, til alt sukkeret er opløst.

          • Trin 11 af 21

            Sluk for kogepladen, og lad siruppen køle af i kasserollen.

          • Trin 12 af 21

            Hæld tebladene i siruppen, og lad det trække i 10 minutter.

            • 1 spsk. grønne teblade
          • Trin 13 af 21

            Kom siruppen i en si, og lad den dryppe af over en dyb tallerken, så tebladene sies fra.

          • Trin 14 af 21

            Skyl hindbærrene, og lad dem tørre på et rent viskestykke.

            • 24 hindbær
          • Trin 15 af 21

            Hæld mascarponecremen i en sprøjtepose. Hvis ikke du har en sprøjtepose, så hæld mascarponecremen i en frysepose. Tryk mascarponecremen ned i det ene hjørne, og luk posen ved at sno toppen rundt. Klip et lille hul i hjørnet.

          • Trin 16 af 21

            Tryk et lille lag mascarponecreme ud i bunden af fire serveringsglas

          • Trin 17 af 21

            Dyp 6 ladyfingers i tesiruppen, og læg dem ovenpå mascarponecremen i glassene. Læg 1 ½ ladyfinger i hvert glas.

            • 10 ladyfingers
          • Trin 18 af 21

            Tryk et nyt lag mascarponecreme ud ovenpå.

          • Trin 19 af 21

            Læg fire hindbær i hvert glas ovenpå mascarponecremen.

          • Trin 20 af 21

            Dyp 4 ladyfingers i tesiruppen, og læg dem oven på hindbærrene. Læg 1 ladyfinger i hvert glas.

          • Trin 21 af 21

            Kom et sidste lag mascarponecreme på toppen, og pynt med to hindbær og eventuelt mynteblade. Skyl først myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • Evt. 8 mynteblade til pynt
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Mikkel besøger byens kok i Paris:
             
            Så er det blevet tid til en opskrift fra madbyen over dem alle: Paris! 
            Jean-Michel er en rigtig fransk kok, som ejer restaurant Playtime midt i Paris. Navnet på restauranten kunne ikke passe bedre, for jeg skal love for, at der bliver leget med anderledes mad. 
            Hvad siger du for eksempel til grøn te, mascarponeost og hindbær i samme ret? Det endte med at blive en super lækker dessert, som minder om den italienske tiramisu – men det her er Jean-Michels franske "It is NOT tiramisu". Glæd dig!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Mascarponecreme:

              • 2 dl mascarpone
              • 1 dl piskefløde
              • 2 spsk. flormelis
              • 1 ½ pasteuriserede æggehvider

              Sirup:

              • 1 dl sukker
              • 2 dl vand
              • 1 spsk. grønne teblade

              Til anretning:

              • 24 hindbær
              • 10 ladyfingers
              • Evt. 8 mynteblade til pynt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 2 spiseskeer
              • 2 skåle
              • 1 håndmixer
              • 1 rent viskestykke
              • 1 dejskraber
              • 1 kasserolle
              • 1 grydeske
              • 1 si
              • 1 dyb tallerken
              • 1 sprøjtepose eller frysepose
              • 1 saks
              • 4 glas

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Mascarponecreme: Kom mascarpone, piskefløde og flormelis i en skål.
              4. Pisk det sammen med en håndmixer, til det bliver en luftig creme. Pisk ikke for længe, for så bliver det til smør.
              5. Rengør piskerisene med varmt vand og sæbe. Tør dem af med et rent viskestykke.
              6. Kom æggehviden i en anden skål. Pisk æggehviderne stive med en håndmixer, til det bliver en stiv, luftig skum, der kan stå selv. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pisker æggehvider.
              7. Vend forsigtigt æggeskummet rundt i mascarponecremen med en dejskraber, til det er blandet jævnt sammen. Pas på, du ikke slår luften ud af cremen.
              8. Sirup: Kom sukker og vand i en kasserolle.
              9. Stil kasserollen på kogepladen, tænd for varmen, og bring det i kog.
              10. Lad det koge cirka 3 minutter, til alt sukkeret er opløst.
              11. Sluk for kogepladen, og lad siruppen køle af i kasserollen.
              12. Hæld tebladene i siruppen, og lad det trække i 10 minutter.
              13. Kom siruppen i en si, og lad den dryppe af over en dyb tallerken, så tebladene sies fra.
              14. Skyl hindbærrene, og lad dem tørre på et rent viskestykke.
              15. Hæld mascarponecremen i en sprøjtepose. Hvis ikke du har en sprøjtepose, så hæld mascarponecremen i en frysepose. Tryk mascarponecremen ned i det ene hjørne, og luk posen ved at sno toppen rundt. Klip et lille hul i hjørnet.
              16. Tryk et lille lag mascarponecreme ud i bunden af fire serveringsglas
              17. Dyp 6 ladyfingers i tesiruppen, og læg dem ovenpå mascarponecremen i glassene. Læg 1 ½ ladyfinger i hvert glas.
              18. Tryk et nyt lag mascarponecreme ud ovenpå.
              19. Læg fire hindbær i hvert glas ovenpå mascarponecremen.
              20. Dyp 4 ladyfingers i tesiruppen, og læg dem oven på hindbærrene. Læg 1 ladyfinger i hvert glas.
              21. Kom et sidste lag mascarponecreme på toppen, og pynt med to hindbær og eventuelt mynteblade. Skyl først myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time
                Mikkel besøger byens kok i Paris:
                 
                Så er det blevet tid til en opskrift fra madbyen over dem alle: Paris! 
                Jean-Michel er en rigtig fransk kok, som ejer restaurant Playtime midt i Paris. Navnet på restauranten kunne ikke passe bedre, for jeg skal love for, at der bliver leget med anderledes mad. 
                Hvad siger du for eksempel til grøn te, mascarponeost og hindbær i samme ret? Det endte med at blive en super lækker dessert, som minder om den italienske tiramisu – men det her er Jean-Michels franske "It is NOT tiramisu". Glæd dig!
                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1978 kJ / 473 kcal
                • Protein: 6 %
                • Kulhydrat: 41 %
                • Fedt: 53 %
                • Heraf mættet fedt: 18,85 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 21

                Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.

              • Trin 2 af 21

                Mål alle ingredienserne af.

                Mascarponecreme:

                • 3 dl mascarpone
                • 1 ½ dl piskefløde
                • 3 spsk. flormelis
                • 2 ¼ pasteuriserede æggehvider

                 

                Sirup:

                • 1 ½ dl sukker
                • 3 dl vand
                • 1 ½ spsk. grønne teblade

                 

                Til anretning:

                • 36 hindbær
                • 15 ladyfingers
                • Evt. 12 mynteblade til pynt
              • Trin 3 af 21

                Mascarponecreme: Kom mascarpone, piskefløde og flormelis i en skål.

                • 3 dl mascarpone
                • 1 ½ dl piskefløde
                • 3 spsk. flormelis
              • Trin 4 af 21

                Pisk det sammen med en håndmixer, til det bliver en luftig creme. Pisk ikke for længe, for så bliver det til smør.

              • Trin 5 af 21

                Rengør piskerisene med varmt vand og sæbe. Tør dem af med et rent viskestykke.

              • Trin 6 af 21

                Kom æggehviden i en anden skål. Pisk æggehviderne stive med en håndmixer, til det bliver en stiv, luftig skum, der kan stå selv. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pisker æggehvider.

                • 2 ¼ pasteuriserede æggehvider
              • Trin 7 af 21

                Vend forsigtigt æggeskummet rundt i mascarponecremen med en dejskraber, til det er blandet jævnt sammen. Pas på, du ikke slår luften ud af cremen.

              • Trin 8 af 21

                Sirup: Kom sukker og vand i en kasserolle.

                • 1 ½ dl sukker
                • 3 dl vand
              • Trin 9 af 21

                Stil kasserollen på kogepladen, tænd for varmen, og bring det i kog.

              • Trin 10 af 21

                Lad det koge cirka 3 minutter, til alt sukkeret er opløst.

              • Trin 11 af 21

                Sluk for kogepladen, og lad siruppen køle af i kasserollen.

              • Trin 12 af 21

                Hæld tebladene i siruppen, og lad det trække i 10 minutter.

                • 1 ½ spsk. grønne teblade
              • Trin 13 af 21

                Kom siruppen i en si, og lad den dryppe af over en dyb tallerken, så tebladene sies fra.

              • Trin 14 af 21

                Skyl hindbærrene, og lad dem tørre på et rent viskestykke.

                • 36 hindbær
              • Trin 15 af 21

                Hæld mascarponecremen i en sprøjtepose. Hvis ikke du har en sprøjtepose, så hæld mascarponecremen i en frysepose. Tryk mascarponecremen ned i det ene hjørne, og luk posen ved at sno toppen rundt. Klip et lille hul i hjørnet.

              • Trin 16 af 21

                Tryk et lille lag mascarponecreme ud i bunden af seks serveringsglas

              • Trin 17 af 21

                Dyp 9 ladyfingers i tesiruppen, og læg dem ovenpå mascarponecremen i glassene. Læg 1 ½ ladyfinger i hvert glas.

                • 15 ladyfingers
              • Trin 18 af 21

                Tryk et nyt lag mascarponecreme ud ovenpå.

              • Trin 19 af 21

                Læg fire hindbær i hvert glas ovenpå mascarponecremen.

              • Trin 20 af 21

                Dyp 6 ladyfingers i tesiruppen, og læg dem oven på hindbærrene. Læg 1 ladyfinger i hvert glas.

              • Trin 21 af 21

                Kom et sidste lag mascarponecreme på toppen, og pynt med to hindbær og eventuelt mynteblade. Skyl først myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • Evt. 12 mynteblade til pynt
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Mikkel besøger byens kok i Paris:
                 
                Så er det blevet tid til en opskrift fra madbyen over dem alle: Paris! 
                Jean-Michel er en rigtig fransk kok, som ejer restaurant Playtime midt i Paris. Navnet på restauranten kunne ikke passe bedre, for jeg skal love for, at der bliver leget med anderledes mad. 
                Hvad siger du for eksempel til grøn te, mascarponeost og hindbær i samme ret? Det endte med at blive en super lækker dessert, som minder om den italienske tiramisu – men det her er Jean-Michels franske "It is NOT tiramisu". Glæd dig!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Mascarponecreme:

                  • 3 dl mascarpone
                  • 1 ½ dl piskefløde
                  • 3 spsk. flormelis
                  • 2 ¼ pasteuriserede æggehvider

                  Sirup:

                  • 1 ½ dl sukker
                  • 3 dl vand
                  • 1 ½ spsk. grønne teblade

                  Til anretning:

                  • 36 hindbær
                  • 15 ladyfingers
                  • Evt. 12 mynteblade til pynt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 2 spiseskeer
                  • 2 skåle
                  • 1 håndmixer
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 dejskraber
                  • 1 kasserolle
                  • 1 grydeske
                  • 1 si
                  • 1 dyb tallerken
                  • 1 sprøjtepose eller frysepose
                  • 1 saks
                  • 6 glas

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Mascarponecreme: Kom mascarpone, piskefløde og flormelis i en skål.
                  4. Pisk det sammen med en håndmixer, til det bliver en luftig creme. Pisk ikke for længe, for så bliver det til smør.
                  5. Rengør piskerisene med varmt vand og sæbe. Tør dem af med et rent viskestykke.
                  6. Kom æggehviden i en anden skål. Pisk æggehviderne stive med en håndmixer, til det bliver en stiv, luftig skum, der kan stå selv. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pisker æggehvider.
                  7. Vend forsigtigt æggeskummet rundt i mascarponecremen med en dejskraber, til det er blandet jævnt sammen. Pas på, du ikke slår luften ud af cremen.
                  8. Sirup: Kom sukker og vand i en kasserolle.
                  9. Stil kasserollen på kogepladen, tænd for varmen, og bring det i kog.
                  10. Lad det koge cirka 3 minutter, til alt sukkeret er opløst.
                  11. Sluk for kogepladen, og lad siruppen køle af i kasserollen.
                  12. Hæld tebladene i siruppen, og lad det trække i 10 minutter.
                  13. Kom siruppen i en si, og lad den dryppe af over en dyb tallerken, så tebladene sies fra.
                  14. Skyl hindbærrene, og lad dem tørre på et rent viskestykke.
                  15. Hæld mascarponecremen i en sprøjtepose. Hvis ikke du har en sprøjtepose, så hæld mascarponecremen i en frysepose. Tryk mascarponecremen ned i det ene hjørne, og luk posen ved at sno toppen rundt. Klip et lille hul i hjørnet.
                  16. Tryk et lille lag mascarponecreme ud i bunden af seks serveringsglas
                  17. Dyp 9 ladyfingers i tesiruppen, og læg dem ovenpå mascarponecremen i glassene. Læg 1 ½ ladyfinger i hvert glas.
                  18. Tryk et nyt lag mascarponecreme ud ovenpå.
                  19. Læg fire hindbær i hvert glas ovenpå mascarponecremen.
                  20. Dyp 6 ladyfingers i tesiruppen, og læg dem oven på hindbærrene. Læg 1 ladyfinger i hvert glas.
                  21. Kom et sidste lag mascarponecreme på toppen, og pynt med to hindbær og eventuelt mynteblade. Skyl først myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.