Forårswok

Forårswok

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Næst efter china-boxen kommer wok på vores top 10 over asiatisk mad. Her får du opskriften på en wok med forårsgrønt og masser af kapow på smagen i sovsen.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2824 kJ / 675 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 34 %
        • Fedt: 46 %
        • Heraf mættet fedt: 21 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 14

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 stor gulerod
        • 100 g. jordskokker
        • ¼ bundt asparges
        • 175-200 g. kyllingebryst
        • ½ lime
        • ¼ spsk. sesamolie
        • ¼ spsk. olie
        • 1 tsk. karry
        • 2 dl. kokosmælk
        • ½ spsk. sød chilisauce
        • ¼ tsk. gurkemeje
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Tilbehør:

        • ½ pk. fuldkornsnudler
        • ¼ dl frisk koriander eller persille
        • ¼ dl. peanuts
      • Trin 3 af 14

        Skær guleroden og jordskokkerne i tynde strimler.

        • 1 stor gulerod
        • 100 g. jordskokker
      • Trin 4 af 14

        Skyl og bræk asparges. Skær dem i stave på skrå. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.

        • ¼ bundt asparges
      • Trin 5 af 14

        Skær kyllingen i mindre stykker på et rent skærebræt.

        • 175-200 g. kyllingebryst
      • Trin 6 af 14

        Pres saften af limen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.

        • ½ lime
      • Trin 7 af 14

        Kom sesamolie og olivenolie på en wokpande. Du kan også bruge en almindelig stegepande med høj kant. Varm op.

        • Brun kyllingen 1-2 minutter på begge sider.
      • Trin 8 af 14

        Brun kyllingen 1-2 minutter på begge sider.

      • Trin 9 af 14

        Tilsæt gulerødder, jordskokker og karry. Svits i 1 minut.

        • 1 tsk. karry
      • Trin 10 af 14

        Skru ned for varmen. Tilsæt kokosmælk, sød chilisauce, limesaft og gurkemeje. Lad det simre i 3 minutter.

        • 2 dl. kokosmælk
        • ½ spsk. sød chilisauce
        • ¼ tsk. gurkemeje
      • Trin 11 af 14

        Tilsæt asparges. Lad det simre i 3 minutter mere. Smag til med salt, lime og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 12 af 14

        Nudler: Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.

        • ½ pk. fuldkornsnudler
      • Trin 13 af 14

        Kom vand i en lille skål. Skyl koriander eller persille i vandet. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ¼ dl frisk koriander eller persille
      • Trin 14 af 14

        Pluk bladene af i store stykker. Drys retten med friske krydderurter og peanuts.

        • ¼ dl. peanuts
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Næst efter china-boxen kommer wok på vores top 10 over asiatisk mad. Her får du opskriften på en wok med forårsgrønt og masser af kapow på smagen i sovsen.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 stor gulerod
          • 100 g. jordskokker
          • ¼ bundt asparges
          • 175-200 g. kyllingebryst
          • ½ lime
          • ¼ spsk. sesamolie
          • ¼ spsk. olie
          • 1 tsk. karry
          • 2 dl. kokosmælk
          • ½ spsk. sød chilisauce
          • ¼ tsk. gurkemeje
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Tilbehør:

          • ½ pk. fuldkornsnudler
          • ¼ dl frisk koriander eller persille
          • ¼ dl. peanuts

           

          Køkkenredskaber

          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 citruspresser
          • 1 wokpande eller stegepande med høj kant
          • 1 paletkniv
          • 1 stor gryde
          • 1 lille skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skær guleroden og jordskokkerne i tynde strimler.
          4. Skyl og bræk asparges. Skær dem i stave på skrå. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
          5. Skær kyllingen i mindre stykker på et rent skærebræt.
          6. Pres saften af limen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
          7. Kom sesamolie og olivenolie på en wokpande. Du kan også bruge en almindelig stegepande med høj kant. Varm op.
          8. Brun kyllingen 1-2 minutter på begge sider.
          9. Tilsæt gulerødder, jordskokker og karry. Svits i 1 minut.
          10. Skru ned for varmen. Tilsæt kokosmælk, sød chilisauce, limesaft og gurkemeje. Lad det simre i 3 minutter.
          11. Tilsæt asparges. Lad det simre i 3 minutter mere. Smag til med salt, lime og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          12. Nudler: Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.
          13. Kom vand i en lille skål. Skyl koriander eller persille i vandet. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          14. Pluk bladene af i store stykker. Drys retten med friske krydderurter og peanuts.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Næst efter china-boxen kommer wok på vores top 10 over asiatisk mad. Her får du opskriften på en wok med forårsgrønt og masser af kapow på smagen i sovsen.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2824 kJ / 675 kcal
            • Protein: 20 %
            • Kulhydrat: 34 %
            • Fedt: 46 %
            • Heraf mættet fedt: 21 g.
        • Film

            • Opskriften tager ca.: 30 minutter

              Se filmen, hvor Gorm laver forårswok. 

              Energi-indhold pr. portion
              • Energi: 2824 kJ / 675 kcal
              • Protein: 20 %
              • Kulhydrat: 34 %
              • Fedt: 46 %
              • Heraf mættet fedt: 21 g.
          • Sådan gør du

            • Trin 1 af 14

              Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

            • Trin 2 af 14

              Find alle ingredienserne frem.

              • 2 store gulerødder
              • 200 g. jordskokker
              • ½ bundt asparges
              • 350-400 g. kyllingebryst
              • 1 lime
              • ½ spsk. sesamolie
              • ½ spsk. olie
              • 2 tsk. karry
              • 4 dl. kokosmælk
              • 1 spsk. sød chilisauce
              • ½ tsk. gurkemeje
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Tilbehør:

              • 1 pk. fuldkornsnudler
              • ½ dl frisk koriander eller persille
              • ½ dl. peanuts
            • Trin 3 af 14

              Skær gulerødder og jordskokker i tynde strimler.

              • 2 store gulerødder
              • 200 g. jordskokker
            • Trin 4 af 14

              Skyl og bræk asparges. Skær dem i stave på skrå. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.

              • ½ bundt asparges
            • Trin 5 af 14

              Skær kyllingen i mindre stykker på et rent skærebræt.

              • 350-400 g. kyllingebryst
            • Trin 6 af 14

              Pres saften af limen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.

              • 1 lime
            • Trin 7 af 14

              Kom sesamolie og olivenolie på en wokpande. Du kan også bruge en almindelig stegepande med høj kant. Varm op.

              • ½ spsk. sesamolie
              • ½ spsk. olie
            • Trin 8 af 14

              Brun kyllingen 1-2 minutter på begge sider.

            • Trin 9 af 14

              Tilsæt gulerødder, jordskokker og karry. Svits i 1 minut.

              • 2 tsk. karry
            • Trin 10 af 14

              Skru ned for varmen. Tilsæt kokosmælk, sød chilisauce, limesaft og gurkemeje. Lad det simre i 3 minutter.

              • 4 dl. kokosmælk
              • 1 spsk. sød chilisauce
              • ½ tsk. gurkemeje
            • Trin 11 af 14

              Tilsæt asparges. Lad det simre i 3 minutter mere. Smag til med salt, lime og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber
            • Trin 12 af 14

              Nudler: Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.

              • 1 pk. fuldkornsnudler
            • Trin 13 af 14

              Kom vand i en lille skål. Skyl koriander eller persille i vandet. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

              • ½ dl frisk koriander eller persille
            • Trin 14 af 14

              Pluk bladene af i store stykker. Drys retten med friske krydderurter og peanuts.

              • ½ dl. peanuts
          • Oversigt

            • Print

              Beskrivelse

              Næst efter china-boxen kommer wok på vores top 10 over asiatisk mad. Her får du opskriften på en wok med forårsgrønt og masser af kapow på smagen i sovsen.

              Du skal bruge

                Ingredienser

                • 2 store gulerødder
                • 200 g. jordskokker
                • ½ bundt asparges
                • 350-400 g. kyllingebryst
                • 1 lime
                • ½ spsk. sesamolie
                • ½ spsk. olie
                • 2 tsk. karry
                • 4 dl. kokosmælk
                • 1 spsk. sød chilisauce
                • ½ tsk. gurkemeje
                • 1 tsk. salt
                • 1 knivspids peber

                Tilbehør:

                • 1 pk. fuldkornsnudler
                • ½ dl frisk koriander eller persille
                • ½ dl. peanuts

                 

                Køkkenredskaber

                • 2 skærebrætter
                • 2 store skarpe knive
                • 1 citruspresser
                • 1 wokpande eller stegepande med høj kant
                • 1 paletkniv
                • 1 stor gryde
                • 1 lille skål

                Sådan gør du

                1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                2. Find alle ingredienserne frem.
                3. Skær gulerødder og jordskokker i tynde strimler.
                4. Skyl og bræk asparges. Skær dem i stave på skrå. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
                5. Skær kyllingen i mindre stykker på et rent skærebræt.
                6. Pres saften af limen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
                7. Kom sesamolie og olivenolie på en wokpande. Du kan også bruge en almindelig stegepande med høj kant. Varm op.
                8. Brun kyllingen 1-2 minutter på begge sider.
                9. Tilsæt gulerødder, jordskokker og karry. Svits i 1 minut.
                10. Skru ned for varmen. Tilsæt kokosmælk, sød chilisauce, limesaft og gurkemeje. Lad det simre i 3 minutter.
                11. Tilsæt asparges. Lad det simre i 3 minutter mere. Smag til med salt, lime og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                12. Nudler: Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.
                13. Kom vand i en lille skål. Skyl koriander eller persille i vandet. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                14. Pluk bladene af i store stykker. Drys retten med friske krydderurter og peanuts.
            • Beskrivelse

                • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                  Næst efter china-boxen kommer wok på vores top 10 over asiatisk mad. Her får du opskriften på en wok med forårsgrønt og masser af kapow på smagen i sovsen.

                  Energi-indhold pr. portion
                  • Energi: 2824 kJ / 675 kcal
                  • Protein: 20 %
                  • Kulhydrat: 34 %
                  • Fedt: 46 %
                  • Heraf mættet fedt: 21 g.
              • Sådan gør du

                • Trin 1 af 14

                  Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

                • Trin 2 af 14

                  Find alle ingredienserne frem.

                  • 3 store gulerødder
                  • 300 g. jordskokker
                  • ¾ bundt asparges
                  • 425-600 g. kyllingebryst
                  • 1 ½ lime
                  • ¾ spsk. sesamolie
                  • ¾ spsk. olie
                  • 3 tsk. karry
                  • 6 dl. kokosmælk
                  • ½ spsk. sød chilisauce
                  • ¾ tsk. gurkemeje
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Tilbehør:

                  • 1 ½ pk. fuldkornsnudler
                  • ¾ dl frisk koriander eller persille
                  • ¾ dl. peanuts
                • Trin 3 af 14

                  Skær gulerødder og jordskokker i tynde strimler.

                  • 3 store gulerødder
                  • 300 g. jordskokker
                • Trin 4 af 14

                  Skyl og bræk asparges. Skær dem i stave på skrå. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.

                  • ¾ bundt asparges
                • Trin 5 af 14

                  Skær kyllingen i mindre stykker på et rent skærebræt.

                  • 425-600 g. kyllingebryst
                • Trin 6 af 14

                  Pres saften af limen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.

                  • 1 ½ lime
                • Trin 7 af 14

                  Kom sesamolie og olivenolie på en wokpande. Du kan også bruge en almindelig stegepande med høj kant. Varm op.

                  • ¾ spsk. sesamolie
                  • ¾ spsk. olie
                • Trin 8 af 14

                  Brun kyllingen 1-2 minutter på begge sider.

                • Trin 9 af 14

                  Tilsæt gulerødder, jordskokker og karry. Svits i 1 minut.

                  • 3 tsk. karry
                • Trin 10 af 14

                  Skru ned for varmen. Tilsæt kokosmælk, sød chilisauce, limesaft og gurkemeje. Lad det simre i 3 minutter.

                  • 6 dl. kokosmælk
                  • ½ spsk. sød chilisauce
                  • ¾ tsk. gurkemeje
                • Trin 11 af 14

                  Tilsæt asparges. Lad det simre i 3 minutter mere. Smag til med salt, lime og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                • Trin 12 af 14

                  Nudler: Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.

                  • 1 ½ pk. fuldkornsnudler
                • Trin 13 af 14

                  Kom vand i en lille skål. Skyl koriander eller persille i vandet. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                  • ¾ dl frisk koriander eller persille
                • Trin 14 af 14

                  Pluk bladene af i store stykker. Drys retten med friske krydderurter og peanuts.

                  • ¾ dl. peanuts
              • Oversigt

                • Print

                  Beskrivelse

                  Næst efter china-boxen kommer wok på vores top 10 over asiatisk mad. Her får du opskriften på en wok med forårsgrønt og masser af kapow på smagen i sovsen.

                  Du skal bruge

                    Ingredienser

                    • 3 store gulerødder
                    • 300 g. jordskokker
                    • ¾ bundt asparges
                    • 425-600 g. kyllingebryst
                    • 1 ½ lime
                    • ¾ spsk. sesamolie
                    • ¾ spsk. olie
                    • 3 tsk. karry
                    • 6 dl. kokosmælk
                    • ½ spsk. sød chilisauce
                    • ¾ tsk. gurkemeje
                    • 1 ½ tsk. salt
                    • 1 ½ knivspids peber

                    Tilbehør:

                    • 1 ½ pk. fuldkornsnudler
                    • ¾ dl frisk koriander eller persille
                    • ¾ dl. peanuts

                     

                    Køkkenredskaber

                    • 2 skærebrætter
                    • 2 store skarpe knive
                    • 1 citruspresser
                    • 1 wokpande eller stegepande med høj kant
                    • 1 paletkniv
                    • 1 stor gryde
                    • 1 lille skål

                    Sådan gør du

                    1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                    2. Find alle ingredienserne frem.
                    3. Skær gulerødder og jordskokker i tynde strimler.
                    4. Skyl og bræk asparges. Skær dem i stave på skrå. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
                    5. Skær kyllingen i mindre stykker på et rent skærebræt.
                    6. Pres saften af limen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
                    7. Kom sesamolie og olivenolie på en wokpande. Du kan også bruge en almindelig stegepande med høj kant. Varm op.
                    8. Brun kyllingen 1-2 minutter på begge sider.
                    9. Tilsæt gulerødder, jordskokker og karry. Svits i 1 minut.
                    10. Skru ned for varmen. Tilsæt kokosmælk, sød chilisauce, limesaft og gurkemeje. Lad det simre i 3 minutter.
                    11. Tilsæt asparges. Lad det simre i 3 minutter mere. Smag til med salt, lime og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                    12. Nudler: Kog nudlerne. Læs på pakken, hvordan du koger nudlerne.
                    13. Kom vand i en lille skål. Skyl koriander eller persille i vandet. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                    14. Pluk bladene af i store stykker. Drys retten med friske krydderurter og peanuts.