Folkemødet

Folkemødet

GoCook på Folkemødet

GoCook deltager naturligvis også på Folkemødet på Bornholm. Vi tager GoCook-mobilen med, og står under nogle pavilloner nær SuperBrugsen i Allinge fra fredag d. 15. juni til og med lørdag den 16. juni 2018.
 
Har du børn eller børnebørn i alderen 4-14 år, så er der forskellige, GRATIS aktiviteter, som I kan deltage i. 

 

Fredag d. 15. juni, kl. 13.30 – 17.30: Skrotrobotværksted for de små børn (4 år til 9-10 år)

Lad børnene være kreative med skrald og emballage. Vi bygger skrotrobotter af emballage eller folder snack-kasser af mælkekartoner.  Medbring gerne jeres eget, rengjorte skrald til workshoppen og få til gengæld bogen: ”Professor skrald og skrotrobotterne” med hjem. Vi har i Coop Skolekontakten også en bunke emballage, som børnene kan bygge af. Der vil også være lidt små smagsprøver på hjemmelavetpizza undervejs. 
NB: De yngste børn skal have en voksen med.
 

Lørdag d. 16. juni, kl. 10.30-17.30: Pizzaværksted for børn i alderen 8-14 år

Fra kl. 10.00 til kl. 17.30
Kok og GoCook ambassadør Gorm Wisweh kommer på besøg og udfordrer børnene i GoCooks rullende køkken. Vi bager grønne pizzaer uden pølser og pepperoni, men med masser af lækre grøntsager. Kom forbi og få ny inspiration til sundere madlavning i hverdagen, hvor børn har kokkehuen på. Børnene får en gratis GoCook-kogebog med hjem.  
 

Hvorfor gør vi det? 

Børnefamilierne spiser ikke så mange grøntsager som andre, og kun 7 % af de danske børn er med i køkkenet. Derfor ruller GoCook rundt i hele landet med madglæde og madmod på menuen. 
GoCook er Coops madprogram for børn, som 155.000 børn deltager i årligt på skolerne og derhjemme. Formålet med GoCook er at skabe den første generation, der er bedre til at lave mad end deres forældre.
 

Andre nyheder