Folkemødet

Folkemødet

BYG OG BAG

 
GoCook deltager naturligvis også på Folkemødet på Bornholm. Vi tager GoCook-mobilen med, og står under nogle pavilloner nær SuperBrugsen i Allinge fra torsdag d. 13. juni til og med lørdag den 15. juni 2019.
 
Har du børn eller børnebørn i alderen 4-14 år, så er der forskellige, GRATIS aktiviteter, som I kan deltage i. 

 

Fredag d. 14. juni, kl. 13.30 – 17.30: Skrotrobotværksted

Lad børnene være kreative med skrald og emballage. Vi bygger smækre skrotrobotter af emballage.  Medbring gerne jeres eget, rengjorte skrald og emballage til workshoppen og få til gengæld bogen: ”Professor skrald og skrotrobotterne” med hjem. Vi har i Coop Skolekontakten også en bunke emballage, som børnene kan bygge af. Der vil også være lidt små smagsprøver på grøn pizza undervejs.
NB: De yngste børn skal have en voksen med.
 
 

Lørdag d. 15. juni, kl. 10.30-17.30: Børn bager grønne pizzaer

Fra kl. 10.00 til kl. 17.30
Lad børnene bage grønne pizzaer med masser af lækre grøntsager. Kom forbi og få ny inspiration til sundere madlavning i hverdagen, hvor børn har kokkehuen på. Børnene får en gratis GoCook-kogebog med hjem.   
 

Hvorfor gør vi det? 

Børnefamilierne spiser ikke så mange grøntsager som andre, og kun 7 % af de danske børn er med i køkkenet. Derfor ruller GoCook rundt i hele landet med madglæde og madmod på menuen. 
GoCook er Coops madprogram for børn, som 150.000 børn deltager i årligt på skolerne og derhjemme. Formålet med GoCook er at skabe den første generation, der er bedre til at lave mad end deres forældre.
 

Andre nyheder