DBU fodboldskoler

DBU fodboldskoler

 

FYLD ENERGI PÅ DIN FODBOLDSTJERNE

Her på gocook.dk får du gode råd og inspiration til, hvordan du fylder godt brændstof på dit barn. Så er der overskud og kræfter til at spille og lege Ronaldo – hele ugen.
 

 

SPARK FODBOLD-UGEN I GANG

Uden morgenmad og drikke duer fodboldhelten ikke. Husk koldt vand i drikkedunken – gerne med et par isterninger. Det slukker tørsten på den lange bane.
 
Frisk udskåret frugt og gnavegrønt 
Guerodsstænger med dip er den bedste medspiller. Giv det med i madpakken eller læg de skårne grøntsager i et vandbad i køleskabet. Så er de lige til at hapse.
 
Giv groft brød med i madpakken. 
Så får dit barn langvarig energi at løbe på. Find en ny favorit til madpakken her.
 

 

AFTENSMAD GIVER KRÆFTER

Server kartofler, pasta og ris til aftensmaden. Se efter nøglehulsmærket. Mon ikke oksekødsfodbolde er sagen for et par trætte fodboldben?
 
Kom grøntsager i aftensmaden. Så får den trætte fodboldkrop de vitaminer og mineraler, den har brug for. Måske spiser dit barn også kylling og pasta før en kamp ligesom Christian Eriksen? Find opskriften på pastasalat med kylling her.
 

 

GIV DIT BARN KOKKEHUEN PÅ

Nyd ferien og giv dit barn kokkehuen på. Prøv de mange børnevenlige retter med trin-for-trin vejledninger. 
Hvert år deltager mere end 160.000 børn i GoCook på skolen og derhjemme. GoCook har en mission om at skabe den første generation, der er bedre til at lave mad end deres forældre.
Det er Coop med butikkerne Kvickly, SuperBrugsen og DagliBrugsen, som står bag.
 
 
 

 

Andre nyheder