Fladbrød med søde løg
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Er du fan af pizza, så er fladbrødene her måske noget for dig. Der er en del løg på toppen, men dem skal du ikke frygte. De er søde og smager super godt. Tag fladbrødet med i madpakken, og spis det som tilbehør til fx en salat.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1674 kJ / 399 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 62 %
- Fedt: 27 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ dåse hakkede tomater
- ½ løg
- 1 tsk. olie
- ½ dl vand
- ½ spsk. honning
Dej
- 12 g. gær
- 1 ¼ dl vand
- 1 tsk. salt
- 1 dl grahamsmel
- Ca. 1 ¾ dl hvedemel
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 2 målebæger
- 1 spiseske
- 2 teskeer
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 dørslag
- 2 mellem skåle
- 1 dåseåbner
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 mellem gryde
- 2 grydeskeer
- 1 stor skål
- Husholdningsfilm
- 1 bagerist
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 28
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 28
Find alle ingredienserne frem.
Topping:
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 stort løg
- 2 tsk. olie
- ½ dl vand
- 1 spsk. honning
Dej:
- 25 g. gær
- 2 ½ dl vand
- 1 tsk. salt
- 2 dl grahamsmel
- Ca. 3 ½ dl hvedemel
- Trin 3 af 28
Læg bagepapir på en bageplade.
- Trin 4 af 28
Tænd ovnen på 225 grader.
- Trin 5 af 28
Topping: Sæt et dørslag i en skål. Åbn dåsen med tomater, og hæld dem i dørslaget.
- ½ dåse hakkede tomater
- Trin 6 af 28
Pil løget, og skær det i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ løg
- Trin 7 af 28
Kom olien i en gryde, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
- 1 tsk. olie
- Trin 8 af 28
Kom løget i gryden, og skru ned på middel varme.
- Trin 9 af 28
Svits løgringene i cirke 5 minutter ved middel varme, indtil de er blanke og klare. Rør imens. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Trin 10 af 28
Kom vand og honning i gryden.
- ½ dl vand
- ½ spsk. honning
- Trin 11 af 28
Rør, til vandet er fordampet.
- Trin 12 af 28
Hæld løgene i en skål.
- Trin 13 af 28
Dej: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.
- 12 g. gær
- Trin 14 af 28
Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er lillefinger-varmt.
- 1 ¼ dl lunkent vand
- Trin 15 af 28
Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.
- Trin 16 af 28
Kom salt og grahamsmel i skålen, og rør rundt.
- ½ tsk. salt
- 1 dl grahamsmel
- Trin 17 af 28
Kom hvedemelet i skålen lidt efter lidt. Brug en grydeske til at røre rundt med.
- 1 ¾ dl hvedemel
- Trin 18 af 28
Ælt dejen yderligere 5 minutter på bordet. Brug hænderne.
- Trin 19 af 28
Læg dejen tilbage i skålen.
- Trin 20 af 28
Læg husholdningsfilm over dejen, og lad den hæve i 30 minutter.
- Trin 21 af 28
Del dejen i 2 stykker, og form hvert stykke til en stor bolle.
- Trin 22 af 28
Tryk hver bolle ud til en cirkel på cirka 20 centimeter, og læg dem på bagepladen.
- Trin 23 af 28
Læg de hakkede tomater på hvert brød.
- Trin 24 af 28
Læg de søde løg på tomaterne.
- Trin 25 af 28
Sæt brødene øverst i ovnen, og bag dem i 12-15 minutter.
- Trin 26 af 28
Tag brødene ud, og lad dem køle af på en bagerist.
- Trin 27 af 28
Skær hvert brød ud i 8 trekanter, ligesom en pizza.
- Trin 28 af 28
Fladbrødene er nu klar til servering. De kan eventuelt spises sammen med krydret grøntsags- og kartoffelgryde.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Er du fan af pizza, så er fladbrødene her måske noget for dig. Der er en del løg på toppen, men dem skal du ikke frygte. De er søde og smager super godt. Tag fladbrødet med i madpakken, og spis det som tilbehør til fx en salat.
Du skal bruge
Ingredienser
Topping:
- ½ dåse hakkede tomater
- ½ løg
- 2 tsk. olie
- ½ dl vand
- ½ spsk. honning
Dej:
- 12 g. gær
- 1 ¼ dl vand
- ½ tsk. salt
- 1 dl grahamsmel
- Ca. 1 ¾ dl hvedemel
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 2 målebæger
- 1 spiseske
- 2 teskeer
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 dørslag
- 2 mellem skåle
- 1 dåseåbner
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 mellem gryde
- 2 grydeskeer
- 1 stor skål
- Husholdningsfilm
- 1 bagerist
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Læg bagepapir på en bageplade.
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Topping: Sæt et dørslag i en skål. Åbn dåsen med tomater, og hæld dem i dørslaget.
- Pil løget, og skær det i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Kom olien i en gryde, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
- Kom løget i gryden, og skru ned på middel varme.
- Svits løgringene i cirke 5 minutter ved middel varme, indtil de er blanke og klare. Rør imens. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Kom vand og honning i gryden.
- Rør, til vandet er fordampet.
- Hæld løgene i en skål.
- Dej: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.
- Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er lillefinger-varmt.
- Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.
- Kom salt og grahamsmel i skålen, og rør rundt.
- Kom hvedemelet i skålen lidt efter lidt. Brug en grydeske til at røre rundt med.
- Ælt dejen yderligere 5 minutter på bordet. Brug hænderne.
- Læg dejen tilbage i skålen.
- Læg husholdningsfilm over dejen, og lad den hæve i 30 minutter.
- Del dejen i 2 stykker, og form hvert stykke til en stor bolle.
- Tryk hver bolle ud til en cirkel på cirka 20 centimeter, og læg dem på bagepladen.
- Læg de hakkede tomater på hvert brød.
- Læg de søde løg på tomaterne.
- Sæt brødene øverst i ovnen, og bag dem i 12-15 minutter.
- Tag brødene ud, og lad dem køle af på en bagerist.
- Skær hvert brød ud i 8 trekanter, ligesom en pizza.
- Fladbrødene er nu klar til servering. De kan eventuelt spises sammen med krydret grøntsags- og kartoffelgryde.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Er du fan af pizza, så er fladbrødene her måske noget for dig. Der er en del løg på toppen, men dem skal du ikke frygte. De er søde og smager super godt. Tag fladbrødet med i madpakken, og spis det som tilbehør til fx en salat.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1674 kJ / 399 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 62 %
- Fedt: 27 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 stort løg
- 2 tsk. olie
- ½ dl vand
- 1 spsk. honning
Dej
- 25 g. gær
- 2 ½ dl vand
- 1 tsk. salt
- 2 dl grahamsmel
- Ca. 3 ½ dl hvedemel
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 dåseåbner
- Husholdningsfilm
- 1 dørslag
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 køkkenvægt
- 2 målebæger
- 1 mellem gryde
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 grydeskeer
- 1 spiseske
- 2 teskeer
- 2 mellem skål
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 28
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 28
Find alle ingredienserne frem.
Topping:
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 stort løg
- 2 tsk. olie
- ½ dl vand
- 1 spsk. honning
Dej:
- 25 g. gær
- 2 ½ dl vand
- 1 tsk. salt
- 2 dl grahamsmel
- Ca. 3 ½ dl hvedemel
- Trin 3 af 28
Læg bagepapir på en bageplade.
- Trin 4 af 28
Tænd ovnen på 225 grader.
- Trin 5 af 28
Topping: Sæt et dørslag i en skål. Åbn dåsen med tomater, og hæld dem i dørslaget.
- 1 dåse hakkede tomater
- Trin 6 af 28
Pil løget, og skær det i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 stort løg
- Trin 7 af 28
Kom olien i en gryde, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
- 2 tsk. olie
- Trin 8 af 28
Kom løget i gryden, og skru ned på middel varme.
- Trin 9 af 28
Svits løgringene i cirke 5 minutter ved middel varme, indtil de er blanke og klare. Rør imens. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Trin 10 af 28
Kom vand og honning i gryden.
- ½ dl vand
- 1 spsk. honning
- Trin 11 af 28
Rør, til vandet er fordampet.
- Trin 12 af 28
Hæld løgene i en skål.
- Trin 13 af 28
Dej: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.
- 25 g. gær
- Trin 14 af 28
Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er lillefinger-varmt.
- 2 ½ dl vand
- Trin 15 af 28
Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.
- Trin 16 af 28
Kom salt og grahamsmel i skålen, og rør rundt.
- 1 tsk. salt
- 2 dl grahamsmel
- Trin 17 af 28
Kom hvedemelet i skålen lidt efter lidt. Brug en gryde ske til at røre rundt med.
- 3 ½ dl hvedemel
- Trin 18 af 28
Ælt dejen færdig på bordet.
- Trin 19 af 28
Læg dejen tilbage i skålen.
- Trin 20 af 28
Læg film over dejen, og lad den hæve i 15-30 minutter.
- Trin 21 af 28
Del dejen i 2 stykker, og form hvert stykke til en stor bolle.
- Trin 22 af 28
Tryk hver bolle ud til en cirkel på cirka 20 centimeter, og læg dem på bagepladen.
- Trin 23 af 28
Læg de hakkede tomater på hvert brød.
- Trin 24 af 28
Læg de søde løg på tomaterne.
- Trin 25 af 28
Sæt brødene øverst i ovnen, og bag dem i 12-15 minutter.
- Trin 26 af 28
Tag brødene ud, og lad dem køle af på en bagerist.
- Trin 27 af 28
Skær hvert brød ud i 8 trekanter, lige som en pizza.
- Trin 28 af 28
Fladbrødene med søde løg og tomat er nu klar til servering. De kan eventuelt spises sammen med krydret grøntsags- og kartoffelgryde.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Er du fan af pizza, så er fladbrødene her måske noget for dig. Der er en del løg på toppen, men dem skal du ikke frygte. De er søde og smager super godt. Tag fladbrødet med i madpakken, og spis det som tilbehør til fx en salat.
Du skal bruge
Ingredienser
Topping:
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 stort løg
- 2 tsk. olie
- ½ dl vand
- 1 spsk. honning
Dej:
- 25 g. gær
- 2 ½ dl vand
- 1 tsk. salt
- 2 dl grahamsmel
- Ca. 3 ½ dl hvedemel
Køkkenredskaber
- 1 dåseåbner
- Husholdningsfilm
- 1 dørslag
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 køkkenvægt
- 2 målebæger
- 1 mellem gryde
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 grydeskeer
- 1 spiseske
- 2 teskeer
- 2 mellem skål
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Læg bagepapir på en bageplade.
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Topping: Sæt et dørslag i en skål. Åbn dåsen med tomater, og hæld dem i dørslaget.
- Pil løget, og skær det i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Kom olien i en gryde, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
- Kom løget i gryden, og skru ned på middel varme.
- Svits løgringene i cirke 5 minutter ved middel varme, indtil de er blanke og klare. Rør imens. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Kom vand og honning i gryden.
- Rør, til vandet er fordampet.
- Hæld løgene i en skål.
- Dej: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.
- Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er lillefinger-varmt.
- Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.
- Kom salt og grahamsmel i skålen, og rør rundt.
- Kom hvedemelet i skålen lidt efter lidt. Brug en gryde ske til at røre rundt med.
- Ælt dejen færdig på bordet.
- Læg dejen tilbage i skålen.
- Læg film over dejen, og lad den hæve i 15-30 minutter.
- Del dejen i 2 stykker, og form hvert stykke til en stor bolle.
- Tryk hver bolle ud til en cirkel på cirka 20 centimeter, og læg dem på bagepladen.
- Læg de hakkede tomater på hvert brød.
- Læg de søde løg på tomaterne.
- Sæt brødene øverst i ovnen, og bag dem i 12-15 minutter.
- Tag brødene ud, og lad dem køle af på en bagerist.
- Skær hvert brød ud i 8 trekanter, lige som en pizza.
- Fladbrødene med søde løg og tomat er nu klar til servering. De kan eventuelt spises sammen med krydret grøntsags- og kartoffelgryde.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Er du fan af pizza, så er fladbrødene her måske noget for dig. Der er en del løg på toppen, men dem skal du ikke frygte. De er søde og smager super godt. Tag fladbrødet med i madpakken, og spis det som tilbehør til fx en salat.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1674 kJ / 399 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 62 %
- Fedt: 27 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ½ dåse hakkede tomater
- 1 ½ store løg
- 3 tsk. olie
- 1 ½ dl vand
- 1 ½ spsk. honning
Dej
- 40 g. gær
- 3 ¾ dl vand
- 1 ½ tsk. salt
- 3 dl grahamsmel
- Ca. 5 dl hvedemel
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 dåseåbner
- Husholdningsfilm
- 1 dørslag
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 køkkenvægt
- 2 målebæger
- 1 mellem gryde
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 grydeskeer
- 1 spiseske
- 2 teskeer
- 2 mellem skål
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 28
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 28
Find alle ingredienserne frem.
Topping:
- 1 ½ dåse hakkede tomater
- 1 ½ store løg
- 3 tsk. olie
- 1 dl vand
- 1 ½ spsk. honning
Dej:
- 40 g. gær
- 3 ¾ dl vand
- 1 ½ tsk. salt
- 3 dl grahamsmel
- Ca. 5 dl hvedemel
- Trin 3 af 28
Læg bagepapir på en bageplade.
- Trin 4 af 28
Tænd ovnen på 225 grader.
- Trin 5 af 28
Topping: Sæt et dørslag i en skål. Åbn dåsen med tomater, og hæld dem i dørslaget.
- 1 ½ dåse hakkede tomater
- Trin 6 af 28
Pil løget, og skær det i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 ½ stort løg
- Trin 7 af 28
Kom olien i en gryde, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
- 3 tsk. olie
- Trin 8 af 28
Kom løget i gryden, og skru ned på middel varme.
- Trin 9 af 28
Svits løgringene i cirke 5 minutter ved middel varme, indtil de er blanke og klare. Rør imens. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Trin 10 af 28
Kom vand og honning i gryden.
- 1 dl vand
- 1 ½ spsk. honning
- Trin 11 af 28
Rør, til vandet er fordampet.
- Trin 12 af 28
Hæld løgene i en skål.
- Trin 13 af 28
Dej: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.
- 37 g. gær
- Trin 14 af 28
Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er lillefinger-varmt.
- 3 ¾ dl vand
- Trin 15 af 28
Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.
- Trin 16 af 28
Kom salt og grahamsmel i skålen, og rør rundt.
- 1 ½ tsk. salt
- 3 dl grahamsmel
- Trin 17 af 28
Kom hvedemelet i skålen lidt efter lidt. Brug en gryde ske til at røre rundt med.
- 5 dl hvedemel
- Trin 18 af 28
Ælt dejen færdig på bordet.
- Trin 19 af 28
Læg dejen tilbage i skålen.
- Trin 20 af 28
Læg film over dejen, og lad den hæve i 15-30 minutter.
- Trin 21 af 28
Del dejen i 2 stykker, og form hvert stykke til en stor bolle.
- Trin 22 af 28
Tryk hver bolle ud til en cirkel på cirka 20 centimeter, og læg dem på bagepladen.
- Trin 23 af 28
Læg de hakkede tomater på hvert brød.
- Trin 24 af 28
Læg de søde løg på tomaterne.
- Trin 25 af 28
Sæt brødene øverst i ovnen, og bag dem i 12-15 minutter.
- Trin 26 af 28
Tag brødene ud, og lad dem køle af på en bagerist.
- Trin 27 af 28
Skær hvert brød ud i 8 trekanter, lige som en pizza.
- Trin 28 af 28
Fladbrødene med søde løg og tomat er nu klar til servering. De kan eventuelt spis sammen med krydret grøntsags- og kartoffelgryde.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Er du fan af pizza, så er fladbrødene her måske noget for dig. Der er en del løg på toppen, men dem skal du ikke frygte. De er søde og smager super godt. Tag fladbrødet med i madpakken, og spis det som tilbehør til fx en salat.
Du skal bruge
Ingredienser
Topping:
- 1 ½ dåse hakkede tomater
- 1 ½ store løg
- 3 tsk. olie
- 1 dl vand
- 1 ½ spsk. honning
Dej:
- 40 g. gær
- 3 ¾ dl vand
- 1 ½ tsk. salt
- 3 dl grahamsmel
- Ca. 5 dl hvedemel
Køkkenredskaber
- 1 dåseåbner
- Husholdningsfilm
- 1 dørslag
- 1 bagepladeagepapir
- Bagepapir
- 1 køkkenvægt
- 2 målebæger
- 1 mellem gryde
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 grydeskeer
- 1 spiseske
- 2 teskeer
- 2 mellem skål
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Læg bagepapir på en bageplade.
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Topping: Sæt et dørslag i en skål. Åbn dåsen med tomater, og hæld dem i dørslaget.
- Pil løget, og skær det i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Kom olien i en gryde, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du pandesteger.
- Kom løget i gryden, og skru ned på middel varme.
- Svits løgringene i cirke 5 minutter ved middel varme, indtil de er blanke og klare. Rør imens. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser.
- Kom vand og honning i gryden.
- Rør, til vandet er fordampet.
- Hæld løgene i en skål.
- Dej: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.
- Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på metodevideoen og se, hvordan du mærker, om vandet er lillefinger-varmt.
- Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.
- Kom salt og grahamsmel i skålen, og rør rundt.
- Kom hvedemelet i skålen lidt efter lidt. Brug en gryde ske til at røre rundt med.
- Ælt dejen færdig på bordet.
- Læg dejen tilbage i skålen.
- Læg film over dejen, og lad den hæve i 15-30 minutter.
- Del dejen i 2 stykker, og form hvert stykke til en stor bolle.
- Tryk hver bolle ud til en cirkel på cirka 20 centimeter, og læg dem på bagepladen.
- Læg de hakkede tomater på hvert brød.
- Læg de søde løg på tomaterne.
- Sæt brødene øverst i ovnen, og bag dem i 12-15 minutter.
- Tag brødene ud, og lad dem køle af på en bagerist.
- Skær hvert brød ud i 8 trekanter, lige som en pizza.
- Fladbrødene med søde løg og tomat er nu klar til servering. De kan eventuelt spis sammen med krydret grøntsags- og kartoffelgryde.
-