- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Fiskepakker med persillecreme
Fiskepakker med persillecreme
Samlet tid: 120 min.
Arbejdstid: 93 min.
Sværhedsgrad: Medium
Her må du gerne lege med maden. Servér rødspætter i små, farverige pakker - én til hver. Kom dine favoritter i pakkerne, og gør dem til dine helt egne med en tegning udenpå papiret.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til fiskepakker med persillecreme
Persillecreme:
1 håndfuld persille
2 dl. cremefraiche
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. salt
½ citron (kun saften)
1 knivspids peber
Kogte kartofler:
1 kg. små kartofler
2 l. vand til kogning
1 tsk. groft salt
Fiskepakker i papir:
3 gulerødder
1 lille porre
1 bundt persille
6 rødspætte-fileter
1 tsk. salt
1 knivspids stødt sort peber
25 g. smør
½ citron
Persille
Creme fraiche
Dijonsennep
Salt
Citron
Peber
Kartoffel
Vand
Gulerod
Porre
Rødspætte (filet)
Smør
Køkkenredskaber til fiskepakker med persillecreme
1 decilitermål
1 teske
1 lille skål
1 rent viskestykke
1 stor skarp kniv
1 skærebræt
1 mellemstor skål
1 citruspresser
1 spiseske
1 stor gryde
1 grydelåg
1 lille skarp kniv
1 tyndskræller
Bagepapir
Decilitermål
Teske
Lille røreskål
Viskestykke
Stor skarp kniv - kokkekniv
Skærebræt
Mellem røreskål
Citruspresser
Spiseske
Stor gryde
Grydelåg
Urtekniv
Tyndskræller
Bagepapir
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Persillecreme:
3.
Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Se videoen.
4.
5.
6.
7.
Koge kartofler:
8.
Skyl, eller skrub kartofler. Se videoen.
9.
10.
11.
12.
Fiskepakker:
13.
Tag en tyndskræller, et skærebræt og en skarp kniv. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Se videoen.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1912 kJ / 457 kcal
Protein: 23 %
Kulhydrat: 44 %
Fedt: 33 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer