Fiskefrikadeller på spyd

Fiskefrikadeller på spyd

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Mini-fiskedeller stoppet på et spyd. Det er da cute. Og så slipper man for fedtede fingre, hvis de kommer med i madpakken. Tip: du kan også lave din egen fiskefars.

         

        Energi-indhold pr. portion
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 7

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ pk. fiskefars
        • ½ spsk. olie
        • 6 cherrytomater
        • 1 grøn peberfrugt
      • Trin 3 af 7

        Form små runde fiskefrikadeller af fiskefarsen med to skeer. Læg dem på en tallerken.

        • ½ pk. fiskefars
      • Trin 4 af 7

        Kom olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme. Steg fiskefrikadellerne 3-4 minutter på den ene side. Vend dem og steg dem 3-4 minutter på den anden side, eller til de er lysebrune og gennemstegte. Læg de færdige frikadeller på en tallerken.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 5 af 7

        Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær peberfrugterne i firkanter på cirka 2 x 2 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugten i tern.

        • 6 cherrytomater
        • 1 grøn peberfrugt
      • Trin 6 af 7

        Klip eventuelt træspyddene i en længde, så de passer til madkassen.

      • Trin 7 af 7

        Fordel fiskefrikadeller, tomater og peberfrugttern på træspydene.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Mini-fiskedeller stoppet på et spyd. Det er da cute. Og så slipper man for fedtede fingre, hvis de kommer med i madpakken. Tip: du kan også lave din egen fiskefars.

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ pk. fiskefars
          • ½ spsk. olie
          • 6 cherrytomater
          • 1 grøn peberfrugt

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Form små runde fiskefrikadeller af fiskefarsen med to skeer. Læg dem på en tallerken.
          4. Kom olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme. Steg fiskefrikadellerne 3-4 minutter på den ene side. Vend dem og steg dem 3-4 minutter på den anden side, eller til de er lysebrune og gennemstegte. Læg de færdige frikadeller på en tallerken.
          5. Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær peberfrugterne i firkanter på cirka 2 x 2 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugten i tern.
          6. Klip eventuelt træspyddene i en længde, så de passer til madkassen.
          7. Fordel fiskefrikadeller, tomater og peberfrugttern på træspydene.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Mini-fiskedeller stoppet på et spyd. Det er da cute. Og så slipper man for fedtede fingre, hvis de kommer med i madpakken. Tip: du kan også lave din egen fiskefars.

             

            Energi-indhold pr. portion
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 7

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 7

            Find alle ingredienserne frem.

            • 1 pk. fiskefars
            • ½ spsk. olie
            • 12 cherrytomater
            • 2 grønne peberfrugter

             

          • Trin 3 af 7

            Form små runde fiskefrikadeller af fiskefarsen med to skeer. Læg dem på en tallerken.

            • 1 pk. fiskefars
          • Trin 4 af 7

            Kom olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme. Steg fiskefrikadellerne 3-4 minutter på den ene side. Vend dem og steg dem 3-4 minutter på den anden side, eller til de er lysebrune og gennemstegte. Læg de færdige frikadeller på en tallerken.

            • ½ spsk. olie
          • Trin 5 af 7

            Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær peberfrugterne i firkanter på cirka 2 x 2 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugten i tern.

            • 12 cherrytomater
            • 2 grønne peberfrugter
          • Trin 6 af 7

            Klip eventuelt træspyddene i en længde, så de passer til madkassen.

          • Trin 7 af 7

            Fordel fiskefrikadeller, tomater og peberfrugttern på træspydene.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Mini-fiskedeller stoppet på et spyd. Det er da cute. Og så slipper man for fedtede fingre, hvis de kommer med i madpakken. Tip: du kan også lave din egen fiskefars.

             

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 pk. fiskefars
              • ½ spsk. olie
              • 12 cherrytomater
              • 2 grønne peberfrugter

               

              Køkkenredskaber

              • 3 spiseskeer
              • 1 tallerken
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 paletkniv
              • 1 stegepande
              • 4-6 træspyd

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Form små runde fiskefrikadeller af fiskefarsen med to skeer. Læg dem på en tallerken.
              4. Kom olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme. Steg fiskefrikadellerne 3-4 minutter på den ene side. Vend dem og steg dem 3-4 minutter på den anden side, eller til de er lysebrune og gennemstegte. Læg de færdige frikadeller på en tallerken.
              5. Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær peberfrugterne i firkanter på cirka 2 x 2 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugten i tern.
              6. Klip eventuelt træspyddene i en længde, så de passer til madkassen.
              7. Fordel fiskefrikadeller, tomater og peberfrugttern på træspydene.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Mini-fiskedeller stoppet på et spyd. Det er da cute. Og så slipper man for fedtede fingre, hvis de kommer med i madpakken. Tip: du kan også lave din egen fiskefars.

                 

                Energi-indhold pr. portion
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 7

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 ½ pk. fiskefars
                • 1 spsk. olie
                • 18 cherrytomater
                • 3 grønne peberfrugter
              • Trin 3 af 7

                Form små runde fiskefrikadeller af fiskefarsen med to skeer. Læg dem på en tallerken.

                • 1 ½ pk. fiskefars
              • Trin 4 af 7

                Kom olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme. Steg fiskefrikadellerne 3-4 minutter på den ene side. Vend dem og steg dem 3-4 minutter på den anden side, eller til de er lysebrune og gennemstegte. Læg de færdige frikadeller på en tallerken.

                • 1 spsk. olie
              • Trin 5 af 7

                Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær peberfrugterne i firkanter på cirka 2 x 2 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugten i tern.

                • 18 cherrytomater
                • 3 grønne peberfrugter
              • Trin 6 af 7

                Klip eventuelt træspyddene i en længde, så de passer til madkassen.

              • Trin 7 af 7

                Fordel fiskefrikadeller, tomater og peberfrugttern på træspydene.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Mini-fiskedeller stoppet på et spyd. Det er da cute. Og så slipper man for fedtede fingre, hvis de kommer med i madpakken. Tip: du kan også lave din egen fiskefars.

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ pk. fiskefars
                  • 1 spsk. olie
                  • 18 cherrytomater
                  • 3 grønne peberfrugter

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 3 spiseskeer
                  • 1 tallerken
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 paletkniv
                  • 1 stegepande
                  • 6-8 træspyd

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Form små runde fiskefrikadeller af fiskefarsen med to skeer. Læg dem på en tallerken.
                  4. Kom olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme. Steg fiskefrikadellerne 3-4 minutter på den ene side. Vend dem og steg dem 3-4 minutter på den anden side, eller til de er lysebrune og gennemstegte. Læg de færdige frikadeller på en tallerken.
                  5. Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær peberfrugterne i firkanter på cirka 2 x 2 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugten i tern.
                  6. Klip eventuelt træspyddene i en længde, så de passer til madkassen.
                  7. Fordel fiskefrikadeller, tomater og peberfrugttern på træspydene.