Fiskefrikadeller med ovnbagte grøntsager
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Siger dine forældre også altid, at fisk er SÅÅÅ sundt? Så er det heldigt, at fiskefrikadeller bare smager så mega lækkert ;-)
Tip: Server fiskedellerne med en lææækker hjemmelavet remoulade. Find opskriften her på gocook.dk.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3046 kJ / 728 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 36 %
- Heraf mættet fedt: 1,7 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Ovnbagte grøntsager:
- ½ kg. kartofler
- 3 gulerødder
- 2 pastinakker
- 3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
Fiskefrikadeller:
- ½ spsk. olie
- 5 g. smør
- 400 g. fiskefars
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- Bagepapir
- 1 bradepande
- 1 gulerodsskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
Ovnbagte grøntsager:
- ½ kg. kartofler
- 3 gulerødder
- 2 pastinakker
- 3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
Fiskefrikadeller:
- ½ spsk. olie
- 5 g. smør
- 400 g. fiskefars
- Trin 3 af 12
Ovnbagte grøntsager: Kom bagepapir i en bradepande.
- Trin 4 af 12
Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
- ½ kg. kartofler
- Trin 5 af 12
Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
- 3 gulerødder
- 2 pastinakker
- Trin 6 af 12
Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- 3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 7 af 12
Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
- Trin 8 af 12
Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
- Trin 9 af 12
Fiskefrikadeller: Kom olie og smør på en stegepande, og varm den op. Lad smørret bruse af.
- ½ spsk. olie
- 5 g. smør
- Trin 10 af 12
Kom lunkent vand i en lille skål. Form en fiskefrikadelle i den ene hånd med en ske. Læg forsigtigt fiskefrikadellen på stegepanden. Gentag, til du har brugt al farsen. Dyp skeen i vandet mellem hver frikadelle, så er det nemmere at forme farsen.
- 400 g. fiskefars
- Trin 11 af 12
Lad fiskefrikadellerne stege cirka 3 minutter, til de har fået stegeskorpe. Skru ned, og steg dem færdige i endnu cirka 7 minutter. Hold øje med dem, og vend dem, hvis de bliver mørke.
- Trin 12 af 12
Server fiskefrikadellerne med ovnbagte grøntsager og remoulade til.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Siger dine forældre også altid, at fisk er SÅÅÅ sundt? Så er det heldigt, at fiskefrikadeller bare smager så mega lækkert ;-)
Tip: Server fiskedellerne med en lææækker hjemmelavet remoulade. Find opskriften her på gocook.dk.
Du skal bruge
Ingredienser
Ovnbagte grøntsager:
- ½ kg. kartofler
- 3 gulerødder
- 2 pastinakker
- 3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
Fiskefrikadeller:
- ½ spsk. olie
- 5 g. smør
- 400 g. fiskefars
Køkkenredskaber
- Bagepapir
- 1 bradepande
- 1 gulerodsskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Ovnbagte grøntsager: Kom bagepapir i en bradepande.
- Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
- Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
- Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
- Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
- Fiskefrikadeller: Kom olie og smør på en stegepande, og varm den op. Lad smørret bruse af.
- Kom lunkent vand i en lille skål. Form en fiskefrikadelle i den ene hånd med en ske. Læg forsigtigt fiskefrikadellen på stegepanden. Gentag, til du har brugt al farsen. Dyp skeen i vandet mellem hver frikadelle, så er det nemmere at forme farsen.
- Lad fiskefrikadellerne stege cirka 3 minutter, til de har fået stegeskorpe. Skru ned, og steg dem færdige i endnu cirka 7 minutter. Hold øje med dem, og vend dem, hvis de bliver mørke.
- Server fiskefrikadellerne med ovnbagte grøntsager og remoulade til.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Siger dine forældre også altid, at fisk er SÅÅÅ sundt? Så er det heldigt, at fiskefrikadeller bare smager så mega lækkert ;-)
Tip: Server fiskedellerne med en lææækker hjemmelavet remoulade. Find opskriften her på gocook.dk.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3046 kJ / 728 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 36 %
- Heraf mættet fedt: 1,7 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Ovnbagte grøntsager:
- 1 kg. kartofler
- 6 gulerødder
- 4 pastinakker
- 6 spsk. olie
- 2 tsk. salt
- 2 knivspids peber
Fiskefrikadeller:
- 1 spsk. olie
- 10 g. smør
- 800g. fiskefars
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- Bagepapir
- 1 bradepande
- 1 gulerodsskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
Ovnbagte grøntsager:
- 1 kg. kartofler
- 6 gulerødder
- 4 pastinakker
- 6 spsk. olie
- 2 tsk. salt
- 2 knivspids peber
Fiskefrikadeller:
- 1 spsk. olie
- 10 g. smør
- 800 g. fiskefars
- Trin 3 af 12
Ovnbagte grøntsager: Kom bagepapir i en bradepande.
- Trin 4 af 12
Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
- 1 kg. kartofler
- Trin 5 af 12
Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
- 6 gulerødder
- 4 pastinakker
- Trin 6 af 12
Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- 6 spsk. olie
- 2 tsk. salt
- 2 knivspids peber
- Trin 7 af 12
Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
- Trin 8 af 12
Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
- Trin 9 af 12
Fiskefrikadeller: Kom olie og smør på en stegepande, og varm den op. Lad smørret bruse af.
- 1 spsk. olie
- 10 g. smør
- Trin 10 af 12
Kom lunkent vand i en lille skål. Form en fiskefrikadelle i den ene hånd med en ske. Læg forsigtigt fiskefrikadellen på stegepanden. Gentag, til du har brugt al farsen. Dyp skeen i vandet mellem hver frikadelle, så er det nemmere at forme farsen.
- 800 g. fiskefars
- Trin 11 af 12
Lad fiskefrikadellerne stege cirka 3 minutter, til de har fået stegeskorpe. Skru ned, og steg dem færdige i endnu cirka 7 minutter. Hold øje med dem, og vend dem, hvis de bliver mørke.
- Trin 12 af 12
Server fiskefrikadellerne med ovnbagte grøntsager og remoulade til.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Siger dine forældre også altid, at fisk er SÅÅÅ sundt? Så er det heldigt, at fiskefrikadeller bare smager så mega lækkert ;-)
Tip: Server fiskedellerne med en lææækker hjemmelavet remoulade. Find opskriften her på gocook.dk.
Du skal bruge
Ingredienser
Ovnbagte grøntsager:
- 1 kg. kartofler
- 6 gulerødder
- 4 pastinakker
- 6 spsk. olie
- 2 tsk. salt
- 2 knivspids peber
Fiskefrikadeller:
- 1 spsk. olie
- 10 g. smør
- 800 g. fiskefars
Køkkenredskaber
- Bagepapir
- 1 bradepande
- 1 gulerodsskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Ovnbagte grøntsager: Kom bagepapir i en bradepande.
- Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
- Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
- Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
- Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
- Fiskefrikadeller: Kom olie og smør på en stegepande, og varm den op. Lad smørret bruse af.
- Kom lunkent vand i en lille skål. Form en fiskefrikadelle i den ene hånd med en ske. Læg forsigtigt fiskefrikadellen på stegepanden. Gentag, til du har brugt al farsen. Dyp skeen i vandet mellem hver frikadelle, så er det nemmere at forme farsen.
- Lad fiskefrikadellerne stege cirka 3 minutter, til de har fået stegeskorpe. Skru ned, og steg dem færdige i endnu cirka 7 minutter. Hold øje med dem, og vend dem, hvis de bliver mørke.
- Server fiskefrikadellerne med ovnbagte grøntsager og remoulade til.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Siger dine forældre også altid, at fisk er SÅÅÅ sundt? Så er det heldigt, at fiskefrikadeller bare smager så mega lækkert ;-)
Tip: Server fiskedellerne med en lææækker hjemmelavet remoulade. Find opskriften her på gocook.dk.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3046 kJ / 728 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 36 %
- Heraf mættet fedt: 1,7 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Ovnbagte grøntsager:
- 1 ½ kg. kartofler
- 9 gulerødder
- 6 pastinakker
- 9 spsk. olie
- 3 tsk. salt
- 3 knivspidser peber
Fiskefrikadeller:
- 1 ½ spsk. olie
- 15 g. smør
- 1200 g. fiskefars
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- Bagepapir
- 1 bradepande
- 1 gulerodsskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
Ovnbagte grøntsager:
- 1 ½ kg. kartofler
- 9 gulerødder
- 6 pastinakker
- 9 spsk. olie
- 3 tsk. salt
- 3 knivspidser peber
Fiskefrikadeller:
- 1 ½ spsk. olie
- 15 g. smør
- 1200 g. fiskefars
- Trin 3 af 12
Ovnbagte grøntsager: Kom bagepapir i en bradepande.
- Trin 4 af 12
Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
- 1 ½ kg. kartofler
- Trin 5 af 12
Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
- 9 gulerødder
- 6 pastinakker
- Trin 6 af 12
Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- 9 spsk. olie
- 3 tsk. salt
- 3 knivspidser peber
- Trin 7 af 12
Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bradepanden i et jævnt lag.
- Trin 8 af 12
Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
- Trin 9 af 12
Fiskefrikadeller: Kom olie og smør på en stegepande, og varm den op. Lad smørret bruse af.
- 1 ½ spsk. olie
- 15 g. smør
- Trin 10 af 12
Kom lunkent vand i en lille skål. Form en fiskefrikadelle i den ene hånd med en ske. Læg forsigtigt fiskefrikadellen på stegepanden. Gentag, til du har brugt al farsen. Dyp skeen i vandet mellem hver frikadelle, så er det nemmere at forme farsen.
- 1200 g. fiskefars
- Trin 11 af 12
Lad fiskefrikadellerne stege cirka 3 minutter, til de har fået stegeskorpe. Skru ned, og steg dem færdige i endnu cirka 7 minutter. Hold øje med dem, og vend dem, hvis de bliver mørke.
- Trin 12 af 12
Server fiskefrikadellerne med ovnbagte grøntsager og remoulade til.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Siger dine forældre også altid, at fisk er SÅÅÅ sundt? Så er det heldigt, at fiskefrikadeller bare smager så mega lækkert ;-)
Tip: Server fiskedellerne med en lææækker hjemmelavet remoulade. Find opskriften her på gocook.dk.
Du skal bruge
Ingredienser
Ovnbagte grøntsager:
- 1 ½ kg. kartofler
- 9 gulerødder
- 6 pastinakker
- 9 spsk. olie
- 3 tsk. salt
- 3 knivspidser peber
Fiskefrikadeller:
- 1 ½ spsk. olie
- 15 g. smør
- 1200 g. fiskefars
Køkkenredskaber
- Bagepapir
- 1 bradepande
- 1 gulerodsskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Ovnbagte grøntsager: Kom bagepapir i en bradepande.
- Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
- Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
- Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bradepanden i et jævnt lag.
- Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
- Fiskefrikadeller: Kom olie og smør på en stegepande, og varm den op. Lad smørret bruse af.
- Kom lunkent vand i en lille skål. Form en fiskefrikadelle i den ene hånd med en ske. Læg forsigtigt fiskefrikadellen på stegepanden. Gentag, til du har brugt al farsen. Dyp skeen i vandet mellem hver frikadelle, så er det nemmere at forme farsen.
- Lad fiskefrikadellerne stege cirka 3 minutter, til de har fået stegeskorpe. Skru ned, og steg dem færdige i endnu cirka 7 minutter. Hold øje med dem, og vend dem, hvis de bliver mørke.
- Server fiskefrikadellerne med ovnbagte grøntsager og remoulade til.
-