Fiskefrikadeller med ovnbagte grøntsager

Fiskefrikadeller med ovnbagte grøntsager

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Siger dine forældre også altid, at fisk er SÅÅÅ sundt? Så er det heldigt, at fiskefrikadeller bare smager så mega lækkert ;-)

        Tip: Server fiskedellerne med en lææækker hjemmelavet remoulade. Find opskriften her på gocook.dk.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3046 kJ / 728 kcal
        • Protein: 14 %
        • Kulhydrat: 50 %
        • Fedt: 36 %
        • Heraf mættet fedt: 1,7 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 12

        Find alle ingredienserne frem.

        Ovnbagte grøntsager:

        • ½ kg. kartofler
        • 3 gulerødder
        • 2 pastinakker
        • 3 spsk. olie
        • 1 tsk. salt
        • 1 knivspids peber

        Fiskefrikadeller:

        • ½ spsk. olie
        • 5 g. smør
        • 400 g. fiskefars
      • Trin 3 af 12

        Ovnbagte grøntsager: Kom bagepapir i en bradepande.

      • Trin 4 af 12

        Skræl kartoflerne, og skær dem i både.

        • ½ kg. kartofler
      • Trin 5 af 12

        Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.

        • 3 gulerødder
        • 2 pastinakker
      • Trin 6 af 12

        Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.

        • 3 spsk. olie
        • 1 tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 7 af 12

        Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.

      • Trin 8 af 12

        Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.

      • Trin 9 af 12

        Fiskefrikadeller: Kom olie og smør på en stegepande, og varm den op. Lad smørret bruse af.

        • ½ spsk. olie
        • 5 g. smør
      • Trin 10 af 12

        Kom lunkent vand i en lille skål. Form en fiskefrikadelle i den ene hånd med en ske. Læg forsigtigt fiskefrikadellen på stegepanden. Gentag, til du har brugt al farsen. Dyp skeen i vandet mellem hver frikadelle, så er det nemmere at forme farsen.

        • 400 g. fiskefars
      • Trin 11 af 12

        Lad fiskefrikadellerne stege cirka 3 minutter, til de har fået stegeskorpe. Skru ned, og steg dem færdige i endnu cirka 7 minutter. Hold øje med dem, og vend dem, hvis de bliver mørke.

      • Trin 12 af 12

        Server fiskefrikadellerne med ovnbagte grøntsager og remoulade til.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Siger dine forældre også altid, at fisk er SÅÅÅ sundt? Så er det heldigt, at fiskefrikadeller bare smager så mega lækkert ;-)

        Tip: Server fiskedellerne med en lææækker hjemmelavet remoulade. Find opskriften her på gocook.dk.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Ovnbagte grøntsager:

          • ½ kg. kartofler
          • 3 gulerødder
          • 2 pastinakker
          • 3 spsk. olie
          • 1 tsk. salt
          • 1 knivspids peber

          Fiskefrikadeller:

          • ½ spsk. olie
          • 5 g. smør
          • 400 g. fiskefars

           

          Køkkenredskaber

          • Bagepapir
          • 1 bradepande
          • 1 gulerodsskræller
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stor skål
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Ovnbagte grøntsager: Kom bagepapir i en bradepande.
          4. Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
          5. Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
          6. Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
          7. Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
          8. Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
          9. Fiskefrikadeller: Kom olie og smør på en stegepande, og varm den op. Lad smørret bruse af.
          10. Kom lunkent vand i en lille skål. Form en fiskefrikadelle i den ene hånd med en ske. Læg forsigtigt fiskefrikadellen på stegepanden. Gentag, til du har brugt al farsen. Dyp skeen i vandet mellem hver frikadelle, så er det nemmere at forme farsen.
          11. Lad fiskefrikadellerne stege cirka 3 minutter, til de har fået stegeskorpe. Skru ned, og steg dem færdige i endnu cirka 7 minutter. Hold øje med dem, og vend dem, hvis de bliver mørke.
          12. Server fiskefrikadellerne med ovnbagte grøntsager og remoulade til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Siger dine forældre også altid, at fisk er SÅÅÅ sundt? Så er det heldigt, at fiskefrikadeller bare smager så mega lækkert ;-)

            Tip: Server fiskedellerne med en lææækker hjemmelavet remoulade. Find opskriften her på gocook.dk.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3046 kJ / 728 kcal
            • Protein: 14 %
            • Kulhydrat: 50 %
            • Fedt: 36 %
            • Heraf mættet fedt: 1,7 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 12

            Find alle ingredienserne frem.

            Ovnbagte grøntsager:

            • 1 kg. kartofler
            • 6 gulerødder
            • 4 pastinakker
            • 6 spsk. olie
            • 2 tsk. salt
            • 2 knivspids peber

            Fiskefrikadeller:

            • 1 spsk. olie
            • 10 g. smør
            • 800 g. fiskefars
          • Trin 3 af 12

            Ovnbagte grøntsager: Kom bagepapir i en bradepande.

          • Trin 4 af 12

            Skræl kartoflerne, og skær dem i både.

            • 1 kg. kartofler
          • Trin 5 af 12

            Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.

            • 6 gulerødder
            • 4 pastinakker
          • Trin 6 af 12

            Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.

            • 6 spsk. olie
            • 2 tsk. salt
            • 2 knivspids peber
          • Trin 7 af 12

            Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.

          • Trin 8 af 12

            Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.

          • Trin 9 af 12

            Fiskefrikadeller: Kom olie og smør på en stegepande, og varm den op. Lad smørret bruse af.

            • 1 spsk. olie
            • 10 g. smør
          • Trin 10 af 12

            Kom lunkent vand i en lille skål. Form en fiskefrikadelle i den ene hånd med en ske. Læg forsigtigt fiskefrikadellen på stegepanden. Gentag, til du har brugt al farsen. Dyp skeen i vandet mellem hver frikadelle, så er det nemmere at forme farsen.

            • 800 g. fiskefars
          • Trin 11 af 12

            Lad fiskefrikadellerne stege cirka 3 minutter, til de har fået stegeskorpe. Skru ned, og steg dem færdige i endnu cirka 7 minutter. Hold øje med dem, og vend dem, hvis de bliver mørke.

          • Trin 12 af 12

            Server fiskefrikadellerne med ovnbagte grøntsager og remoulade til.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Siger dine forældre også altid, at fisk er SÅÅÅ sundt? Så er det heldigt, at fiskefrikadeller bare smager så mega lækkert ;-)

            Tip: Server fiskedellerne med en lææækker hjemmelavet remoulade. Find opskriften her på gocook.dk.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Ovnbagte grøntsager:

              • 1 kg. kartofler
              • 6 gulerødder
              • 4 pastinakker
              • 6 spsk. olie
              • 2 tsk. salt
              • 2 knivspids peber

              Fiskefrikadeller:

              • 1 spsk. olie
              • 10 g. smør
              • 800 g. fiskefars

               

              Køkkenredskaber

              • Bagepapir
              • 1 bradepande
              • 1 gulerodsskræller
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stor skål
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Ovnbagte grøntsager: Kom bagepapir i en bradepande.
              4. Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
              5. Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
              6. Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
              7. Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
              8. Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
              9. Fiskefrikadeller: Kom olie og smør på en stegepande, og varm den op. Lad smørret bruse af.
              10. Kom lunkent vand i en lille skål. Form en fiskefrikadelle i den ene hånd med en ske. Læg forsigtigt fiskefrikadellen på stegepanden. Gentag, til du har brugt al farsen. Dyp skeen i vandet mellem hver frikadelle, så er det nemmere at forme farsen.
              11. Lad fiskefrikadellerne stege cirka 3 minutter, til de har fået stegeskorpe. Skru ned, og steg dem færdige i endnu cirka 7 minutter. Hold øje med dem, og vend dem, hvis de bliver mørke.
              12. Server fiskefrikadellerne med ovnbagte grøntsager og remoulade til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Siger dine forældre også altid, at fisk er SÅÅÅ sundt? Så er det heldigt, at fiskefrikadeller bare smager så mega lækkert ;-)

                Tip: Server fiskedellerne med en lææækker hjemmelavet remoulade. Find opskriften her på gocook.dk.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3046 kJ / 728 kcal
                • Protein: 14 %
                • Kulhydrat: 50 %
                • Fedt: 36 %
                • Heraf mættet fedt: 1,7 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Find alle ingredienserne frem.

                Ovnbagte grøntsager:

                • 1 ½ kg. kartofler
                • 9 gulerødder
                • 6 pastinakker
                • 9 spsk. olie
                • 3 tsk. salt
                • 3 knivspidser peber

                Fiskefrikadeller:

                • 1 ½ spsk. olie
                • 15 g. smør
                • 1200 g. fiskefars
              • Trin 3 af 12

                Ovnbagte grøntsager: Kom bagepapir i en bradepande.

              • Trin 4 af 12

                Skræl kartoflerne, og skær dem i både.

                • 1 ½ kg. kartofler
              • Trin 5 af 12

                Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.

                • 9 gulerødder
                • 6 pastinakker
              • Trin 6 af 12

                Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.

                • 9 spsk. olie
                • 3 tsk. salt
                • 3 knivspidser peber
              • Trin 7 af 12

                Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bradepanden i et jævnt lag.

              • Trin 8 af 12

                Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.

              • Trin 9 af 12

                Fiskefrikadeller: Kom olie og smør på en stegepande, og varm den op. Lad smørret bruse af.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 15 g. smør
              • Trin 10 af 12

                Kom lunkent vand i en lille skål. Form en fiskefrikadelle i den ene hånd med en ske. Læg forsigtigt fiskefrikadellen på stegepanden. Gentag, til du har brugt al farsen. Dyp skeen i vandet mellem hver frikadelle, så er det nemmere at forme farsen.

                • 1200 g. fiskefars
              • Trin 11 af 12

                Lad fiskefrikadellerne stege cirka 3 minutter, til de har fået stegeskorpe. Skru ned, og steg dem færdige i endnu cirka 7 minutter. Hold øje med dem, og vend dem, hvis de bliver mørke.

              • Trin 12 af 12

                Server fiskefrikadellerne med ovnbagte grøntsager og remoulade til.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Siger dine forældre også altid, at fisk er SÅÅÅ sundt? Så er det heldigt, at fiskefrikadeller bare smager så mega lækkert ;-)

                Tip: Server fiskedellerne med en lææækker hjemmelavet remoulade. Find opskriften her på gocook.dk.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Ovnbagte grøntsager:

                  • 1 ½ kg. kartofler
                  • 9 gulerødder
                  • 6 pastinakker
                  • 9 spsk. olie
                  • 3 tsk. salt
                  • 3 knivspidser peber

                  Fiskefrikadeller:

                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 15 g. smør
                  • 1200 g. fiskefars

                   

                  Køkkenredskaber

                  • Bagepapir
                  • 1 bradepande
                  • 1 gulerodsskræller
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stor skål
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Ovnbagte grøntsager: Kom bagepapir i en bradepande.
                  4. Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
                  5. Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
                  6. Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
                  7. Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bradepanden i et jævnt lag.
                  8. Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
                  9. Fiskefrikadeller: Kom olie og smør på en stegepande, og varm den op. Lad smørret bruse af.
                  10. Kom lunkent vand i en lille skål. Form en fiskefrikadelle i den ene hånd med en ske. Læg forsigtigt fiskefrikadellen på stegepanden. Gentag, til du har brugt al farsen. Dyp skeen i vandet mellem hver frikadelle, så er det nemmere at forme farsen.
                  11. Lad fiskefrikadellerne stege cirka 3 minutter, til de har fået stegeskorpe. Skru ned, og steg dem færdige i endnu cirka 7 minutter. Hold øje med dem, og vend dem, hvis de bliver mørke.
                  12. Server fiskefrikadellerne med ovnbagte grøntsager og remoulade til.