Fiskedelle-burger med remo-dressing

Fiskedelle-burger med remo-dressing

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2134 kJ / 510 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 56 %
        • Fedt: 28 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 11

        Find alle ingredienserne frem.

        • 200 g. fiskefars
        • 1 spsk. olie

        Fyld:

        • 2 tomater
        • ½ agurk
        • ½ rødløg
        • ½ hjertesalat

        Dressing:

        • 1 dl. cremefraiche
        • 1 spsk. remoulade
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. sukker
         
        • 2 fuldkornsburgerboller
      • Trin 3 af 11

        Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.

        • 2 tomater
        • ½ agurk
      • Trin 4 af 11

        Pil, og skær løg i tynde skiver.

        • ½ rødløg
      • Trin 5 af 11

        Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.

        • ½ hjertesalat
      • Trin 6 af 11

        Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.

        • 1 dl. cremefraiche
        • 1 spsk. remoulade
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. sukker
      • Trin 7 af 11

        Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne.

        • 200 g. fiskefars

         

      • Trin 8 af 11

        Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 9 af 11

        Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.

      • Trin 10 af 11

        Varm burgerbollerne på en brødrister.

        • 2 fuldkornsburgerboller
      • Trin 11 af 11

        Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 200 g. fiskefars
          • 1 spsk. olie

          Fyld:

          • 2 tomater
          • ½ agurk
          • ½ rødløg
          • ½ hjertesalat

          Dressing:

          • 1 dl. cremefraiche
          • 1 spsk. remoulade
          • ¼ tsk. salt
          • ¼ tsk. sukker
           
          • 2 fuldkornsburgerboller

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 lille skål
          • 1 røreske
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 brødrister

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.
          4. Pil, og skær løg i tynde skiver.
          5. Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.
          6. Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.
          7. Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne.
          8. Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.
          9. Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.
          10. Varm burgerbollerne på en brødrister.
          11. Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2134 kJ / 510 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 56 %
            • Fedt: 28 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 11

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 11

            Find alle ingredienserne frem.

            • 400 g. fiskefars
            • 1 spsk. olie

            Fyld:

            • 3 tomater
            • 1 agurk
            • 1 lille rødløg
            • 1 hjertesalat

            Dressing:

            • 1,5 dl. creme fraiche
            • 2 spsk. remoulade
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. sukker
             
            • 4 fuldkornsburgerboller
          • Trin 3 af 11

            Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.

            • 3 tomater
            • 1 agurk
          • Trin 4 af 11

            Pil, og skær løg i tynde skiver.

            • 1 lille rødløg
          • Trin 5 af 11

            Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.

            • 1 hjertesalat
          • Trin 6 af 11

            Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.

            • 1,5 dl. creme fraiche
            • 2 spsk. remoulade
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. sukker
          • Trin 7 af 11

            Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne.

            • 400 g. fiskefars 
          • Trin 8 af 11

            Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 9 af 11

            Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.

          • Trin 10 af 11

            Varm burgerbollerne på en brødrister.

            • 4 fuldkornsburgerboller
          • Trin 11 af 11

            Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 400 g. fiskefars
              • 1 spsk. olie

              Fyld:

              • 3 tomater
              • 1 agurk
              • 1 lille rødløg
              • 1 hjertesalat

              Dressing:

              • 1 ½ dl. creme fraiche
              • 2 spsk. remoulade
              • ½ tsk. salt
              • ½ tsk. sukker
               
              • 4 fuldkornsburgerboller

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 lille skål
              • 1 røreske
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 brødrister

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.
              4. Pil, og skær løg i tynde skiver.
              5. Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.
              6. Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.
              7. Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne.
              8. Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.
              9. Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.
              10. Varm burgerbollerne på en brødrister.
              11. Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2134 kJ / 510 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 56 %
                • Fedt: 28 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 11

                Find alle ingredienserne frem.

                • 600 g. fiskefars
                • 1 ½ spsk. olie

                Fyld:

                • 5 tomater
                • 1 ½ agurk
                • 1 rødløg
                • 2 hjertesalat

                Dressing:

                • 3 dl. cremefraiche
                • 3 spsk. remoulade
                • 1 tsk. salt
                • 1 tsk. sukker
                 
                • 6 fuldkornsburgerboller
              • Trin 3 af 11

                Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.

                • 5 tomater
                • 1 ½ agurk
              • Trin 4 af 11

                Pil, og skær løg i tynde skiver.

                • 1 rødløg
              • Trin 5 af 11

                Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.

                • 2 hjertesalat
              • Trin 6 af 11

                Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.

                • 3 dl. cremefraiche
                • 3 spsk. remoulade
                • 1 tsk. salt
                • 1 tsk. sukker
              • Trin 7 af 11

                Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne.

                • 600 g. fiskefars
              • Trin 8 af 11

                Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 9 af 11

                Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.

              • Trin 10 af 11

                Varm burgerbollerne på en brødrister.

                • 6 fuldkornsburgerboller
              • Trin 11 af 11

                Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...

                Du skal bruge

                  • 600 g. fiskefars
                  • 1 ½ spsk. olie

                  Fyld:

                  • 5 tomater
                  • 1 ½ agurk
                  • 1 rødløg
                  • 2 hjertesalat

                  Dressing:

                  • 3 dl. cremefraiche
                  • 3 spsk. remoulade
                  • 1 tsk. salt
                  • 1 tsk. sukker
                   
                  • 6 fuldkornsburgerboller

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 lille skål
                  • 1 røreske
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 brødrister

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.
                  4. Pil, og skær løg i tynde skiver.
                  5. Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.
                  6. Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.
                  7. Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne.
                  8. Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.
                  9. Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.
                  10. Varm burgerbollerne på en brødrister.
                  11. Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.