Fiskedelle-burger med remo-dressing
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2134 kJ / 510 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 56 %
- Fedt: 28 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 200 g. fiskefars
- 1 spsk. olie
Fyld:
- 2 tomater
- ½ agurk
- ½ rødløg
- ½ hjertesalat
Dressing:
- 1 dl. cremefraiche
- 1 spsk. remoulade
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
- 2 fuldkornsburgerboller
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 11
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 11
Find alle ingredienserne frem.
- 200 g. fiskefars
- 1 spsk. olie
Fyld:
- 2 tomater
- ½ agurk
- ½ rødløg
- ½ hjertesalat
Dressing:
- 1 dl. cremefraiche
- 1 spsk. remoulade
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
- 2 fuldkornsburgerboller
- Trin 3 af 11
Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.
- 2 tomater
- ½ agurk
- Trin 4 af 11
Pil, og skær løg i tynde skiver.
- ½ rødløg
- Trin 5 af 11
Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.
- ½ hjertesalat
- Trin 6 af 11
Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.
- 1 dl. cremefraiche
- 1 spsk. remoulade
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
- Trin 7 af 11
Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne.
- 200 g. fiskefars
- Trin 8 af 11
Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.
- 1 spsk. olie
- Trin 9 af 11
Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.
- Trin 10 af 11
Varm burgerbollerne på en brødrister.
- 2 fuldkornsburgerboller
- Trin 11 af 11
Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...
Du skal bruge
Ingredienser
- 200 g. fiskefars
- 1 spsk. olie
Fyld:
- 2 tomater
- ½ agurk
- ½ rødløg
- ½ hjertesalat
Dressing:
- 1 dl. cremefraiche
- 1 spsk. remoulade
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
- 2 fuldkornsburgerboller
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.
- Pil, og skær løg i tynde skiver.
- Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.
- Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.
- Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne.
- Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.
- Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.
- Varm burgerbollerne på en brødrister.
- Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2134 kJ / 510 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 56 %
- Fedt: 28 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 400 g. fiskefars
- 1 spsk. olie
Fyld:
- 3 tomater
- 1 agurk
- 1 lille rødløg
- 1 hjertesalat
Dressing:
- 1 ½ dl. creme fraiche
- 2 spsk. remoulade
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sukker
- 4 fuldkornsburgerboller
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 11
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 11
Find alle ingredienserne frem.
- 400 g. fiskefars
- 1 spsk. olie
Fyld:
- 3 tomater
- 1 agurk
- 1 lille rødløg
- 1 hjertesalat
Dressing:
- 1,5 dl. creme fraiche
- 2 spsk. remoulade
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sukker
- 4 fuldkornsburgerboller
- Trin 3 af 11
Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.
- 3 tomater
- 1 agurk
- Trin 4 af 11
Pil, og skær løg i tynde skiver.
- 1 lille rødløg
- Trin 5 af 11
Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.
- 1 hjertesalat
- Trin 6 af 11
Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.
- 1,5 dl. creme fraiche
- 2 spsk. remoulade
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sukker
- Trin 7 af 11
Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne.
- 400 g. fiskefars
- Trin 8 af 11
Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.
- 1 spsk. olie
- Trin 9 af 11
Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.
- Trin 10 af 11
Varm burgerbollerne på en brødrister.
- 4 fuldkornsburgerboller
- Trin 11 af 11
Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...
Du skal bruge
Ingredienser
- 400 g. fiskefars
- 1 spsk. olie
Fyld:
- 3 tomater
- 1 agurk
- 1 lille rødløg
- 1 hjertesalat
Dressing:
- 1 ½ dl. creme fraiche
- 2 spsk. remoulade
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sukker
- 4 fuldkornsburgerboller
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.
- Pil, og skær løg i tynde skiver.
- Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.
- Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.
- Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne.
- Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.
- Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.
- Varm burgerbollerne på en brødrister.
- Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2134 kJ / 510 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 56 %
- Fedt: 28 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 600 g. fiskefars
- 1 ½ spsk. olie
Fyld:
- 5 tomater
- 1 ½ agurk
- 1 rødløg
- 2 hjertesalat
Dressing:
- 3 dl. cremefraiche
- 3 spsk. remoulade
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 6 fuldkornsburgerboller
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 11
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 11
Find alle ingredienserne frem.
- 600 g. fiskefars
- 1 ½ spsk. olie
Fyld:
- 5 tomater
- 1 ½ agurk
- 1 rødløg
- 2 hjertesalat
Dressing:
- 3 dl. cremefraiche
- 3 spsk. remoulade
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 6 fuldkornsburgerboller
- Trin 3 af 11
Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.
- 5 tomater
- 1 ½ agurk
- Trin 4 af 11
Pil, og skær løg i tynde skiver.
- 1 rødløg
- Trin 5 af 11
Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.
- 2 hjertesalat
- Trin 6 af 11
Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.
- 3 dl. cremefraiche
- 3 spsk. remoulade
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- Trin 7 af 11
Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne.
- 600 g. fiskefars
- Trin 8 af 11
Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.
- 1 ½ spsk. olie
- Trin 9 af 11
Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.
- Trin 10 af 11
Varm burgerbollerne på en brødrister.
- 6 fuldkornsburgerboller
- Trin 11 af 11
Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Insisterer dine forældre også på, at du skal spise mere fisk? Så får du her den lækreste måde at gøre det på - nemlig ved at stoppe fisken ind i en lækker burger og svøbe den i remo-dressing… Forældrene jubler og det gør vi også...
Du skal bruge
- 600 g. fiskefars
- 1 ½ spsk. olie
Fyld:
- 5 tomater
- 1 ½ agurk
- 1 rødløg
- 2 hjertesalat
Dressing:
- 3 dl. cremefraiche
- 3 spsk. remoulade
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 6 fuldkornsburgerboller
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl, og skær tomater og agurk i tynde skiver.
- Pil, og skær løg i tynde skiver.
- Pluk bladene af hjertesalaten, og skyl dem.
- Kom creme fraiche, remoulade, salt og sukker i en skål. Bland dressingen godt.
- Form fire meget flade fiskefrikadeller af farsen. Bøfferne skal være cirka samme størrelse, som burgerbollerne.
- Kom olie på en pande. Varm den op til middel varme.
- Kom fiskefrikadellerne på panden. Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte og lysebrune.
- Varm burgerbollerne på en brødrister.
- Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med fiskefrikadeller, salatblanding og lidt dressing.
-