Fiske-skinkeruller

Fiske-skinkeruller

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Fisk er sundt, og skal spises året rundt. Her er en uovertruffen kombination af fisk og gris. Server den med tomatsovs og ris. Nyd retten sammen med dine bedste venner!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1489 kJ / 356 kcal
        • Protein: 33 %
        • Kulhydrat: 46 %
        • Fedt: 21 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 21

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 21

        Find alle ingredienserne frem.

        • 4 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
        • 4 skiver serranoskinke (tynde)

        Tomatsovs:

        • ½ lille løg
        • ½ spsk. olie
        • ½ dåse hakkede tomater
        • ½ tsk. æblecidereddike
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • ¼ tsk. sukker

        Ris:

        • 2 dl vand
        • ¼ tsk. salt
        • 1 dl jasminris

        Salat:

        • 2 dl rucolasalat
      • Trin 3 af 21

        Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 4 af 21

        Læg bagepapir i en lille bradepande.

      • Trin 5 af 21

        Skyl fiskefileterne i koldt, rindende vand.

        • 4 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
      • Trin 6 af 21

        Læg en skive skinke på en dyb tallerken.

        • 4 skiver serranoskinke (tynde)
      • Trin 7 af 21

        Dub fiskefileten tør med et stykke køkkenrulle, og læg fisken ovenpå skinken.

      • Trin 8 af 21

        Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.

      • Trin 9 af 21

        Gentag med alle fiskefileter og skinke-skiver.

      • Trin 10 af 21

        Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter, til de er gennembagte. Fiske-kødet skal være hvidt.

      • Trin 11 af 21

        Tomatsovs: Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ lille løg
      • Trin 12 af 21

        Varm olien op i en gryde. Klik på videoen og se, hvordan du svitser grøntsager.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 13 af 21

        Kom løget i gryden, og svits i 2 minutter. Løget må ikke tage farve. Skru ned.

      • Trin 14 af 21

        Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.

        • ½ dåse hakkede tomater
      • Trin 15 af 21

        Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.

        • ½ tsk. æbleeddike
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • ¼ tsk. sukker
      • Trin 16 af 21

        Læg låg på gryden, og kog i 10 minutter.

      • Trin 17 af 21

        Ris: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog.

        • 2 dl vand
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 18 af 21

        Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.

        • 1 dl jasminris
      • Trin 19 af 21

        Sluk for risene, tag dem af kogepladen. Lad dem stå og trække i 8 minutter.

      • Trin 20 af 21

        Salat: Skyl rucolasalaten. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

        • 2 dl rucolasalat
      • Trin 21 af 21

        Læg lidt rucolasalat og tomatsovs på hver tallerken. Læg en fiske-skinkerulle ovenpå tomatsovsen. Servér med ris.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Fisk er sundt, og skal spises året rundt. Her er en uovertruffen kombination af fisk og gris. Server den med tomatsovs og ris. Nyd retten sammen med dine bedste venner!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
          • 4 skiver serranoskinke (tynde)

          Tomatsovs:

          • ½ lille løg
          • ½ spsk. olie
          • ½ dåse hakkede tomater
          • ½ tsk. æblecidereddike
          • ¼ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber
          • ¼ tsk. sukker

          Ris:

          • 2 dl. vand
          • ¼ tsk. salt
          • 1 dl. jasminris

          Salat:

          • 2 dl. rucolasalat

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 1 sæt måleskeer
          • Bagepapir
          • 1 bradepande
          • Køkkenrulle
          • 1 dyb tallerken
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 mellem gryde
          • 1 lille gryde
          • 1 grydeske
          • 1 grydelåg
          • 1 dåseåbner
          • 2 middagstallerkner

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd ovnen på 200 grader.
          4. Læg bagepapir i en lille bradepande.
          5. Skyl fiskefileterne i koldt, rindende vand.
          6. Læg en skive skinke på en dyb tallerken.
          7. Dub fiskefileten tør med et stykke køkkenrulle, og læg fisken ovenpå skinken.
          8. Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.
          9. Gentag med alle fiskefileter og skinke-skiver.
          10. Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter, til de er gennembagte. Fiske-kødet skal være hvidt.
          11. Tomatsovs: Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          12. Varm olien op i en gryde. Klik på videoen og se, hvordan du svitser grøntsager.
          13. Kom løget i gryden, og svits i 2 minutter. Løget må ikke tage farve. Skru ned.
          14. Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.
          15. Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.
          16. Læg låg på gryden, og kog i 10 minutter.
          17. Ris: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog.
          18. Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.
          19. Sluk for risene, tag dem af kogepladen. Lad dem stå og trække i 8 minutter.
          20. Salat: Skyl rucolasalaten. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
          21. Læg lidt rucolasalat og tomatsovs på hver tallerken. Læg en fiske-skinkerulle ovenpå tomatsovsen. Servér med ris.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Fisk er sundt, og skal spises året rundt. Her er en uovertruffen kombination af fisk og gris. Server den med tomatsovs og ris. Nyd retten sammen med dine bedste venner!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1489 kJ / 356 kcal
            • Protein: 33 %
            • Kulhydrat: 46 %
            • Fedt: 21 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 21

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 21

            Find alle ingredienserne frem.

            • 8 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
            • 8 skiver serranoskinke (tynde)

            Tomatsovs:

            • 1 lille løg
            • 1 spsk. olie
            • 1 dåse hakkede tomater
            • 1 tsk. æblecidereddike
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber

            Ris:

            • ½ tsk. sukker
            • 4 dl vand
            • ½ tsk. salt
            • 2 dl jasminris

            Salat:

            • 4 dl rucolasalat
          • Trin 3 af 21

            Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 4 af 21

            Læg bagepapir i en lille bradepande.

          • Trin 5 af 21

            Skyl fiskefileterne under koldt, rindende vand.

            • 8 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
          • Trin 6 af 21

            Læg en skive skinke på en dyb tallerken.

            • 8 skiver serranoskinke (tynde)
          • Trin 7 af 21

            Dub fiskefileten tør med et stykke køkkenrulle, og læg fisken ovenpå skinken.

          • Trin 8 af 21

            Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.

          • Trin 9 af 21

            Gentag med alle fiskefileter og skinke-skiver.

          • Trin 10 af 21

            Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter, til de er gennembagte. Fiske-kødet skal være hvidt.

          • Trin 11 af 21

            Tomatsovs: Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 lille løg
          • Trin 12 af 21

            Varm olien op i en gryde. Klik på videoen og se, hvordan du svitser grøntsager.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 13 af 21

            Kom løget i gryden, og svits i 2 minutter. Løget må ikke tage farve. Skru ned.

          • Trin 14 af 21

            Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.

            • 1 dåse hakkede tomater
          • Trin 15 af 21

            Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.

            • 1 tsk. æbleeddike
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • ½ tsk. sukker

             

          • Trin 16 af 21

            Læg låg på gryden, og kog i 10 minutter.

          • Trin 17 af 21

            Ris: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog.

            • 4 dl vand
            • ½ tsk. salt
          • Trin 18 af 21

            Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.

            • 2 dl jasminris
          • Trin 19 af 21

            Sluk for risene, tag dem af kogepladen. Lad dem stå og trække i 8 minutter.

          • Trin 20 af 21

            Salat: Skyl rucolasalaten. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

            • 4 dl rucolasalat
          • Trin 21 af 21

            Læg lidt rucolasalat og tomatsovs på hver tallerken. Læg en fiske-skinkerulle ovenpå tomatsovsen. Servér med ris.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Fisk er sundt, og skal spises året rundt. Her er en uovertruffen kombination af fisk og gris. Server den med tomatsovs og ris. Nyd retten sammen med dine bedste venner!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 8 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
              • 8 skiver serranoskinke (tynde)

              Tomatsovs:

              • 1 lille løg
              • 1 spsk. olie
              • 1 dåse hakkede tomater
              • 1 tsk. æblecidereddike
              •  ½ tsk. salt
              •  ½ tsk. peber
              •  ½ tsk. sukker

              Ris:

              • 4 dl. vand
              • ½ tsk. salt
              • 2 dl. jasminris

              Salat:

              • 4 dl. rucolasalat

               

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 1 sæt måleskeer
              • Bagepapir
              • 1 bradepande
              • Køkkenrulle
              • 1 dyb tallerken
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 mellem gryde
              • 1 lille gryde
              • 1 grydeske
              • 1 grydelåg
              • 1 dåseåbner
              • 4 middagstallerkner

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tænd ovnen på 200 grader.
              4. Læg bagepapir i en lille bradepande.
              5. Skyl fiskefileterne under koldt, rindende vand.
              6. Læg en skive skinke på en dyb tallerken.
              7. Dub fiskefileten tør med et stykke køkkenrulle, og læg fisken ovenpå skinken.
              8. Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.
              9. Gentag med alle fiskefileter og skinke-skiver.
              10. Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter, til de er gennembagte. Fiske-kødet skal være hvidt.
              11. Tomatsovs: Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              12. Varm olien op i en gryde. Klik på videoen og se, hvordan du svitser grøntsager.
              13. Kom løget i gryden, og svits i 2 minutter. Løget må ikke tage farve. Skru ned.
              14. Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.
              15. Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.
              16. Læg låg på gryden, og kog i 10 minutter.
              17. Ris: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog.
              18. Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.
              19. Sluk for risene, tag dem af kogepladen. Lad dem stå og trække i 8 minutter.
              20. Salat: Skyl rucolasalaten. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
              21. Læg lidt rucolasalat og tomatsovs på hver tallerken. Læg en fiske-skinkerulle ovenpå tomatsovsen. Servér med ris.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Fisk er sundt, og skal spises året rundt. Her er en uovertruffen kombination af fisk og gris. Server den med tomatsovs og ris. Nyd retten sammen med dine bedste venner!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1489 kJ / 356 kcal
                • Protein: 33 %
                • Kulhydrat: 46 %
                • Fedt: 21 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 21

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 21

                Find alle ingredienserne frem.

                • 12 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
                • 12 skiver serranoskinke (tynde)

                Tomatsovs:

                • 1 ½ lille løg
                • 1 ½ spsk. olivenolie
                • 1 ½ dåse hakkede tomater
                • 1 ½ tsk. æblecidereddike
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • ¾ tsk. sukker

                Ris:

                • 6 dl vand
                • ¾ tsk. salt
                • 3 dl jasminris

                Salat:

                • 6 dl rucolasalat
              • Trin 3 af 21

                Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 4 af 21

                Læg bagepapir i en lille bradepande.

              • Trin 5 af 21

                Skyl fiskefileterne under rindende, koldt vand.

                • 12 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
              • Trin 6 af 21

                Læg en skive skinke på en dyb tallerken.

                • 12 skiver serranoskinke (tynde)
              • Trin 7 af 21

                Dub fiskefileten tør med et stykke køkkenrulle, og læg fisken ovenpå skinken.

              • Trin 8 af 21

                Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.

              • Trin 9 af 21

                Gentag med alle fiskefileter og skinke-skiver.

              • Trin 10 af 21

                Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter, til de er gennembagte. Fiske-kødet skal være hvidt.

              • Trin 11 af 21

                Tomatsovs: Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ lille løg
              • Trin 12 af 21

                Varm olien op i en gryde. Klik på videoen og se, hvordan du svitser grøntsager.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 13 af 21

                Kom løget i gryden, og svits i 2 minutter. Løget må ikke tage farve. Skru ned.

              • Trin 14 af 21

                Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.

                • 1 ½ dåse hakkede tomater
              • Trin 15 af 21

                Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.

                • 1 ½ tsk. æbleeddike
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • ¾ tsk. sukker
              • Trin 16 af 21

                Læg låg på gryden, og kog i 10 minutter.

              • Trin 17 af 21

                Ris: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog.

                • 6 dl vand
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 18 af 21

                Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.

                • 3 dl jasminris
              • Trin 19 af 21

                Sluk for risene, tag dem af kogepladen. Lad dem stå og trække i 8 minutter.

              • Trin 20 af 21

                Salat: Skyl rucolasalaten. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

                • 6 dl rucolasalat
              • Trin 21 af 21

                Læg lidt rucolasalat og tomatsovs på hver tallerken. Læg en fiske-skinkerulle ovenpå tomatsovsen. Servér med ris.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Fisk er sundt, og skal spises året rundt. Her er en uovertruffen kombination af fisk og gris. Server den med tomatsovs og ris. Nyd retten sammen med dine bedste venner!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 12 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
                  • 12 skiver serranoskinke (tynde)

                  Tomatsovs:

                  • 1 ½ lille løg
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ dåse hakkede tomater
                  • 1 ½ tsk. æblecidereddike
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber
                  • ¾ tsk. sukker

                  Ris:

                  • 6 dl. vand
                  • ¾ tsk. salt
                  • 3 dl. jasminris

                  Salat:

                  • 6 dl. rucolasalat

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 1 sæt måleskeer
                  • Bagepapir
                  • 1 bradepande
                  • Køkkenrulle
                  • 1 dyb tallerken
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 2 mellem gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dåseåbner
                  • 6 middagstallerkner

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd ovnen på 200 grader.
                  4. Læg bagepapir i en lille bradepande.
                  5. Skyl fiskefileterne under rindende, koldt vand.
                  6. Læg en skive skinke på en dyb tallerken.
                  7. Dub fiskefileten tør med et stykke køkkenrulle, og læg fisken ovenpå skinken.
                  8. Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.
                  9. Gentag med alle fiskefileter og skinke-skiver.
                  10. Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter, til de er gennembagte. Fiske-kødet skal være hvidt.
                  11. Tomatsovs: Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  12. Varm olien op i en gryde. Klik på videoen og se, hvordan du svitser grøntsager.
                  13. Kom løget i gryden, og svits i 2 minutter. Løget må ikke tage farve. Skru ned.
                  14. Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.
                  15. Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.
                  16. Læg låg på gryden, og kog i 10 minutter.
                  17. Ris: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog.
                  18. Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.
                  19. Sluk for risene, tag dem af kogepladen. Lad dem stå og trække i 8 minutter.
                  20. Salat: Skyl rucolasalaten. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
                  21. Læg lidt rucolasalat og tomatsovs på hver tallerken. Læg en fiske-skinkerulle ovenpå tomatsovsen. Servér med ris.