Fiske-skinkeruller

Fiske-skinkeruller

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Fisk er sundt, og skal spises året rundt. Her er en uovertruffen kombination af fisk og gris. Server den med tomatsovs og ris. Nyd retten sammen med dine bedste venner!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1489 kJ / 356 kcal
        • Protein: 33 %
        • Kulhydrat: 46 %
        • Fedt: 21 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 25

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 25

        Mål alle ingredienserne af.

        • 4 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
        • 4 skiver serranoskinke (tynde)

        Tomatsovs:

        • ½ lille løg
        • ½ spsk. olie
        • ½ dåse hakkede tomater
        • ½ tsk. æblecidereddike
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • ¼ tsk. sukker

        Ris:

        • 2 dl vand
        • ¼ tsk. salt
        • 1 dl jasminris

        Salat:

        • 2 dl rucolasalat
      • Trin 3 af 25

        Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 4 af 25

        Læg bagepapir i en lille bradepande.

      • Trin 5 af 25

        Skyl fiskefileterne i koldt, rindende vand.

        • 4 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
      • Trin 6 af 25

        Læg en skive skinke på en dyb tallerken.

        • 4 skiver serranoskinke (tynde)
      • Trin 7 af 25

        Dyb fiskefileten tør med et stykke køkkenrulle, og læg fisken ovenpå skinken.

      • Trin 8 af 25

        Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.

      • Trin 9 af 25

        Gentag proceduren til alle fiskefileter er rullet til roulader.

      • Trin 10 af 25

        Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter, til de er gennembagte.

      • Trin 11 af 25

        Tomatsovs: Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ lille løg
      • Trin 12 af 25

        Kom olien i en gryde, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser grøntsager.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 13 af 25

        Kom løget i gryden.

      • Trin 14 af 25

        Svits løget, og skru ned for varmen.

      • Trin 15 af 25

        Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.

        • ½ dåse hakkede tomater
      • Trin 16 af 25

        Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.

        • ½ tsk. æbleeddike
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • ¼ tsk. sukker
      • Trin 17 af 25

        Læg låg på gryden, og kog i 10 minutter.

      • Trin 18 af 25

        Ris: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog.

        • 2 dl vand
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 19 af 25

        Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.

        • 1 dl jasminris
      • Trin 20 af 25

        Sluk for risene, tag dem af kogepladen. Lad dem stå og trække i 8 minutter.

      • Trin 21 af 25

        Salat: Skyl rucolasalaten grundigt.

        • 2 dl rucolasalat
      • Trin 22 af 25

        Læg lidt rucolasalat på hver tallerken.

      • Trin 23 af 25

        Læg tomatsovs på hver tallerken.

      • Trin 24 af 25

        Læg en fiskerulle på tomatsovsen.

      • Trin 25 af 25

        Retten er nu klar til servering, server den med ris til.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Fisk er sundt, og skal spises året rundt. Her er en uovertruffen kombination af fisk og gris. Server den med tomatsovs og ris. Nyd retten sammen med dine bedste venner!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
          • 4 skiver serranoskinke (tynde)

          Tomatsovs:

          • ½ lille løg
          • ½ spsk. olie
          • ½ dåse hakkede tomater
          • ½ tsk. æblecidereddike
          • ¼ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber
          • ¼ tsk. sukker

          Ris:

          • 2 dl vand
          • ¼ tsk. salt
          • 1 dl jasminris

          Salat:

          • 2 dl rucolasalat

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 1 sæt måleskeer
          • Bagepapir
          • 1 bradepande
          • Køkkenrulle
          • 1 dyb tallerken
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 mellem gryde
          • 1 lille gryde
          • 1 grydeske
          • 1 grydelåg
          • 1 dåseåbner
          • 2 middagstallerkner

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tænd ovnen på 200 grader.
          4. Læg bagepapir i en lille bradepande.
          5. Skyl fiskefileterne i koldt, rindende vand.
          6. Læg en skive skinke på en dyb tallerken.
          7. Dyb fiskefileten tør med et stykke køkkenrulle, og læg fisken ovenpå skinken.
          8. Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.
          9. Gentag proceduren til alle fiskefileter er rullet til roulader.
          10. Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter, til de er gennembagte.
          11. Tomatsovs: Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          12. Kom olien i en gryde, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser grøntsager.
          13. Kom løget i gryden.
          14. Svits løget, og skru ned for varmen.
          15. Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.
          16. Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.
          17. Læg låg på gryden, og kog i 10 minutter.
          18. Ris: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog.
          19. Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.
          20. Sluk for risene, tag dem af kogepladen. Lad dem stå og trække i 8 minutter.
          21. Salat: Skyl rucolasalaten grundigt.
          22. Læg lidt rucolasalat på hver tallerken.
          23. Læg tomatsovs på hver tallerken.
          24. Læg en fiskerulle på tomatsovsen.
          25. Retten er nu klar til servering, server den med ris til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Fisk er sundt, og skal spises året rundt. Her er en uovertruffen kombination af fisk og gris. Server den med tomatsovs og ris. Nyd retten sammen med dine bedste venner!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1489 kJ / 356 kcal
            • Protein: 33 %
            • Kulhydrat: 46 %
            • Fedt: 21 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 25

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 25

            Mål alle ingredienserne af.

            • 8 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
            • 8 skiver serranoskinke (tynde)

            Tomatsovs:

            • 1 lille løg
            • 1 spsk. olie
            • 1 dåse hakkede tomater
            • 1 tsk. æblecidereddike
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber

            Ris:

            • ½ tsk. sukker
            • 4 dl vand
            • ½ tsk. salt
            • 2 dl jasminris

            Salat:

            • 4 dl rucolasalat
          • Trin 3 af 25

            Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 4 af 25

            Læg bagepapir i en lille bradepande.

          • Trin 5 af 25

            Skyl fiskefileterne under koldt, rindende vand.

            • 8 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
          • Trin 6 af 25

            Læg en skive skinke på en dyb tallerken.

            • 8 skiver serranoskinke (tynde)
          • Trin 7 af 25

            Dyb fiskefileten tør med et stykke køkkenrulle, og læg fisken ovenpå skinken.

          • Trin 8 af 25

            Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.

          • Trin 9 af 25

            Gentag proceduren til alle fiskefileter er rullet til roulader.

          • Trin 10 af 25

            Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter, til de er gennembagte.

          • Trin 11 af 25

            Tomatsovs: Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 lille løg
          • Trin 12 af 25

            Kom olien i en gryde, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser grøntsager.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 13 af 25

            Kom løget i gryden.

          • Trin 14 af 25

            Svits løget, og skru ned for varmen.

          • Trin 15 af 25

            Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.

            • 1 dåse hakkede tomater
          • Trin 16 af 25

            Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.

            • 1 tsk. æbleeddike
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • ½ tsk. sukker

             

          • Trin 17 af 25

            Læg låg på gryden, og kog i 10 minutter.

          • Trin 18 af 25

            Ris: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog.

            • 4 dl vand
            • ½ tsk. salt
          • Trin 19 af 25

            Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.

            • 2 dl jasminris
          • Trin 20 af 25

            Sluk for risene, tag dem af kogepladen. Lad dem stå og trække i 8 minutter.

          • Trin 21 af 25

            Salat: Skyl rucolasalaten grundigt.

            • 4 dl rucolasalat
          • Trin 22 af 25

            Læg lidt rucolasalat på hver tallerken.

          • Trin 23 af 25

            Læg tomatsovs på hver tallerken.

          • Trin 24 af 25

            Læg en fiskerulle på tomatsovsen.

          • Trin 25 af 25

            Retten er nu klar til servering, server den med ris til.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Fisk er sundt, og skal spises året rundt. Her er en uovertruffen kombination af fisk og gris. Server den med tomatsovs og ris. Nyd retten sammen med dine bedste venner!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 8 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
              • 8 skiver serranoskinke (tynde)

              Tomatsovs:

              • 1 lille løg
              • 1 spsk. olie
              • 1 dåse hakkede tomater
              • 1 tsk. æblecidereddike
              •  ½ tsk. salt
              •  ½ tsk. peber
              •  ½ tsk. sukker

              Ris:

              • 4 dl vand
              • ½ tsk. salt
              • 2 dl jasminris

              Salat:

              • 4 dl rucolasalat

               

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 1 sæt måleskeer
              • Bagepapir
              • 1 bradepande
              • Køkkenrulle
              • 1 dyb tallerken
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 mellem gryde
              • 1 lille gryde
              • 1 grydeske
              • 1 grydelåg
              • 1 dåseåbner
              • 4 middagstallerkner

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tænd ovnen på 200 grader.
              4. Læg bagepapir i en lille bradepande.
              5. Skyl fiskefileterne under koldt, rindende vand.
              6. Læg en skive skinke på en dyb tallerken.
              7. Dyb fiskefileten tør med et stykke køkkenrulle, og læg fisken ovenpå skinken.
              8. Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.
              9. Gentag proceduren til alle fiskefileter er rullet til roulader.
              10. Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter, til de er gennembagte.
              11. Tomatsovs: Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              12. Kom olien i en gryde, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser grøntsager.
              13. Kom løget i gryden.
              14. Svits løget, og skru ned for varmen.
              15. Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.
              16. Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.
              17. Læg låg på gryden, og kog i 10 minutter.
              18. Ris: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog.
              19. Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.
              20. Sluk for risene, tag dem af kogepladen. Lad dem stå og trække i 8 minutter.
              21. Salat: Skyl rucolasalaten grundigt.
              22. Læg lidt rucolasalat på hver tallerken.
              23. Læg tomatsovs på hver tallerken.
              24. Læg en fiskerulle på tomatsovsen.
              25. Retten er nu klar til servering, server den med ris til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Fisk er sundt, og skal spises året rundt. Her er en uovertruffen kombination af fisk og gris. Server den med tomatsovs og ris. Nyd retten sammen med dine bedste venner!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1489 kJ / 356 kcal
                • Protein: 33 %
                • Kulhydrat: 46 %
                • Fedt: 21 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 25

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 25

                Mål alle ingredienserne af.

                • 12 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
                • 12 skiver serranoskinke (tynde)

                Tomatsovs:

                • 1 ½ lille løg
                • 1 ½ spsk. olivenolie
                • 1 ½ dåse hakkede tomater
                • 1 ½ tsk. æblecidereddike
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • ¾ tsk. sukker

                Ris:

                • 6 dl vand
                • ¾ tsk. salt
                • 3 dl jasminris

                Salat:

                • 6 dl rucolasalat
              • Trin 3 af 25

                Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 4 af 25

                Læg bagepapir i en lille bradepande.

              • Trin 5 af 25

                Skyl fiskefileterne under rindende, koldt vand.

                • 12 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
              • Trin 6 af 25

                Læg en skive skinke på en dyb tallerken.

                • 12 skiver serranoskinke (tynde)
              • Trin 7 af 25

                Dyb fiskefileten tør med et stykke køkkenrulle, og læg fisken ovenpå skinken.

              • Trin 8 af 25

                Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.

              • Trin 9 af 25

                Gentag proceduren til alle fiskefileter er rullet til roulader.

              • Trin 10 af 25

                Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter, til de er gennembagte.

              • Trin 11 af 25

                Tomatsovs: Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ lille løg
              • Trin 12 af 25

                Kom olien i en gryde, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser grøntsager.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 13 af 25

                Kom løgene i gryden.

              • Trin 14 af 25

                Svits løgene, og skru ned for varmen.

              • Trin 15 af 25

                Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.

                • 1 ½ dåse hakkede tomater
              • Trin 16 af 25

                Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.

                • 1 ½ tsk. æbleeddike
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • ¾ tsk. sukker
              • Trin 17 af 25

                Læg låg på gryden, og kog i 10 minutter.

              • Trin 18 af 25

                Ris: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog.

                • 6 dl vand
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 19 af 25

                Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.

                • 3 dl jasminris
              • Trin 20 af 25

                Sluk for risene, tag dem af kogepladen. Lad dem stå og trække i 8 minutter.

              • Trin 21 af 25

                Salat: Skyl rucolasalaten grundigt.

                • 6 dl rucolasalat
              • Trin 22 af 25

                Læg lidt rucolasalat på hver tallerken.

              • Trin 23 af 25

                Læg tomatsovs på hver tallerken.

              • Trin 24 af 25

                Læg en fiskerulle på tomatsovsen.

              • Trin 25 af 25

                Retten er nu klar til servering, server den med ris til.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Fisk er sundt, og skal spises året rundt. Her er en uovertruffen kombination af fisk og gris. Server den med tomatsovs og ris. Nyd retten sammen med dine bedste venner!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 12 små rødspættefileter, isingfileter eller skrubbefileter (uden den hvide skindside)
                  • 12 skiver serranoskinke (tynde)

                  Tomatsovs:

                  • 1 ½ lille løg
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ dåse hakkede tomater
                  • 1 ½ tsk. æblecidereddike
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber
                  • ¾ tsk. sukker

                  Ris:

                  • 6 dl vand
                  • ¾ tsk. salt
                  • 3 dl jasminris

                  Salat:

                  • 6 dl rucolasalat

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 1 sæt måleskeer
                  • Bagepapir
                  • 1 bradepande
                  • Køkkenrulle
                  • 1 dyb tallerken
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 2 mellem gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dåseåbner
                  • 6 middagstallerkner

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tænd ovnen på 200 grader.
                  4. Læg bagepapir i en lille bradepande.
                  5. Skyl fiskefileterne under rindende, koldt vand.
                  6. Læg en skive skinke på en dyb tallerken.
                  7. Dyb fiskefileten tør med et stykke køkkenrulle, og læg fisken ovenpå skinken.
                  8. Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.
                  9. Gentag proceduren til alle fiskefileter er rullet til roulader.
                  10. Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter, til de er gennembagte.
                  11. Tomatsovs: Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  12. Kom olien i en gryde, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du svitser grøntsager.
                  13. Kom løgene i gryden.
                  14. Svits løgene, og skru ned for varmen.
                  15. Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.
                  16. Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.
                  17. Læg låg på gryden, og kog i 10 minutter.
                  18. Ris: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog.
                  19. Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.
                  20. Sluk for risene, tag dem af kogepladen. Lad dem stå og trække i 8 minutter.
                  21. Salat: Skyl rucolasalaten grundigt.
                  22. Læg lidt rucolasalat på hver tallerken.
                  23. Læg tomatsovs på hver tallerken.
                  24. Læg en fiskerulle på tomatsovsen.
                  25. Retten er nu klar til servering, server den med ris til.