1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Fisk og skaldyr>
  5. Fiske-skinkeruller

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Fiske-skinkeruller:

3.

Tænd ovnen på 200 grader.

4.

Læg bagepapir i en lille bradepande.

5.

Skyl fiskefileterne under koldt, rindende vand.
Skyl fiskefileterne under rindende, koldt vand.
Skyl fiskefileterne i koldt, rindende vand.

6.

Læg en skive skinke på en dyb tallerken.

7.

Dub fiskefileten tør med et stykke køkkenrulle, og læg fisken ovenpå skinken.

8.

Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.

9.

Gentag med alle fiskefileter og skinke-skiver.

10.

Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter, til de er gennembagte. Fiske-kødet skal være hvidt.

Tomatsovs:

11.

Pil, og hak løget. Se videoen.

12.

Varm olien op i en gryde.

13.

Kom løget i gryden, og svits i 2 minutter. Løget må ikke tage farve. Skru ned. Se videoen.

14.

Kom de hakkede tomater i gryden, og rør rundt.

15.

Kom æbleeddike, salt, peber og sukker i gryden, og rør rundt.

16.

Læg låg på gryden, og kog i 10 minutter.

Ris:

17.

Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på, og bring det i kog. Se videoen.

18.

Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.

19.

Sluk for risene, tag dem af kogepladen. Lad dem stå og trække i 8 minutter.

Salat:

20.

Skyl rucolasalaten.

21.

Læg lidt rucolasalat og tomatsovs på hver tallerken. Læg en fiske-skinkerulle ovenpå tomatsovsen. Servér med ris.

Næringsindhold per portion

Energi: 1489 kJ / 356 kcal

Protein: 33 %

Kulhydrat: 46 %

Fedt: 21 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Løg, svitse

Løg, svitse

Ris, koge

Ris, koge

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 93 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 22 min