Filodejspakker

Filodejspakker

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Lad dig overraske med disse sprøde filodejspakker fyldt med krydret fars og salat til. Filodej er tynd, fedtfattig dej flere lag, der blandt andet bruges til forårsuller.

        Imponér familien, og servér filodejspakkerne med hjemmelavede grovflutes til. Find opskriften her i GoCook.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2224 kJ / 530 kcal
        • Protein: 23 %
        • Kulhydrat: 38 %
        • Fedt: 39 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 16

        Find alle ingredienserne frem.

        Fars:

        • 200 g. hakket kød, f.eks. oksekød eller lam
        • 1 tsk. groft salt
        • 1 æg
        • ½ dl hvedemel eller havregryn
        • ¼ tsk. peber
        • ½ tsk. cayennepeber eller stødt chili
        • 1 ½ dl mælk
        • 1 fed hvidløg
        • 1 tsk. olie til pensling
        • ½ pakke filodej (2 stykker, ialt 60 g.)

        Salat:

        • 250 g. tomater
        • ¼ rødløg
        • ¼ tsk. groft salt
        • ¼ tsk. peber
        • ½ dl håndfuld friske basilikumblade
        • 4 stk. grønne salatblade
        • ½ spsk. olivenolie
        • 1 tsk. vineddike
        • 2 stk. groft brød
      • Trin 3 af 16

        Kom kød og salt i en skål. Stil skålen i vasken, eller læg en karklud under den, så den står fast. Rør kødet med en grydeske eller en håndmixer, til det bliver en sammenhængende masse. Klik på videoen og se, hvordan du rører en fars.

        • 200 g. hakket kød, f.eks. oksekød eller lam
        • 1 tsk. groft salt
      • Trin 4 af 16

        Slå ægget ud i en kop. Hæld det op i skålen til kødet. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

        • 1 æg
      • Trin 5 af 16

        Tilsæt hvedemel, peber og cayennepeber eller stødt chili. Rør det sammen.

        • ½ dl hvedemel
        • ¼ tsk. peber
        • ½ tsk. cayennepeber eller stødt chili
      • Trin 6 af 16

        Kom mælk i farsen lidt ad gangen. Rør sammen. Farsen må ikke blive for flydende.

        • 1 ½ dl mælk
      • Trin 7 af 16

        Pil, og pres hvidløget med en hvidløgspresser. Kom hvidløg i farsen, og rør rundt. Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den på køl i cirka 20 minutter.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 8 af 16

        Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 9 af 16

        Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 10 af 16

        Del de 2 stykker filodej i halve, så du får 4 stykker. Læg cirka 2 store spiseskeer fars på midten af hvert stykke dej. Flad farsen ud til en firkant i cirka 1 centimeter tykt lag. Lad kanten af dejen være fri for fars. Pak dejen ind over farsen. Klem den lidt sammen i kanten, så den lukker godt til. Læg pakken med lukningen ned mod bagepladen. Gentag med alle dejstykkerne.

        • ½ pakke filodej (2 stykker, 60 g.)
      • Trin 11 af 16

        Pensl pakkerne med olie.

        • 1 tsk. olie
      • Trin 12 af 16

        Sæt bagepladen i midten af ovnen, og bag filodejspakkerne i cirka 20 minutter, til kødet er gennemstegt. Mål temperaturen på farsen med et stegetermometer. Den skal være 80 grader.

      • Trin 13 af 16

        Salat: Skyl tomaterne, salaten og basilikum. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

        • 250 g. tomater
        • 4 stk. grønne salatblade
        • ½ dl friske basilikumblade
      • Trin 14 af 16

        Skær tomaterne i både og salaten i store stykker. Kom dem op i en skål.

      • Trin 15 af 16

        Pil, og hak løget fint. Kom det op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ¼ rødløg
      • Trin 16 af 16

        Rør olivenolie og eddike sammen i en lille skål, og krydr med salt og peber. Hæld olie/eddikedressingen i skålen. Tilsæt basilikumblade, og vend det rundt. Servér med groft med til.

        • ½ spsk. olivenolie
        • 1 tsk. vineddike
        • ¼ tsk. groft salt
        • ¼ tsk. peber
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Lad dig overraske med disse sprøde filodejspakker fyldt med krydret fars og salat til. Filodej er tynd, fedtfattig dej flere lag, der blandt andet bruges til forårsuller.

        Imponér familien, og servér filodejspakkerne med hjemmelavede grovflutes til. Find opskriften her i GoCook.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Fars:

          • 200 g. hakket kød, f.eks. oksekød eller lam
          • 1 tsk. groft salt
          • 1 æg
          • ½ dl hvedemel eller havregryn
          • ¼ tsk. peber
          • ½ tsk. cayennepeber eller stødt chili
          • 1 ½ dl mælk
          • 1 fed hvidløg
          • 1 tsk. olie til pensling
          • ½ pakke filodej (2 stykker, ialt 60 g.)

          Salat:

          • 250 g. tomater
          • ¼ rødløg
          • ¼ tsk. groft salt
          • ¼ tsk. peber
          • ½ dl håndfuld friske basilikumblade
          • 4 stk. grønne salatblade
          • ½ spsk. olivenolie
          • 1 tsk. vineddike
          • 2 stk. groft brød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 sæt måleskeer
          • 2 røreskåle
          • 1 grydeske
          • 1 kop
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 hvidløgspresser
          • Bagepapir
          • 1 bageplade
          • 1 bagepensel
          • 1 stegetermometer
          • 1 dørslag
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skål
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom kød og salt i en skål. Stil skålen i vasken, eller læg en karklud under den, så den står fast. Rør kødet med en grydeske eller en håndmixer, til det bliver en sammenhængende masse. Klik på videoen og se, hvordan du rører en fars.
          4. Slå ægget ud i en kop. Hæld det op i skålen til kødet. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
          5. Tilsæt hvedemel, peber og cayennepeber eller stødt chili. Rør det sammen.
          6. Kom mælk i farsen lidt ad gangen. Rør sammen. Farsen må ikke blive for flydende.
          7. Pil, og pres hvidløget med en hvidløgspresser. Kom hvidløg i farsen, og rør rundt. Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den på køl i cirka 20 minutter.
          8. Tænd ovnen på 200 grader.
          9. Læg bagepapir på en bageplade.
          10. Del de 2 stykker filodej i halve, så du får 4 stykker. Læg cirka 2 store spiseskeer fars på midten af hvert stykke dej. Flad farsen ud til en firkant i cirka 1 centimeter tykt lag. Lad kanten af dejen være fri for fars. Pak dejen ind over farsen. Klem den lidt sammen i kanten, så den lukker godt til. Læg pakken med lukningen ned mod bagepladen. Gentag med alle dejstykkerne.
          11. Pensl pakkerne med olie.
          12. Sæt bagepladen i midten af ovnen, og bag filodejspakkerne i cirka 20 minutter, til kødet er gennemstegt. Mål temperaturen på farsen med et stegetermometer. Den skal være 80 grader.
          13. Salat: Skyl tomaterne, salaten og basilikum. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
          14. Skær tomaterne i både og salaten i store stykker. Kom dem op i en skål.
          15. Pil, og hak løget fint. Kom det op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          16. Rør olivenolie og eddike sammen i en lille skål, og krydr med salt og peber. Hæld olie/eddikedressingen i skålen. Tilsæt basilikumblade, og vend det rundt. Servér med groft med til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Lad dig overraske med disse sprøde filodejspakker fyldt med krydret fars og salat til. Filodej er tynd, fedtfattig dej flere lag, der blandt andet bruges til forårsuller.  

            Imponér familien, og servér filodejspakkerne med hjemmelavede grovflutes til. Find opskriften her i GoCook.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2224 kJ / 530 kcal
            • Protein: 23 %
            • Kulhydrat: 38 %
            • Fedt: 39 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 16

            Find alle ingredienserne frem.

            Fars:

            • 400 g. hakket kød, f.eks. oksekød eller lam
            • 2 tsk. groft salt
            • 1 æg
            • 1 dl hvedemel eller havregryn
            • 1 knivspids peber
            • 1 tsk. cayennepeber eller stødt chili
            • 2 ½ dl mælk
            • 2 fed hvidløg
            • 2 tsk. olie til pensling
            • 1 pakke filodej (4 stykker, ialt 120 g.)

            Salat:

            • 500 g. tomater
            • ½ rødløg
            • ½ tsk. groft salt
            • 1 knivspids peber
            • 1 dl friske basilikumblade
            • 8 stk. grønne salatblade
            • 1 spsk. olivenolie
            • 2 tsk. vineddike
            • 4 stk. groft brød
          • Trin 3 af 16

            Kom kød og salt i en skål. Stil skålen i vasken, eller læg en karklud under den, så den står fast. Rør kødet med en grydeske eller en håndmixer, til det bliver en sammenhængende masse. Klik på videoen og se, hvordan du rører en fars.

            • 400 g. hakket kød, f.eks. oksekød eller lam
            • 2 tsk. groft salt
          • Trin 4 af 16

            Slå ægget ud i en kop. Hæld det op i skålen til kødet. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

            • 1 æg
          • Trin 5 af 16

            Tilsæt hvedemel, peber og cayennepeber eller stødt chili. Rør det sammen.

            • 1 dl hvedemel
            • 1 knivspids peber
            • 1 tsk. cayennepeber eller stødt chili
          • Trin 6 af 16

            Kom mælk i farsen lidt ad gangen. Rør sammen. Farsen må ikke blive for flydende.

            • 2 ½ dl mælk
          • Trin 7 af 16

            Pil, og pres hvidløget med en hvidløgspresser. Kom hvidløg i farsen, og rør rundt. Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den på køl i cirka 20 minutter.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 8 af 16

            Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 9 af 16

            Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 10 af 16

            Del de 4 stykker filodej i halve, så du får 8 stykker. Læg cirka 2 store spiseskeer fars på midten af hvert stykke dej. Flad farsen ud til en firkant i cirka 1 centimeter tykt lag. Lad kanten af dejen være fri for fars. Pak dejen ind over farsen. Klem den lidt sammen i kanten, så den lukker godt til. Læg pakken med lukningen ned mod bagepladen. Gentag med alle dejstykkerne.

            • 1 pakke filodej (4 stykker, 120 g.)
          • Trin 11 af 16

            Pensl pakkerne med olie.

            • 2 tsk. olie
          • Trin 12 af 16

            Sæt bagepladen i midten af ovnen, og bag filodejspakkerne i cirka 20 minutter, til kødet er gennemstegt. Mål temperaturen på farsen med et stegetermometer. Den skal være 80 grader.

          • Trin 13 af 16

            Salat: Skyl tomaterne, salaten og basilikum. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

            • 500 g. tomater
            • 8 stk. grønne salatblade
            • 1 dl friske basilikumblade
          • Trin 14 af 16

            Skær tomaterne i både og salaten i store stykker. Kom dem op i en skål.

          • Trin 15 af 16

            Pil, og hak løget fint. Kom det op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • ½ rødløg
          • Trin 16 af 16

            Rør olivenolie og eddike sammen i en lille skål, og krydr med salt og peber. Hæld olie/eddikedressingen i skålen. Tilsæt basilikumblade, og vend det rundt. Servér med groft med til.

            • 1 spsk. olivenolie
            • 2 tsk. vineddike
            • ½ tsk. groft salt
            • 1 knivspids peber
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Lad dig overraske med disse sprøde filodejspakker fyldt med krydret fars og salat til. Filodej er tynd, fedtfattig dej flere lag, der blandt andet bruges til forårsuller.  

            Imponér familien, og servér filodejspakkerne med hjemmelavede grovflutes til. Find opskriften her i GoCook.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Fars:

              • 400 g. hakket kød, f.eks. oksekød eller lam
              • 2 tsk. groft salt
              • 1 æg
              • 1 dl hvedemel eller havregryn
              • 1 knivspids peber
              • 1 tsk. cayennepeber eller stødt chili
              • 2 ½ dl mælk
              • 2 fed hvidløg
              • 2 tsk. olie til pensling
              • 1 pakke filodej (4 stykker, ialt 120 g.)

              Salat:

              • 500 g. tomater
              • ½ rødløg
              • ½ tsk. groft salt
              • 1 knivspids peber
              • 1 dl friske basilikumblade
              • 8 stk. grønne salatblade
              • 1 spsk. olivenolie
              • 2 tsk. vineddike
              • 4 stk. groft brød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 decilitermål
              • 1 sæt måleskeer
              • 2 røreskåle
              • 1 grydeske
              • 1 kop
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 hvidløgspresser
              • Bagepapir
              • 1 bageplade
              • 1 bagepensel
              • 1 stegetermometer
              • 1 dørslag
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skål
              • 1 spiseske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom kød og salt i en skål. Stil skålen i vasken, eller læg en karklud under den, så den står fast. Rør kødet med en grydeske eller en håndmixer, til det bliver en sammenhængende masse. Klik på videoen og se, hvordan du rører en fars.
              4. Slå ægget ud i en kop. Hæld det op i skålen til kødet. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
              5. Tilsæt hvedemel, peber og cayennepeber eller stødt chili. Rør det sammen.
              6. Kom mælk i farsen lidt ad gangen. Rør sammen. Farsen må ikke blive for flydende.
              7. Pil, og pres hvidløget med en hvidløgspresser. Kom hvidløg i farsen, og rør rundt. Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den på køl i cirka 20 minutter.
              8. Tænd ovnen på 200 grader.
              9. Læg bagepapir på en bageplade.
              10. Del de 4 stykker filodej i halve, så du får 8 stykker. Læg cirka 2 store spiseskeer fars på midten af hvert stykke dej. Flad farsen ud til en firkant i cirka 1 centimeter tykt lag. Lad kanten af dejen være fri for fars. Pak dejen ind over farsen. Klem den lidt sammen i kanten, så den lukker godt til. Læg pakken med lukningen ned mod bagepladen. Gentag med alle dejstykkerne.
              11. Pensl pakkerne med olie.
              12. Sæt bagepladen i midten af ovnen, og bag filodejspakkerne i cirka 20 minutter, til kødet er gennemstegt. Mål temperaturen på farsen med et stegetermometer. Den skal være 80 grader.
              13. Salat: Skyl tomaterne, salaten og basilikum. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
              14. Skær tomaterne i både og salaten i store stykker. Kom dem op i en skål.
              15. Pil, og hak løget fint. Kom det op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              16. Rør olivenolie og eddike sammen i en lille skål, og krydr med salt og peber. Hæld olie/eddikedressingen i skålen. Tilsæt basilikumblade, og vend det rundt. Servér med groft med til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Lad dig overraske med disse sprøde filodejspakker fyldt med krydret fars og salat til. Filodej er tynd, fedtfattig dej flere lag, der blandt andet bruges til forårsuller.  

                Imponér familien, og servér filodejspakkerne med hjemmelavede grovflutes til. Find opskriften her i GoCook.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2224 kJ / 530 kcal
                • Protein: 23 %
                • Kulhydrat: 38 %
                • Fedt: 39 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 16

                Find alle ingredienserne frem.

                Fars:

                • 600 g. hakket kød, f.eks. oksekød eller lam
                • 3 tsk. groft salt
                • 2 æg
                • 1 ½ dl hvedemel eller havregryn
                • 1 ½ knivspids peber
                • 1 ½ tsk. cayennepeber eller stødt chili
                • 3 ½ dl mælk
                • 3 fed hvidløg
                • 3 tsk. olie til pensling
                • 1 ½ pakke filodej (6 stykker, ialt 180 g.)

                Salat:

                • 750 g. tomater
                • 1 lille rødløg
                • ¾ tsk. groft salt
                • ¾ tsk. peber
                • 1 ½ dl friske basilikumblade
                • 12 stk. grønne salatblade
                • 1 ½ spsk. olivenolie
                • 3 tsk. vineddike
                • 6 stk. groft brød
              • Trin 3 af 16

                Kom kød og salt i en skål. Stil skålen i vasken, eller læg en karklud under den, så den står fast. Rør kødet med en grydeske eller en håndmixer, til det bliver en sammenhængende masse. Klik på videoen og se, hvordan du rører en fars.

                • 600 g. hakket kød, f.eks. oksekød eller lam
                • 3 tsk. groft salt
              • Trin 4 af 16

                Slå æggene ud i en kop. Hæld dem op i skålen til kødet. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

                • 2 æg
              • Trin 5 af 16

                Tilsæt hvedemel, peber og cayennepeber eller stødt chili. Rør det sammen.

                • 1 ½ dl hvedemel
                • 1 ½ knivspids peber
                • 1 ½ tsk. cayennepeber eller stødt chili
              • Trin 6 af 16

                Kom mælk i farsen lidt ad gangen. Rør sammen. Farsen må ikke blive for flydende.

                • 3 ½ dl mælk
              • Trin 7 af 16

                Pil, og pres hvidløget med en hvidløgspresser. Kom hvidløg i farsen, og rør rundt. Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den på køl i cirka 20 minutter.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 8 af 16

                Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 9 af 16

                Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 10 af 16

                Del de 6 stykker filodej i halve, så du får 12 stykker. Læg cirka 2 store spiseskeer fars på midten af hvert stykke dej. Flad farsen ud til en firkant i cirka 1 centimeter tykt lag. Lad kanten af dejen være fri for fars. Pak dejen ind over farsen. Klem den lidt sammen i kanten, så den lukker godt til. Læg pakken med lukningen ned mod bagepladen. Gentag med alle dejstykkerne.

                • 1 ½ pakke filodej (6 stykker, 180 g.)
              • Trin 11 af 16

                Pensl pakkerne med olie.

                • 3 tsk. olie
              • Trin 12 af 16

                Sæt bagepladen i midten af ovnen, og bag filodejspakkerne i cirka 20 minutter, til kødet er gennemstegt. Mål temperaturen på farsen med et stegetermometer. Den skal være 80 grader.

              • Trin 13 af 16

                Salat: Skyl tomaterne, salaten og basilikum. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

                • 750 g. tomater
                • 12 stk. grønne salatblade
                • 1 ½ dl friske basilikumblade
              • Trin 14 af 16

                Skær tomaterne i både og salaten i store stykker. Kom dem op i en skål.

              • Trin 15 af 16

                Pil, og hak løget fint. Kom det op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 lille rødløg
              • Trin 16 af 16

                Rør olivenolie og eddike sammen i en lille skål, og krydr med salt og peber. Hæld olie/eddikedressingen i skålen. Tilsæt basilikumblade, og vend det rundt. Servér med groft med til.

                • 1 ½ spsk. olivenolie
                • 3 tsk. vineddike
                • ¾ tsk. groft salt
                • ¾ tsk. peber
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Lad dig overraske med disse sprøde filodejspakker fyldt med krydret fars og salat til. Filodej er tynd, fedtfattig dej flere lag, der blandt andet bruges til forårsuller.  

                Imponér familien, og servér filodejspakkerne med hjemmelavede grovflutes til. Find opskriften her i GoCook.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Fars:

                  • 600 g. hakket kød, f.eks. oksekød eller lam
                  • 3 tsk. groft salt
                  • 2 æg
                  • 1 ½ dl hvedemel eller havregryn
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 1 ½ tsk. cayennepeber eller stødt chili
                  • 3 ½ dl mælk
                  • 3 fed hvidløg
                  • 3 tsk. olie til pensling
                  • 1 ½ pakke filodej (6 stykker, ialt 180 g.)

                  Salat:

                  • 750 g. tomater
                  • 1 lille rødløg
                  • ¾ tsk. groft salt
                  • ¾ tsk. peber
                  • 1 ½ dl friske basilikumblade
                  • 12 stk. grønne salatblade
                  • 1 ½ spsk. olivenolie
                  • 3 tsk. vineddike
                  • 6 stk. groft brød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 2 røreskåle
                  • 1 grydeske
                  • 1 kop
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 hvidløgspresser
                  • Bagepapir
                  • 1 bageplade
                  • 1 bagepensel
                  • 1 stegetermometer
                  • 1 dørslag
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skål
                  • 1 spiseske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom kød og salt i en skål. Stil skålen i vasken, eller læg en karklud under den, så den står fast. Rør kødet med en grydeske eller en håndmixer, til det bliver en sammenhængende masse. Klik på videoen og se, hvordan du rører en fars.
                  4. Slå æggene ud i en kop. Hæld dem op i skålen til kødet. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
                  5. Tilsæt hvedemel, peber og cayennepeber eller stødt chili. Rør det sammen.
                  6. Kom mælk i farsen lidt ad gangen. Rør sammen. Farsen må ikke blive for flydende.
                  7. Pil, og pres hvidløget med en hvidløgspresser. Kom hvidløg i farsen, og rør rundt. Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den på køl i cirka 20 minutter.
                  8. Tænd ovnen på 200 grader.
                  9. Læg bagepapir på en bageplade.
                  10. Del de 6 stykker filodej i halve, så du får 12 stykker. Læg cirka 2 store spiseskeer fars på midten af hvert stykke dej. Flad farsen ud til en firkant i cirka 1 centimeter tykt lag. Lad kanten af dejen være fri for fars. Pak dejen ind over farsen. Klem den lidt sammen i kanten, så den lukker godt til. Læg pakken med lukningen ned mod bagepladen. Gentag med alle dejstykkerne.
                  11. Pensl pakkerne med olie.
                  12. Sæt bagepladen i midten af ovnen, og bag filodejspakkerne i cirka 20 minutter, til kødet er gennemstegt. Mål temperaturen på farsen med et stegetermometer. Den skal være 80 grader.
                  13. Salat: Skyl tomaterne, salaten og basilikum. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
                  14. Skær tomaterne i både og salaten i store stykker. Kom dem op i en skål.
                  15. Pil, og hak løget fint. Kom det op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  16. Rør olivenolie og eddike sammen i en lille skål, og krydr med salt og peber. Hæld olie/eddikedressingen i skålen. Tilsæt basilikumblade, og vend det rundt. Servér med groft med til.