1. Hjem >
  2. Kokkeskolen >
  3. Råvarer >
  4. Grøntsager og kartofler >
  5. Nippe friske grønne bønner

Nippe friske grønne bønner

Kokkeskole

Når man skærer spidserne af friske grønne bønner, så kalder man det at nippe bønnerne. Se, hvordan du kan gøre det på en smart måde, hvis det er friske bønner, som du er købt i en pose.

Se opskriften her

Kogte grønne bønner

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 25 min

Arbejdstid: 10 min

Relaterede opskrifter

Rødbedesalat med kogte rødbeder

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 20 min

Fladbrød med søde løg

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 63 min

Asparges med bacon

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Kyllingesalat med ris

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 68 min