Engelsk morgenmad

Engelsk morgenmad

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Full english breakfast = engelsk morgenmad med det hele! De er nogle luksusdyr derovre i England om morgenen. Og lad os da lave en efterligner? Hvorfor ikke? Så her får du opskriften på en lækker engelsk morgenmad - du går helt sikkert ikke sulten fra bordet!

        Engelske morgenmad giver cirka 2,3 kg CO2/kg måltid.

         

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3456 kJ / 826 kcal
        • Protein: 19 %
        • Kulhydrat: 51 %
        • Fedt: 30 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)

      • Trin 2 af 10

        Find alle ingredienserne frem.

        • Ca. 400 g. baked beans (1 brik/dåse)
        • 4 skiver bacon  
        • 4 æg
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 1 spsk. olie til stegning
        • 4 skiver fuldkorns-toastbrød
        • 6 cherrytomater
        • ¼ dl. basilikum
      • Trin 3 af 10

        Åbn brikken med baked beans med en saks. Hæld baked beans i en lille gryde. Tænd for lav varme, og lad det komme op at koge. Rør imens.

        • Ca. 400 g. baked beans (1 brik/dåse)
      • Trin 4 af 10

        Varm en stegepande op til høj varme. Kom bacon-skiverne på og steg dem cirka 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.

        • 4 skiver bacon
      • Trin 5 af 10

        Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i skålen. Gør det samme med de andre æg.

        • 4 æg
      • Trin 6 af 10

        Tilsæt salt og peber, og pisk det godt sammen med et piskeris. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 7 af 10

        Varm olien op på en stegepande ved middel varme. Hæld ægge-massen på. Rør rundt i massen, til den bliver tyk, og æggene er gennemstegte.

        • 1 spsk. olie til stegning
      • Trin 8 af 10

        Rist brød-skiverne på en brødrister eller i ovnen.

        • 4 skiver fuldkorns-toastbrød
      • Trin 9 af 10

        Skyl tomaterne og skær dem i halve.

        • 6 cherrytomater
      • Trin 10 af 10

        Kom vand i en skål, og skyl basilikummen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Drys basilikum på dine æg.

        • ¼ dl. basilikum
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Full english breakfast = engelsk morgenmad med det hele! De er nogle luksusdyr derovre i England om morgenen. Og lad os da lave en efterligner? Hvorfor ikke? Så her får du opskriften på en lækker engelsk morgenmad - du går helt sikkert ikke sulten fra bordet!

        Engelske morgenmad giver cirka 2,3 kg CO2/kg måltid.

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • Ca. 400 g. baked beans (1 brik/dåse)
          • 4 skiver bacon  
          • 4 æg
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 1 spsk. olie til stegning
          • 4 skiver fuldkorns-toastbrød
          • 6 cherrytomater
          • ¼ dl. basilikum

           

          Køkkenredskaber

          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 decilitermål
          • 1 saks
          • 1 lille gryde
          • 2 stegepander
          • 2 paletknive
          • 1 kop
          • 1 mellemstor skål
          • 1 piskeris
          • 1 brødrister
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 viskestykke

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Åbn brikken med baked beans med en saks. Hæld baked beans i en lille gryde. Tænd for lav varme, og lad det komme op at koge. Rør imens.
          4. Varm en stegepande op til høj varme. Kom bacon-skiverne på og steg dem cirka 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
          5. Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i skålen. Gør det samme med de andre æg.
          6. Tilsæt salt og peber, og pisk det godt sammen med et piskeris. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          7. Varm olien op på en stegepande ved middel varme. Hæld ægge-massen på. Rør rundt i massen, til den bliver tyk, og æggene er gennemstegte.
          8. Rist brød-skiverne på en brødrister eller i ovnen.
          9. Skyl tomaterne og skær dem i halve.
          10. Kom vand i en skål, og skyl basilikummen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Drys basilikum på dine æg.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Full english breakfast = engelsk morgenmad med det hele! De er nogle luksusdyr derovre i England om morgenen. Og lad os da lave en efterligner? Hvorfor ikke? Så her får du opskriften på en lækker engelsk morgenmad - du går helt sikkert ikke sulten fra bordet!

            Engelske morgenmad giver cirka 2,3 kg CO2/kg måltid.

             

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3456 kJ / 826 kcal
            • Protein: 19 %
            • Kulhydrat: 51 %
            • Fedt: 30 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)

          • Trin 2 af 10

            Find alle ingredienserne frem.

            • Ca. 800 g. baked beans (2 brikker/dåser)
            • 8 skiver bacon  
            • 8 æg
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 2 spsk. olie til stegning
            • 8 skiver fuldkorns-toastbrød
            • 12 cherrytomater
            • ½ dl. basilikum
          • Trin 3 af 10

            Åbn brikkerne med baked beans med en saks. Hæld baked beans i en lille gryde. Tænd for lav varme, og lad det komme op at koge. Rør imens.

            • Ca. 800 g. baked beans (2 brikker/dåser)
          • Trin 4 af 10

            Varm en stegepande op til høj varme. Kom bacon-skiverne på og steg dem cirka 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.

            • 8 skiver bacon
          • Trin 5 af 10

            Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i skålen. Gør det samme med de andre æg.

            • 8 æg
          • Trin 6 af 10

            Tilsæt salt og peber, og pisk det godt sammen med et piskeris. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 7 af 10

            Varm olien op på en stegepande ved middel varme. Hæld ægge-massen på. Rør rundt i massen, til den bliver tyk, og æggene er gennemstegte.

            • 2 spsk. olie til stegning
          • Trin 8 af 10

            Rist brød-skiverne på en brødrister eller i ovnen.

            • 8 skiver fuldkorns-toastbrød
          • Trin 9 af 10

            Skyl tomaterne og skær dem i halve.

            • 12 cherrytomater
          • Trin 10 af 10

            Kom vand i en skål, og skyl basilikummen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Drys basilikum på dine æg.

            • ½ dl. basilikum
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Full english breakfast = engelsk morgenmad med det hele! De er nogle luksusdyr derovre i England om morgenen. Og lad os da lave en efterligner? Hvorfor ikke? Så her får du opskriften på en lækker engelsk morgenmad - du går helt sikkert ikke sulten fra bordet!

            Engelske morgenmad giver cirka 2,3 kg CO2/kg måltid.

             

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • Ca. 800 g. baked beans (2 brikker/dåser)
              • 8 skiver bacon  
              • 8 æg
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 2 spsk. olie til stegning
              • 8 skiver fuldkorns-toastbrød
              • 12 cherrytomater
              • ½ dl. basilikum

               

              Køkkenredskaber

              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 decilitermål
              • 1 saks
              • 1 lille gryde
              • 2 stegepander
              • 2 paletknive
              • 1 kop
              • 1 mellemstor skål
              • 1 piskeris
              • 1 brødrister
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 viskestykke

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Åbn brikkerne med baked beans med en saks. Hæld baked beans i en lille gryde. Tænd for lav varme, og lad det komme op at koge. Rør imens.
              4. Varm en stegepande op til høj varme. Kom bacon-skiverne på og steg dem cirka 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
              5. Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i skålen. Gør det samme med de andre æg.
              6. Tilsæt salt og peber, og pisk det godt sammen med et piskeris. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              7. Varm olien op på en stegepande ved middel varme. Hæld ægge-massen på. Rør rundt i massen, til den bliver tyk, og æggene er gennemstegte.
              8. Rist brød-skiverne på en brødrister eller i ovnen.
              9. Skyl tomaterne og skær dem i halve.
              10. Kom vand i en skål, og skyl basilikummen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Drys basilikum på dine æg.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Full english breakfast = engelsk morgenmad med det hele! De er nogle luksusdyr derovre i England om morgenen. Og lad os da lave en efterligner? Hvorfor ikke? Så her får du opskriften på en lækker engelsk morgenmad - du går helt sikkert ikke sulten fra bordet!

                Engelske morgenmad giver cirka 2,3 kg CO2/kg måltid.

                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3456 kJ / 826 kcal
                • Protein: 19 %
                • Kulhydrat: 51 %
                • Fedt: 30 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)

              • Trin 2 af 10

                Find alle ingredienserne frem.

                • Ca. 1200 g. baked beans (3 brikker/dåser)
                • 12 skiver bacon  
                • 12 æg
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 3 spsk. olie til stegning
                • 12 skiver fuldkorns-toastbrød
                • 18 cherrytomater
                • ¾ dl. basilikum
              • Trin 3 af 10

                Åbn brikkerne med baked beans med en saks. Hæld baked beans i en lille gryde. Tænd for lav varme, og lad det komme op at koge. Rør imens.

                • Ca. 1200 g. baked beans (3 brikker/dåser)
              • Trin 4 af 10

                Varm en stegepande op til høj varme. Kom bacon-skiverne på og steg dem cirka 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.

                • 12 skiver bacon
              • Trin 5 af 10

                Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i skålen. Gør det samme med de andre æg.

                • 12 æg
              • Trin 6 af 10

                Tilsæt salt og peber, og pisk det godt sammen med et piskeris. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 7 af 10

                Varm olien op på en stegepande ved middel varme. Hæld ægge-massen på. Rør rundt i massen, til den bliver tyk, og æggene er gennemstegte.

                • 3 spsk. olie til stegning
              • Trin 8 af 10

                Rist brød-skiverne på en brødrister eller i ovnen.

                • 12 skiver fuldkorns-toastbrød
              • Trin 9 af 10

                Skyl tomaterne og skær dem i halve.

                • 18 cherrytomater
              • Trin 10 af 10

                Kom vand i en skål, og skyl basilikummen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Drys basilikum på dine æg.

                • ¾ dl. basilikum
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Full english breakfast = engelsk morgenmad med det hele! De er nogle luksusdyr derovre i England om morgenen. Og lad os da lave en efterligner? Hvorfor ikke? Så her får du opskriften på en lækker engelsk morgenmad - du går helt sikkert ikke sulten fra bordet!

                Engelske morgenmad giver cirka 2,3 kg CO2/kg måltid.

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • Ca. 1200 g. baked beans (3 brikker/dåser)
                  • 12 skiver bacon  
                  • 12 æg
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 3 spsk. olie til stegning
                  • 12 skiver fuldkorns-toastbrød
                  • 18 cherrytomater
                  • ¾ dl. basilikum

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 saks
                  • 1 lille gryde
                  • 2 stegepander
                  • 2 paletknive
                  • 1 kop
                  • 1 mellemstor skål
                  • 1 piskeris
                  • 1 brødrister
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 viskestykke

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Åbn brikkerne med baked beans med en saks. Hæld baked beans i en lille gryde. Tænd for lav varme, og lad det komme op at koge. Rør imens.
                  4. Varm en stegepande op til høj varme. Kom bacon-skiverne på og steg dem cirka 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
                  5. Slå et æg ud i en kop. Kom ægget op i skålen. Gør det samme med de andre æg.
                  6. Tilsæt salt og peber, og pisk det godt sammen med et piskeris. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  7. Varm olien op på en stegepande ved middel varme. Hæld ægge-massen på. Rør rundt i massen, til den bliver tyk, og æggene er gennemstegte.
                  8. Rist brød-skiverne på en brødrister eller i ovnen.
                  9. Skyl tomaterne og skær dem i halve.
                  10. Kom vand i en skål, og skyl basilikummen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Drys basilikum på dine æg.