Dijonsennep

Sennep er gult og tyktflydende. Du kan få sennep med og uden korn i. Smagen er stærk og skarp.

Holdbarhed

2 år på hylden (Uåbnet)

8 måneder i køleskabet (Åbnet)

Opbevaring

En sennep, der ikke har været åbnet, skal du opbevare tørt og køligt. For eksempel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Når du har åbnet for senneppen, skal du opbevare den i køleskabet. Her kan den holde sig  i op til 8 måneder. 

Retter med dijonsennep

Coleslaw

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Hjemmelavet mayonnaise

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Kartoffel-svampesalat

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Fiskepakker med persillecreme

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 93 min