Den seje grøntsagsdip
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
En dip af gorgonzola og peanuts – perfekt til at dyppe dine yndlings-grøntsager i. Prøv fx med stave af glaskål, radiser og kinaradiser.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 287 kJ / 67 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 9 %
- Fedt: 78 %
- Heraf mættet fedt: 3,0 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 spsk. cremet gorgonzola
- 5-8 spsk. cremefraiche 9%
- 1 spsk. peanuts
- Lidt karse
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 lille skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 6
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 6
Find alle ingredienserne frem.
- 1 spsk. cremet gorgonzola
- 5-8 spsk. cremefraiche 9%
- 1 spsk. peanuts
- Lidt karse
- Trin 3 af 6
Tag en lille skål og en ske frem. Kom gorgonzola og cremefraiche ned i skålen, og rør det sammen.
- 1 spsk. cremet gorgonzola
- 5-8 spsk. cremefraiche 9%
- Trin 4 af 6
Tag et skærebræt og en kniv, og hak peanutsene fint.
- 1 spsk. peanuts
- Trin 5 af 6
Hæld dippen op i en lille skål og pynt med hakkede peanuts og lidt karse. Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.
- Lidt karse
- Trin 6 af 6
Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
En dip af gorgonzola og peanuts – perfekt til at dyppe dine yndlings-grøntsager i. Prøv fx med stave af glaskål, radiser og kinaradiser.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 spsk. cremet gorgonzola
- 5-8 spsk. cremefraiche 9%
- 1 spsk. peanuts
- Lidt karse
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 lille skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag en lille skål og en ske frem. Kom gorgonzola og cremefraiche ned i skålen, og rør det sammen.
- Tag et skærebræt og en kniv, og hak peanutsene fint.
- Hæld dippen op i en lille skål og pynt med hakkede peanuts og lidt karse. Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.
- Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.
-