Den seje grøntsagsdip

Den seje grøntsagsdip

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        En dip af gorgonzola og peanuts – perfekt til at dyppe dine yndlings-grøntsager i. Prøv fx med stave af glaskål, radiser og kinaradiser.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 287 kJ / 67 kcal
        • Protein: 14 %
        • Kulhydrat: 9 %
        • Fedt: 78 %
        • Heraf mættet fedt: 3,0 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 6

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 6

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 spsk. cremet gorgonzola
        • 5-8 spsk. cremefraiche 9%
        • 1 spsk. peanuts
        • Lidt karse
      • Trin 3 af 6

        Tag en lille skål og en ske frem. Kom gorgonzola og cremefraiche ned i skålen, og rør det sammen.

        • 1 spsk. cremet gorgonzola
        • 5-8 spsk. cremefraiche 9%
      • Trin 4 af 6

        Tag et skærebræt og en kniv, og hak peanutsene fint.

        • 1 spsk. peanuts
      • Trin 5 af 6

        Hæld dippen op i en lille skål og pynt med hakkede peanuts og lidt karse. Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.

        • Lidt karse
      • Trin 6 af 6

        Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En dip af gorgonzola og peanuts – perfekt til at dyppe dine yndlings-grøntsager i. Prøv fx med stave af glaskål, radiser og kinaradiser.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 spsk. cremet gorgonzola
          • 5-8 spsk. cremefraiche 9%
          • 1 spsk. peanuts
          • Lidt karse

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 lille skål
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag en lille skål og en ske frem. Kom gorgonzola og cremefraiche ned i skålen, og rør det sammen.
          4. Tag et skærebræt og en kniv, og hak peanutsene fint.
          5. Hæld dippen op i en lille skål og pynt med hakkede peanuts og lidt karse. Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.
          6. Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.