Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skær smørret og marcipanen i små tern.

4.

Kom smør, marcipan, honning, kakaopulver og havregryn i en skål. Rør det sammen til en ensartet masse med en røremaskine eller en elpisker.

5.

Stil massen i køleskabet i et par timer.

6.

Tag massen ud af køleskabet. Tril den til små kugler.

7.

Tril kuglerne i soltørrede solbær, hindbær eller lakridsrodspulver.

8.

Stil havregrynskuglerne i køleskabet, til du skal spise dem.

Næringsindhold per portion

Energi: 428 kJ / 102 kcal

Protein: 6 %

Kulhydrat: 31 %

Fedt: 63 %

Heraf mættet fedt 3,3 g.

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min