Deluxe havregrynskugler

Deluxe havregrynskugler

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Skal det være nemt og skal det være lækkert, så er disse deluxe havregynskugler det oplagte valg! Du kan genne dem cirka en uge i køleskabet. 

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 428 kJ / 102 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 31 %
        • Fedt: 63 %
        • Heraf mættet fedt 3,3 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 8

        Mål alle ingredienserne af.

        • 150 g. blødt smør
        • 200 g. marcipan
        • 1 spsk. flydende honning
        • 4 spsk. kakaopulver
        • 4 dl havregryn
        • Lidt frysetørrede solbær eller hindbær
        • Lidt lakridsrodspulver
      • Trin 3 af 8

        Tag en skærebræt og en lille kniv. Skær smør og marcipan i små tern.

        • 150 g. blødt smør
        • 200 g. marcipan
      • Trin 4 af 8

        Kom smør, marcipan, honning, kakaopulver og havregryn i en skål. Rør det sammen til en ensartet masse med en røremaskine eller en elpisker.

        • 1 spsk. flydende honning
        • 4 spsk. kakaopulver
        • 4 dl havregryn
      • Trin 5 af 8

        Stil massen i køleskabet i et par timer.

      • Trin 6 af 8

        Tag massen ud af køleskabet. Tril den til små kugler.

      • Trin 7 af 8

        Tril kuglerne i soltørrede solbær, hindbær eller lakridsrodspulver.

        • Lidt frysetørrede solbær eller hindbær
        • Lidt lakridsrodspulver
      • Trin 8 af 8

        Stil havregrynskuglerne i køleskabet, til du skal spise dem.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Skal det være nemt og skal det være lækkert, så er disse deluxe havregynskugler det oplagte valg! Du kan genne dem cirka en uge i køleskabet. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 150 g. blødt smør
          • 200 g. marcipan
          • 1 spsk. flydende honning
          • 4 spsk. kakaopulver
          • 4 dl havregryn
          • Lidt frysetørrede solbær eller hindbær
          • Lidt lakridsrodspulver

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 mellem skål
          • 1 elpisker
          • 1 serveringsfad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag en skærebræt og en lille kniv. Skær smør og marcipan i små tern.
          4. Kom smør, marcipan, honning, kakaopulver og havregryn i en skål. Rør det sammen til en ensartet masse med en røremaskine eller en elpisker.
          5. Stil massen i køleskabet i et par timer.
          6. Tag massen ud af køleskabet. Tril den til små kugler.
          7. Tril kuglerne i soltørrede solbær, hindbær eller lakridsrodspulver.
          8. Stil havregrynskuglerne i køleskabet, til du skal spise dem.