Deluxe havregrynskugler

Deluxe havregrynskugler

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Skal det være nemt og skal det være lækkert, så er disse deluxe havregynskugler det oplagte valg! Du kan genne dem cirka en uge i køleskabet. 

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 428 kJ / 102 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 31 %
        • Fedt: 63 %
        • Heraf mættet fedt 3,3 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

        • 150 g. blødt smør
        • 200 g. marcipan
        • 1 spsk. flydende honning
        • 4 spsk. kakaopulver
        • 4 dl. havregryn
        • Lidt frysetørrede solbær eller hindbær
        • Lidt lakridsrodspulver
      • Trin 3 af 8

        Skær smørret og marcipanen i små tern.

        • 150 g. blødt smør
        • 200 g. marcipan
      • Trin 4 af 8

        Kom smør, marcipan, honning, kakaopulver og havregryn i en skål. Rør det sammen til en ensartet masse med en røremaskine eller en elpisker.

        • 1 spsk. flydende honning
        • 4 spsk. kakaopulver
        • 4 dl. havregryn
      • Trin 5 af 8

        Stil massen i køleskabet i et par timer.

      • Trin 6 af 8

        Tag massen ud af køleskabet. Tril den til små kugler.

      • Trin 7 af 8

        Tril kuglerne i soltørrede solbær, hindbær eller lakridsrodspulver.

        • Lidt frysetørrede solbær eller hindbær
        • Lidt lakridsrodspulver
      • Trin 8 af 8

        Stil havregrynskuglerne i køleskabet, til du skal spise dem.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Skal det være nemt og skal det være lækkert, så er disse deluxe havregynskugler det oplagte valg! Du kan genne dem cirka en uge i køleskabet. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 150 g. blødt smør
          • 200 g. marcipan
          • 1 spsk. flydende honning
          • 4 spsk. kakaopulver
          • 4 dl. havregryn
          • Lidt frysetørrede solbær eller hindbær
          • Lidt lakridsrodspulver

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 mellem skål
          • 1 elpisker
          • 1 serveringsfad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skær smørret og marcipanen i små tern.
          4. Kom smør, marcipan, honning, kakaopulver og havregryn i en skål. Rør det sammen til en ensartet masse med en røremaskine eller en elpisker.
          5. Stil massen i køleskabet i et par timer.
          6. Tag massen ud af køleskabet. Tril den til små kugler.
          7. Tril kuglerne i soltørrede solbær, hindbær eller lakridsrodspulver.
          8. Stil havregrynskuglerne i køleskabet, til du skal spise dem.