1. Hjem >
  2. Kokkeskolen >
  3. Bagemetoder >
  4. Gærdej >
  5. Ælte dej i hånden

Tilføj som favorit

Ælte dej i hånden

Kokkeskole

Når du har rørt en dej sammen med en grydeske eller lignende, så skal den æltes færdig på bordet. 

  • Drys mel ud på bordet. Tilsæt mel til dejen, virker tilpas blød.
  • Ælt dejen ved at skifte med håndroden væk fra dig selv. 
  • Vend dejen en kvart omgang, og ælt igen.
  • Ælt dejen til den er blød og elastisk. Det tager cirka 10 minutter.

Relaterede videoer

Relaterede opskrifter

Focaccia

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 30 min.

Kartoffelpizza

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 25 min.

Bagels med kanel og rosiner

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 30 min.

Grønne bagels

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 2 timer

Arbejdstid: 45 min.