Danske skate sliders

Danske skate sliders

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2783 kJ / 663 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 34 %
        • Fedt: 46 %
        • Heraf mættet fedt 9 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 27

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 27

        Mål alle ingredienserne af.

        Bønnecreme:

        • 1 l vand
        • 125 g. grønne, frosne bønner
        • ½ lime
        • 2 spsk. cremefraiche, 18 %
        • ¼ tsk. salt

        Fyld:

        • 150 g. spidskål

        Bøf:

        • ½ rødbede
        • 1 fed hvidløg
        • ½ dl persille
        • 200 g. hakket oksekød
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 2 spsk. olie

        Tilbehør:

        • 4 små burgerboller
      • Trin 3 af 27

        Kom 1 liter vand i en gryde.

        • 1 l vand
      • Trin 4 af 27

        Sæt gryden på en kogeplade, tænd for varmen, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.

      • Trin 5 af 27

        Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter.

        • 125 g. grønne, frosne bønner 
      • Trin 6 af 27

        Sluk for kogepladen. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld bønner og vand ned i dørslaget.

      • Trin 7 af 27

        Lad bønnerne køle af. Kom bønnerne i en skål.

      • Trin 8 af 27

        Pres saften ud af den halve lime. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.

        • ½ lime
      • Trin 9 af 27

        Kom limesaft, bønner og cremefraiche i blenderen.

        • 2 spsk. cremefraiche, 18 %

         

      • Trin 10 af 27

        Start blenderen og blend, indtil du har en grøn creme uden klumper.

      • Trin 11 af 27

        Smag bønnecremen til med salt.

        • ½ tsk. salt
      • Trin 12 af 27

        Pil de yderste blade af spidskålen.

        • 150 g. spidskål
      • Trin 13 af 27

        Skær spidskålen over på langs. Skær stokken af, og skær spidskålen i meget tynde strimler, indtil du har 150 gram. Kom strimlerne i en skål, og gem dem til senere.

      • Trin 14 af 27

        Skyl rødbeden, skræl den, og riv den på den fine side af rivejernet.

        • ½ rødbede
      • Trin 15 af 27

        Pil hvidløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 16 af 27

        Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl persille
      • Trin 17 af 27

        Kom rødbede, hvidløg, persille, oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.

        • 200 g. hakket oksekød
      • Trin 18 af 27

        Del farsen i 4 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.

      • Trin 19 af 27

        Hæld olie på stegepanden, og varm det op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.

        • 2 spsk. olie
      • Trin 20 af 27

        Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.

      • Trin 21 af 27

        Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.

      • Trin 22 af 27

        Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en tallerken.

      • Trin 23 af 27

        Lun burgerbollerne, og skær dem over.

        • 4 små burgerbollerne
      • Trin 24 af 27

        Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme på bollens nederste del.

      • Trin 25 af 27

        Læg bøffen ovenpå.

      • Trin 26 af 27

        Fordel spidskål på bøffen.

      • Trin 27 af 27

        Saml burgeren med den øverste del af bollen. Burgeren er nu klar til at blive serveret.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Bønnecreme:

          • 1 l vand
          • 125 g. grønne, frosne bønner
          • ½ lime
          • 2 spsk. cremefraiche, 18 %
          • ¼ tsk. salt

          Fyld:

          • 150 g. spidskål

          Bøf:

          • 1 rødbede
          • 1 fed hvidløg
          • ½ dl persille
          • 200 g. hakket oksekød
          • ¼ tsk. salt
          • 1 knivspids peber
          • 2 spsk. olie

          Tilbehør:

          • 4 små burgerboller

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 2 mellem skåle
          • 1 citruspresser
          • 1 blender/foodprocessor
          • 1 spiseske
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 rivejern
          • 1 balje
          • 1 viskestykke
          • 1 grydeske
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 tallerken
          • 1 brødkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Kom 1 liter vand i en gryde.
          4. Sæt gryden på en kogeplade, tænd for varmen, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.
          5. Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter.
          6. Sluk for kogepladen. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld bønner og vand ned i dørslaget.
          7. Lad bønnerne køle af. Kom bønnerne i en skål.
          8. Pres saften ud af den halve lime. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.
          9. Kom limesaft, bønner og cremefraiche i blenderen.
          10. Start blenderen og blend, indtil du har en grøn creme uden klumper.
          11. Smag bønnecremen til med salt.
          12. Pil de yderste blade af spidskålen.
          13. Skær spidskålen over på langs. Skær stokken af, og skær spidskålen i meget tynde strimler, indtil du har 150 gram. Kom strimlerne i en skål, og gem dem til senere.
          14. Skyl rødbeden, skræl den, og riv den på den fine side af rivejernet.
          15. Pil hvidløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          16. Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          17. Kom rødbede, hvidløg, persille, oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.
          18. Del farsen i 4 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.
          19. Hæld olie på stegepanden, og varm det op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.
          20. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
          21. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
          22. Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en tallerken.
          23. Lun burgerbollerne, og skær dem over.
          24. Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme på bollens nederste del.
          25. Læg bøffen ovenpå.
          26. Fordel spidskål på bøffen.
          27. Saml burgeren med den øverste del af bollen. Burgeren er nu klar til at blive serveret.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2783 kJ / 663 kcal
            • Protein: 20 %
            • Kulhydrat: 34 %
            • Fedt: 46 %
            • Heraf mættet fedt 9 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 27

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 27

            Mål alle ingredienserne af.

            Bønnecreme:

            • 2 l vand
            • 250 g. grønne, frosne bønner
            • 1 lime
            • 4 spsk. cremefraiche, 18 %
            • ¼ tsk. salt

            Fyld:

            • 300 g. spidskål

            Bøf:

            • 1 rødbede
            • 2 fed hvidløg
            • 1 dl persille
            • 400 g. hakket oksekød
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 4 spsk. olie

            Tilbehør:

            • 8 små burgerboller
          • Trin 3 af 27

            Kom 2 liter vand i en gryde.

            • 2 l vand
          • Trin 4 af 27

            Sæt gryden på en kogeplade, tænd for varmen, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.

          • Trin 5 af 27

            Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter.

            • 250 g. grønne, frosne bønner 
          • Trin 6 af 27

            Sluk for kogepladen. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld bønner og vand ned i dørslaget.

          • Trin 7 af 27

            Lad bønnerne køle af. Kom bønnerne i en skål.

          • Trin 8 af 27

            Pres saften ud af limen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.

            • 1 lime
          • Trin 9 af 27

            Kom limesaft, bønner og cremefraiche i blenderen.

            • 4 spsk. cremefraiche, 18 %

             

          • Trin 10 af 27

            Start blenderen og blend, indtil du har en grøn creme uden klumper.

          • Trin 11 af 27

            Smag bønnecremen til med salt.

            • ½ tsk. salt
          • Trin 12 af 27

            Pil de yderste blade af spidskålen.

            • 300 g. spidskål
          • Trin 13 af 27

            Skær spidskålen over på langs. Skær stokken af, og skær spidskålen i meget tynde strimler, indtil du har 300 gram. Kom strimlerne i en skål, og gem dem til senere.

          • Trin 14 af 27

            Skyl rødbeden, skræl den, og riv den på den fine side af rivejernet.

            • 1 rødbede
          • Trin 15 af 27

            Pil hvidløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 16 af 27

            Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 dl persille
          • Trin 17 af 27

            Kom rødbede, hvidløg, persille, oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.

            • 400 g. hakket oksekød
          • Trin 18 af 27

            Del farsen i 8 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.

          • Trin 19 af 27

            Hæld olie på stegepanden, og varm det op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.

            • 4 spsk. olie
          • Trin 20 af 27

            Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.

          • Trin 21 af 27

            Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.

          • Trin 22 af 27

            Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en tallerken.

          • Trin 23 af 27

            Lun burgerbollerne, og skær dem over.

            • 8 små burgerbollerne
          • Trin 24 af 27

            Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme på bollens nederste del.

          • Trin 25 af 27

            Læg bøffen ovenpå.

          • Trin 26 af 27

            Fordel spidskål på bøffen.

          • Trin 27 af 27

            Saml burgeren med den øverste del af bollen. Burgeren er nu klar til at blive serveret.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Bønnecreme:

              • 2 l vand
              • 250 g. grønne, frosne bønner
              • 1 lime
              • 4 spsk. cremefraiche, 18 %
              • ¼ tsk. salt

              Fyld:

              • 300 g. spidskål

              Bøf:

              • 1 rødbede
              • 2 fed hvidløg
              • 1 dl persille
              • 400 g. hakket oksekød
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 4 spsk. olie

              Tilbehør:

              • 8 små burgerboller

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 2 mellem skåle
              • 1 citruspresser
              • 1 blender/foodprocessor
              • 1 spiseske
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 rivejern
              • 1 balje
              • 1 viskestykke
              • 1 grydeske
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 tallerken
              • 1 brødkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Kom 2 liter vand i en gryde.
              4. Sæt gryden på en kogeplade, tænd for varmen, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.
              5. Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter.
              6. Sluk for kogepladen. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld bønner og vand ned i dørslaget.
              7. Lad bønnerne køle af. Kom bønnerne i en skål.
              8. Pres saften ud af limen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.
              9. Kom limesaft, bønner og cremefraiche i blenderen.
              10. Start blenderen og blend, indtil du har en grøn creme uden klumper.
              11. Smag bønnecremen til med salt.
              12. Pil de yderste blade af spidskålen.
              13. Skær spidskålen over på langs. Skær stokken af, og skær spidskålen i meget tynde strimler, indtil du har 300 gram. Kom strimlerne i en skål, og gem dem til senere.
              14. Skyl rødbeden, skræl den, og riv den på den fine side af rivejernet.
              15. Pil hvidløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              16. Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              17. Kom rødbede, hvidløg, persille, oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.
              18. Del farsen i 8 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.
              19. Hæld olie på stegepanden, og varm det op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.
              20. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
              21. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
              22. Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en tallerken.
              23. Lun burgerbollerne, og skær dem over.
              24. Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme på bollens nederste del.
              25. Læg bøffen ovenpå.
              26. Fordel spidskål på bøffen.
              27. Saml burgeren med den øverste del af bollen. Burgeren er nu klar til at blive serveret.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2783 kJ / 663 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 34 %
                • Fedt: 46 %
                • Heraf mættet fedt 9 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 27

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 27

                Mål alle ingredienserne af.

                Bønnecreme:

                • 3 l vand
                • 375 g. grønne, frosne bønner
                • 1 ½ lime
                • 6 spsk. cremefraiche, 18 %
                • ½ tsk. salt

                Fyld:

                • 450 g. spidskål

                Bøf:

                • 1 ½ rødbede
                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ dl persille
                • 600 g. hakket oksekød
                • ½ tsk. salt
                • 1 knivspids peber
                • 6 spsk. olie

                Tilbehør:

                • 12 små burgerboller
              • Trin 3 af 27

                Kom 3 liter vand i en gryde.

                • 3 l vand
              • Trin 4 af 27

                Sæt gryden på en kogeplade, tænd for varmen, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.

              • Trin 5 af 27

                Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter.

                • 375 g. grønne, frosne bønner 
              • Trin 6 af 27

                Sluk for kogepladen. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld bønner og vand ned i dørslaget.

              • Trin 7 af 27

                Lad bønnerne køle af. Kom bønnerne i en skål.

              • Trin 8 af 27

                Pres saften ud af limen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.

                • 1 ½ lime
              • Trin 9 af 27

                Kom limesaft, bønner og cremefraiche i blenderen.

                • 6 spsk. cremefraiche, 18 %

                 

              • Trin 10 af 27

                Start blenderen og blend, indtil du har en grøn creme uden klumper.

              • Trin 11 af 27

                Smag bønnecremen til med salt.

                • ½ tsk. salt
              • Trin 12 af 27

                Pil de yderste blade af spidskålen.

                • 300 g. spidskål
              • Trin 13 af 27

                Skær spidskålen over på langs. Skær stokken af, og skær spidskålen i meget tynde strimler, indtil du har 450 gram. Kom strimlerne i en skål, og gem dem til senere.

              • Trin 14 af 27

                Skyl rødbeden, skræl den, og riv den på den fine side af rivejernet.

                • 1 rødbede
              • Trin 15 af 27

                Pil hvidløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 2 fed hvidløg
              • Trin 16 af 27

                Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 dl persille
              • Trin 17 af 27

                Kom rødbede, hvidløg, persille, oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.

                • 400 g. hakket oksekød
              • Trin 18 af 27

                Del farsen i 8 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.

              • Trin 19 af 27

                Hæld olie på stegepanden, og varm det op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.

                • 4 spsk. olie
              • Trin 20 af 27

                Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.

              • Trin 21 af 27

                Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.

              • Trin 22 af 27

                Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en tallerken.

              • Trin 23 af 27

                Lun burgerbollerne, og skær dem over.

                • 8 små burgerbollerne
              • Trin 24 af 27

                Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme på bollens nederste del.

              • Trin 25 af 27

                Læg bøffen ovenpå.

              • Trin 26 af 27

                Fordel spidskål på bøffen.

              • Trin 27 af 27

                Saml burgeren med den øverste del af bollen. Burgeren er nu klar til at blive serveret.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Bønnecreme:

                  • 3 l vand
                  • 375 g. grønne, frosne bønner
                  • 1 ½ lime
                  • 6 spsk. cremefraiche, 18 %
                  • ½ tsk. salt

                  Fyld:

                  • 450 g. spidskål

                  Bøf:

                  • 1 ½ rødbede
                  • 3 fed hvidløg
                  • 1 ½ dl persille
                  • 600 g. hakket oksekød
                  • ½ tsk. salt
                  • 1 knivspids peber
                  • 6 spsk. olie

                  Tilbehør:

                  • 12 små burgerboller

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 2 mellem skåle
                  • 1 citruspresser
                  • 1 blender/foodprocessor
                  • 1 spiseske
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 rivejern
                  • 1 balje
                  • 1 viskestykke
                  • 1 grydeske
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 tallerken
                  • 1 brødkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Kom 3 liter vand i en gryde.
                  4. Sæt gryden på en kogeplade, tænd for varmen, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.
                  5. Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter.
                  6. Sluk for kogepladen. Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld bønner og vand ned i dørslaget.
                  7. Lad bønnerne køle af. Kom bønnerne i en skål.
                  8. Pres saften ud af limen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.
                  9. Kom limesaft, bønner og cremefraiche i blenderen.
                  10. Start blenderen og blend, indtil du har en grøn creme uden klumper.
                  11. Smag bønnecremen til med salt.
                  12. Pil de yderste blade af spidskålen.
                  13. Skær spidskålen over på langs. Skær stokken af, og skær spidskålen i meget tynde strimler, indtil du har 450 gram. Kom strimlerne i en skål, og gem dem til senere.
                  14. Skyl rødbeden, skræl den, og riv den på den fine side af rivejernet.
                  15. Pil hvidløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  16. Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  17. Kom rødbede, hvidløg, persille, oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.
                  18. Del farsen i 8 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.
                  19. Hæld olie på stegepanden, og varm det op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.
                  20. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
                  21. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
                  22. Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en tallerken.
                  23. Lun burgerbollerne, og skær dem over.
                  24. Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme på bollens nederste del.
                  25. Læg bøffen ovenpå.
                  26. Fordel spidskål på bøffen.
                  27. Saml burgeren med den øverste del af bollen. Burgeren er nu klar til at blive serveret.