Danske skate sliders

Danske skate sliders

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!

        Tip: Lav dine egne mini-sliders. Find opskriften her på gocook.dk.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2783 kJ / 663 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 34 %
        • Fedt: 46 %
        • Heraf mættet fedt 9 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 19

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 19

        Find alle ingredienserne frem.

        Bønnecreme:

        • 1 l vand
        • 125 g. grønne, frosne bønner
        • ½ lime
        • 2 spsk. cremefraiche, 18 %
        • ¼ tsk. salt

        Fyld:

        • 150 g. spidskål

        Bøf:

        • ½ rødbede
        • 1 fed hvidløg
        • ½ dl persille
        • 200 g. hakket oksekød
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 2 spsk. olie

        Tilbehør:

        • 4 små burgerboller
      • Trin 3 af 19

        Kom 1 liter vand i en gryde, og bring vandet i kog.

        • 1 l vand
      • Trin 4 af 19

        Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld dem i et dørslag, og lad dem køle lidt af.

        • 125 g. grønne, frosne bønner 
      • Trin 5 af 19

        Pres saften ud af den halve lime. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.

        • ½ lime
      • Trin 6 af 19

        Kom limesaft, bønner og cremefraiche i en blender. Blend, til det er en grøn creme uden klumper.

        • 2 spsk. cremefraiche, 18 %

         

      • Trin 7 af 19

        Smag bønnecremen til med salt.

        • ½ tsk. salt
      • Trin 8 af 19

        Pil de yderste blade af spidskålen, og skær spidskålen i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.

        • 150 g. spidskål
      • Trin 9 af 19

        Skyl, og skræl rødbeden. Riv den på den fine side af rivejernet.

        • ½ rødbede
      • Trin 10 af 19

        Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 11 af 19

        Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl persille
      • Trin 12 af 19

        Kom rødbede, hvidløg, persille, hakket oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.

        • 200 g. hakket oksekød
      • Trin 13 af 19

        Del farsen i 4 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.

      • Trin 14 af 19

        Varm olie op på en stegepande. Klik på videoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.

        • 2 spsk. olie
      • Trin 15 af 19

        Steg bøfferne på den ene side i cirka 5 minutter. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.

      • Trin 16 af 19

        Læg bøfferne på en tallerken.

      • Trin 17 af 19

        Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister, og skær dem over.

        • 4 små burgerbollerne
      • Trin 18 af 19

        Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme og en bøf på bollens nederste del. Læg spidskål ovenpå bøffen.

      • Trin 19 af 19

        Saml burgeren med den øverste del af bollen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!

        Tip: Lav dine egne mini-sliders. Find opskriften her på gocook.dk.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Bønnecreme:

          • 1 l vand
          • 125 g. grønne, frosne bønner
          • ½ lime
          • 2 spsk. cremefraiche, 18 %
          • ¼ tsk. salt

          Fyld:

          • 150 g. spidskål

          Bøf:

          • 1 rødbede
          • 1 fed hvidløg
          • ½ dl persille
          • 200 g. hakket oksekød
          • ¼ tsk. salt
          • 1 knivspids peber
          • 2 spsk. olie

          Tilbehør:

          • 4 små burgerboller

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 2 mellem skåle
          • 1 citruspresser
          • 1 blender/foodprocessor
          • 1 spiseske
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 rivejern
          • 1 balje
          • 1 viskestykke
          • 1 grydeske
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 tallerken
          • 1 brødkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom 1 liter vand i en gryde, og bring vandet i kog.
          4. Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld dem i et dørslag, og lad dem køle lidt af.
          5. Pres saften ud af den halve lime. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.
          6. Kom limesaft, bønner og cremefraiche i en blender. Blend, til det er en grøn creme uden klumper.
          7. Smag bønnecremen til med salt.
          8. Pil de yderste blade af spidskålen, og skær spidskålen i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.
          9. Skyl, og skræl rødbeden. Riv den på den fine side af rivejernet.
          10. Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          11. Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          12. Kom rødbede, hvidløg, persille, hakket oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.
          13. Del farsen i 4 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.
          14. Varm olie op på en stegepande. Klik på videoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.
          15. Steg bøfferne på den ene side i cirka 5 minutter. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
          16. Læg bøfferne på en tallerken.
          17. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister, og skær dem over.
          18. Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme og en bøf på bollens nederste del. Læg spidskål ovenpå bøffen.
          19. Saml burgeren med den øverste del af bollen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!

            Tip: Lav dine egne mini-sliders. Find opskriften her på gocook.dk.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2783 kJ / 663 kcal
            • Protein: 20 %
            • Kulhydrat: 34 %
            • Fedt: 46 %
            • Heraf mættet fedt 9 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 19

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 19

            Find alle ingredienserne frem.

            Bønnecreme:

            • 2 l vand
            • 250 g. grønne, frosne bønner
            • 1 lime
            • 4 spsk. cremefraiche, 18 %
            • ¼ tsk. salt

            Fyld:

            • 300 g. spidskål

            Bøf:

            • 1 rødbede
            • 2 fed hvidløg
            • 1 dl persille
            • 400 g. hakket oksekød
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 4 spsk. olie

            Tilbehør:

            • 8 små burgerboller
          • Trin 3 af 19

            Kom 2 liter vand i en gryde, og bring vandet i kog.

            • 2 l vand
          • Trin 4 af 19

            Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld dem i et dørslag, og lad dem køle lidt af.

            • 250 g. grønne, frosne bønner 
          • Trin 5 af 19

            Pres saften ud af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.

            • 1 lime
          • Trin 6 af 19

            Kom limesaft, bønner og cremefraiche i en blender. Blend, til det er en grøn creme uden klumper.

            • 4 spsk. cremefraiche, 18 %

             

          • Trin 7 af 19

            Smag bønnecremen til med salt.

            • ½ tsk. salt
          • Trin 8 af 19

            Pil de yderste blade af spidskålen, og skær spidskålen i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.

            • 300 g. spidskål
          • Trin 9 af 19

            Skyl, og skræl rødbeden. Riv den på den fine side af rivejernet.

            • 1 rødbede
          • Trin 10 af 19

            Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 11 af 19

            Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 dl persille
          • Trin 12 af 19

            Kom rødbede, hvidløg, persille, hakket oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.

            • 400 g. hakket oksekød
          • Trin 13 af 19

            Del farsen i 8 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.

          • Trin 14 af 19

            Varm olie op på en stegepande. Klik på videoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.

            • 4 spsk. olie
          • Trin 15 af 19

            Steg bøfferne på den ene side i cirka 5 minutter. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.

          • Trin 16 af 19

            Læg bøfferne på en tallerken.

          • Trin 17 af 19

            Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister, og skær dem over.

            • 8 små burgerbollerne
          • Trin 18 af 19

            Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme og en bøf på bollens nederste del. Læg spidskål ovenpå bøffen.

          • Trin 19 af 19

            Saml burgeren med den øverste del af bollen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!

            Tip: Lav dine egne mini-sliders. Find opskriften her på gocook.dk.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Bønnecreme:

              • 2 l vand
              • 250 g. grønne, frosne bønner
              • 1 lime
              • 4 spsk. cremefraiche, 18 %
              • ¼ tsk. salt

              Fyld:

              • 300 g. spidskål

              Bøf:

              • 1 rødbede
              • 2 fed hvidløg
              • 1 dl persille
              • 400 g. hakket oksekød
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 4 spsk. olie

              Tilbehør:

              • 8 små burgerboller

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 2 mellem skåle
              • 1 citruspresser
              • 1 blender/foodprocessor
              • 1 spiseske
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 rivejern
              • 1 balje
              • 1 viskestykke
              • 1 grydeske
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 tallerken
              • 1 brødkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom 2 liter vand i en gryde, og bring vandet i kog.
              4. Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld dem i et dørslag, og lad dem køle lidt af.
              5. Pres saften ud af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.
              6. Kom limesaft, bønner og cremefraiche i en blender. Blend, til det er en grøn creme uden klumper.
              7. Smag bønnecremen til med salt.
              8. Pil de yderste blade af spidskålen, og skær spidskålen i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.
              9. Skyl, og skræl rødbeden. Riv den på den fine side af rivejernet.
              10. Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              11. Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              12. Kom rødbede, hvidløg, persille, hakket oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.
              13. Del farsen i 8 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.
              14. Varm olie op på en stegepande. Klik på videoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.
              15. Steg bøfferne på den ene side i cirka 5 minutter. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
              16. Læg bøfferne på en tallerken.
              17. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister, og skær dem over.
              18. Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme og en bøf på bollens nederste del. Læg spidskål ovenpå bøffen.
              19. Saml burgeren med den øverste del af bollen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!

                Tip: Lav dine egne mini-sliders. Find opskriften her på gocook.dk.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2783 kJ / 663 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 34 %
                • Fedt: 46 %
                • Heraf mættet fedt 9 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 19

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 19

                Find alle ingredienserne frem.

                Bønnecreme:

                • 3 l vand
                • 375 g. grønne, frosne bønner
                • 1 ½ lime
                • 6 spsk. cremefraiche, 18 %
                • ½ tsk. salt

                Fyld:

                • 450 g. spidskål

                Bøf:

                • 1 ½ rødbede
                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ dl persille
                • 600 g. hakket oksekød
                • ½ tsk. salt
                • 1 knivspids peber
                • 6 spsk. olie

                Tilbehør:

                • 12 små burgerboller
              • Trin 3 af 19

                Kom 3 liter vand i en gryde, og bring vandet i kog.

                • 3 l vand
              • Trin 4 af 19

                Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld dem i et dørslag, og lad dem køle lidt af.

                • 375 g. grønne, frosne bønner 
              • Trin 5 af 19

                Pres saften ud af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.

                • 1 ½ lime
              • Trin 6 af 19

                Kom limesaft, bønner og cremefraiche i en blender. Blend, til det er en grøn creme uden klumper.

                • 6 spsk. cremefraiche, 18 %

                 

              • Trin 7 af 19

                Smag bønnecremen til med salt.

                • ½ tsk. salt
              • Trin 8 af 19

                Pil de yderste blade af spidskålen, og skær spidskålen i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.

                • 300 g. spidskål
              • Trin 9 af 19

                Skyl, og skræl rødbeden. Riv den på den fine side af rivejernet.

                • 1 rødbede
              • Trin 10 af 19

                Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 2 fed hvidløg
              • Trin 11 af 19

                Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 dl persille
              • Trin 12 af 19

                Kom rødbede, hvidløg, persille, hakket oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.

                • 400 g. hakket oksekød
              • Trin 13 af 19

                Del farsen i 8 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.

              • Trin 14 af 19

                Varm olie op på en stegepande. Klik på videoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.

                • 4 spsk. olie
              • Trin 15 af 19

                Steg bøfferne på den ene side i cirka 5 minutter. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.

              • Trin 16 af 19

                Læg bøfferne på en tallerken.

              • Trin 17 af 19

                Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister, og skær dem over.

                • 8 små burgerbollerne
              • Trin 18 af 19

                Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme og en bøf på bollens nederste del. Læg spidskål ovenpå bøffen.

              • Trin 19 af 19

                Saml burgeren med den øverste del af bollen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!

                Tip: Lav dine egne mini-sliders. Find opskriften her på gocook.dk.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Bønnecreme:

                  • 3 l vand
                  • 375 g. grønne, frosne bønner
                  • 1 ½ lime
                  • 6 spsk. cremefraiche, 18 %
                  • ½ tsk. salt

                  Fyld:

                  • 450 g. spidskål

                  Bøf:

                  • 1 ½ rødbede
                  • 3 fed hvidløg
                  • 1 ½ dl persille
                  • 600 g. hakket oksekød
                  • ½ tsk. salt
                  • 1 knivspids peber
                  • 6 spsk. olie

                  Tilbehør:

                  • 12 små burgerboller

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 2 mellem skåle
                  • 1 citruspresser
                  • 1 blender/foodprocessor
                  • 1 spiseske
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 rivejern
                  • 1 balje
                  • 1 viskestykke
                  • 1 grydeske
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 tallerken
                  • 1 brødkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom 3 liter vand i en gryde, og bring vandet i kog.
                  4. Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld dem i et dørslag, og lad dem køle lidt af.
                  5. Pres saften ud af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.
                  6. Kom limesaft, bønner og cremefraiche i en blender. Blend, til det er en grøn creme uden klumper.
                  7. Smag bønnecremen til med salt.
                  8. Pil de yderste blade af spidskålen, og skær spidskålen i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.
                  9. Skyl, og skræl rødbeden. Riv den på den fine side af rivejernet.
                  10. Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  11. Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  12. Kom rødbede, hvidløg, persille, hakket oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.
                  13. Del farsen i 8 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.
                  14. Varm olie op på en stegepande. Klik på videoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.
                  15. Steg bøfferne på den ene side i cirka 5 minutter. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
                  16. Læg bøfferne på en tallerken.
                  17. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister, og skær dem over.
                  18. Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme og en bøf på bollens nederste del. Læg spidskål ovenpå bøffen.
                  19. Saml burgeren med den øverste del af bollen.