Danske skate sliders
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!
Tip: Lav dine egne mini-sliders. Find opskriften her på gocook.dk.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2783 kJ / 663 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 46 %
- Heraf mættet fedt 9 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Bønnecreme:
- 1 l vand
- 125 g. grønne, frosne bønner
- ½ lime
- 2 spsk. cremefraiche, 18 %
- ¼ tsk. salt
Fyld:
- 150 g. spidskål
Bøf:
- 1 rødbede
- 1 fed hvidløg
- ½ dl persille
- 200 g. hakket oksekød
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 2 spsk. olie
Tilbehør:
- 4 små burgerboller
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 2 mellem skåle
- 1 citruspresser
- 1 blender/foodprocessor
- 1 spiseske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 rivejern
- 1 balje eller stor skål
- 1 viskestykke
- 1 grydeske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 tallerken
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 19
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 19
Find alle ingredienserne frem.
Bønnecreme:
- 1 l vand
- 125 g. grønne, frosne bønner
- ½ lime
- 2 spsk. cremefraiche, 18 %
- ¼ tsk. salt
Fyld:
- 150 g. spidskål
Bøf:
- ½ rødbede
- 1 fed hvidløg
- ½ dl persille
- 200 g. hakket oksekød
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 2 spsk. olie
Tilbehør:
- 4 små burgerboller
- Trin 3 af 19
Kom 1 liter vand i en gryde, og bring vandet i kog.
- 1 l vand
- Trin 4 af 19
Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld dem i et dørslag, og lad dem køle lidt af.
- 125 g. grønne, frosne bønner
- Trin 5 af 19
Pres saften ud af den halve lime. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.
- ½ lime
- Trin 6 af 19
Kom limesaft, bønner og cremefraiche i en blender. Blend, til det er en grøn creme uden klumper.
- 2 spsk. cremefraiche, 18 %
- Trin 7 af 19
Smag bønnecremen til med salt.
- ½ tsk. salt
- Trin 8 af 19
Pil de yderste blade af spidskålen, og skær spidskålen i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.
- 150 g. spidskål
- Trin 9 af 19
Skyl, og skræl rødbeden. Riv den på den fine side af rivejernet.
- ½ rødbede
- Trin 10 af 19
Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 1 fed hvidløg
- Trin 11 af 19
Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ dl persille
- Trin 12 af 19
Kom rødbede, hvidløg, persille, hakket oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.
- 200 g. hakket oksekød
- Trin 13 af 19
Del farsen i 4 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.
- Trin 14 af 19
Varm olie op på en stegepande. Klik på videoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.
- 2 spsk. olie
- Trin 15 af 19
Steg bøfferne på den ene side i cirka 5 minutter. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Trin 16 af 19
Læg bøfferne på en tallerken.
- Trin 17 af 19
Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister, og skær dem over.
- 4 små burgerbollerne
- Trin 18 af 19
Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme og en bøf på bollens nederste del. Læg spidskål ovenpå bøffen.
- Trin 19 af 19
Saml burgeren med den øverste del af bollen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!
Tip: Lav dine egne mini-sliders. Find opskriften her på gocook.dk.
Du skal bruge
Ingredienser
Bønnecreme:
- 1 l vand
- 125 g. grønne, frosne bønner
- ½ lime
- 2 spsk. cremefraiche, 18 %
- ¼ tsk. salt
Fyld:
- 150 g. spidskål
Bøf:
- 1 rødbede
- 1 fed hvidløg
- ½ dl persille
- 200 g. hakket oksekød
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 2 spsk. olie
Tilbehør:
- 4 små burgerboller
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 2 mellem skåle
- 1 citruspresser
- 1 blender/foodprocessor
- 1 spiseske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 rivejern
- 1 balje
- 1 viskestykke
- 1 grydeske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 tallerken
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom 1 liter vand i en gryde, og bring vandet i kog.
- Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld dem i et dørslag, og lad dem køle lidt af.
- Pres saften ud af den halve lime. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.
- Kom limesaft, bønner og cremefraiche i en blender. Blend, til det er en grøn creme uden klumper.
- Smag bønnecremen til med salt.
- Pil de yderste blade af spidskålen, og skær spidskålen i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.
- Skyl, og skræl rødbeden. Riv den på den fine side af rivejernet.
- Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom rødbede, hvidløg, persille, hakket oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.
- Del farsen i 4 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.
- Varm olie op på en stegepande. Klik på videoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.
- Steg bøfferne på den ene side i cirka 5 minutter. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Læg bøfferne på en tallerken.
- Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister, og skær dem over.
- Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme og en bøf på bollens nederste del. Læg spidskål ovenpå bøffen.
- Saml burgeren med den øverste del af bollen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!
Tip: Lav dine egne mini-sliders. Find opskriften her på gocook.dk.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2783 kJ / 663 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 46 %
- Heraf mættet fedt 9 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Bønnecreme:
- 2 l vand
- 250 g. grønne, frosne bønner
- 1 lime
- 4 spsk. cremefraiche, 18 %
- ¼ tsk. salt
Fyld:
- 300 g. spidskål
Bøf:
- 1 rødbede
- 2 fed hvidløg
- 1 dl persille
- 400 g. hakket oksekød
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 4 spsk. olie
Tilbehør:
- 8 små burgerboller
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 2 mellem skåle
- 1 citruspresser
- 1 blender/foodprocessor
- 1 spiseske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 rivejern
- 1 balje eller stor skål
- 1 viskestykke
- 1 grydeske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 tallerken
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 19
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 19
Find alle ingredienserne frem.
Bønnecreme:
- 2 l vand
- 250 g. grønne, frosne bønner
- 1 lime
- 4 spsk. cremefraiche, 18 %
- ¼ tsk. salt
Fyld:
- 300 g. spidskål
Bøf:
- 1 rødbede
- 2 fed hvidløg
- 1 dl persille
- 400 g. hakket oksekød
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 4 spsk. olie
Tilbehør:
- 8 små burgerboller
- Trin 3 af 19
Kom 2 liter vand i en gryde, og bring vandet i kog.
- 2 l vand
- Trin 4 af 19
Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld dem i et dørslag, og lad dem køle lidt af.
- 250 g. grønne, frosne bønner
- Trin 5 af 19
Pres saften ud af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.
- 1 lime
- Trin 6 af 19
Kom limesaft, bønner og cremefraiche i en blender. Blend, til det er en grøn creme uden klumper.
- 4 spsk. cremefraiche, 18 %
- Trin 7 af 19
Smag bønnecremen til med salt.
- ½ tsk. salt
- Trin 8 af 19
Pil de yderste blade af spidskålen, og skær spidskålen i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.
- 300 g. spidskål
- Trin 9 af 19
Skyl, og skræl rødbeden. Riv den på den fine side af rivejernet.
- 1 rødbede
- Trin 10 af 19
Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 2 fed hvidløg
- Trin 11 af 19
Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 dl persille
- Trin 12 af 19
Kom rødbede, hvidløg, persille, hakket oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.
- 400 g. hakket oksekød
- Trin 13 af 19
Del farsen i 8 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.
- Trin 14 af 19
Varm olie op på en stegepande. Klik på videoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.
- 4 spsk. olie
- Trin 15 af 19
Steg bøfferne på den ene side i cirka 5 minutter. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Trin 16 af 19
Læg bøfferne på en tallerken.
- Trin 17 af 19
Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister, og skær dem over.
- 8 små burgerbollerne
- Trin 18 af 19
Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme og en bøf på bollens nederste del. Læg spidskål ovenpå bøffen.
- Trin 19 af 19
Saml burgeren med den øverste del af bollen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!
Tip: Lav dine egne mini-sliders. Find opskriften her på gocook.dk.
Du skal bruge
Ingredienser
Bønnecreme:
- 2 l vand
- 250 g. grønne, frosne bønner
- 1 lime
- 4 spsk. cremefraiche, 18 %
- ¼ tsk. salt
Fyld:
- 300 g. spidskål
Bøf:
- 1 rødbede
- 2 fed hvidløg
- 1 dl persille
- 400 g. hakket oksekød
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 4 spsk. olie
Tilbehør:
- 8 små burgerboller
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 2 mellem skåle
- 1 citruspresser
- 1 blender/foodprocessor
- 1 spiseske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 rivejern
- 1 balje
- 1 viskestykke
- 1 grydeske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 tallerken
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom 2 liter vand i en gryde, og bring vandet i kog.
- Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld dem i et dørslag, og lad dem køle lidt af.
- Pres saften ud af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.
- Kom limesaft, bønner og cremefraiche i en blender. Blend, til det er en grøn creme uden klumper.
- Smag bønnecremen til med salt.
- Pil de yderste blade af spidskålen, og skær spidskålen i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.
- Skyl, og skræl rødbeden. Riv den på den fine side af rivejernet.
- Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom rødbede, hvidløg, persille, hakket oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.
- Del farsen i 8 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.
- Varm olie op på en stegepande. Klik på videoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.
- Steg bøfferne på den ene side i cirka 5 minutter. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Læg bøfferne på en tallerken.
- Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister, og skær dem over.
- Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme og en bøf på bollens nederste del. Læg spidskål ovenpå bøffen.
- Saml burgeren med den øverste del af bollen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!
Tip: Lav dine egne mini-sliders. Find opskriften her på gocook.dk.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2783 kJ / 663 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 46 %
- Heraf mættet fedt 9 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Bønnecreme:
- 3 l vand
- 375 g. grønne, frosne bønner
- 1 ½ lime
- 6 spsk. cremefraiche, 18 %
- ½ tsk. salt
Fyld:
- 450 g. spidskål
Bøf:
- 1 ½ rødbede
- 3 fed hvidløg
- 1 ½ dl persille
- 600 g. hakket oksekød
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 6 spsk. olie
Tilbehør:
- 12 små burgerboller
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 2 mellem skåle
- 1 citruspresser
- 1 blender/foodprocessor
- 1 spiseske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 rivejern
- 1 balje eller stor skål
- 1 viskestykke
- 1 grydeske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 tallerken
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 19
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 19
Find alle ingredienserne frem.
Bønnecreme:
- 3 l vand
- 375 g. grønne, frosne bønner
- 1 ½ lime
- 6 spsk. cremefraiche, 18 %
- ½ tsk. salt
Fyld:
- 450 g. spidskål
Bøf:
- 1 ½ rødbede
- 3 fed hvidløg
- 1 ½ dl persille
- 600 g. hakket oksekød
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 6 spsk. olie
Tilbehør:
- 12 små burgerboller
- Trin 3 af 19
Kom 3 liter vand i en gryde, og bring vandet i kog.
- 3 l vand
- Trin 4 af 19
Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld dem i et dørslag, og lad dem køle lidt af.
- 375 g. grønne, frosne bønner
- Trin 5 af 19
Pres saften ud af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.
- 1 ½ lime
- Trin 6 af 19
Kom limesaft, bønner og cremefraiche i en blender. Blend, til det er en grøn creme uden klumper.
- 6 spsk. cremefraiche, 18 %
- Trin 7 af 19
Smag bønnecremen til med salt.
- ½ tsk. salt
- Trin 8 af 19
Pil de yderste blade af spidskålen, og skær spidskålen i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.
- 300 g. spidskål
- Trin 9 af 19
Skyl, og skræl rødbeden. Riv den på den fine side af rivejernet.
- 1 rødbede
- Trin 10 af 19
Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 2 fed hvidløg
- Trin 11 af 19
Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 dl persille
- Trin 12 af 19
Kom rødbede, hvidløg, persille, hakket oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.
- 400 g. hakket oksekød
- Trin 13 af 19
Del farsen i 8 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.
- Trin 14 af 19
Varm olie op på en stegepande. Klik på videoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.
- 4 spsk. olie
- Trin 15 af 19
Steg bøfferne på den ene side i cirka 5 minutter. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Trin 16 af 19
Læg bøfferne på en tallerken.
- Trin 17 af 19
Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister, og skær dem over.
- 8 små burgerbollerne
- Trin 18 af 19
Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme og en bøf på bollens nederste del. Læg spidskål ovenpå bøffen.
- Trin 19 af 19
Saml burgeren med den øverste del af bollen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Sliders er små burgere, lige til at spise! Eksperimenter, og lav 100% dine sliders, som du synes, de skal smage!
Tip: Lav dine egne mini-sliders. Find opskriften her på gocook.dk.
Du skal bruge
Ingredienser
Bønnecreme:
- 3 l vand
- 375 g. grønne, frosne bønner
- 1 ½ lime
- 6 spsk. cremefraiche, 18 %
- ½ tsk. salt
Fyld:
- 450 g. spidskål
Bøf:
- 1 ½ rødbede
- 3 fed hvidløg
- 1 ½ dl persille
- 600 g. hakket oksekød
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 6 spsk. olie
Tilbehør:
- 12 små burgerboller
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 2 mellem skåle
- 1 citruspresser
- 1 blender/foodprocessor
- 1 spiseske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 rivejern
- 1 balje
- 1 viskestykke
- 1 grydeske
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 1 tallerken
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom 3 liter vand i en gryde, og bring vandet i kog.
- Kom bønnerne i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld dem i et dørslag, og lad dem køle lidt af.
- Pres saften ud af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften ud af en citrusfrugt.
- Kom limesaft, bønner og cremefraiche i en blender. Blend, til det er en grøn creme uden klumper.
- Smag bønnecremen til med salt.
- Pil de yderste blade af spidskålen, og skær spidskålen i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål.
- Skyl, og skræl rødbeden. Riv den på den fine side af rivejernet.
- Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Kom koldt vand i en balje. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom rødbede, hvidløg, persille, hakket oksekød og salt i en skål. Rør det sammen med en grydeske.
- Del farsen i 8 lige store portioner, og form dem til flade bøffer.
- Varm olie op på en stegepande. Klik på videoen og se, hvordan du steger hakkebøffer.
- Steg bøfferne på den ene side i cirka 5 minutter. Vend bøfferne, og steg dem i 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Læg bøfferne på en tallerken.
- Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister, og skær dem over.
- Kom cirka 2 spiseskeer bønnecreme og en bøf på bollens nederste del. Læg spidskål ovenpå bøffen.
- Saml burgeren med den øverste del af bollen.
-