Daniels BBQ-burger

Daniels BBQ-burger

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Daniel pimper sin livret med gulerod:

        ”Inden GoCook Campen har jeg afprøvet min livret derhjemme mange gange, og synes selv at den sidder lige i skabet. Jeg var derfor meget spændt på at se, om Gorm kunne lære mig noget nyt i køkkenet, som kunne pimpe min BBQ-burger. Sammen lavede vi coleslawen, og den passede rigtig godt sammen med marinaden!”

        TIP: Bag dine helt egne burgerboller med gulerødder: Gulerodsboller.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3447 kJ / 824 kcal
        • Protein: 16 %
        • Kulhydrat: 34 %
        • Fedt: 49 %
        • Heraf mættet fedt: 7,68 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 19

        Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.

      • Trin 2 af 19

        Mål alle ingredienserne af.

        Kød:

        • 1 fed hvidløg
        • 1 dl ketchup
        • ¼ dl olie
        • 1 spsk. brun farin
        • 1 spsk. soja
        • ¼ tsk. stødt chili
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 225 g. kyllingebryst
        • 1 spsk. olie

        Coleslaw:

        • 1 ½ gulerødder (ca. 100 g.)
        • ⅛ hvidkål (ca. 200 g.)
        • ½ dl mayonnaise
        • ½ dl cremefraiche, 18%
        • ½ tsk. honning
        • ½ tsk. sennep
        • ¼ citron
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Boller:

        • 2 fuldkorns-burgerboller
      • Trin 3 af 19

        Start med kødet: Pil, og hak hvidløg. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 4 af 19

        Kom hvidløg, ketchup, olie, brun farin, soja, stødt chili, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.

        • 1 dl ketchup
        • ¼ dl olie
        • 1 spsk. brun farin
        • 1 spsk. soja
        • ¼ tsk. stødt chili
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 5 af 19

        Tag et nyt skærebræt og en ny kniv. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og læg dem ned i marinaden. Vask hænder.

        • 225 g. kyllingebryst
      • Trin 6 af 19

        Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.

      • Trin 7 af 19

        Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.

      • Trin 8 af 19

        Lav coleslaw: Skyl, og skræl gulerødderne.

        • 1 ½ gulerødder (ca. 100 g.)
      • Trin 9 af 19

        Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.

      • Trin 10 af 19

        Snit hvidkålen i tynde strimler. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer hvidkål i strimler.

        • ⅛ hvidkål (ca. 200 g.)
      • Trin 11 af 19

        Kom mayonnaise, cremefraiche, honning og sennep i en stor skål. Rør det sammen.

        • ½ dl mayonnaise
        • ½ dl cremefraiche, 18%
        • ½ tsk. honning
        • ½ tsk. sennep
      • Trin 12 af 19

        Pres saften af citronen ned i dressingen. Rør rundt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.

        • ¼ citron
      • Trin 13 af 19

        Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.

        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 14 af 19

        Tag kødet ud af køleskabet.

      • Trin 15 af 19

        Kom olie på en stegepande, og varm det op.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 16 af 19

        Kom kødet på stegepanden, og steg i 8 minutter, til kødet er gennemstegt. Rør rundt, imens kødet steger.

      • Trin 17 af 19

        Sluk for stegepanden, og læg kødet på en tallerken.

      • Trin 18 af 19

        Lun burgerbollerne på en brødrister. Skær burgerbollerne over.

        • 2 fuldkorns-burgerboller
      • Trin 19 af 19

        Fordel kødet og coleslaw i burgerbollerne. Server.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Daniel pimper sin livret med gulerod:

        ”Inden GoCook Campen har jeg afprøvet min livret derhjemme mange gange, og synes selv at den sidder lige i skabet. Jeg var derfor meget spændt på at se, om Gorm kunne lære mig noget nyt i køkkenet, som kunne pimpe min BBQ-burger. Sammen lavede vi coleslawen, og den passede rigtig godt sammen med marinaden!”

        TIP: Bag dine helt egne burgerboller med gulerødder: Gulerodsboller.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Kød:

          • 1 fed hvidløg
          • 1 dl ketchup
          • ¼ dl olie
          • 1 spsk. brun farin
          • 1 spsk. soja
          • ¼ tsk. stødt chili
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 225 g. kyllingebryst
          • 1 spsk. olie

          Coleslaw:

          • 1 ½ gulerødder (ca. 100 g.)
          • ⅛ hvidkål (ca. 200 g.)
          • ½ dl mayonnaise
          • ½ dl cremefraiche, 18%
          • ½ tsk. honning
          • ½ tsk. sennep
          • ¼ citron
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Boller:

          • 2 fuldkorns-burgerboller

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 1 køkkenvægt
          • 2 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 2 røreskåle
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 2 røreskeer
          • 1 stor skarp kniv
          • Husholdningsfilm
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 rivejern
          • 1 gaffel eller citruspresser
          • 1 stegepande
          • 1 tallerken
          • Brødrister
          • 1 brødkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Start med kødet: Pil, og hak hvidløg. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
          4. Kom hvidløg, ketchup, olie, brun farin, soja, stødt chili, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
          5. Tag et nyt skærebræt og en ny kniv. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og læg dem ned i marinaden. Vask hænder.
          6. Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.
          7. Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.
          8. Lav coleslaw: Skyl, og skræl gulerødderne.
          9. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.
          10. Snit hvidkålen i tynde strimler. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer hvidkål i strimler.
          11. Kom mayonnaise, cremefraiche, honning og sennep i en stor skål. Rør det sammen.
          12. Pres saften af citronen ned i dressingen. Rør rundt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.
          13. Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.
          14. Tag kødet ud af køleskabet.
          15. Kom olie på en stegepande, og varm det op.
          16. Kom kødet på stegepanden, og steg i 8 minutter, til kødet er gennemstegt. Rør rundt, imens kødet steger.
          17. Sluk for stegepanden, og læg kødet på en tallerken.
          18. Lun burgerbollerne på en brødrister. Skær burgerbollerne over.
          19. Fordel kødet og coleslaw i burgerbollerne. Server.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Daniel pimper sin livret med gulerod:

            ”Inden GoCook Campen har jeg afprøvet min livret derhjemme mange gange, og synes selv at den sidder lige i skabet. Jeg var derfor meget spændt på at se, om Gorm kunne lære mig noget nyt i køkkenet, som kunne pimpe min BBQ-burger. Sammen lavede vi coleslawen, og den passede rigtig godt sammen med marinaden!”

            TIP: Bag dine helt egne burgerboller med gulerødder: Gulerodsboller.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3447 kJ / 824 kcal
            • Protein: 16 %
            • Kulhydrat: 34 %
            • Fedt: 49 %
            • Heraf mættet fedt: 7,68 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 19

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 19

            Mål alle ingredienserne af.

            Kød:

            • 2 fed hvidløg
            • 2 dl ketchup
            • ½ dl olie
            • 2 spsk. brun farin
            • 2 spsk. soja
            • ½ tsk. stødt chili
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 450 g. kyllingebryst
            • 2 spsk. olie

            Coleslaw:

            • 3 gulerødder (ca. 200 g.)
            • ¼ hvidkål (ca. 400 g.)
            • 1 dl mayonnaise
            • 1 dl cremefraiche, 18%
            • 1 tsk. honning
            • 1 tsk. sennep
            • ½ citron
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Boller:

            • 4 fuldkorns-burgerboller
          • Trin 3 af 19

            Start med kødet: Pil, og hak hvidløg. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 4 af 19

            Kom hvidløg, ketchup, olie, brun farin, soja, stødt chili, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.

            • 2 dl ketchup
            • ½ dl olie
            • 2 spsk. brun farin
            • 2 spsk. soja
            • ½ tsk. stødt chili
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 5 af 19

            Tag et nyt skærebræt og en ny kniv. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og læg dem ned i marinaden. Vask hænder.

            • 450 g. kyllingebryst
          • Trin 6 af 19

            Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.

          • Trin 7 af 19

            Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.

          • Trin 8 af 19

            Lav coleslaw: Skyl, og skræl gulerødderne.

            • 3 gulerødder (ca. 200 g.)
          • Trin 9 af 19

            Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.

          • Trin 10 af 19

            Snit hvidkålen i tynde strimler. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer hvidkål i strimler.

            • ¼ hvidkål (ca. 400 g.)
          • Trin 11 af 19

            Kom mayonnaise, cremefraiche, honning og sennep i en stor skål. Rør det sammen.

            • 1 dl mayonnaise
            • 1 dl cremefraiche, 18%
            • 1 tsk. honning
            • 1 tsk. sennep
          • Trin 12 af 19

            Pres saften af citronen ned i dressingen. Rør rundt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.

            • ½ citron
          • Trin 13 af 19

            Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 14 af 19

            Tag kødet ud af køleskabet.

          • Trin 15 af 19

            Kom olie på en stegepande, og varm det op.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 16 af 19

            Kom kødet på stegepanden, og steg i 8 minutter, til kødet er gennemstegt. Rør rundt, imens kødet steger.

          • Trin 17 af 19

            Sluk for stegepanden, og læg kødet på en tallerken.

          • Trin 18 af 19

            Lun burgerbollerne på en brødrister. Skær burgerbollerne over.

            • 4 fuldkorns-burgerboller
          • Trin 19 af 19

            Fordel kødet og coleslaw i burgerbollerne. Server.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Daniel pimper sin livret med gulerod:

            ”Inden GoCook Campen har jeg afprøvet min livret derhjemme mange gange, og synes selv at den sidder lige i skabet. Jeg var derfor meget spændt på at se, om Gorm kunne lære mig noget nyt i køkkenet, som kunne pimpe min BBQ-burger. Sammen lavede vi coleslawen, og den passede rigtig godt sammen med marinaden!”

            TIP: Bag dine helt egne burgerboller med gulerødder: Gulerodsboller.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Kød:

              • 2 fed hvidløg
              • 2 dl ketchup
              • ½ dl olie
              • 2 spsk. brun farin
              • 2 spsk. soja
              • ½ tsk. stødt chili
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 450 g. kyllingebryst
              • 2 spsk. olie

              Coleslaw:

              • 3 gulerødder (ca. 200 g.)
              • ¼ hvidkål (ca. 400 g.)
              • 1 dl mayonnaise
              • 1 dl cremefraiche, 18%
              • 1 tsk. honning
              • 1 tsk. sennep
              • ½ citron
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Boller:

              • 4 fuldkorns-burgerboller

               

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 1 køkkenvægt
              • 2 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 2 røreskåle
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 2 røreskeer
              • 1 stor skarp kniv
              • Husholdningsfilm
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 rivejern
              • 1 gaffel eller citruspresser
              • 1 stegepande
              • 1 tallerken
              • Brødrister
              • 1 brødkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Start med kødet: Pil, og hak hvidløg. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
              4. Kom hvidløg, ketchup, olie, brun farin, soja, stødt chili, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
              5. Tag et nyt skærebræt og en ny kniv. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og læg dem ned i marinaden. Vask hænder.
              6. Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.
              7. Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.
              8. Lav coleslaw: Skyl, og skræl gulerødderne.
              9. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.
              10. Snit hvidkålen i tynde strimler. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer hvidkål i strimler.
              11. Kom mayonnaise, cremefraiche, honning og sennep i en stor skål. Rør det sammen.
              12. Pres saften af citronen ned i dressingen. Rør rundt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.
              13. Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.
              14. Tag kødet ud af køleskabet.
              15. Kom olie på en stegepande, og varm det op.
              16. Kom kødet på stegepanden, og steg i 8 minutter, til kødet er gennemstegt. Rør rundt, imens kødet steger.
              17. Sluk for stegepanden, og læg kødet på en tallerken.
              18. Lun burgerbollerne på en brødrister. Skær burgerbollerne over.
              19. Fordel kødet og coleslaw i burgerbollerne. Server.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Daniel pimper sin livret med gulerod:

                ”Inden GoCook Campen har jeg afprøvet min livret derhjemme mange gange, og synes selv at den sidder lige i skabet. Jeg var derfor meget spændt på at se, om Gorm kunne lære mig noget nyt i køkkenet, som kunne pimpe min BBQ-burger. Sammen lavede vi coleslawen, og den passede rigtig godt sammen med marinaden!”

                TIP: Bag dine helt egne burgerboller med gulerødder: Gulerodsboller.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3447 kJ / 824 kcal
                • Protein: 16 %
                • Kulhydrat: 34 %
                • Fedt: 49 %
                • Heraf mættet fedt: 7,68 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 19

                Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.

              • Trin 2 af 19

                Mål alle ingredienserne af.

                Kød:

                • 3 fed hvidløg
                • 3 dl ketchup
                • ¾ dl olie
                • 3 spsk. brun farin
                • 3 spsk. soja
                • ¾ tsk. stødt chili
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 675 g. kyllingebryst
                • 3 spsk. olie

                Coleslaw:

                • 4 ½ gulerødder (ca. 300 g.)
                • ⅓ hvidkål (ca. 600 g.)
                • 1 ½ dl mayonnaise
                • 1 ½ dl cremefraiche, 18%
                • 1 ½ tsk. honning
                • 1 ½ tsk. sennep
                • ¾ citron
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                Boller:

                • 6 fuldkorns-burgerboller
              • Trin 3 af 19

                Start med kødet: Pil, og hak hvidløg. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 4 af 19

                Kom hvidløg, ketchup, olie, brun farin, soja, stødt chili, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.

                • 3 dl ketchup
                • ¾ dl olie
                • 3 spsk. brun farin
                • 3 spsk. soja
                • ¾ tsk. stødt chili
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 5 af 19

                Tag et nyt skærebræt og en ny kniv. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og læg dem ned i marinaden. Vask hænder.

                • 675 g. kyllingebryst
              • Trin 6 af 19

                Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.

              • Trin 7 af 19

                Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.

              • Trin 8 af 19

                Lav coleslaw: Skyl, og skræl gulerødderne.

                • 4 ½ gulerødder (ca. 300 g.)
              • Trin 9 af 19

                Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.

              • Trin 10 af 19

                Snit hvidkålen i tynde strimler. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer hvidkål i strimler.

                • ⅓ hvidkål (ca. 600 g.)
              • Trin 11 af 19

                Kom mayonnaise, cremefraiche, honning og sennep i en stor skål. Rør det sammen.

                • 1 ½ dl mayonnaise
                • 1 ½ dl cremefraiche, 18%
                • 1 ½ tsk. honning
                • 1 ½ tsk. sennep
              • Trin 12 af 19

                Pres saften af citronen ned i dressingen. Rør rundt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.

                • ¾ citron
              • Trin 13 af 19

                Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.

                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 14 af 19

                Tag kødet ud af køleskabet.

              • Trin 15 af 19

                Kom olie på en stegepande, og varm det op

                • 3 spsk. olie
              • Trin 16 af 19

                Kom kødet på stegepanden, og steg i 8 minutter, til kødet er gennemstegt. Rør rundt, imens kødet steger.

              • Trin 17 af 19

                Sluk for stegepanden, og læg kødet på en tallerken.

              • Trin 18 af 19

                Lun burgerbollerne på en brødrister. Skær burgerbollerne over.

                • 6 fuldkorns-burgerboller
              • Trin 19 af 19

                Fordel kødet og coleslaw i burgerbollerne. Server.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Daniel pimper sin livret med gulerod:

                ”Inden GoCook Campen har jeg afprøvet min livret derhjemme mange gange, og synes selv at den sidder lige i skabet. Jeg var derfor meget spændt på at se, om Gorm kunne lære mig noget nyt i køkkenet, som kunne pimpe min BBQ-burger. Sammen lavede vi coleslawen, og den passede rigtig godt sammen med marinaden!”

                TIP: Bag dine helt egne burgerboller med gulerødder: Gulerodsboller.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Kød:

                  • 3 fed hvidløg
                  • 3 dl ketchup
                  • ¾ dl olie
                  • 3 spsk. brun farin
                  • 3 spsk. soja
                  • ¾ tsk. stødt chili
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 675 g. kyllingebryst
                  • 3 spsk. olie

                  Coleslaw:

                  • 4 ½ gulerødder (ca. 300 g.)
                  • ⅓ hvidkål (ca. 600 g.)
                  • 1 ½ dl mayonnaise
                  • 1 ½ dl cremefraiche, 18%
                  • 1 ½ tsk. honning
                  • 1 ½ tsk. sennep
                  • ¾ citron
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Boller:

                  • 6 fuldkorns-burgerboller

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 1 køkkenvægt
                  • 2 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 2 røreskåle
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 2 røreskeer
                  • 1 stor skarp kniv
                  • Husholdningsfilm
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 rivejern
                  • 1 gaffel eller citruspresser
                  • 1 stegepande
                  • 1 tallerken
                  • Brødrister
                  • 1 brødkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Start med kødet: Pil, og hak hvidløg. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
                  4. Kom hvidløg, ketchup, olie, brun farin, soja, stødt chili, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
                  5. Tag et nyt skærebræt og en ny kniv. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og læg dem ned i marinaden. Vask hænder.
                  6. Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.
                  7. Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.
                  8. Lav coleslaw: Skyl, og skræl gulerødderne.
                  9. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.
                  10. Snit hvidkålen i tynde strimler. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer hvidkål i strimler.
                  11. Kom mayonnaise, cremefraiche, honning og sennep i en stor skål. Rør det sammen.
                  12. Pres saften af citronen ned i dressingen. Rør rundt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.
                  13. Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.
                  14. Tag kødet ud af køleskabet.
                  15. Kom olie på en stegepande, og varm det op
                  16. Kom kødet på stegepanden, og steg i 8 minutter, til kødet er gennemstegt. Rør rundt, imens kødet steger.
                  17. Sluk for stegepanden, og læg kødet på en tallerken.
                  18. Lun burgerbollerne på en brødrister. Skær burgerbollerne over.
                  19. Fordel kødet og coleslaw i burgerbollerne. Server.