Daniels BBQ-burger
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Daniel pimper sin livret med gulerod:
”Inden GoCook Campen har jeg afprøvet min livret derhjemme mange gange, og synes selv at den sidder lige i skabet. Jeg var derfor meget spændt på at se, om Gorm kunne lære mig noget nyt i køkkenet, som kunne pimpe min BBQ-burger. Sammen lavede vi coleslawen, og den passede rigtig godt sammen med marinaden!”
TIP: Bag dine helt egne burgerboller med gulerødder: Gulerodsboller.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3447 kJ / 824 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 49 %
- Heraf mættet fedt: 7,68 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Kød:
- 1 fed hvidløg
- 1 dl ketchup
- ¼ dl olie
- 1 spsk. brun farin
- 1 spsk. soja
- ¼ tsk. stødt chili
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 225 g. kyllingebryst
- 1 spsk. olie
Coleslaw:
- 1 ½ gulerødder (ca. 100 g.)
- ⅛ hvidkål (ca. 200 g.)
- ½ dl mayonnaise
- ½ dl cremefraiche, 18%
- ½ tsk. honning
- ½ tsk. sennep
- ¼ citron
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Boller:
- 2 fuldkorns-burgerboller
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 målebæger
- 1 køkkenvægt
- 2 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 røreskåle
- 1 spiseske
- 1 teske
- 2 røreskeer
- 1 stor skarp kniv
- Husholdningsfilm
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 gaffel eller citruspresser
- 1 stegepande
- 1 tallerken
- Brødrister
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 19
Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
- Trin 2 af 19
Mål alle ingredienserne af.
Kød:
- 1 fed hvidløg
- 1 dl ketchup
- ¼ dl olie
- 1 spsk. brun farin
- 1 spsk. soja
- ¼ tsk. stødt chili
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 225 g. kyllingebryst
- 1 spsk. olie
Coleslaw:
- 1 ½ gulerødder (ca. 100 g.)
- ⅛ hvidkål (ca. 200 g.)
- ½ dl mayonnaise
- ½ dl cremefraiche, 18%
- ½ tsk. honning
- ½ tsk. sennep
- ¼ citron
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Boller:
- 2 fuldkorns-burgerboller
- Trin 3 af 19
Start med kødet: Pil, og hak hvidløg. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
- 1 fed hvidløg
- Trin 4 af 19
Kom hvidløg, ketchup, olie, brun farin, soja, stødt chili, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- 1 dl ketchup
- ¼ dl olie
- 1 spsk. brun farin
- 1 spsk. soja
- ¼ tsk. stødt chili
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 5 af 19
Tag et nyt skærebræt og en ny kniv. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og læg dem ned i marinaden. Vask hænder.
- 225 g. kyllingebryst
- Trin 6 af 19
Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.
- Trin 7 af 19
Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.
- Trin 8 af 19
Lav coleslaw: Skyl, og skræl gulerødderne.
- 1 ½ gulerødder (ca. 100 g.)
- Trin 9 af 19
Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.
- Trin 10 af 19
Snit hvidkålen i tynde strimler. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer hvidkål i strimler.
- ⅛ hvidkål (ca. 200 g.)
- Trin 11 af 19
Kom mayonnaise, cremefraiche, honning og sennep i en stor skål. Rør det sammen.
- ½ dl mayonnaise
- ½ dl cremefraiche, 18%
- ½ tsk. honning
- ½ tsk. sennep
- Trin 12 af 19
Pres saften af citronen ned i dressingen. Rør rundt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.
- ¼ citron
- Trin 13 af 19
Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 14 af 19
Tag kødet ud af køleskabet.
- Trin 15 af 19
Kom olie på en stegepande, og varm det op.
- 1 spsk. olie
- Trin 16 af 19
Kom kødet på stegepanden, og steg i 8 minutter, til kødet er gennemstegt. Rør rundt, imens kødet steger.
- Trin 17 af 19
Sluk for stegepanden, og læg kødet på en tallerken.
- Trin 18 af 19
Lun burgerbollerne på en brødrister. Skær burgerbollerne over.
- 2 fuldkorns-burgerboller
- Trin 19 af 19
Fordel kødet og coleslaw i burgerbollerne. Server.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Daniel pimper sin livret med gulerod:
”Inden GoCook Campen har jeg afprøvet min livret derhjemme mange gange, og synes selv at den sidder lige i skabet. Jeg var derfor meget spændt på at se, om Gorm kunne lære mig noget nyt i køkkenet, som kunne pimpe min BBQ-burger. Sammen lavede vi coleslawen, og den passede rigtig godt sammen med marinaden!”
TIP: Bag dine helt egne burgerboller med gulerødder: Gulerodsboller.
Du skal bruge
Ingredienser
Kød:
- 1 fed hvidløg
- 1 dl ketchup
- ¼ dl olie
- 1 spsk. brun farin
- 1 spsk. soja
- ¼ tsk. stødt chili
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 225 g. kyllingebryst
- 1 spsk. olie
Coleslaw:
- 1 ½ gulerødder (ca. 100 g.)
- ⅛ hvidkål (ca. 200 g.)
- ½ dl mayonnaise
- ½ dl cremefraiche, 18%
- ½ tsk. honning
- ½ tsk. sennep
- ¼ citron
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Boller:
- 2 fuldkorns-burgerboller
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 køkkenvægt
- 2 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 røreskåle
- 1 spiseske
- 1 teske
- 2 røreskeer
- 1 stor skarp kniv
- Husholdningsfilm
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 gaffel eller citruspresser
- 1 stegepande
- 1 tallerken
- Brødrister
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
- Mål alle ingredienserne af.
- Start med kødet: Pil, og hak hvidløg. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
- Kom hvidløg, ketchup, olie, brun farin, soja, stødt chili, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- Tag et nyt skærebræt og en ny kniv. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og læg dem ned i marinaden. Vask hænder.
- Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.
- Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.
- Lav coleslaw: Skyl, og skræl gulerødderne.
- Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.
- Snit hvidkålen i tynde strimler. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer hvidkål i strimler.
- Kom mayonnaise, cremefraiche, honning og sennep i en stor skål. Rør det sammen.
- Pres saften af citronen ned i dressingen. Rør rundt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.
- Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.
- Tag kødet ud af køleskabet.
- Kom olie på en stegepande, og varm det op.
- Kom kødet på stegepanden, og steg i 8 minutter, til kødet er gennemstegt. Rør rundt, imens kødet steger.
- Sluk for stegepanden, og læg kødet på en tallerken.
- Lun burgerbollerne på en brødrister. Skær burgerbollerne over.
- Fordel kødet og coleslaw i burgerbollerne. Server.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Daniel pimper sin livret med gulerod:
”Inden GoCook Campen har jeg afprøvet min livret derhjemme mange gange, og synes selv at den sidder lige i skabet. Jeg var derfor meget spændt på at se, om Gorm kunne lære mig noget nyt i køkkenet, som kunne pimpe min BBQ-burger. Sammen lavede vi coleslawen, og den passede rigtig godt sammen med marinaden!”
TIP: Bag dine helt egne burgerboller med gulerødder: Gulerodsboller.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3447 kJ / 824 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 49 %
- Heraf mættet fedt: 7,68 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Kød:
- 2 fed hvidløg
- 2 dl ketchup
- ½ dl olie
- 2 spsk. brun farin
- 2 spsk. soja
- ½ tsk. stødt chili
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 450 g. kyllingebryst
- 2 spsk. olie
Coleslaw:
- 3 gulerødder (ca. 200 g.)
- ¼ hvidkål (ca. 400 g.)
- 1 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche, 18%
- 1 tsk. honning
- 1 tsk. sennep
- ½ citron
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Boller:
- 4 fuldkorns-burgerboller
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 målebæger
- 1 køkkenvægt
- 2 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 røreskåle
- 1 spiseske
- 1 teske
- 2 røreskeer
- 1 stor skarp kniv
- Husholdningsfilm
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 gaffel eller citruspresser
- 1 stegepande
- 1 tallerken
- Brødrister
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 19
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 19
Mål alle ingredienserne af.
Kød:
- 2 fed hvidløg
- 2 dl ketchup
- ½ dl olie
- 2 spsk. brun farin
- 2 spsk. soja
- ½ tsk. stødt chili
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 450 g. kyllingebryst
- 2 spsk. olie
Coleslaw:
- 3 gulerødder (ca. 200 g.)
- ¼ hvidkål (ca. 400 g.)
- 1 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche, 18%
- 1 tsk. honning
- 1 tsk. sennep
- ½ citron
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Boller:
- 4 fuldkorns-burgerboller
- Trin 3 af 19
Start med kødet: Pil, og hak hvidløg. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
- 2 fed hvidløg
- Trin 4 af 19
Kom hvidløg, ketchup, olie, brun farin, soja, stødt chili, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- 2 dl ketchup
- ½ dl olie
- 2 spsk. brun farin
- 2 spsk. soja
- ½ tsk. stødt chili
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 5 af 19
Tag et nyt skærebræt og en ny kniv. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og læg dem ned i marinaden. Vask hænder.
- 450 g. kyllingebryst
- Trin 6 af 19
Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.
- Trin 7 af 19
Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.
- Trin 8 af 19
Lav coleslaw: Skyl, og skræl gulerødderne.
- 3 gulerødder (ca. 200 g.)
- Trin 9 af 19
Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.
- Trin 10 af 19
Snit hvidkålen i tynde strimler. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer hvidkål i strimler.
- ¼ hvidkål (ca. 400 g.)
- Trin 11 af 19
Kom mayonnaise, cremefraiche, honning og sennep i en stor skål. Rør det sammen.
- 1 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche, 18%
- 1 tsk. honning
- 1 tsk. sennep
- Trin 12 af 19
Pres saften af citronen ned i dressingen. Rør rundt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.
- ½ citron
- Trin 13 af 19
Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 14 af 19
Tag kødet ud af køleskabet.
- Trin 15 af 19
Kom olie på en stegepande, og varm det op.
- 2 spsk. olie
- Trin 16 af 19
Kom kødet på stegepanden, og steg i 8 minutter, til kødet er gennemstegt. Rør rundt, imens kødet steger.
- Trin 17 af 19
Sluk for stegepanden, og læg kødet på en tallerken.
- Trin 18 af 19
Lun burgerbollerne på en brødrister. Skær burgerbollerne over.
- 4 fuldkorns-burgerboller
- Trin 19 af 19
Fordel kødet og coleslaw i burgerbollerne. Server.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Daniel pimper sin livret med gulerod:
”Inden GoCook Campen har jeg afprøvet min livret derhjemme mange gange, og synes selv at den sidder lige i skabet. Jeg var derfor meget spændt på at se, om Gorm kunne lære mig noget nyt i køkkenet, som kunne pimpe min BBQ-burger. Sammen lavede vi coleslawen, og den passede rigtig godt sammen med marinaden!”
TIP: Bag dine helt egne burgerboller med gulerødder: Gulerodsboller.
Du skal bruge
Ingredienser
Kød:
- 2 fed hvidløg
- 2 dl ketchup
- ½ dl olie
- 2 spsk. brun farin
- 2 spsk. soja
- ½ tsk. stødt chili
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 450 g. kyllingebryst
- 2 spsk. olie
Coleslaw:
- 3 gulerødder (ca. 200 g.)
- ¼ hvidkål (ca. 400 g.)
- 1 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche, 18%
- 1 tsk. honning
- 1 tsk. sennep
- ½ citron
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Boller:
- 4 fuldkorns-burgerboller
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 køkkenvægt
- 2 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 røreskåle
- 1 spiseske
- 1 teske
- 2 røreskeer
- 1 stor skarp kniv
- Husholdningsfilm
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 gaffel eller citruspresser
- 1 stegepande
- 1 tallerken
- Brødrister
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Start med kødet: Pil, og hak hvidløg. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
- Kom hvidløg, ketchup, olie, brun farin, soja, stødt chili, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- Tag et nyt skærebræt og en ny kniv. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og læg dem ned i marinaden. Vask hænder.
- Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.
- Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.
- Lav coleslaw: Skyl, og skræl gulerødderne.
- Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.
- Snit hvidkålen i tynde strimler. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer hvidkål i strimler.
- Kom mayonnaise, cremefraiche, honning og sennep i en stor skål. Rør det sammen.
- Pres saften af citronen ned i dressingen. Rør rundt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.
- Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.
- Tag kødet ud af køleskabet.
- Kom olie på en stegepande, og varm det op.
- Kom kødet på stegepanden, og steg i 8 minutter, til kødet er gennemstegt. Rør rundt, imens kødet steger.
- Sluk for stegepanden, og læg kødet på en tallerken.
- Lun burgerbollerne på en brødrister. Skær burgerbollerne over.
- Fordel kødet og coleslaw i burgerbollerne. Server.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Daniel pimper sin livret med gulerod:
”Inden GoCook Campen har jeg afprøvet min livret derhjemme mange gange, og synes selv at den sidder lige i skabet. Jeg var derfor meget spændt på at se, om Gorm kunne lære mig noget nyt i køkkenet, som kunne pimpe min BBQ-burger. Sammen lavede vi coleslawen, og den passede rigtig godt sammen med marinaden!”
TIP: Bag dine helt egne burgerboller med gulerødder: Gulerodsboller.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3447 kJ / 824 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 49 %
- Heraf mættet fedt: 7,68 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Kød:
- 3 fed hvidløg
- 3 dl ketchup
- ¾ dl olie
- 3 spsk. brun farin
- 3 spsk. soja
- ¾ tsk. stødt chili
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 675 g. kyllingebryst
- 3 spsk. olie
Coleslaw:
- 4 ½ gulerødder (ca. 300 g.)
- ⅓ hvidkål (ca. 600 g.)
- 1 ½ dl mayonnaise
- 1 ½ dl cremefraiche, 18%
- 1 ½ tsk. honning
- 1 ½ tsk. sennep
- ¾ citron
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Boller:
- 6 fuldkorns-burgerboller
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 målebæger
- 1 køkkenvægt
- 2 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 røreskåle
- 1 spiseske
- 1 teske
- 2 røreskeer
- 1 stor skarp kniv
- Husholdningsfilm
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 gaffel eller citruspresser
- 1 stegepande
- 1 tallerken
- Brødrister
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 19
Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
- Trin 2 af 19
Mål alle ingredienserne af.
Kød:
- 3 fed hvidløg
- 3 dl ketchup
- ¾ dl olie
- 3 spsk. brun farin
- 3 spsk. soja
- ¾ tsk. stødt chili
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 675 g. kyllingebryst
- 3 spsk. olie
Coleslaw:
- 4 ½ gulerødder (ca. 300 g.)
- ⅓ hvidkål (ca. 600 g.)
- 1 ½ dl mayonnaise
- 1 ½ dl cremefraiche, 18%
- 1 ½ tsk. honning
- 1 ½ tsk. sennep
- ¾ citron
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Boller:
- 6 fuldkorns-burgerboller
- Trin 3 af 19
Start med kødet: Pil, og hak hvidløg. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
- 3 fed hvidløg
- Trin 4 af 19
Kom hvidløg, ketchup, olie, brun farin, soja, stødt chili, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- 3 dl ketchup
- ¾ dl olie
- 3 spsk. brun farin
- 3 spsk. soja
- ¾ tsk. stødt chili
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 5 af 19
Tag et nyt skærebræt og en ny kniv. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og læg dem ned i marinaden. Vask hænder.
- 675 g. kyllingebryst
- Trin 6 af 19
Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.
- Trin 7 af 19
Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.
- Trin 8 af 19
Lav coleslaw: Skyl, og skræl gulerødderne.
- 4 ½ gulerødder (ca. 300 g.)
- Trin 9 af 19
Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.
- Trin 10 af 19
Snit hvidkålen i tynde strimler. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer hvidkål i strimler.
- ⅓ hvidkål (ca. 600 g.)
- Trin 11 af 19
Kom mayonnaise, cremefraiche, honning og sennep i en stor skål. Rør det sammen.
- 1 ½ dl mayonnaise
- 1 ½ dl cremefraiche, 18%
- 1 ½ tsk. honning
- 1 ½ tsk. sennep
- Trin 12 af 19
Pres saften af citronen ned i dressingen. Rør rundt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.
- ¾ citron
- Trin 13 af 19
Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 14 af 19
Tag kødet ud af køleskabet.
- Trin 15 af 19
Kom olie på en stegepande, og varm det op
- 3 spsk. olie
- Trin 16 af 19
Kom kødet på stegepanden, og steg i 8 minutter, til kødet er gennemstegt. Rør rundt, imens kødet steger.
- Trin 17 af 19
Sluk for stegepanden, og læg kødet på en tallerken.
- Trin 18 af 19
Lun burgerbollerne på en brødrister. Skær burgerbollerne over.
- 6 fuldkorns-burgerboller
- Trin 19 af 19
Fordel kødet og coleslaw i burgerbollerne. Server.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Daniel pimper sin livret med gulerod:
”Inden GoCook Campen har jeg afprøvet min livret derhjemme mange gange, og synes selv at den sidder lige i skabet. Jeg var derfor meget spændt på at se, om Gorm kunne lære mig noget nyt i køkkenet, som kunne pimpe min BBQ-burger. Sammen lavede vi coleslawen, og den passede rigtig godt sammen med marinaden!”
TIP: Bag dine helt egne burgerboller med gulerødder: Gulerodsboller.
Du skal bruge
Ingredienser
Kød:
- 3 fed hvidløg
- 3 dl ketchup
- ¾ dl olie
- 3 spsk. brun farin
- 3 spsk. soja
- ¾ tsk. stødt chili
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 675 g. kyllingebryst
- 3 spsk. olie
Coleslaw:
- 4 ½ gulerødder (ca. 300 g.)
- ⅓ hvidkål (ca. 600 g.)
- 1 ½ dl mayonnaise
- 1 ½ dl cremefraiche, 18%
- 1 ½ tsk. honning
- 1 ½ tsk. sennep
- ¾ citron
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Boller:
- 6 fuldkorns-burgerboller
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 køkkenvægt
- 2 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 2 røreskåle
- 1 spiseske
- 1 teske
- 2 røreskeer
- 1 stor skarp kniv
- Husholdningsfilm
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 gaffel eller citruspresser
- 1 stegepande
- 1 tallerken
- Brødrister
- 1 brødkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
- Mål alle ingredienserne af.
- Start med kødet: Pil, og hak hvidløg. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
- Kom hvidløg, ketchup, olie, brun farin, soja, stødt chili, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- Tag et nyt skærebræt og en ny kniv. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og læg dem ned i marinaden. Vask hænder.
- Rør rundt, så kyllingestykkerne bliver dækket af marinaden.
- Kom husholdningsfilm over skålen, og sæt den i køleskabet i 20 minutter.
- Lav coleslaw: Skyl, og skræl gulerødderne.
- Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.
- Snit hvidkålen i tynde strimler. Klik på metodevideoen, og se hvordan du skærer hvidkål i strimler.
- Kom mayonnaise, cremefraiche, honning og sennep i en stor skål. Rør det sammen.
- Pres saften af citronen ned i dressingen. Rør rundt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citron.
- Kom salt og peber i. Rør rundt. Kom gulerod og kål i dressingen. Bland det hele sammen.
- Tag kødet ud af køleskabet.
- Kom olie på en stegepande, og varm det op
- Kom kødet på stegepanden, og steg i 8 minutter, til kødet er gennemstegt. Rør rundt, imens kødet steger.
- Sluk for stegepanden, og læg kødet på en tallerken.
- Lun burgerbollerne på en brødrister. Skær burgerbollerne over.
- Fordel kødet og coleslaw i burgerbollerne. Server.
-